418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    na mentem su-100y-al teszten
    ki is ábrándultam belőle XD
    camoja borzalmasan gyenge... páncélzat 0
    a gun lassan tölt a sebzéshez képest (13.6sec)
    lassan szűkül és nem is a legpontosabb

Sturer Emil sokkal fun-abb.... vagy tierjén belül a sima SU-100 122essel
  • yossarianHUN
    Mintha úgy láttam volna reggel ingame, hogy a hetes heavykre van 30%.
  • lammaer
    Van most tank akcióban? (nem prém, sima)
  • foxbat88fx
    jaja daopay-ről tudtam....
    haver mindig arról vette a havi prémet
    aztán szólt h megszünt :D
    na majd letesztelem, vmire el kell költeni a pénzt XD
  • Angelus1991ster
    Ez egy szolgáltatás amiért fizettél, ők kötelesek mindazt megadni .

Ilyen bónusz kódot kap vissza az ember ha utal?
  • Szpecnyaz
    Még pár ilyen kört el tudnék viselni. Úgy jöttek ki elém mint a vágóhídon a marhák :P. Vagy legalábbis gőzük se lenne arról hogy mi fog történni velük.
    Az is vicces volt amikor el akartam lőni az M103at, helyette meg a mögötte lévő nem spotolt WTE100 kapott 1887et.
    ripléj
  • enncsibaba
    a skrill elküldte a pénzt. Elvileg pár órát ír a wot honlapja, de lassan kezdek izgulni, hogy még ma odaérjen. Írtam is nekik (wg-nek), amiben megemlítettem, hogy engem csak a su érdekel, másra nem szeretném felhasználni az aranyat, és remélem meértik, ha esetleg visszakérem a 10 euro-t. Nem kis naívitás, de hátha :D
  • Kancsalborz
    Sziasztok !
    Bocs az OFF-ért, de a saját fórumán nem sok értelmes választ kaptam, és tudom hogy sokan nyomják itt is a WOWP-t pihentetésképpen, és nekem is ez a szándékom..:)
    Most installálom a játékot éppen, és két kérdésem lenne:
    1: Elérhető esetleg most induláskor valamilyen bónuszkód, mert mostanában sok ilyen volt, vagy álmodik a nyomor ? XD...
    2: Tudtok mondani olyan oldalakat, ahol jó "oktatóvideók" vannak fent, ahol a játék alapjait jól bemutatják ?
  • Sunsetjoy
    Pont ez a lényeg, hogy felszámolhat. Telenor kártyásom van, és egy kumma forint nem lett rászámolva. Hazánkban tele vagyunk mobilszolgáltókkal és tarifacsomagokkal - ezért írja, hogy érdeklődd meg.

foxbat: mopay telefont nem használtam még, hogy mennyit dob rá, a daopaynél tudtam, hogy nem igazán (bár szolgáltatófüggő lehet ez is).

enncsibaba: ezt a skrill.comnál kérdezd/keresd meg, én még soha nem hallottam, hogy valaki onnan küldött pénzt aranyra a wg felé. Nem úgy van, hogy a skrillről nem az aranyat vetted, hanem onnan küldted digital walletről a wg felé a pénzt?
  • DarkHorSe
    szembol kirogohi a t14et, a poen kedvert meg hatulrol is kirohogi
  • CicaTank
    excelsior?
  • foxbat88fx
    naja... T1-ellen is esélytelen...
    KV-1 AT-2... de még egy tarackos M4 is megszopatja könnyedén
  • voivod32
    De egy T1Heavy ellen sem!
  • Angelus1991ster
    A francba kifelejtettem . Szemből biztos jobb az AT-2:D
  • CicaTank
    T1 Heavy is megeszi szerintem alap esetben...
  • foxbat88fx
    AT-2 vs T14? xdddd esélyed nincs
  • Angelus1991ster
    Miről?
  • enncsibaba
    Sziasztok!
    skrillről vettem aranyat (megtetszett az a su100Y)
    Mennyi idő alatt jelenik meg az arany az acc-on?
  • Angelus1991ster
    KV-et kivéve a többi tier V-ös járművel gyakorlóban kiállok!
  • Angelus1991ster
    T14 egy kiváló prémium tank!
  • Doctore22
    ez a pz b2 egy fos:D

Győzelem!
    Csata: Fisherman's Bay 2013.12.14. 13:58:18
    Jármű: Pz.Kpfw. B2 740 (f)
    Szerzett tapasztalat: 1 869
    Szerzett kredit: 43 690
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
  • voivod32
    Nem tudja valaki? A PlanetWot oldal végleg behalt?
  • foxbat88fx

igen láttam a csillagot... de nem gondoltam volna hogy ennyi...
    pfffff lehúzós g**ik!!!
    akkor ennyit a SU-100Y-ról :D
  • CicaTank
    Nem tudom már régen volt tavasz környékén, nem vagyok biztos benne de olyan 800-900 forint környéke volt a plusz költség amit rászámoltak. Ott is van a megrendelésnél kis csillaggal alul, hogy a szolgáltató plusz költségeket számolhat fel, érdeklődjön mobilszolgáltatójánál...
  • foxbat88fx
    mennyi?
  • CicaTank
    smsnek is van sőt...
  • foxbat88fx
    szóval a mopay hívásnak van plussz költsége az sms-nek nincs?
    egy gyökér feltöltötte a telómat 3k-val... gyorsan el kéne cseszni gold-ra
  • CicaTank
    Churchil3 annyiban fura, hogy ugye ott van az irtózatosan nagy front péncélja...elvileg...gyakorlatilag a legvastagabb pontját szokták írni a tankoknak, nos ha valaki is nézett ilyen színes páncélvastagság jelzőt akkor látszódnak a bakik hogy tele van weak ponttal, ennyivel talán jobb a T14 dee ott meg rossz kicsit a dőlésszög így azt is át lehet simán vinni :) Minden esetre ha tehetném én visszaadnám a T14-est az aranyáért de a CIII-mat nem... :P
  • CicaTank
    Régebben meg voltam szorulva kellet prémium így hát egyszr smsben egyszer meg hívással is aktiváltam aranyat, mivel 30-as vagyok ott van, hogy számolhatnak fel plusz költséget ezekért, de nem gondoltam volna hogy ennyire sokat Szóval kicsit durva plusz költségek vannak 30-assal...azóta van paypal
  • voivod32
    Én a KV-1-eket Matildával szeretem obtatni. Úgy van, ahogy mondod, előjönnek nagyképűen, hogy mi ez a kis szar, és mire észbe kapnak, már a fele HP-juk le van zabálva. A Matilda lövege mindent visz, a tornya, pedig meglepően tud pattintani. De mondom, a csörcsi3 számomra csalódás volt, már csak azért is, mert a Csörcsi 1-et sokáig OP/farm tankként tartottam, annyira jó. De hát nem vagyunk egyformák, habitus kérdése, kinek mi jön be. Te nyilván sokkal eredményesebb vagy a Csörcsivel, mint a T-25-el én meg pont fordítva. Nincs ezzel semmi gond. Na, meg azt se felejtsük el, hogy az egyik med, a másik pedig heavy tank. Két különböző játékstílus.
  • CicaTank
    Szerintem még most is jó a Churchill3, igaz múltkor kaptam ki egy jó szériát vele, akkor sikerült is hamar az 50 német tank :) Azóta valahogy magamra haragítottam a matchmakinget :(
  • Sunsetjoy
    Jah igen, és a bankkártyán, illetve paypalen kívül a daopay-telefon volt a leggyorsabb aranyszerzés, nem igazán rosszabb váltással, mint az előbbiek, ezek szerint a WG fizette ezt a gáláns gesztust:)

A mopay pocsék aránnyal rendelkezik, bár pluszköltsége nincs az emelt díjas sms-nek az áron felül.
  • Sunsetjoy
    A prémchurchill a vidám napjait a brit td-k és a német második vonal bejövetele előtt élte. Akkoriban ha nem gyújtottam fel naponta legalább egy tankot vele, gáz volt a statom:)

MattGoss: ahogy látom, a daopay már nem igazán van ott, csak a drágább váltású mopay. Ugye korábban mindent lehetett venni daopay-el, csak ki kellett választani az other optionst, és ott volt a daopay: nem rakott rá többet, mint 2-300 pluszköltség, néha annyit se.

A telefon és az sms módszer mindig is mopay volt, az maradt meg...

A fórumban Kacsa írta:
    "Azért szedték ki a daopay-t, mert egy kb 20 eurós arany pakk mellé még 20+ eurót kellett pluszban fizetni a daopaynek. Elvileg a mopay a helyettese. "

daopay
  • yossarianHUN
    Max T6-ba teszi:) Dehogynem, bőven jó az a pen, csak gyenge pontra kell vele célozni, amihez szigorúan meg kell keresni a pálya közelharcra alkalmas részét, mert messzire tényleg nem ér sokat. KV-kat rendszeresen megfingatok vele, mert mindnek nagy az arca, és nagy mellénnyel kigurulnak elém, hogy akkor most jól széjjellőnek. Szépen beforgat, első lövésük pattan, és már lehet is darálni a hasát. Általában még 2-t tud rálőni, ebből ha ügyesen forgatod a tankot 1 megy át. Plusz az elmebeteg rof miatt seperc alatt felgyújtod, ha nem a frontját mutatja. Sebessége 24 km/h körül van, ez nem sok, de hamar eléri, és tartani is tudja sík terepen és enyhe emelkedőn. Ez pont arra jó, hogy a támadó ék hegyeként utat törj, darálj amit látsz, miközben a kisebb csapattársak mögüled pötyögtetnek.
  • voivod32
    Szerintem a Csörcsi 3 lövege egy fos. Igaz, hogy gyorsan tölt, de az átütése tier5 felett már nem ér szart sem. Menetből meg azért lehet vele lőni, mert kb 15-el halad a tank szakadéknak lefelé, tehát , ha az elején nem jó felé indulsz, akkor aligha lesz időd sokat sebezni vele, lévén tier5-ben a meccsek nemigen szoktak 5-7 percnél tovább tartani. Az elrettentési faktor?! Hát, mit mondjak, egy T1Heavyben ülve, valahogy nem szokta összeszorítani a szívemet a jeges félelem, amikor szembe jön egy, sokkal inkább azt szoktam érezni, hogy: "nyamm, mennyi finom ingyen XP" Nem is olyan rég volt egy ilyen esetem, pedig 'zöld' player ült benne.
    De ez az én szubjektív véleményem, ha neked bejön, akkor csak toljad, további sok sikert, és jó szórakozást kívánok hozzá! :-) (Azért én sem adtam el, csak engem legtöbbször t6-7-be dobál vele, ezért hanyagolom erősen.)
  • MattGoss
    Hali!

Nincs már olyan lehetőség mint régebben arany vásárlásnál hogy valami 3050Ft körüli összegért ha telefonon küldtem egy hívást kb: 4-5 percen keresztül akkor kaptam 2500 goldot???
  • yossarianHUN
    Katasztrófa?:D Az a löveg a legópébb cucc amit valaha T5 tankra szereltek. Eszméletlen tűzgyorsaság, relatíve jó sebzés, megfelelő átütés. És még menetből is lehet vele lőni. Azzal a roffal lebontasz bármilyen T5 vagy az alatti gépet ami szembejön, úgy hogy köpni-nyelni nem tudnak. Plusz még jön hozzá az elrettentési faktor, tapasztalatlan T5-6 playerek 10-ből 9-szer pánikba esnek mikor két másodpercenként pumpálod beléjük a lövéseket, és ahelyett hogy higgadtan viselkednének, hátrálni kezdenek, össze-vissza lőnek, lehajtanak a folyóba, satöbbi.
    T-25 viszont nem az én világom. Gyors, de úgy fordul mint egy anyahajó, ezért TD-ket körbehugyozni nem lehet vele. Ágyúját sem szeretem, kiszámíthatatlan, pontatlan, és lassan is szűkül. És még tökéletesen papír is. De még ezeket el is nézném, ha nem minden második meccset T7-ek között kéne játszani, ahol meg free frag.
  • yossarianHUN
    Én akciósan vettem meg, de így visszanézve a teljes árát is bőven megérte volna. Ha nem T6-ba teszi, kis túlzással egyedül le lehet vele gázolni az ellenséges csapatot.
  • voivod32
    Szerintem pont olyan, mint a VK3001D, csak prémiumban.
  • Angelus1991ster
    Igaz KV-1 ellen nem hatásos. De gyérebb páncélzatuakat könnyen legyűri. Jó az MM-je is. Ritkán kerül top tierbe. KV-1-et azt pedig kerülöm.

Churchill III maximum 500 aranyat érne meg nekem.