418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    mondjuk ha typeot lehetne megszerezni sztem mindenki megőrülne xd
  • Angelus1991ster
    megéri?
  • Eagle16
    Holnap kezdődik, a japánok meg még sehol :) Amíg be nem hozzák őket, addig a többi nemzettel több xp-t kell csinálnod, hogy időben legyél az össz xp mennyiséggel.
  • R3nton
    Hát én inkább kihúzom a trógert és épelméjű maradok, minthogy kigrindeljem az IS-6ot. Szilveszterezni is akarok még lol, meg jövő7en is szülinap van stb...nem úgy van az :D
  • JeffDunham
    Az IS-6 akcióhoz én ezeket fogom használni ha valakit érdekel:

orosz: KV-1S, Su-100
    német: Nashorn, VK3002M
    amerikai: Hellcat
    francia: ARL-44
    angol: Cromwell, (AT-8 talán)
    kínai: Type-58
    japán: Chi-To

Szerintem sok embernél is ezek jönnek szóba.
  • R3nton
    azért a d-25nél jóval pontosabb. Meg nekem telibe fel van szerelve és 3-5 skilles legénység van benne ESL-re. Amúgy IS-3 is jó! Csak más. Szemből a T32 páncélja jobb, viszont az IS-3al sok lövést be lehet makkolni, mert kiszámíthatatlan mit nyel be, és oldalról jó a páncélja.
  • szakasz
    matek:100e/30nap, tehát olyan 3.3e/nap kell egy nemzethez
  • Bmsrt n2
    Nos,én anno nagyon kedveltem a T32-őt,de a lövege,az leginkább "furcsa" volt,annál csak az Amx AC48-és barátai lövegét találtam irritálóbbnak,mostanában nem tudom milyen,de akkoriban NEM tudott a lövedék középre menni vele,mindig valahova a szélére vágódott,meg trackbe dobta,de ennek ellenére a kedvenc T8 heavym lett valahogy.
  • mijki
    Milyen 3500TP/nemzet/nap?
  • JeffDunham
    Hidd el a T32-nek ott a helye CW-n. Főleg a hegy-völgyes mappokon ahol tornyozhatsz besz@rásig. Ahol tudsz tornyozni ott csak egy ellensége van, az pedig az arty. Mi is (a klán) nagyon sokat használtuk eredményesen.
  • JeffDunham
    Én megcsinálom... gyorsan visszaveszem a Nashornt, úgy is akciós.

Legalább kihúzok egy új legénységet minden nemzetnél. Most 3500TP/nemzet naponta az mi? Semmi. És még 21 prémium napot is szerzek.
  • mijki
    A rengeteg zöldség agyú idióta elveszi a kedvem ettől az egész játéktól, 12 csata alatt 3 win...
  • yossarianHUN
    Ugyanazzal a tankkal játszunk?:D Pont az ellenkezőit írtad le annak amit én tapasztaltam. Pontos ágyú?:D Gyakorlatban kb mint a D-25. Messziről jó hulldownban, közelről mindenki tudja hogy a kupolát kell lőni, és ha eltalálják sebez is. Plusz a torony felső vékony sávja, a lövegpajzs felett is vékony. A frontja lehet hogy papíron erős, gyakorlatban viszont még az IS-3 papírorra is többet megfog. DPM-je lehet hogy jó, nekem viszont folyamatosan az az érzésem, hogy ehhez a 320 alfához (amit nem is szeret beadni), ez a valamivel 10 másodperc felett töltés sok. Rammerrel, ventivel biztos jobb lenne, de erre a tankra nem költök ennyit. Jó mozgékonyság? Megint nem értem miről van szó. Azt vártam, hogy mozgékonyabb lesz mint a T29, hát nem. Ha a KT-hoz kéne hasonlítanom akkor valamivel jobb végsebesség, gyengébb gyorsulás, gyengébb fordulás. T29 mozgékonyság.
  • R3nton
    hát valahogy én is így vagyok vele, nekem is van ajándék T34-em
  • R3nton
    bár ha 3-4 napig tényleg duplán adja az XP-t egész nap, akkor ott nagyon meg lehet nyomni!!! De hát könyörgöm francia ág: arl44 még a legjobb. Undorító...
  • lexlutor
    es ennek ellenere mehetsz majd rier8asok ellen :DDDDD
  • Eagle16
    Én kihagyom ezt, T34-esnél nem kell jobb farmtank :D És akkor még a Löwe-t is használhatóra fogják buffolni majd nemsokára.

Akinek sok ideje, türelme van, és nincs magas tierű prémium tankja még, annak jó lehet.

• Sunsetjoy
    Ezt nagyon nem adják olcsón, minden nemzet kizárólag tier 6-os tankjaival 100k XP összekaparása (pl. kínainál ez 2 fajta, japán meg majd ha bejön).
    Mindezt úgy, hogy tárgyaltuk is a kerítés építészeti magasságát:)

Mindenesetre tier 6 környékén több játékos lesz, ergo nagyobb lesz ott a merítés pro meg noob játékosból is:)
  • R3nton
    megőszülsz vele de ja :D 700 000 xp kemény!!!
  • JeffDunham
    Pedig komoly a dolog...

• R3nton
    pontos annak az ágyúja, könnyen lehet vele weakspotokra célozni, de arannyal meg pláne jó. Hull downban nagyon jó, a kupola nagyon pici és még arról is van, hogy pattan. Illetve a frontja is az egyik legjobb tier8ban. A kisebb alfát pedig ellensúlyozza a dpm. Mozgékonyságra még talán jobb is, mint az IS-3.
  • R3nton
    lol STB-1 snoop dogg és dr dre tankja xd

• Eagle16
    Igen.

5 nap múlva meg lesz egy olyan is, hogy győzelemre és vereségre is dupla xp-t ad, akármennyi alkalommal :D Nem rossz.
  • silverchain
    Néztétek, hogy mi lesz a következő event a játékon belül? Jól lkátom, hogy a végére IS6-ot lehet nyerni?
  • Eagle16
    Mai akció: Sexton I és T14 link
  • Hypo #278347
    t71 első kör alap cuccok
    Csata: Westfield 2013.12.15. 8:37:30
    Jármű: T71
    Szerzett tapasztalat: 4 287 (x3 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 32 052
    Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"
    Cuki jármű::)
  • Count Adyn
    xD
  • Lorder
    jaaa köszi :) így már értem. Azt hittem itt is vissza kell valahogy jelölni a barátjelölést és ezért nem értettem hogy hogyan tud engem is meghívni mikor 1 ismerősöm nincs a játékban :D
  • Master91
    Ezt jol esett olvasni,koszonom :D
  • GabeE3e
    "Úgy érzem, mintha pár napja kidőlt volna a kerítés az Isten állatkertjében."

Soha sem volt kerítés ,ha mégis,akkor valószínűleg alacsony volt a korlát.

más:
    - Lehet hogy majd valamikor hidraulikus felfüggesztést kap az STB-1.

Fincsi lenne.

• yossarianHUN
    Na vagy úgy.

Más:

Úgy érzem, mintha pár napja kidőlt volna a kerítés az Isten állatkertjében. Ezen a jeles meccsen az hagyján, hogy végig rendkívül kedélyes klingon (gondolom lengyel) csacsogás zajlott global chaten, ami annyira lekötötte az érintetteket, hogy a csapatom kétharmada nem tudott 1000 fölött sebezni, de a pontot az i-re kétségtelenül a fent látható teuton hérosz tette fel. Hősies küzdelem árán (a meccs felénél egy félholt AMX az ágyúja elé vetette magát) eljutott ebbe a pozícióba, majd utolsó életben maradtként gondosan elfoglalta a szintén fent feltüntetett pozíciót, és nem titkolván elégedettségét, elkezdte végignézni, ahogy az ellen befoglal. Igaz, hogy majdnem max HP-n rendkívül kockázatos két felkészületlen, alacsonyabb szintű artyt szemtől-szemben letámadni, ha már a meccs úgyis bukó.
    Mikor elláttam néhány jóindulatú tanáccsal, hogy mégis mire kéne használnia a játékban kétségtelenül kihasználatlan tehetségét, ékes germán anyanyelvén olyan örök érvényű bölcsességekkel kezdte bombázni a jónépet, mint "Alle Toten wissen besser" (A halottak mindig jobban tudják), illetve diadalmenetét a képen olvasható slusszpoénnal zárta (nem kamikázézok).
  • Oddball29
    Én előző CW-zakaszban hasonló helyen nyomultam egyszer a T32-vel, és beszedtem vagy 5k potenciális sebzést. Az ilyen IS-3-aknak meg kell vagy 3 mp, hogy teljesen mozdulatlanná dermedjenek a kupola becélzásához, neked elég 2 mp, és eltáncolsz.
  • yossarianHUN
    Miért visznek CW-re ennyi T32-t? A gold gondolom legalább az átütésén segít, de én minden egyéb területen is utáltam. Lassú, pontatlan ágyú, gyenge alfa, az egyetlen erőssége tulajdonképpen a hulldown, de a parancsnoki kupola úgy is belőhető. Mi az amit nem tudok?:D
  • Oddball29
    Amikor egy kis de igyekvő magyar klán alázza le a HAMI-t CW-n, aki éppen többszörös bukott szamárként a tízévesek uzsipénzéért keménykedik a map1-en. Priceless.

Replay
  • Sunsetjoy
    A meghívó ablak nem csatorna, oda azok a meghívók kerülnek, ha valakinek ismerőse vagy, és meghív téged gyakorlóba, szakaszba, századba, stb.

Nem kötelező, hogy neked is meglegyen az illető, ha téged felvett, már meghívhat bármikor.

Általában a "van magyar?" kérdésre adott válasszal "fertőznek" - vagyis ha igennel válaszolsz csata közben erre a kérdésre, akkor akár is meg is fertőződhetsz...

A beállításokban van egy olyan rész, hogy csak a barátlistán szereplő játékosoktól fogadsz el meghívást. Ha az illető nincs nálad felvéve, és ez az opció be van kapcsolva, akkor küldhet vakvilágba meghívókat, nem fog megjelenni nálad, nem fog feleslegben idegesíteni.
  • GabeE3e
    Ez csak a Propaganda Videója
  • Oddball29
    Na látod, tudsz te, ha akarsz.
  • Count Adyn
    kifogás.txt
  • JeffDunham
    Javítok. 90%-os legénység + összekukázott egyéb máshonnan.
  • Antimat
    Én egész jól elvoltam az M7-tel, a 57 milis ágyúval