418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    Jó móka volt 80%-os legénységgel. Ha van 5-ös op TD akkor ez az. Csak akkor lőttem arannyal mikor kifogyott a (25db) sima. Muszáj megjegyeznem mielőtt valaki megint elkezdené a hülyeségét...

LETÖLTHETŐ REPLAY

• R3nton
    nekem tetszett a BP, sztem a legjobb a britt heavy ágon! A carnaveron egy fostalicska pl a t32-höz képest, szal készülj fel! Én odáig mentem a 9-10 nem is érdekelt.
  • Lunki88
    Hihetetlen mennyire pontatlan az E75 top ágyúja... Becélzom a Tortoise "sapkáját", teljesen rá van szűkülve a célkereszt, erre vagy jó fél méterrel fölé megy a lövedék...
  • Pales27
    Így kell győzni Steppesen a rosszabbik oldalról (déli) csatáim 80% bukta ha itt kezdünk. Igazi csapatjáték átlagos játékosoktól. Rég láttam ilyet, kicsit meg is hatódtam :D
    replay
  • malystryx
    Így igaz, plusz a motor segít gyorsabban felkapaszkodni az emelkedőn.. relatíve gyorsabban :)
  • Count Adyn
    motor : gyorsulás
    lánc: végsebesség
  • arel
    Üdv.Ha az adott tanknak már megvettem a max motort -persze az adott tier-en belül-,akkor lehet még növelni a sebességét,ha nő a teherbirása?Kiváltképp most egy felszerelésre gondolok.
  • Lorder
    sziasztok. a meghívó csatornába hogy kerülnek bele az emberek? tudom hülye kérdés, csak egy van srác aki sokszor meghív bár nem csatlakozom mert az én játéktudásommal csak noobozás lenne szerintem :D csak érdeklődök :) egyébként magyar ő is.
  • Simulacrum
    Elnézést a másolásért, de ezt itt is szeretném megmutatni. Ha WG helyében lennék, ilyen meccsekkel reklámoznám a játékot.

Nagyon szeretem ezt a játékot, minden hibájával együtt, de az ilyen csaták után azért még mindig elmosolyodom és megállapítom, hogy igen, mindig tud még jobb érzést adni egy-egy ilyen meccsel időnként.

IS-3 T10-ben replay

Írtam egy kis összefoglalót is, hogyha videóznék, kb. hogyan kommentálnám:
    Jaj, jaj T10-es meccs, most mi lesz?
    Csapatösszeállítások elemzése (diegho mestertől tanulva), nocsak med túlsúly.
    XVM elemzése. A medjeink jó játékosok, platoonban is vannak, biztosan hegyre mennek és tarolás.
    Saját stratégia. Az IS-3 gyors tank megyek velük.
    Két eset van.
    Nem lesz ellenállás, akkor ott maradok és lövöldözgetek felülről lentre, ha lehet. Csak egy arty van, csak nem egy IS-3-ra fog lövöldözni remélhetőleg.
    Az ellenfél full ereje odajön, hátha megfogja a med rohamot. Ebben az esetben megnézzük kik jönnek és vagy csipegetünk vagy irány vissza és más útvonal választása.
    Csata indul.
    Felérünk, felérünk, indulnék lefelé nézelődni, de hopp lesz ellenállás. Két IS-3, na ezeket tudom lőni, sőt a T57-et is, segítünk az Object 140-esnek.
    Nagyon jó mienk a hegy, jó játékosok, tehát biztos lerohanjuk a két T10-es nehezet, én lövöm a T57-et, mert az puhább.
    Becélzom másodszorra is a T57-et, már lőnék, amikor a célkereszt elugrik, földbelövök. Mi a...? Nem normális E-100, köszönöm...
    Toronylövés a T110-re, sajnos nem jött be, irány a tárazó T57.
    Lejőve a hegyről nagyon fontos figyelni arra, hogy jobbra tartsunk, mert akkor nem kapunk ilyen durva balhorgot, mint a med mellettünk. Amúgy ott tényleg mindig várni fognak ránk, ha akad néhány jó játékos TD-vel az ellennél.
    Oké, T10 TD ellen esélyünk sincs szemből, irány jobbra, ott könnyű falatok lesznek.
    Tiger II egy lövés, AT-15 egy lövés, de hopp még húsosabb falat JPZE100. T10, tehát több XP és a feneke a mienk, arra kell menni.
    Hopsz, máskor nem rammolunk óriásokat. Egy kis tapizás után elkaptuk.
    Irány vissza, hátha marad még valami az T110E4-ből nekünk is.
    Igen, tudom, hogy rám fog nézni, de hátha nem hiszi majd el, hogy van olyan hülye valaki IS3-ban, hogy kijön elé. Megpróbálom, hátha bejön és benyeli az oldalam.
    Megvan, a löveg nyelte be. Nem javítom, majd megjavul, innen már nehéz hibázni. És még a frag is az enyém.
    Patent csata. T10-ben top XP és sebzés. Megettük a kötelességünket.

u.i.: IS-3 és E-75, ez a két tank örök garázstartozék. Szinte hülyebiztos tankok és élvezet fullosan, jó legénységgel a játék velük.
  • TiborTamas
    Azt hiszem ezt a hibát valamelyik hangmod okozza. Nem tudom melyik, mert én nem használok semmilyet.
  • Lunki88
    Köszi! Most már csak a kreditet kell összekaparni rá. :)
  • antiatom
    Venti, rammer, stabilizer hármast használom + crew skillnél megvan a brothers in arms, így tölt kb. 13,5 sec alatt!
  • Lunki88
    E75 tulajokat kérdezném, hogy milyen felszereléseket használtok a tankon? Ez a 16 másodperces újratöltés az őrületbe kerget... Gun laying drive helyett azt olvastam jobb a vertical stabilizer. Szerintetek is?
  • voivod32
    Hát, elég fullra van állítva a graf. A Chrome meg sokat eszik, de legalább gyors. A mozillától kihullik a hajam.
  • Master91
    Hmh, nekem a wot 800ezernél nem szokott többet enni

Chrome majd 500 megát eszik a ramodból !
  • voivod32
    Tessék![IMG][/IMG]
  • Master91
    fúj, chrome.exe-k !!!!

feladat kezelőbe csinálj képet a "folyamatok" fülnél, és a "Memória"-ra kategorizáld

Nekem az explorer.exe is gyanús erősen
  • voivod32
    Gondolod, hogy az lehet az oka? 4 giga memóriám van.[IMG][/IMG]
  • robogo81 #278314
    Esetleg a paysafecard,mint másik fizetési mód?
  • Oddball29
    Valami nagyon eszi nálad a memóriát szerintem.
  • voivod32
    Ilyet még nem basztam! Rögtön utána mégegyszer!
  • AlucardHuN
    BP-nek inkább a tornya erős, meg jó sidesrapelni. De a löveg garantálja hogy a t8 heavyk kiröhögjenek.
  • voivod32
    Már megint ilyen meccsem van! Az ideg basz szét! Pedig mit lehetett volna tarolni! Remélem valaki még fel is nyom, mint botot! Így aztán lehet statot javítani![IMG][/IMG]
  • voivod32
    Trance: Az M5? Az egy OP tank ehhez a salaktömeghez képest!

foxy: Nem lépek túl hamarabb, mert képtelen vagyok a kötelezőn kívül játszani ezzel a szarral, míg a BP-vel azért lehet. A Black Princeben még az az elviselhető, hogy túlnyomó arányban top tanknak teszi be,és oda megfelel.
  • xotyi
    :D az M5-el 1000 szer élvezetesebb volt játszani mint az M7-el, ott úgy voltam hogy feladom az amcsi ágat,türelemre nevelő tank:)
  • foxbat88fx
    de azon hamar túl lépsz...
    azért tier7 már tovább tart
  • voivod32
    Nekem az M7-től fordul ki a gyomrom. Ha van semmirevaló fos tank a játékban, hát az az.
  • foxbat88fx
    kétlem...
    még 39k exp a Caernarvon... aztán úgy adom el mint a huzat :D
  • lammaer
    Kínaiaknál minden type, még a lövészek bakancsa is :)
  • xotyi
    Hasonlóan érzem:D Néha arra jó. pl sand riveren, mikor a sarokba bekempel az ellen támadás játékmódban, hogy mint "nehéz scout" előremegyek ha jól forgatom 4-5000 sebzést sikerül lepattintani és spottolom a domb tetején állókat, igazából a legnagyobb ágyú is elég siralmas, sebessége szintúgy és már a többség tudja hogy hol kell lőni.Viszont úttorlasznak hidakon kiváló:D
  • R3nton
    a type59 pedig egy t-54
  • Szpecnyaz
    Mert a WZ120 az egy Type 59.
  • voivod32
    Meg fogod kedvelni!
  • lammaer
    Mitől type?
  • foxbat88fx
    ja pattog... az ellenfelekről!!!!
  • voivod32
    Nem olyan rossz az... pattog, mint állat!
  • foxbat88fx
    óóó hogy én mindig megszopatom magam...
    mindig megveszek vmi rakat fos tankot amivel rontani tudom a statomat :D
    erre most segítségemre van ez a fostalicska black prince -.-"
  • Eagle16
    És negatív ágyú kitérítés nélkül persze :)
  • szakasz
    WZ, ahogy mondani szokták, mint egy type, egy lób.szó ágyúval
  • silverchain
    Hali!

Ti melyiket ajánlanátok: E-50 vagy wz-120?

Full -osan melyik jobb a végén?