418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kabel15
    Igazad van. Tényleg tök nagy élmény 3 percen keresztül. WWWWWWWWWW KLIKK SSSSSSS jön az ellen WWWWWWWW KLIKK SSSSSS Huhú ellető magát na majd most jól kilövöm WWWWWWWW KLIKK (Pattantam a farncba) SSSSSSSSS Jaj most ki fog lőni. Tényleg ez a játék lényege
  • AlucardHuN
    Pedig jóféle az IS, agilis, lóbaszó löveg (ami itt t7-ben már sokkal fair-ebb a kv1shez képest) és néha kibaszott troll páncélja tud lenni.

Nekem most KV 3-am van és az is élmény fullosan.
  • ratgab
    Ebbe a részébe nem gondoltam bele. Igazad lehet. Plusz-minusz nullára jönnek ki akkor ezek szerint.
  • yossarianHUN
    Bevételkiesés nincs, épp ez a parasztvakítás, aminek sokan bedőlnek. Mivel 10-ből 9 és fél ember nem tudja fenntartani a goldammózást prém nélkül, így ebből közvetlenül következik az aranyvásárlás/prémvásárlás. Ugyanúgy megvan a bevétel, csak más úton jött be, és még a pay to win miatt sírók száját is befogták.
    A többivel viszont teljesen egyetértek.
  • ratgab
    Közel járok hozzá, de még nem. Amit tapasztalok: Mindig eltalál, 4x akkora a tűzereje, mint nekem és még gyors is.
  • ratgab
    Megbocsáss, ha pont lexarom a WG mivel jár jól (pont eleget kerestek eddig is, úgyhogy erre már pont nem szorulnak rá). Ráadásul ha pont anyagi részről vizsgálod a dolgot a WG-nek ez éppen hogy bevételkiesés, ugyanis gold vásárlás helyett credittel veszik az überammót a népek.

Szóval 1. koránt sem dől úgy a lóvé.
    2. Csak azért lő át egy 2 tierrel alacsonyabb tank (csak példa, kéretik nem belekötni), mert überlőszert vesz. Ez megint csak a fairség netovábbja.
    3. Ha az taktika és variációs lehetőség, hogy a fostos tankomba berakom az überammót és szénné lövöm a nagyokat, akkor kösz, de ebből én nem kérek. Az a nagy tankban szenvedő még annó úgy farmolta ki azt az erősebb vasat, amivel most a kicsiket könnyebben kilövi, hogy megdolgozott érte fizetet cheat nélkül. Ezért nem fair szerintem. Távolról a susnyásból a tokarevdből stinger rakétákat lövöldözni az a szememben nem a tisztességes győzelem mintapéldája. Persze lehet ezzel nem egyetérteni, meg lenoobozni, meg hogy ha nem vesznek észre nem tudnak ilyenekkel élni. De akkor is indokolatlan előnynek érzem. Főleg akkor kerül elő a gold ammó, ha alapból vesztésre áll a másik fél, mint egy Jolly Joker kártya.
  • stoppos
    Stock tankról véleményt mondani, olyan mint politikust dícsérni. Lehet, csak faszság. Aztán ha sokat csinálod még hülyének is néznek.
  • yossarianHUN
    2: Az eddig erődnek hitt tankok mennek a kukába, a heavy tankok mennek a kukába. Tényleg remek. Attól függ honnan nézzük.
  • Pales27
    Próbáltál már tárast?
  • ratgab
    Top ágyúig fejleszd ki, aztán térjünk erre vissza. :-)

Egyik kedvencem a KV3 után orosz vonalon.
  • ratgab
    Ne kezdjük el sorolni, hogy mi volt a rossz döntés, mert nem érünk a végére a dolognak, meg flame lesz belőle.

(Azért csak így zárójel mögött:
    - Arty-k... Semmiből kilőni kurva nagy teljesítmény és egy jó kis csiki-csukit simán tönkrevág, rendesen öli a játékélményt

- TD-kkel nincs bajom, mert ha közel tudsz hozzájuk menni, akkor végük van

-Gold ammó, a már ecsetelt dolgok miatt gáz

-Autoloader szerintem ótvar nagy cheat.... Én egyet lövök, ő 4-et csak azért mert amcsi vagy francia tankban ül... Ez kurva fair... És ne gyertek nekem, hogy nincs páncélzata a többi tanknak meg van.... Első lövéssel lekapja a lánctalpat, még belém durrant 3-at, körbehugyoz háromszor a sebességével, rá se tudsz fordulni, a többiek meg szarrá lőnek... tényleg fair így a csata.

-Láthatóság úgy fos ahogy van: Lentebb emlegettétek, hogy úgy kilő, hogy egész meccs alatt nem jössz rá honnan történt.)

Más bajom ezen kívül nincs....
  • szakasz
    az az igazság hogy ez a vallóságban pont fordítva van, a WG részéről a legjobb döntés volt hogy lehet gold-ot creditért kapni.

1., Dől a pénz a WG-nek
    2., sokkkal nagyobb a játék variációs lehetősége - az eddig erődnek hitt tankok sem lehetnek biztonságban, a stock tankokkal is lehet sebezni ha szükséges

Mi is a gond ?
  • Lorder
    B***szus.. megvettem az IS-t. Hogy ez mekkora egy szar..ennél pontatlanabb lassan zoomoló tankot ritkán láttam eddig :@ Ráadásul az alapfegyverrel sebezni sem lehet 100nál többet ha véletlenül eltalálom full szűkülettel 300 m-ről :( pedig hogy örültem neki...
  • kabel15
    Volt már?

Nehéz tank hétvége. 5000 sebzés után 50.000 kredit. Csak nehéz tankban lehet ülni.
    Bár az 5000 az sok :/ Oda nem lesz elég a Kv1 :( Marad az IS3.
  • Srep
    Legrosszabb döntés? Betenni a játékba. Illetve egyes tankoknak olyan átütést adni normál lőszerrel ami a tierjében is vicc. Pl: Valentin II :D
  • ratgab
    A maradékban meg olyat is átlősz, amit alapból nem kéne. Fizetett cheat... Pay to win... Ettől hányni tudok.
  • Angelus1991ster
    Győzelem!
    Csata: South Coast 2013.12.13. 13:18:48
    Jármű: KV-2
    Szerzett tapasztalat: 2 080
    Szerzett kredit: 73 131
    Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
  • yossarianHUN
    Látom nem sikerült elkapni a lényeget. Nem az e-péniszről van szó, engem érdekelnek legkevésbé az ilyen winrate/ef/wn6-7-8-9-25 mizériák. Azzal van a gondom, hogy sokszor egy-néha két hétig hihetetlen szarul megy a játék, azaz nincs játékélmény, azaz csak vergődés van. Ez nyilván közben rossz hatással van a winratere is, de ezzel együtt tudok élni, ami zavar az az, hogy erre az időre nincs meg a játékban a játék.
  • foxbat88fx
    ebben egyetértünk!!!
  • toocha
    Házat bontani jó a HE.
  • nemtudommivan
    En su152-ben is csak akkor hasznaltam ha e75 frontjat kellett lono 400 meterrol. Ezt azota miutan kepes volt egy mellettem korozo comet oldalaba 285-ot sebezni. Volt vagy 350 hp-ja.
    Nagyon megbizhatatlan a he. Full papir tankokba kepes nevetsegeseket sebezni. Egyszer meg egy hellcaten is hagyott 56 hp-t.
  • Mighty
    Camo
  • polluxware
    annyira szeretem ezt a fajta gold ammo/gold noob nyavajgást...

az estek 85%ban főleg high tierben a gold ammo (heat) lepattan még a flat páncélról is...
  • Adjunktus
    Ez így van!Én is rossz döntésnek tartom.Viszont így Pistike csak betölti a goldot rányom az auto aimra és böködi a left klikket és máris lesz egy kis sikerélménye!Ez a siker ösztönözni fogja,hogy ne hagyja abba a játékot a sok kudarc után.Viszont észreveszi,hogy fogyogat a lóvé mert drága a gold lőszer!Sebaj hisztizzünk apunak hogy vegyen nekünk aranyat!
    És lám,így fejlődnek a debilek és így gazdagszik a WG.
  • kabel15
    Megéri repesz rombolót vinnem KV1 el? Mondjuk van nálam általában 5DB de még nem nagyon töltöttem be. Könnyebb azzal felgyújtani egy tankot?
    Bár a legénységnél asszem kihúztam, hogy nagyobb eséllyel vágjak tönkre modul-t. De az meg nem kompatibilis repesz rombolóval. Na majd haza megyek és tanulmányozom. Addig is vélemények?
  • ratgab
    Legrosszabb döntés volt WG-től credittel vásárolhatóvá tenni a gold ammót.
  • nemtudommivan
    A legjobb mikor mikor kifogsz egy statbuzit hellcattel. A fel csapatot kilotte es fel sem villant. A vegen ugy lett meg hogy megsaccoltak a helyet es rarontottak harman. Majdnem atestek rajta mire felvillant. A borsig is pont ilyen. Akkorat lo beled hogy ketteszakadsz de szegenynek nincs pancelja hat adjunk mar neki olyan rejtozest amivel szellem modban harcolhat a kis draga.
  • Adjunktus
    Én simán használok gold lőszert ha szükségesnek érzem.Nem szórom számolatlanul mert ahoz azért drága.De ha olyan szituáció adódik,amikor fontos hogy sebezzek akkor minden szívfájdalom nélkül töltöm is be.
    És nem érzem magam rosszul miatta,sőt noobnak sem gondolom magam érte.
    Amég nem volt ilyen a játékban addig nem használtam én sem.Most,hogy lehet már miért ne használnám,ha egyszer kifizetem az árát?
  • stoppos
    Két tank van, amiben nagyobb mennyiségben viszem, a vkdb és a négyes angol light. A db-be kell ugyi, mert különben 132 az átütése, ami nem poén tier 7-ben, a covenanteren meg a pompomot használom, mert azzal lehet trollkodni. :)
  • okosszöszi26
    hahaha
    éppen most pattogtattam 3X egy Maus gold ammoját
    vajon megérte neki az a 15000 kredit?
  • okosszöszi26
    ok, de akkor bort is prédikálok és bort is iszok!
  • Master91
    pedig borral a hasban minden szebb
  • Master91
    Soha soha soha soha.

CSAK az Excelsioron használom, akkor is Kv-1, Churchill ellen, valami 5 darabot, és napi win után ültetem vissza Black Prince-be a legényeket

(Kv-1 oldaláról is pattan az a trágya)
  • okosszöszi26
    inkább csak nem akarok a "vizet prédikál, de bort iszik" hibába esni.
  • 79Alba
    és hogy tudnám szerkeszteni hogy ne ciril betűk jelenjenek meg?
  • stoppos
    Ez a goldammo olyan nálad, mint a vegánoknál, vagy a masszív anti-alkoholistáknál? Nem-nem, akkor sem? :)
  • okosszöszi26
    asszem félreérthető voltam
    én a gold ammo-ról beszélek, nem a gold vásárlásról és premium account használatról

mellesleg arról sem vagyok meggyőződve, hogy ha másfélszer annyit tolom a gép előtt a WOT-ot, akkor többet kéne fizetnem a villanyszámlára, mint ha premium account-ot vennék, de ennek a kiszámításához kicsit többet kéne ezen agyalni, de nem érek rá mer jáccok :)
  • NoparaWot
    szerintetek lesz külön 30 napos prémium / vagy / 2500 gold leértékelés ?
  • Fefe82
    Kicsit elmekk,de hanem szivatsz direkt akko nem akarlak kételyek közt hagyni!
    >prémmel 50% kredit + XP kapsz meccsenként,
    ebből adódik:
    >prém nélkül többet görnyedsz a gép előtt,ezáltal a fater vilany számlája is több lesz a rezsicsökkentés ellenére,mert többet búg az a cipős doboz szerű vacak melletted amikor puffogtatsz!

DE TE TUTI SZIVATSZ
  • okosszöszi26
    nem, nem szopatlak, légyszi vezesd le nekem, hogy jön össze
    vállalom, hogy agyilag zokni vagyok, ebből én nem csinálok gondot