418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rossz számot adtam meg, a 7500 az 5x, a 2x-es napokon 20k-kat kell csinálni! -
Igen, gondoltam arra is. De van ahol csak 1 darab 6os van, van ahol egy darab sincs, sok 6os tankot leduplazni a gyengeknek valo. A kemenyek farmolnak napi 50kt, 20-21-21 pedig 600kxpt :D azt kesz is -
Hát vasárnapra már be tervezem fejezni az összes küldetést. Aztan a japokkal elszöszmötölök 16ig :D -
suba53 #278849 A 3 nap prémet állítólag meghagyták, de javították a BUG-ot.
Vannak páran akik korán kelve aranyat leltek, náluk mit mutat a játékon belüli event számláló?
A japán küldetés továbbra is teljesített, vagy az kinullázódott? -
Amelyik nemzetnél lehetséges csináljátok 2 tankkal, mert akkor csak napi 1 db győztes (átlag 850exp-s) csatát kell letolni és bőven megvan a 100k.
Ahol ez nem lehetséges, ott viszont 20,21,22-n kell menni pár kört,(ugye ezeken a napokon minden csata 2x) azaz konkrétan napi 7500 exp-re lesz szükség.
-
suba53 #278847 Az attól függ, hogy mennyi időd van a gép előtt ülni.
Nekem húzós lesz, de megpróbálom. Emiatt szabadságot nem vennék ki. :-) -
T9-es az kész szenvedés amíg nincs meg a top ágyú. -
A Japán küldit azt nem adta meg tegnap? Mintha azt írta volna .. adott 3 nap prémet is.
-
9 nap alatt 100k xp az semmi, meg a 200k is semmi ennyi ido alatt -
suba53 #278843 Klassz ez a táblázat.
Egy dologra talán lehet következtetni belőle:
A 8.10 verzió Január 8.-án érkezik a japán tankokkal. És akkor lehet nekifeküdni az IS-6 bónuszhoz szükséges japán harci küldetésnek.
9 nap alatt eljutni a Tier6-os japánhoz, majd összefarmolni a 100.000 xp-t. Amire a többi nemzetnél egy egész hónap áll rendelkezésre, mindenféle szuper xp szorzós eventekkel.
Szép kis csavar. :-( Lehet gyűjteni a szabad xp-t ezerrel, és Jan. 8-ig célszerű az összes többi harci küldetést összehozni, hogy a japánra lehessen koncentrálni. -
VanDaal #278842 Az a baj, hogy pont ugyan ez van élesben is...
T10-ben mindenki campel, meg gold ammozik. Lejjebb meg a 14 csapattársból minimum 10 üzembiztosan piros. -
Simulacrum #278841 A 9-es a cél. Többször próbáltam teszt szerveren és rettentően tetszik. Úgy látom nagyon meg kell szenvedni érte.
Tolom a TD ágat is, de az közel sem ekkora szenvedés, ott ugyanis rettentő jó lövegek vannak és ugye van némi camo, meg alacsony felépítés és az már kompenzál jelentősen. De ezek a heavy-k... -
FosTalicskaa #278840 Leírás alapján éles szerver is lehetne... -
lexlutor #278839 TESZT-SZERVER!! megis mit varsz??????? -
Ha szeretnél továbbmenni azon az ágon akkor muszáj lesz, fog összeszorít w-t nyom folyamatosan :)
T8-as már megfelelő sebességgel bír, bár csak fullosan "használható".
Én jelenleg az AT8-al szenvedek, igaz már eladhatnám (már elit), de hátha meglesz vele a 100k xp :D
-
Simulacrum #278837 Nem vagyok egy haj de nagy játékos, de sajnos ezzel nem tudom a csatát befolyásolni, pont azért, amit írsz. Ha nem jó irányba megyek esélyem sincs. Az arty-k nem tudják nem eltalálni, hihetetlen gyenge. -
Nem olyan rossz az. Csata elején el kell dönteni merre és mit kívánsz tenni.
Sokan pattognak róla még a nagyobbak is. Az tény és való, hogy a sebességtől nem fog a legénység adrenalin szintje megemelkedni :) -
400V #278835 Este 10 kör Object 704 el teszt szerveren. Majd én naiv vissza veszem hogy retrozzak vele. 2x kilőtt a társam, 1x egy hitelt az arty, 10 körből 2x volt értelmes sebzésem mert volt idő lőni mivel nem halt a csapat 2 percen belül. Komolyan kb élesbe is ez menne. Totál felesleges, csak agyvérzést kapnék a sok mentálisan retardált a win rate csak szerencse felfogású ember közt.
Bocs ha így gondolom ez a játék haldoklik, kb a hobbi játékosok élvezik csak akikkel órás vitát nyithatsz hogy a winrate az csak szerencse kérdése.
Ennyi!
Kiégtem végleg.
Jah élő szerveren felmegyek játszok egy kört sebzek typeal 2500 at és ölök 5 öt és vereség, majd gyönyörködök hogy csata végi összesítőbe rajtam kívül egy ember sebzett 1000 felett kb.
-
Simulacrum #278834 Jól érzem, hogy a Churchill VII a játék egyik legrosszabb tankja? Még Pzna-val is jobban toltam, mint ezzel. Hihetetlen. A brit páncélvadászok is pont ilyen lassúak, de legalább van némi páncéljuk és jóval kisebbek. Ez hatalmas, minden lövés elviszi a motort és még a lövege is gyenge. Nem is gondoltam, hogy van ennyire rossz tank a játékban. Nyugtassatok meg, hogy a fekete herceg egy fokkal azért jobb lesz, különben nem bírom ki a 8-asig. -
Ja ja Lucky Pierre

Én az ilyeneknek direkt nem szólok be, két okból. Vissza ír hogy kussoljak meg ilyenek. Abból vita lenne és én sem tudnék a játékra koncentrálni. A másik dolog meg az, ha úgy sem csinál semmit, így legalább leköt az ellenfélből két embert, aki vissza írogat neki. -
700+ üzenet.. Érdemi infó volt? -
Jacktor #278831 Év végi akciók, kedvezmények, bónuszok összesítve:
-
nemtudommivan #278830 Tegnap este mentem egy ismerősöm cromwelljével pár csatát. Első körben egy tiger1-be sebeztem 812-ot majd egy hellcatba 145-ot ami kilott de az en felderitésem által kapott még 400+ valakitol. Na mondom nem volt nagyy szám de azert. Minimum 400 xp lesz hisz gyoztunk is.
285 xp....
A kv 2. 0 (nulla) sebzessel nulla felderitessel 325-ot kapott. Gyakorlatilag a bazison ult.
Heeee?? :). Olyan. Semmi xp-ket adott a tobbi csataban is hogy vegul feladtam. Masnak is igy adja ? -
AlucardHuN #278829 De nem értem hogy az ilyen szellemi károsult 9-10 éveseket miért hagyják ilyen játékkal játszani? És a másik: Az hogy a picsbe van hogy ilyenkor nincs egyetlen önjelölt megmondóember aki beböfögi hogy: "Shut up mongols/klingons" ? Bezzeg én néha szóba állok egy másik magyarral rögtön jön egy ilyen történelmi zseni, mert ezek tényleg azt hiszik onnan jöttünk... Amúgy ez izé, nem olyan lucky pierre stat?! 
Mintha egyszer te írtáll volna ilyet:D
-
Szpecnyaz #278828 Nálunk a HUNS2ben megszívták ezzel egy páran sajnos, 4 emberünk került ki emiatt. -
Ennyi agyhalottat bakker. Csak menne át az összes a WT-be, mert itt a WoT-ban semmi hasznuk sincs az biztos.
-
Oddball29 #278826 Nekem is érdekes volt egy-két nevet 10k felett viszont látni, akiket nem engedtem be egyszer-kétszer cw-re, mert nem voltak gyakorlócsatában... -
Ha ez igaz akkor nagy cumi lesz pár embernek. A főoldalon 1389.-nek ír, ebben a listában 1725.-nek. Akik a határon voltak akkor lehet benézték... -
Oddball29 #278824 Állítólag itt már meg lehet nézni a végleges egyéni helyezéseket a campaign2-ből. -
Ha van néhány sárga+ játékos és top tank vagyok,akkor időnként visszajeleznek hogy "értettem" ha valami taktikát írok 1-1 mondatban.(többre sajnos nincs idő) Ha kicsi vagyok,akkor hiába a jó stat,többnyire le sem szarja senki ha írok.Éedekes hogy ez ilyen tankfüggő... -
Előfordult már valakivel hogy a kezdé előtti fél perc ténylegesen a taktika megbeszélésével telt? Nekem még soha... :) -
Thomasovics #278821 És ugye szerb megérti őket is, mint akik kimennek hugyozni,inni, stb... kezdésnél. -
2 héten át ilyen csapat társaim vannak, csak nem chatelnek... -
Gyerekigyurika? :D -
Na most büszke vagyok magamra. E75-el vízbe fojtottam egy IS3-mat a Serene Coast mapon. :) Kis naív azt hitte szabad a pálya mert a hátam mögé került, de nekitolattam és a seggemmel belöktem a vízbe. :D
Kár hogy utána nem örülhettem sokáig mert egyedül maradtam és szétszedtek. :( -
Ez a mai nap... áh nincsenek szavak rá.
Csak egy példa. Top tankunk a csata végéig nem volt hajlandó kijönni a kezdőkörből. CSETELT baz'meg az egész harc alatt. Érdemes elolvasni ezt a magas röptű eszmecserét, mit alkotott a többi fogyatékkal élő ismerőseivel.
-
1 feltételünk van :D
jó legyen a vezető
3 revolvosat tudunk hozni, én T71-el full spot/scoutra hegyezve, egy 8as kis Amx, és egy T69 -
7v7ezik még valaki? Kéne 7 win -
Lorira arannyal lőni....wtf:D -
És ismét arany nap van, ahogy látom. Meccs kezdete után 2 perccel (tehát NEM azért, mert a helyzet úgy kívánta):