418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #277851 Én nem tudom milyen artykkal találkozom, de engem általában eltalálni nem tudnak, nem hogy kiszedni. Múlt héten volt egy meccs, ahol minden arty engem tüntetett ki a figyelmével, de kb annyi vizet zavartak, hogy nem láttam rendesen a porfelhőtől, amit körém vertek. :) TD-kel is össze szoktam futni, de amikor kiszednek, az legtöbbször az én hibám. Francnak akarok flankelni meccs elején pl. Ha mindenképp sírni kell, akkor legyen az autoloader nálam is. Ha nyílt terepen elkapnak, szétszednek, hogy csak pislogok. -
lammaer #277850 Isten ments, százszor TD mint 1x arty. -
lammaer #277849 Az a baj, hogy a többséghez hasonlóan te is csak azt látod hogy melletted vannak a hülyék, azt már nem hogy ellened is azok vannak. -
Simulacrum #277848 Lehet, hogy peches vagyok, de ugye ha rusholsz általában te vagy a fő célpont hisz derítesz, mutatsz és törsz az artyk felé. Nagyon régen artyztam már és soha többet nem is fogok, de én is a scoutra lőttem anno, mert tudtam, ha bejut nekem végem. Szóval engem simán kiszednek az artyk egy-egy rush alatt. Hiába a nerf, kiszednek ezek 60-al is cikázva.
A TD-től kapok egy hatalmasat, de után tudom hol van és vagy elbújok vagy a társak már ki is szedik, esetleg körbefutom és esélye sincs, de az artyt ugye nem látjuk.
A játékosállomány néha katasztrófa, de ha megcsinálom a saját sebzésemet, akkor engem nem zavar ha vesztünk, a win ratiot magasról tojom le. A pénz ugyanúgy jön. Nagyon kellemes újítás a medálért teljes xp. Én ezt megfejelném egy olyannal, hogy aki az első ötben van a végén vereség esetén kapja a teljeset, ne csak a medálért. Ha ezt bevezetnék, akkor már tényleg nem zavarna még kicsit sem ha sok a vereség. -
Ennek a játéknak a legnagyobb hibája a játékos állomány, nem az arty-k és nem a TD-k, ez így most rögzült bennem. Délelőtt mentem pár szép kört,10 ből 7 win, de jelenleg ott tartok hogy 38% a mai átlag, mindezt úgy hogy a csapat az elő 2-3 percben elhullik mellőlem. Ami viszont most betette a kaput, Erlenberg, védenünk kellett volna, egy kedves játékos T-34-el és 126-os W6-al megkért hogy kövessem a legjobban belátható domb tetejére "támadni" közöltem vele,hogy védenünk kéne és TD-ként(SU100 122es gunnal) nem front harcban jeleskedem,erre a bátor kolléga engem kezdett lőni,mert nem engedelmeskedtem neki,ennek az vetett véget hogy az ellen megjelent és kilőtte,én meg az ellent, mire ez lezajlott már 8-1-re(kb 3 perc telt el) vezettek, és 13óra óta folyamatosan ilyen meccseket kapok. cry off de ez most nagyon kikívánkozott.. -
Hát én kifejezetten medes vagyok. Abból is a rusholó fajta.
Ha a kettő közül választani kéne akkor inkább artyk legyenek.
A sok nyomorék, gyakran egy csatában 6-8-an ott kempelnek a bokorban az átlag 800-900 at sebző szarjaikkal. Azért az artykkal nem olyan nehéz elbánni. Meg ha tényleg rush-os vagy, és tudsz is így játszani, nem csak szeretnél, akkor meg főleg nem kéne, hogy zavarjon az arty. A rengeteg TD viszont teljesen hasztalanná tette a medeket. Szinte élvezhetetlen a játék. -
madmanic #277845 revolvertáras, egyéb táras, kurvasokatkurvagyorsanlövős... -
400V #277844 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Autoloader alatt mit értetek? -
madmanic #277842 autoloaderes sírás stip-stop -
Simulacrum #277841 Nagyon érdekes az "arty sírás" vs. "TD sírás". Erről nagyon érdekes lenne valami statisztikát csinálni. Mármint arról, hogy milyen típusú játékosok sírnak az egyik, illetve a másik miatt. Én egyértelműen arty síró vagyok, engem semmi más nem zavar a játékban, kicsit még a gold lőszer, de az közel sem annyira, mint az arty-k. Én simán kivenném őket a játékból.
Alapvetően medeket szerető, aktív, előre rusholó típusú játékos vagyok. Nem tudom lehet-e valami párhuzamot vonni azok között, akik az egyik, illetve a másik miatt sírnak. :) -
foxbat88fx #277840 szereti a vastagot 
-
lammaer #277839 A játékban a meghajtórendszer az a motor és a váltómű egyben. A váltómű sok tankon elöl helyezkedett el, ezért történik meg az említett eset.
Konkrétan melyik tankkal esett meg? -
Német tankoknál gyakori a front lövés - motor sérülés.
Ez azért van, mert elöl van a hajtás ( talán váltó is , nem akarok hülyeségeket beszélni )
Lényeg az , hogy nem pont a motort találja el, hanem a hajtását a gépednek.
Van egy másik dolog is. Ha nézünk egy 100mm-es kaliberű ágyút, azzal ha át ütnek, akkor van egy képlet, aminek nem tudom a szorzóját, hülyeséget meg megint inkább ha lehet nem írok.
Szóval ha át ütnek, kalibertől függően a lövedék " halad " a tankodon belül X távolságot. Gondolom hátulról át ütötték a tornyod, haladt a lövedék és elkapta még az ágyút is. -
stoppos #277837 Hátulról nem sok páncélja szokott lenni a tankoknak, ott átment, mint a vajon és kijött volna elől. A motor meg az is lehet, hogy elől van a váltó és azt kapták telibe. Német tankoknál alapbetegség volt egy időben, most nem tudom hogy állnak. -
TomDantes #277836 Keresztül ment a lövedék a tankon és kiütötte a túl oldali modult. Van ilyen. -
arel #277835 Egy kérdés.Úgy tudtam (még nem vagyok WoT veterán
),hogy a találat helye határozza meg -legalábbis esélyt ad rá-hogy a modul megsérül e v. sem.Na mármost az hogy lehet,csak az elülső részem látszik ki és kiüti a motoromat.És ez nem egyszer fordult elő,hogy nem épp az ellen felé néző modulokat üssék ki.Ilyen volt pl. hogy hátba löttek és az ágyúcsővem ment tönkre...?
-
Nálam ma 18-ból 15 győzelem
-
Mai nap eddig 10 vereség 1 győzelem. Az is most. Értem én, hogy egy hónapja nem játszottam, de az esetek többségében mire pozíciót fogok, már 0-6. Nem hittem, hogy ez a hihetetlen láma szint még tovább nőhet. :( -
És belőlük lesznek a jövő E-Sport bajnokai. Bár már most is azok
-
És jobban küldi mint a legtöbb azok közül akik az életkornak tudják be a bénázást. -
lexlutor #277830 ennyi penzert el sem tudom kepzelni, mennyit tudnak majd eladni belole. -
400V #277829 Most néztem még M60 is van nekik. -
Oddball29 #277828 Abból ők sok pénzt nem látnak szerintem. -
Hmmmm jobban tolja mint Oddball...
-
Ázsiaiak....segget alig tudja ki törölni, de IS-el jó kört megy.
Nem tudom, szerintem nincs is bedugva a billentyűzete :D
-
"Sorry B" = SerB-nek olvastam elsőre. Kezdődő diszlexia...
-
Ebben csak a WG a hibás ,és senki más...mindenkinek szíve joga ,hogy mivel játszik ,mennyit ,és hogyan.. -
lexlutor #277823 Serb nyakan is ott a karacsony. az asszonynak ruha kell, a gyereknek cipo.. hat van megoldas azert halaistennek!
"It seems that the Chinese are having the VK7201 as a premium vehicle in their shop for roughly 210 USD. " -
400V #277822 Na most sírtok be! Ilyen is van csak nem látjátok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Dorgal #277821 Azért ne felejtsük el,hogy ebbe a td mizériába a WG keze is benne van kissé.Az 50k sebzést sokkal könnyebb összehozni egy td-vel,és bizony az egy nap prém mindenkinek jól jön. -
400V #277820 Sorry B+ !!! :DDDDDDDDD -
Igen Tier5 ig OP. Viszont 6-7 már ki tud szedni. Sajnos :(
De szerintem közületek senki nem úgy ül le játszani, hogy én leszek a mozgó célpont és azért megyek csatába, hogy kilövessem magam. Én azért ülök le, hogy minél nagyobb bosszúságot okozzak az ellenek. És persze hogy jól érezzem magam. Ha nekem éppen ARTY az amivel jól szórakozok akkor az. Ha KV1 akkor az. Nem célom kihúzni az IS7 et vagy bármelyik Tier10 es tankot. Ezért ha játszok akkor azzal játszok amivel éppen kedvem van. -
B+ az ilyet spoilerba !!! -
400V #277817 -
Adjunktus #277816 Érdekes példa,pont KV-1-el.:)
Miért nem írsz mellé 23 másik példát,amikor a KV-1-eseddel lemészárolod a sok szerencsétlent,akik csak a következő tankjukat szeretnék kihúzni,de agyonverik őket a KV-1 hordák,akik a magasabb tierből hozott sérelmeiket ott akarják kiélni?De mondhatnám a T18 vagy a KVs galeriket is. -
Abbey map on elég nehéz kikerülni őket. Jó lehet hogy az a tank rossz példa volt. A lényeg, hogy vannak olyan tankok amikkel szembe nem nagyon tudok mit kezdeni. Ha mégis meg tudom sebezni vagy láncolni akkor is nagy eséllyel ő fog kiszedni mivel 4x akkorát lő belém. KV1 meg nem egy sebesség huszár. Amúgy meg nem csak Arty val játszok. Mondjuk a meccsek 1/6 arty zom . a Többi az KV1 T49 meg M4. -
Így van! Legyen 2-3 arty,5-6 TD ,de ne több,azt kész.Persze lehet ,hogy hülyeség ,de szerintem kicsit felpezdítené a mostani játékmenetet. -
Naja..Türelem ,és türelem .:)) Én is így vagyok vele..néha utólag gondolkodom ,hogy kár volt akkor ott ,még várhattam volna.. -
Nem vettem magamra:) Szerintem is elég lenne /kellene/ a td-kre egy limit. Ha maximalizálva lenne a számuk akkor nem lenne gond.