banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    röviden összefoglalom neked:
    ez egy magyar verseny amit tier8 hvy-vel kell nyomni (kivéve AMX 50 100 és KV-2 mert ez a kettő tiltott) 1v1-ben
    általában kéthetente van.... 128 indulóval ha bejutsz a legjobb 64-be akkor 500 gold (2 win = 500 gold)
    aztán innentől felfele növekszik a megnyerhető gold összeg 3win 750 4win 1000 a max meg vhol 2-3k gold környéke de oda bejutni necces
    MERT: jó játékosnak is kell lenned meg jó tanknak is kell a birtokodban lenni
    (most nyomtam pl. egy HUNS-ossal... én IS-3 ő T-32, mint utólag megtudakoltam neki BIA+venti+tölt.gyorsító+kaja bevolt "nyomva" így töltött 8 valamennyi alatt... míg nekem csak tölt.gyorsító volt 12 sec reload idővel... de mivel ezt Ő nem tudta és mindketten bénáztunk így bemákoltam a Win-t :D)

szóval azt mondtad h nincs t8 hvy-d mert 34/2-őd van amit nem szabad vinni
    de még ha lenne is azt mondanám, hogy indulj nyugodtan, de ne számíts sok aranyra
    félre ne érts, nem vagy szar játékos... de itt elég jó gamerek fordulnak meg... akik ellen igen csak jól kell gamelni :)
    persze a fun kedvéért meg lehet próbálni.. el is csíphetsz egy 500-as 750 goldos helyet.... de többre nem kell számítani :)

de ha lesz ide való hvy-d akkor nyugodtan vágj bele, veszteni valód nincs
    és megtapasztalod milyen az 1v1-es csata (ha még nem játszottál ilyet)
    na kb. ennyi