418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én 1x ki próbáltam és szaggatottan ment :DDD
maradok a kliens célkresztnél -
400V #278891 Csomó ember dísznek tartja a szerver oldali célkeresztet. -
Csalnak 1000L.... Nekem is volt csatám, amikor 3x egymás után találtak TELIBE.
Ha én megyek arty -val (akármelyikkel) egy házat nem tudok sokszor eltalálni.... -
Simulacrum #278889 Jah igen, a végén simán odalőtt a csapattársára és együtt halt meg a mi tankunkkal. -
Simulacrum #278888 Arty nerf? Hagyjuk már! Nem volt hibás lövésük, mindent eltaláltak, pedig csak 1-1 volt a csatában. Inkább 15 Borsig ellenem, mint ezekből akár 1 is...
-
Jesszusom mennyi vérpistike van ma online......
Erlenberg, T34, védők vagyunk. Mit csinál a csapat 90%-a? Elmennek B1-C2 -be kempelni..... Ráadásul még engem n00boz le egy 723 eff.-ű idióta, majd a csapat egy része (akik szintén ott vannak) még igazat is ad neki.... Jesszus...
Meghalok D9 -nél, majd megint elkezdi, hogy: "Látod mijen n00b vagy, meghaltál!"..... Persze, biztos azért, és nem azért mert csak egy Leopard P TA van mellettem, és szembe jött: IS-8, E-75, miegymás.... -
:O
El is morzsoltam egy konnycseppet... -
400V #278885 Én értem. Csomó szituációt mutat. Hogy állj milyen szögből nézd a tankokat. Himmelsdorfon a hull downt mutatja. Malinovkán mutatja hogy ne menj közel ott is csak a torony rész látsszon. Látszik hogy ezzel mutatja hogy a hasát soha ne mutasd. Rengeteg fal mellett kinézek hogy mennyek. Mutatja a lőszereket melyik részen pattannak. Mutat közelharcot is. Nem vicc rengeteg videóból most láttam először a CSUKA orr használatát. 300 mm effektív orosz szörny. :) -
3 full gold ammos tankal azé lehet win ratet is húzni.. -
Stronk Unica-sok 3-as platoonban kuzdenek az IS-6-ert... :))) Csordaban mereszkednek a csatamezore, egyedul tul veszelyes.
-
Szerintem teljesen jok a teamwd videok azelott meg a huns? csinalt ilyen videokat azt is szerettem, remelem meg fognak sokkal tobbet csinalni, bar m60nal kicsit rohogtem. Bemutathatnanak olyan tankot is amit ki is lehet fejleszteni, vagy esetleg megvenni. Gyakorlatilag senkinek nincs meg az a tank, igy bemutatni elegge felesleges :D Nemtudom mire kell allandoan huzni a szajat az embereknek, lehet csinalni jobbat nyugodtan. Biztos nagyon sokat ertenek az emberek egy full orosz videobol.. -
Gyuszopapa #278881 Tegnap óta valamilyen óvodás napot kezdett nyitni a WG.Olyan agyhalottak a csapattársaim hogy az eszméletlen,2 perc egy csata.
Feltartok 3-4 tankot egymagam,egyszer csak azt veszem észre hogy már a seggemet is lövik és egymagam vagyok.Többet öltem mint az csapat többi játékosa összesen.
Komolyan nem hiszem el hogy ezek élő játékosok. -
400V #278880 Én kb 3x láttam őket. Semmi extrát nem láttam tőlük, egyet kivéve. IS2 122 mm es löveg full HEAT spam. Rohadt jót szórakoztam ahogy össze vissza pattogott mindenről. :D Bocs de nekem ennyi maradt meg. Orosz bemutató videókból többet tanulok mint tőlük valaha is.
Itt van pl egy IS7. Ezt nevezem bemutatónak nem az ilyen megyek 20 kört randomba majd a leg jobbat alákommentálom és semmi több. Ebben a videóban átfogó leírást adnak mindenről mi mire való és hogy mit miért csinál. Object 268 as videójukból akartam tanulni de kb egyenlő volt azzal hogy felmegyek wotreplaysre és nézegetek magas XP s köröket, kb onnan is szerezhettek volna videót ennyi erővel. Maximum az M48 Patton videóból tanultam valamit semmi több, annak volt értelme. Scoutos is ott van. Felkéne vele deríteni, több mapot mutatni milyen alap helyek vannak, milyen szituációba mit csináljon egy scout. Ehelyett menjél azt gyilkolásszál tankokat 2 ember fedezésével mert a scoutnak ez a dolga.
http://www.youtube.com/watch?v=FohSuthHCjg
R3ntonnak több igazat adok. -
Ha így kikkeltek az picit más. Csak ezt nem írtad. Supportot akkor hagyd, marad az Egyenlő Bánásmód Hatóság.
Kedves is vagyok, csak nehezen beszélek az érzéseimről hüpp-hüpp...
Ha adsz egy ts címet, este már búghatsz is a fülembe, meghallhatod milyen vajból is van a szívem.
-
Bee #278878 Íme a TeamWD hivatalos bemutató szövege:
"Eltökélt szándékunk minden lelkes, lojális és céltudatos magyar játékost egy jól működő, dinamikus és összetartó közösséggé kovácsolni.
Alapelvünk a játék nyújtotta szórakozási lehetőségek igénybe vételével elősegíteni a progresszív csapatjátékot, és ennek megfelelően ideális atmoszférát teremteni az elvárt és alapvető magatartási normák betartásával."
Az általad leírtak alapján hűen tartják magukat a fentiekhez... :D
Eddig egy közvetítést néztem a TeamWD-től (Jeff is velük volt 50-100-zal XD), Karélián kikaptak. Érdekes meccs volt, meglepő taktikával jött az ellenfél, így belefutottak a késbe, a legjobbakkal is előfordul. De élő közvetítés közben ilyen masszívan káromkodni és vádaskodni, mint amit ott levágtak, hát...
Amúgy ne az egész csapatot ítéld meg egy-egy játékosuk/vezetőjük bunkó hozzáállása miatt, akad köztük jó arc. -
R3nton #278877 De ezt mondtam neki, hogy várjon egy pillanatot akkor visszaveszem és felszerelem. Erre kickelt. Innetről kezdve nincs miről beszélni. XP farm ja, mikor csak elit ESL 8-asaim vannak, arra farmolhatom az XP-t...
És sajnos nem tudok jobbat a goldspamnél, mivel te egy olyan jópofa kedves gyerek vagy :) -
Jogos a vád az elfogultság miatt.
De ha egy haver értetlen, nála is így reagálnék ilyen piti dologra. Semmibe nem kerül egy T1 tank, főleg ha legénysége is van. Vagy azt hitted te fogod a csapatot a válladon vinni? Most a 10 győzelem a lényeg, nem az xp farm. Nálunk pl az FC-nk ment tier 1-el, annak ellenére hogy ő osztotta az észt.
Goldspam. Ez gyenge volt. Tudsz te jobbat is.
-
Bangaro #278875 Az idegkitörés környékez, mindjárt nem röhög a gipszkarton fal!!!!
Ja bocs, csak a régi billentyű forog....

-
Bmsrt n2 #278874 Ja a videók alapján a szórakoztató ipar nyitva áll előttük:) -
400V #278873 Céget kéne alapítaniuk. :D Mental and Retarded BT! xD -
Bmsrt n2 #278872 Az a stock ágyú a JT-n?
TESZTSZERVEREN?
Pro...
-
Pont azt nezem :D Wg hivatalos youtube csatornara oket, ez oktato tananyag. -
Bmsrt n2 #278870 Na ná!
Van E-75 tutorial-juk is,szuper oktató anyag,én kötelezően nézetném E-75 vásárlás előtt!:D
(kb annyira tutorial mint az Is-7 vidijük
)
-
Bangaro #278869 
-
400V #278868 Ez még nagyon tetszik! xD Komolyan sírok.
-
Komoly versenyzők. Estefelé az ilyenektől lesz magas a vérnyomásom.
Link 1
Link 2
-
Teszt szerver, de hamarosan meglesz nekik a 10es ne izgulj. :D Szerintem vannak olyan jok ezek a videok, mint regen a diego felek. ;) -
Bmsrt n2 #278865 Teszt szeró,kapsz csillió XP-Creditet,bármit vehetsz,kommentárjuk szerint csak T8-nál tart(az egyik legalábbis...) -
Bmsrt n2 #278864 Na igen,a nagy átlag akcióban 
Senki ne aggódjon előbb-utóbb élesben is lesz nekik T10-ük...
-
Ezek hogy jutottak el tier X-ig? Vagy teszt szerón bármelyik tankkal lehet menni? Sosem próbáltam még... :) -
Iszhét! -
R3nton #278861 Mondjuk neked biztos örültek volna, mert neked még a tankok is aranyszínűek :) Gondolom csapatban is full gold spam menne, ha már randomban is az megy :) -
R3nton #278860 Olvasd el inkább még1x és vedd úgy, hogy egy haverod írta nem én. Akkor talán tudsz objektíven gondolkodni :) -
Látod-látod Emese... erre három dolgot tudnék írni.
1. nem szeret senki... még akkor sem ha a karácsonyi szeretet átjárja most már a wot-os játékosokat.
2. ha megtanulsz játszani akkor biztos magukkal fognak vinni, mást nem T1-el, mert úgy nem tudod elrontani más emberek játékát (magyarul kapsz egy csontot)

3. most komolyan, azt mondják tier 1-es kell, neked van legénységed bele, INGYEN vissza lehet venni, és erre az mondod nekik hogy egy frászt?! Mekkora bunkók már hogy kirúgtak!

Remélem feljelentetted őket a supportnál és Hágában is.
-
carp3tm0nster #278858 sziasztok!
tegnap este zavar támadt az erőben? Mert a szokásos 35-40%os WR helyett csináltam egy 86%-ot. Ferdivel berakott egy Tier VIII-as csatába(ez eleve csoda) és lőttem egy 7est.
Ennek még böjtje lesz szerintem:-)
-
400V #278857
Erről beszéltem lentebb! -
Valamiért sokak úgy gondolják, hogy akikkel egy csapatban vannak, azoknak az a legnagyobb tankjuk.. Hogy miért az számomra rejtély. -
R3nton #278855 Team WD tegnap kiállította magáról a bizonyítványt. Meghívnak csapatba este, mert klántársam mondta menjek a helyére. Mondom ok. Köszönök. 1 valaki visszaköszönt. Kérdezem a TS-t. Ilyet szól az nem kell tegyél egy 1-est. Mondom az pont nincsen, akkor veszek egyet gyorsan.
Erre puff kick! Ennyi nem az, hogy böff bocsi, de akkor nem tudsz jönni. :D Semmi, csak kick. (Y) Így kell :D
Hozzá teszem kb 2 hete tettem ki a garázsból az ESL-es t1-et, mert a mostani csapatba, mondták, hogy megvan a t1. De lehet még a legénység is megvan, arról nem is beszélve, hogy 5-6 ESL tankom is van emellett.
Mondjuk ez már mind mellékes. Érdekes a mostani csapatomban amellett, hogy profin gondolják a dolgot, kulturáltak tudtak maradni. Ha vereség van nincs szakesz féle kurva anyázás és üvöltözést stb. Most mondjuk nem is ő volt ott, talán nicolas, de hát úgy látszik, kicsit fejükbe szállt már a dicsőség :)
Kb csak annyi lett volna, h sry akkor nem tudsz jönni.
Hát nem baj, remélem találkozunk még ESL-en, hogy elkenjük a szátokat :) Hátha visszavesztek kicsit idővel az arcotokból ;) -
400V #278854 Hát ja kb erre jó a játék. Storm még büszke is rá hogy behozta az IS6 eventet. Örül neki hogy ennyien játszanak tier 6 ba. Birkák kb. Betenne egy 7 napos prémiumot 150 000 xp ért egy hét alatt eventet ugyan így támadna a csorda.
-
Nézd meg a Wot Hungary FB csoportot. Ilyen ált sulis 4.-5. osztályos kölkök linkelgetik az IS7 et meg top tier tankokat.