A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #278324 Elnézést a másolásért, de ezt itt is szeretném megmutatni. Ha WG helyében lennék, ilyen meccsekkel reklámoznám a játékot.
Nagyon szeretem ezt a játékot, minden hibájával együtt, de az ilyen csaták után azért még mindig elmosolyodom és megállapítom, hogy igen, mindig tud még jobb érzést adni egy-egy ilyen meccsel időnként.
IS-3 T10-ben replay
Írtam egy kis összefoglalót is, hogyha videóznék, kb. hogyan kommentálnám:
Jaj, jaj T10-es meccs, most mi lesz?
Csapatösszeállítások elemzése (diegho mestertől tanulva), nocsak med túlsúly.
XVM elemzése. A medjeink jó játékosok, platoonban is vannak, biztosan hegyre mennek és tarolás.
Saját stratégia. Az IS-3 gyors tank megyek velük.
Két eset van.
Nem lesz ellenállás, akkor ott maradok és lövöldözgetek felülről lentre, ha lehet. Csak egy arty van, csak nem egy IS-3-ra fog lövöldözni remélhetőleg.
Az ellenfél full ereje odajön, hátha megfogja a med rohamot. Ebben az esetben megnézzük kik jönnek és vagy csipegetünk vagy irány vissza és más útvonal választása.
Csata indul.
Felérünk, felérünk, indulnék lefelé nézelődni, de hopp lesz ellenállás. Két IS-3, na ezeket tudom lőni, sőt a T57-et is, segítünk az Object 140-esnek.
Nagyon jó mienk a hegy, jó játékosok, tehát biztos lerohanjuk a két T10-es nehezet, én lövöm a T57-et, mert az puhább.
Becélzom másodszorra is a T57-et, már lőnék, amikor a célkereszt elugrik, földbelövök. Mi a...? Nem normális E-100, köszönöm...
Toronylövés a T110-re, sajnos nem jött be, irány a tárazó T57.
Lejőve a hegyről nagyon fontos figyelni arra, hogy jobbra tartsunk, mert akkor nem kapunk ilyen durva balhorgot, mint a med mellettünk. Amúgy ott tényleg mindig várni fognak ránk, ha akad néhány jó játékos TD-vel az ellennél.
Oké, T10 TD ellen esélyünk sincs szemből, irány jobbra, ott könnyű falatok lesznek.
Tiger II egy lövés, AT-15 egy lövés, de hopp még húsosabb falat JPZE100. T10, tehát több XP és a feneke a mienk, arra kell menni.
Hopsz, máskor nem rammolunk óriásokat. Egy kis tapizás után elkaptuk.
Irány vissza, hátha marad még valami az T110E4-ből nekünk is.
Igen, tudom, hogy rám fog nézni, de hátha nem hiszi majd el, hogy van olyan hülye valaki IS3-ban, hogy kijön elé. Megpróbálom, hátha bejön és benyeli az oldalam.
Megvan, a löveg nyelte be. Nem javítom, majd megjavul, innen már nehéz hibázni. És még a frag is az enyém.
Patent csata. T10-ben top XP és sebzés. Megettük a kötelességünket.
u.i.: IS-3 és E-75, ez a két tank örök garázstartozék. Szinte hülyebiztos tankok és élvezet fullosan, jó legénységgel a játék velük.