418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #278172 free is-6
Bár ennyi időt belefeccölni, kérdéses, hogy megéri-e...valószínű a prém tankok nem játszanak... Lehet inkább ha megveszi az ember jobban jár :D Kevesebb a villanyszámla xd -
Kubukli #278171 Foxy mi a véleményed IS-8 ügyben?
Pöcsöljek a toronnyal vagy motorral vagy menjek az IS-7 felé? -
Kubukli #278170 OK -
foxbat88fx #278169 bővebben:
Nashorn:
TD, távolról kell használni, szar páncélzat, camo nem a legjobb, gun isteni
távolról osztva nagyon jó tank
AMX M4 45:
hvy tank, de szar páncélzat, lassan szűkülő gun, de jó az átütése
szintén tisztességes távolból kell használni a lassú szükülés miatt
nem szerettem, de túl lehet élni -
Kubukli #278168 Elnézést IS-8-at akartam írni.
De a lényeg: 2 tök fölöslegesnek tűnő fejlesztés... -
stoppos #278167 

Süti kör. -
Kubukli #278166 Illetve másik dilemma: IS-2-re fejlesztett torony vagy erősebb motor?
Mindkettő totálisan fölöslegesnek tűnik... -
Kubukli #278165 B1 elég jellemformáló volt, szóval türelem hegyek vannak.
Azért fejtsd ki lsz bővebben! -
foxbat88fx #278164 Nashorn sokkal jobb...
habár az AMX se szar, csak türelem kell hozzá (sokk) -
Kubukli #278163 Szerintetek most -30% akciós AMX M4 mle.45-t vagy Nashorn-t érdemes venni?
Tudom más-más stílus de mindkét ágon haladni szeretnék. -
foxbat88fx #278162 skill javítás, többit nem tudom :D
felszerelés nekem: stabilizátor, vizes lőszer rekesz, venti -
Bangaro #278161 Hát öööööö
-
Karelgott #278160 Köszi. Még annyi, felszerelésben és skillben mit javasolsz? -
atee73 #278159 Hat ha meg nem jatszottal vele probald ki...
En imadom
, nem tudnam megmondani miert mivel az adatok alapjan igazad van ,1xuen jo asszem ... 132 csata utan 64% a winrate vele.
Igazandibol a latotavja brutal (nekem a 2 felderito skill fullos + coated optics+venti = 480 meter ) , es eleg jo damage dealer ,az agyuja erzesre jobb mint amit az adatok sugalnak.
-
foxbat88fx #278158 közelharc az alacsony átütés miatt
de nem eszetlenül egyedül előre menni...
menni a társakkal h megvédjenek ha tárazol
vagy ha egy hvy rá megy egy másik hvy-re akkor besegíteni neki...
vagy egy egyedül hagyott TD-t elkapni... persze 1000hp alatt lévőt mert egy tár avg 960 dmg -
Karelgott #278157 Értem és stílusban mit kell vele nyomni? -
R3nton #278156 ezt diktálja a racionális gondolkodás :) -
foxbat88fx #278155 fun tank ha nem vagy balfasz
ha balfasz vagy akkor töltsd a goldot....
én tökéletesen elvagyok vele AP-vel is -
nekem tetszik... track, motor, ágyú
az alap ágyú is bőven jó rá -
Szerintem egész jó arányban rak T5-be. De T6-ban sem rossz még. -
faszba
-
Videó a wot grafikáról, régi felvételek is vannak :D
-
Karelgott #278150 Csá. A T-69 fun vagy sucks tank?
Mire készüljek? Javaslatok esetleg.. -
Lorder #278149 de ez gondolom nem akkor volt, amikor IS és hasonló finomságok mellé lökött be :) amikor benne vagyok a T1-el a top3 vagy top5ben akkor nincs gondom, mert lőttem már vele 6 tankot 1 meccs alatt, viszont engem nagyon ritkán rak be ilyen helyekre. 10ből 8x nagyobbak ellen vagyok :( -
Styx36 #278148 egy "kis" spot dmg... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Madi92 #278147 Nem egyszerű az egyszeri scoutok élete..
WZ 131(t7)-el, hardcore T10 csatába kerültem, Bigbang Td-k stb stb
Highway volt a map, bementem középre, természetesen bokor mögött lövés nélkül álltam. Ahogy a Wotban ez már lenni szokott egy a közelemben közlekedő valami fastmover, előbb spotolt mint én őt. Oké mentem be házmögé, kapva némi taslit is közben. Aránylag biztonságba értem, de se előre se hátra. Gondoltam kicsit elhesszelek. Persze nagyszerű csapatom addigra felállt, és jelezte felém, hogy jó lenne, ha "meghalnék" már.
Mondom, az most annyira nem pálya, mivel első mozgásra kilőttek volna, és még csak nem is spotoltam volna őket. Erre kilőttek ők.
Költői kérdés, de ha scoutban ül az ember, és netán meghúzza magát T10-ben a csata elején, hogy ugyanmá' ne kapja ki valami oneshotból, akkor miért kell kilőni????? -
6,45
gun depression
traverse
410m
jobb camo
m46 patton jó kis tank.. amolyan jack of all trades
M48at viszont nem ajánlom neked, ha ez sem tetszik:))
-
És egészen addig rengeteget fogsz látni belőlük, amíg a 9-eseken keresztül visz az út a 10-esekhez. -
yossarianHUN #278144 #278119 -
lexlutor #278143 a kv1s nerfbol sem lasz semmi, az is biztos. mar megint hetek ota csak kussolas van. mert kell az az op szar az autistaknak. -
antiatom #278142 Azért az arany lőszer sem instant átütés, ugyanúgy tud pattanni az is...azt meg szerintem mindenki tapasztalja, hogy a páncélra építő tankok nem kerültek még a kukába, gondolok itt pl. E75, ST-I, stb. személy szerint rengeteget látok ezekből. -
yossarianHUN #278141 Komolyan már úgy szerzem az értesüléseimet, hogy megnéznem mit ígérnek a eljövendő patchekre, és az ellenkezőjét veszem. Általában bejön. -
...hát...
oroszok, mégis mit várhatunk tőlük? -
yossarianHUN #278139 Pontosabban maga a map nem lenne annyira katasztrofális, csak értelmes csapatok kellenének hozzá, ami ugye hiánycikk. -
yossarianHUN #278138 Hálistennek, az az okádék ennél rosszabb már úgysem lehet. -
Angelus1991ster #278137 Jó érzés felcseszni a piros effes csehszlovákok agyát:D -
Még Malinovkához is hozzányúlnak majd, pedig az eddig szent volt, az első pályák között volt amit beraktak.
-
yossarianHUN #278135 Azok után, hogy számtalanszor megerősítették hogy nem lesz TD nerf a Fochon kívül, illetve hogy a T57-et nerfelni fogják. Ilyen hülye egy hazug bandát még az életben nem hordott hátán a föld. Az elmúlt egy-másfél évben folyamatosan az ellenkezőjét állították hónapokon keresztül annak, amit aztán a patchekben behoztak. -
yossarianHUN #278134 Ennek a T9 Pattonnak mi értelme van? Nézegetem a T9 medek statjait... Ez a gép mindenben rosszabb mint a többi, lomha, nagy, papír, de eddig azt hittem az ágyúja viszi a prímet, így ez valamilyen szinten kárpótol. Egy fenét. Nézem az E-50 top ágyúját:
-Jobb RoF (6,25 vs 6)
-Árnyalatnyival jobb átütés (220 vs 218)
-Ugyanannyi sebzés (390)
-Fényévekkel jobb pontosság (0,3 vs 0,42)
-Jobb célzási idő (2,1 vs 2,3)
És az E-50-nek még páncélzata is van. Ezek után mi értelme ennek a gépnek? Tudom hogy T9-10-ben az amcsi medeket szokás leggyengébbnek mondani, de ennyire? -
"Közben te cseszted el azzal, hogy lebecsülted az ő képességeit."
És milyen képesség kell a 2-es gomd megnyomásához?