A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Madi92 #278147 Nem egyszerű az egyszeri scoutok élete..
WZ 131(t7)-el, hardcore T10 csatába kerültem, Bigbang Td-k stb stb
Highway volt a map, bementem középre, természetesen bokor mögött lövés nélkül álltam. Ahogy a Wotban ez már lenni szokott egy a közelemben közlekedő valami fastmover, előbb spotolt mint én őt. Oké mentem be házmögé, kapva némi taslit is közben. Aránylag biztonságba értem, de se előre se hátra. Gondoltam kicsit elhesszelek. Persze nagyszerű csapatom addigra felállt, és jelezte felém, hogy jó lenne, ha "meghalnék" már.
Mondom, az most annyira nem pálya, mivel első mozgásra kilőttek volna, és még csak nem is spotoltam volna őket. Erre kilőttek ők.
Költői kérdés, de ha scoutban ül az ember, és netán meghúzza magát T10-ben a csata elején, hogy ugyanmá' ne kapja ki valami oneshotból, akkor miért kell kilőni?????