418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #279092 Az biztos, főleg sík városias mapokon érzi jól magát:D Persze ha bebasz el hallufra akkor nem váltom meg a világot az tuti:D -
Kókusz fájör. -
Bee #279090 Tehát: aranyat tölts, gyújtsuk fel a kókuszokat! (esetleg égessük le a kókuszokat)
Nyertem, vagy a leveleknek is jelentőségük van? -
Vagy csak szimplán hülye vagyok? :) -
Bee #279088 Az aranyat tölts egyszerű, a másikhoz fáradt vagyok :) -
vagy hallottad vagy csaltál :DDDDD -
"Kukact a tölcsérbe, aztán dörzsöljétek, míg ki nem gyullad a kókusz"? :D -
Hallod lövésem sincs :D
Egyszerűen nem ugrik be semmi :D
égő kókusz dió....mifasz? :D -
foxbat88fx #279084 110.338 exp -
Ezt mondja Kacsa, minden cw csata első pár másodpercében :D -
100k xpnel jarok -
CicaTank #279081 Hahó van valaki aki csinálja az is-6 eventet? :D
Ha igen hogy haladsz vele? -
nah, 20 milló euró -
Wargaming buying a new building on Cyprus
..€20 millions...
..75 meters height...
SerB nyaralója nyugdíjas évekre?
Ejjj
-
Aranyra külön nincs, de összesre/találatra van. -
Tesztszerver? :P -
En csak erre annyit tudok mondani, hogy rosszkor voltal rossz helyen :)
1 orabol fel orat azzal toltottunk hogy varunk emberekre, minden csata utan elment vki (akinek epp meglett a 10 winje), es mar ott voltunk hogy hagyjuk az egeszet, mindenki tok ideg volt. Es akkor elment a haverod is egy meccs utan es mondta hogy jossz, megvartunk, de mikor benyogted hogy nincs is T1-ed akkor borult a nyugalom, es beraktuk azt a sracot aki 2 perce ott ujjongott hogy rakjuk mar be T1-el. Bocs hogy nem vartunk rad, de mar mindenki ki volt borulva azon hogy nincs ember, es nem azzal a tankal jon amit kerunk.... -
Valami hint??? :D -
foxbat88fx #279074 pff megmondom én neked hogy hány arany skulót lőttem ki :D
CW: 3
Random: 0
Csapatjáték: 0
Tank század: 0
Gyakorló: ~30 -
Simulacrum #279073 Rengeteget és nullát. Nálam könnyű lenne a százalék kiszámítása. :)
Visszatérve arra, hogy számomra szórakozás a WoT, nem tudom van-e még rajtam kívül olyan "beteg", aki a kínai ágat a legénységi hangok miatt kezdte el főként? :) -
yossarianHUN #279072 Nem hiszem hogy ezt visszamenőleg elő lehet halászni. Ha igen, akkor max a WG tudná valahogy megcsinálni, nekik meg nem áll érdekükben. Egyébként tényleg érdekes lenne. -
Szerintetek lesz valaha olyan összesítés, hogy a karriered alatt eddig hány skulót lőttél ki, és ennek hány százaléka arany? Érdekes dolgokat látnánk, úgy érzem.
-
foxbat88fx #279070 http://www.esl.eu/hu/wot/
itt nézelődj, főleg a magyar zászlós 1v1 címszó alatti dolgokról
meg persze a szabályzatot nézd át :D -
Bangaro #279069
-
Thomasovics #279068 öhm, bővebb infót lehet találni erről a versenyről? -
foxbat88fx #279067 attól még elindulhatsz (ha lesz hozzá megfelelő tankod)
fun kedvéért is jó... ha meg megcsíped az 500 goldos helyet az már jó érzés :) -
Na ma összefarmoltam több mint 40k XP-t, elég is volt a WoT-ból mára. :) -
Angelus1991ster #279065 Köszönöm az ismertetőt! Tudom az 1211-es eff nem magas, lila és tűrkiz effeseknek való játszma. -
foxbat88fx #279064 nem akarok beleszólni mert nem az én ügyem ez.... de
+1!!!! Tévedni emberi dolog, mindenki téved, nincsen tökéletes játékos, nem létezik olyan a világon hogy TÖKÉLETESSÉG
persze baromnak lenni lehet :D ahogy én is szoktam lenni wot-ban csatában
azért le is baszom magam... de a véletlen hibákért hülyeség leszólni a másikat...
ezen a szinten ahol Ti nyomjátok (magyarok legfelső rétegeit képviselitek) nem hiszem hogy vannak barmok, inkább csak tévedések
azokért lehet szidni a másikat, de csak mértékkel, anyázni meg pláne ne
ez csak egy kib***tt játék, semmi hatással nincs az életetekre
öreg nyugdíjjas korotokban arra fogtok visszaemlékezni, hogy "hú bazdmeg ez a hülye xyz mekkora barom volt, bemehetett volna a T32 mellé és kilőhette volna, erre hagyta, hogy hull down-ban leverje"
hát KURVÁRA NEM!!!!! -
Szpecnyaz #279063 Azért jelentős különbség van aközött hogy lebasz az FC mert balfasz voltál, vagy anyázik mert vétettél valami hibát. -
foxbat88fx #279062 na b+... KV-5 a tiltott nem a KV-2 :D
még jó hogy azután olvasom el miután kiposztoltam XD -
foxbat88fx #279061 röviden összefoglalom neked:
ez egy magyar verseny amit tier8 hvy-vel kell nyomni (kivéve AMX 50 100 és KV-2 mert ez a kettő tiltott) 1v1-ben
általában kéthetente van.... 128 indulóval ha bejutsz a legjobb 64-be akkor 500 gold (2 win = 500 gold)
aztán innentől felfele növekszik a megnyerhető gold összeg 3win 750 4win 1000 a max meg vhol 2-3k gold környéke de oda bejutni necces
MERT: jó játékosnak is kell lenned meg jó tanknak is kell a birtokodban lenni
(most nyomtam pl. egy HUNS-ossal... én IS-3 ő T-32, mint utólag megtudakoltam neki BIA+venti+tölt.gyorsító+kaja bevolt "nyomva" így töltött 8 valamennyi alatt... míg nekem csak tölt.gyorsító volt 12 sec reload idővel... de mivel ezt Ő nem tudta és mindketten bénáztunk így bemákoltam a Win-t :D)
szóval azt mondtad h nincs t8 hvy-d mert 34/2-őd van amit nem szabad vinni
de még ha lenne is azt mondanám, hogy indulj nyugodtan, de ne számíts sok aranyra
félre ne érts, nem vagy szar játékos... de itt elég jó gamerek fordulnak meg... akik ellen igen csak jól kell gamelni :)
persze a fun kedvéért meg lehet próbálni.. el is csíphetsz egy 500-as 750 goldos helyet.... de többre nem kell számítani :)
de ha lesz ide való hvy-d akkor nyugodtan vágj bele, veszteni valód nincs
és megtapasztalod milyen az 1v1-es csata (ha még nem játszottál ilyet)
na kb. ennyi
-
Szerintem erősen személyiség kérdése, ki hogyan bírja a vele való kiabálást / lebaszást / kioktatást. Van aki így, van aki úgy tanul jobban. Nekem Szakesz és Dugesz lecseszős módszere való.
Érdekes még az, hogy pl a legjobbnak titulált EU FC-k, is mind ilyenek :) -
Angelus1991ster #279059 Minden tierből van 1-1.
Az eff rátám vagy mim :xvm mód azt írja ki hogy 10k 1211 51% zöld színnel.
Tier 8-ban csak a még az alap állapotban lévő T-34-2 med van. -
Dráága kacsa, ezt a szóviccet ugye könnyen megfejted ? XD
https://dl.dropboxusercontent.com/u/6044533/sss.jpg -
foxbat88fx #279057 hát előbb két megelőző kérdés :D
jó játékos vagy? (personal rating mennyi?)
van 8as hvy tankod... kv-5-öt és amx 50 100 at kivéve -
Angelus1991ster #279056 Mi az az ESL? és hogy lehet kaszálni 500 aranyat? -
foxbat88fx #279055 na a papír IS-3 meghozta a szerencsém... vagy a szilvapálesz
nyertem 500 goldot ESL-en :D
tudom nem egy nagy összeg, de ennek is örülök :D:D:D -
Kacsa1 #279054 Csak annyit mondanék, hogy ez a véleményem mindig is megvolt. Ha nem hiszed, kérdezd meg a vezetőségünket, vagy Jegest -
Oddball29 #279053 Nincs neked big gun fétised véletlen?