418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #278972 7-8? Az elég komoly:/ -
Scheff #278971 Melyik részéről? -
Simulacrum #278970 Erről bővebben lehet valahol olvasni? -
aknakukac96 #278969 Faptime :D
WT GF vs WoT -
lammaer #278968 Ez most komoly? Mert így elég elkeserítően hangzik (főleg a szponzoros rész)... -
Scheff #278967 A legnagyobb hibánk tényleg az, hogy túlságosan is a fejünkbe szállt a dicsőség, pedig konkrétan még semmit sem értünk el. "Legyőznek a saját győzelmeink."
Igazából se jobb eurós helyezésünk nincs (400€ eddig a max., ami kutyafüle), se élő versenyre nem jutottunk még ki, ráadásul tényleg olyanokat szoktunk bakizni teljesen érthetetlen módon, ami szánalmas a csapatra nézve. Plusz amint megkaptuk a szponzortól a cuccokat, a csapatból 12-13 játékosból 7-8 abbahagyta a játékot. Ebből is csak azt a következtetést lehet levonni, hogy magyarokat ne támogass. Ne támogass, mert nem érdemlik meg. Nekünk Mohács kell. -
madmanic #278966 istenem... Szünet van már...? A legszörnyűbb nyári napokat idézi a mai...
-
Akkor, mégsem volt olyan kedves! -
nemtudommivan #278964 Nekem volt olyan fonokom hogy total full kedves volt es lehuzott 3 kiloval. -
Én inkább a másodikat választom, mert azt még el lehet viselni, és ártalmatlan. Plusz,az én tudásomnak is hagy teret! :D
Nekem is volt már nagyon jó főnököm, értett is a dolgához, elismerte a jól végzett munkát, de nem hagyta szó nélkül, ha hibáztam , és ez így is volt jó! Minden tökéletesen működött, mígnem a munkaadónk úgy döntött, hohy Malaysiában olcsóbb előállítani a terméket... -
lammaer #278962 Viszont ha választanod kell, kit választasz:
- ért hozzá (keni vágja a témát) de paraszt
- síkhülye az egészhez, de nagyon kedves
(megsúgom, nekem konkrétan van mindkettő :) ) -
Második Pool medálom -
lammaer #278960 Nem hát, hanem attól hogy szervez, áldozatot hoz, jó taktikus, rendet tart, pörgeti az eseményeket.
Irreleváns a tajparasztság - már ha az egyáltalán tajparasztságnak tekinthető, hogy vkit kickelnek egy csapatból. Igen, illetlenség talán sértő is, de mindjárt tajparaszt, mintha rádhugyozott volna vki a villamoson?
Megint messzemenő fundamentális következtetést vontunk le egy apró eseményből. Én például gondolnék ilyenkor arra, hogyha vki annyira tajparaszt, nem tűrnék meg a többiek...
Ja, és tegyünk hozzá mégvalamit:
"Igaza van annak, a ki első a perben; mígnem eljő az ő peresfele, és megvizsgálja őt." (Példabeszédek 18:17) -
Stronk A-43
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tobb csatat biztos nem megyek vele, inkabb csak eros idegzetueknek, sok hajszallal rendelkezoeknek, koreaiaknak, stb :) -
Sajnos! A legtöbb vezető, egy faszrágó tahó, akire kutyát sem bíznék, nem még embereket a keze alá! Ezért vagyok kénytelen félévente munkahelyet váltani, mert addig bírom nyelni a faszságaikat. Utána sajnos , kitör belőlem, és megmondom neki, hogy nem a picsájából rántott elő, anyukájával beszéljen így, aki ilyen jómodorra tanította.
Persze ez nem klánvezérekre vonatkozik, csak úgy általában az életre. Szerintem az emberi hangnem, és a jó vezetői képesség nem zárják ki egymást. Voltam már én is vezetői beosztásban,(15 ember főnöke voltam,) de engem senkinek nem kellett elküldenie a jó büdös picsába, mégis el tudtuk végezni a munkát. -
R3nton #278957 Hát miért nem?? :D Egynémelyik, mintha most gurult volna ki a gyárból, épphogy nem csillan meg rajta a zománc :D -
R3nton #278956 Nem is attól lesz vezető, hogy tajparaszt, káromkodik és mindig másra hárítja a hibát. Nem éppen ez az ideális vezető. Szerencsére nekem idáig a való életben is normális főnökeim voltak többnyire. -
Bee #278955 Így van, de a modortalan pökhendi bunkóság sem előfeltétel vezetői pozícióhoz. Az ilyen reakció pedig mutat valamit.
ˆR3nton (278950): ebben egyetértünk. -
FosTalicskaa #278954 Havok motor? Ezek a nyomorék bolsevikok hiába vannak már több százan be sem tudják majd kötni... :D -
lammaer #278953 Az sehol sem divat (lásd real life, az élet minden területén) - általában nem azért lesz vki vezető mert kedves aranyos és megértő.
Meg hát ugye ez egy játék, nem vmi egyház, nem kell ilyen magara tenni a mércét és ilyen messzemenő következtetéseket levonni. Általánosítani meg végképp hülyeség. -
Ja mert a WoT-ban lévőkön enni lehetne. :D -
R3nton #278951 (Y) mennyivel jobban néz ki a vas így rozsdásodva koszosan!!!
-
R3nton #278950 Véleményem szerint éppen a vezetőknek kéne példát mutatni! De persze nyilván vannak normálisak is. Alapból semmi bajom velük, szakesszal se. -
TomDantes #278949 Most néztem meg, teszt szerver, minden maxra véve, 50-60 fps, i5 4670 , Radeon 7950, 8 giga ram. -
Multicore most is van, multithread nincs. 
#278926: A Havok semmit nem fog hozni, csupán fizikai változásokat, optimalizáltabb nem lesz tőle a játék. Sajnos ez a Bigworld engine ennyit tud.. -
Ezt mondta az ex-em is. Aztán kidobott.
-
Bee #278946 Na még egyszer, hidd el, menni fog előbb-utóbb... :D -
MrSnail #278945 Szedd össze magad... -
-
Biztos részeg voltam.
Ám de jó volt. 
-
Simulacrum #278942 Jó, tegyük fel muszáj elfogadni, hogy vannak arty-k. Akkor legalább a kisujjal való kattintásnál arra figyeljenek már, hogy az új német TD-ket lőjék és ne a full páncélozott tankokat. Egyrészt egyből kiszednék őket, tehát nekik is több sebzés, másrészt a csapat is nyerne, mert az ellen OP tankja elszállt. De nem. -
MrSnail #278941 Nekem mind1, de kár szidni egy olyan tankot, amit csak Te nem tudsz rendesen használni, holott elég kellem jószág gold nélül is. -
400V #278940 Hogy megértsetek! Szeretném ha ezt a replayt megnéznétek. Így érteni fogtok mit élvezek.
http://wotreplays.com/site/449050#cliff-fimis-object_268 -
400V #278939 Minek adjam el ha több mint fél évet szenvedtem érte? Nem eszik sokat és néha szórakozok is vele. Havonta ha 5 kört megyek vele. Azt megy a garázs legaljára. -
Bee #278938 Mi van? Minek ahhoz a TD-hez full gold??? 303 pen AP-val mire nem elég?
Nem noobozlak le, de a T10 is tud minimális bevételt termelni prémium fiókkal; néhány jobb kör 30k+ is lehet. Az 50k- full gold spam, ilyen átütésű löveghez teljesen felesleges. -
MrSnail #278937 Sajna nem tudom megnézni, mennyi vele az átlag dmg-ed, de azt tudom, hogy Én nem lövök vele HE-et és 3300 dmg/csata az átlagom és 56% os a winratem, nulla szakaszozással és Én még olyan jó játékos sem vagyok mint Te. Akkor minek kínzod magad ha nem megy vele? -
Oddball29 #278936 Gyerekek, az ünnepek szelleme érintsen meg mindenkit. Én pl. tegnap együtt 7v7-eztem Jeff-el. -
400V #278935 Szerintem tök mindegy mit csinálok vele. Nem járok CW re, játékot élvezni akarom, és az a durva hogy HE zgetek 10 et nem lövök rendre 2500 - 3000 dmg ekkel top 5 be vagy 6 ba vagyok vele. Hidd el áldoztam rá több száz ezret hogy feküdne nekem de nem tudok megoldást. Sokat medezek így nekem nem fekszik az hogy csücsülj a bokorba 5 percen át és nézz egy területet.Semmi élmény nincs benne. Batchetre 1000 est verni, E100 nagyba sidescreper városi mapon kap 3 lövést az oldalába alap 800 - 1100 hp kat leszedek és tehetetlen. E75 is kipróbáltam 450 oldalba és nézem csata végén ammo rack :D Bele se merek gondolni milyen állat lett volna ha úgy hagyják az összes tier 10 TD HE penjét 151 en ahogy az első teszten volt. Ott van pl ENSK a kedvenc mapom. Beállok a városi részre a házaknál. Külön figyelek hogy 2. sor+bokor is legyen. Mit csináljak vele ha senki nem támad? 3 vagy 4 percen belül a seggembe vannak az ellenfelek. Max mehetek hátrébb de akkor meg nem látok semmit és maradok utolsó fragnek. Ilyenekkel nincs mit csinálni. Ha játszogatsz tier 10 be sztem te is fogsz ilyeneket tapasztalni. Meddel 61% os a winratem randomba tier 10 el 40 kör után. Jó kis hármas object 140 szakasz azt mehet filézés. :) -
suba53 #278934 Most az ünnepek alatt talán lesz rá időm.
Bár az IS-6 event most elsőbbséget élvez. :-) -
Nem hülyék, tudják hogy lépniük kell. Csak nem mindegy mikor és merre az irányba.