418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tono34
    Ferdi még nagyobb lesz? ...
  • foxbat88fx
    q... ...nyát a sok gold ammos-nak!!!!
    vigyék fel az árát 20k/darabra
    vagy sebezzen fele annyit mint az AP és nem zavarna (annyira) ha egy 300 effis kis g**i szét gold ammo-zza a T28-amat egy Hellcat-tel!!!

Arra viszont "jó" volt ez a gold spam, hogy az artykat totál elfelejtse az ember...
    nem hallottam már vagy 2 hónapja arty szidást, és engem sem zavar ha egy arty belémver q.va nagyot... vagy ha egylövéssel kiszed
    sokkal idegesítőbb a sok gold ammos *****
  • Master91
    Model changes in 0.8.10 test 2

Pár mm-esek ágyú hosszúság növelések kemények :DD
  • Fefe82
    Ne csinááld szöszi..ezt nem akarom elhinni,te szopatsz mi ? :)
  • okosszöszi26
    nem a nevem miatt vagyok értetlen, hanem alapból születésileg és genetikailag hátrányos helyzetű vagyok felfogásilag
    szóval kérem azt a nevezetes villanysémát
  • Master91
    "Kritikus helyzetben jól jön."

Ott a skill jöjjön elő, ne a gold ammo
  • okosszöszi26
    no meg bevallom őszintén, azért sem használok gold ammo-t, mert mindig lenúbozom aki ilyet használ, és hogy nézne ki, hogy közben én is azzal lődözök
    olyan jókat szoktam röhögni, mikor megpróbálják letagadni, pedig az esetek 95%-ban megpróbálják
    és még akkor is erőlködnek, mikor elárulom, hogy golddetector mod-dal látom, hogy mivel talál el
    a legjobb, mikor a gold ammo is lepattan, főleg ha többször egymás után
    akkor nagyon lehet osztani, hogy megérte-e az X ezer kredit?
  • Fefe82
    Ezt te komolyan csinálod?vagy csak a neved miatt vagy ilyen érthetetlen?? mit nem értesz a villany sémán ??? teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • stoppos
    Nem kell rögtön átesni a ló másik oldalára. Pár gold ammo még nem ártott meg senkinek. Kritikus helyzetben jól jön.
  • TomDantes
    Amint mondtam, csak magaddal baszol ki. Te dolgod. Ja, amúgy még az ingyen goldammo előtt is, el lehetett lenni azE100-al ugyanennyi átütéssel. De mindegy.
  • okosszöszi26

ez jó, ez tetszik

van egy képleted erre, amivel ezt kiszámoltad?

de, ha hülyeségre hülyeséggel akarok válaszolni, akkor inkább támogatom a pénzemmel az MVM-et, ami hungaropannonnépinemzeti, mint a belorusz hájfejűeket
  • 79Alba
    ez az köszi
  • patchaou
    Prémium nélkül pedig többet fizetsz a villanyért, mintha prémmel akarnád ugyanazt kihúzni.
  • Fefe82
    Teljesen mind 1,akkr is ingyééé van,mit nem értetek ezen ?
  • okosszöszi26
    magyar vagyok hülye vagyok goldot akkose veszek kreditért se
    véletlen rászokok, és qrvahamar elfogynak a kreditek

nem véletlen olyan rohadtsok kredit a gold ammo
    afelé terelgetnek finoman, hogy vegyél pénzért goldot

de én magyar vagyok hülye vagyok ingyé játszok
  • Mighty
    Mármint a premium lőszert.
  • Mighty
    Creditért is lehet venni... Már nem kevés ideje.
  • kuzso
    A gold ingyen van ?
    Segíts már hogy hogyan.
    thx
  • TomDantes
    Nem veled basznak ki. Te baszol ki magaddal. Magyar vagy, hülye vagy! A gold meg ingyen van.
  • okosszöszi26
    de velem nem basznak ki!
    inkább mérgelődök, de csak azért se gold!
    magyar vagyok ingyé jáccok!
  • Master91
    tegnap már be írtam ide is hogy stock gun Kt-t és Su-101-et mindig tier X-ekhez dobja !

Rá jöttem miért: VEGYEK GOLDOT !!!!4
  • Master91
    akkor valszeg az ellenfélnél voltál, mert a mi csapatunk megint úgy nézett ki, hogy csak akkor tudsz harcolni az ellenféllel, ha először őket győzöd le
  • okosszöszi26
    Megfogalmazódott már valakiben az a gondolat, hogy az E-100 egy rakás fos?
    Miért van az, hogy a német tier X heavyknek van a legtompább ágyújuk?
    235mm pen az egy lókuki.
    Mindenről pattog, gold lőszert meg elvből nem használok.
    Persze nyilván azé van ez így kitalálva, hogy pazarold a zsét gold ammo-ra.
  • stoppos
    Spec nekem meg Mountain Passon voltak a legjobb meccseim tegnap. Valahogy éreztem azt a pályát, pedig inkább bénázni szoktam rajta.
  • Master91
    tegnap T21-el álltam be bokorba Mountain Passon, hogy spottoljam a másik oldalon a heavyieket meg a lassúakat, belém jött a fasszopó dakotai T25/2, meg lökött, ki is kapcsolta a periszkópot meg az álcahálómat.

Valszeg +2 tankot tudtam volna spottolni. Mondjuk mind1 is volt, 1 tankot sikerült a sok parasztnak sebeznie...Ja és igen, természetesen a Comet az elején majdnem ki forgatott engem, végül is igaza volt, a light tank maradjon csak le a királygeci médiumoktól -.-"
  • Dorgal
    Nekem úgy két éve porosodik a garázsban,nagyritkán megyek vele egy-egy kört.Amiben teljesen biztos vagyok,az az,hogy a creditszorzóját letekerték.Régen ritka volt a 70-80k alatti kör,most a 80k-ért igen meg kell dolgozni.
    A másik ilyen prémtankom a T-25,annál meg a sebzést vették vissza észrevehetően.
  • stoppos
    Tegnap minden második meccsen nekem jött valaki, amikor célozni próbáltam. Olyan is volt, hogy miután ellökött, beállt szépen elém.
  • stoppos
    Sokkal jobban nem, de Pistikét még talán ki tudom csapni a tigrincséből.
  • lammaer
    Ja, azt nem látnám hogy mögém épp egy 400 effes állt be, aki jó esetben be fog blokkolni ha netán kigurulnék a fedezékből :D
  • Synt4xTerr0r
    http://mirtankov.net/crosshairs/11117-world-of-tanks-pricel-ot-jove.html

Ez sem?
  • 79Alba
    köszi de nem ez az
  • nemtudommivan
    En ruhellem. Egyebkent is hetvegen jatszom es. 100x inkabb megyek az akcios kreditszorzos tankokkal mint ezzel a formedvennyel. A pen jo a sebzes jo de a tuzgyorsasag az borzalom. Meg maga a tank is elvezhetetlenul lomha es papir. T8-ban szeretem t9-be elvagyok vele ha nincs sok td ( ami eleg ritka ) de t10-ben csak hatvakaronak jo. Egyebkent meg sebzek vele 3500-at es ha leveszem a javitasi koltseget loszert meg a szinte kotelezo javitocsomagot akkor alig keres tobbet mintha egy elvezheto 5-6-7-essel farmolnek. Inkabb azzal megyek kettovel tobbet. Az elmeny. Ez nekem csak kuszkodes.
  • Synt4xTerr0r
    http://mirtankov.net/crosshairs/6905-pricelu-dlya-wot.html

Ez esetleg?
  • 79Alba
    Sziasztok.

Ebbe a kis videóba
    Láttam egy nagyon jó kis célkeresztet. Nagyon szépen megkérlek titeket hogy ha tudtok adni linket ahonnan le tudnám tölteni. Mindenhol kerestem de nem találtam.
  • Tono34
    Viszont ha te leszel top tank a Pistikék miatt akkor a csapatod jobban fog járni :)
  • stoppos
    Ezt a szopóág utáni top tank MM-et kissé kontraproduktívnak érzem. Ha Petike a rettent tigrisével nem mer kimenni a kezdő faluból és stabilan hozza a tőle megszokott 113-as WN7-et, akkor ha top tanknak rakja be az MM, pont az ellenkezőjét éri el vele, mintha a lista aljára rakná. Ugyanis így egy top tank fog hiányozni a meccsből és Pistikének sokkal több esélye van nyerni, ha a lista alján csücsülve "védi a bázist".
  • Simulacrum
    Igaz, de ezzel idő megy el. :) Ha látom a színén a tankja fölött már akár stratégiát is kigondolhatok rá. Megyek vele, nem megyek vele. Ha azt figyelgetném minden társamon hogy mozog azzal sok idő elmenne, ebben a játékban pedig pont az idő a legfontosabb.
  • Roger6
    Szerintem XVM nélkül is tudod kire számíthatsz már abból, hogy a saját tankjával hova / hogyan / mikor megy az illető. De tök egyszerű példa. Nekem nincs XVM-em. Ha valakivel találkozok, látom a mozgásán, helyezkedésén, hogy béna / profi. Akár ellenfél, akár saját. Utána megnézem a statját, és lám, igazam van az esetek 99,9%-ban. Nem kell ehhez XVM egyáltalán.
  • Simulacrum
    Simán meg tudod csinálni, ha átírod a config fájlt, nem rossz ötlet. Bár, mint írtam, azért jó ha tudod kire számíthatsz és milyen a csapat. Rossz csapatban nem jó bátornak lenni. :)
  • Roger6
    Szerintem akkor lenne fasza az XVM, ha csak az ellenfél statját írná ki, a sajátokat nem.