418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hellcat? Ahogy néztem piszok nagy az ágyúja. És nagy páncélt is visz át. + forog a tornya is. Ha meg meglövik akkor úgy is mind1 neki mert alig van páncélzata. A másik amit néztem az 5 ös Orosz TD. Csak ugye annak nem forog a tornya viszont VII ágyút is lehet rá rakni. -
Igen, osszeadodik a rejtozkodes kepesseg. De attol is fugg hogy milyen tdvel jatszol, van ahol a javitas sokkal fontosabb mint az alca. Altalaban azoknal erdemes alcat huzni aminek alapbol is nagy a camo ratingje. -
400V #279130 Kössél má bele mindenbe báttya! Elütöttem egy számot. Szted tier 10 be mit keres tier 7? MORE! SU 122 54! Lazítsál vagy ne unatkozz ennyire.
-
A legénység álcázó képessége is össze adódik? Vagy ha az egyiknek ki van húzva akkor az teljes álcázás?
A másik kérdés, ha össze adódik. akkor ha összesen 5 fős a legénységem akkor fejenként 20% a? Ha 4 fős akkor 25%?
Kéne csinálni egy páncélvadászt teljes álcázással. Aztán lehetne osztani az áldást a bokrokból :D -
"A 203 as löveg laza 1500 at sebzett egy SU 122 44 be" - az jó, mert a SU 122-44-nek 840 HP-ja van. -
400V #279127 Nincs! Ha majd te is ráunsz a játékokra és annyit látsz hogy van tornya meg megy max 65km/h val a tank, meg sebez 50-900 HP között de semmi extra akkor te is ráunsz. Pl Serb bejelentette hogy jön SU 152P meg a SU152G. Na ebbe mi extra lesz? lesz rajta 100 mm es löveg meg 152 mm es. A 100 as sebez 320 at a 152 es meg 750 et. Papír test meg ha jól láttam 180 fokba forog a tornya. Object 704 hez képest meg Object 268 hoz képest mi extrát ad? SEMMIT! Válts aranyat meg húzzad. Ott lenne egy SU 180 SMK, 1100 as alfa, nem lenne elpusztíthatatlan mert max 80 mm es lenne a páncélja. SU152 alváza van. Vagy SU203. Teszten TK ztam pár emberkét Object 212 vel. A 203 as löveg laza 1500 at sebzett egy SU 122 44 be, Azért az nem semmi. Vagy Sima HE vel JagdE100 ra hátulról a 150 mm es páncéljára 1300 körülit. Ha AP t lövök simán akár 1800 is lehetett volna. Máshogy nem tudtam kipróbálni a 203 ast. Szóval valami újat hozna nem csak ilyen 76 mm től 152 mm ig lenne valami lövege aminek fejből tudom a sebzését.
Lehet fétis, csak valami extrát várok. Majd a Sturmtiger meg a Bär.
-
Jacktor #279126 Ja, azt elfelejtettem írni hogy csak 5 után leszek ingame, na meg onnantól lesznek a többiek is nagyjából :) -
Köszönöm a segítséget! + -
Fefe82 #279124 A múlt napi beszélgetést olvasva,meg te is írod,hogy szakesz század,(tehát ismered gondolom belőled kiindulva)1x volt egy kisebb kommentelésem vele itt ,hogy biza le kell enyázni néha az embereket a játék közben (ő véleménye)én ezen kuncogtam egy kicsit,amire persze egyből,az volt a válasz ,hogy nem vagyok én olyan játékos ,hogy megtapasztaljam ill ilyenbe beleszólhassak,(az első része igaz is )
DE,sem akkor sem most nem látom értelmét másokat ilyen szinten egy közösség előtt lejártani,illetve a lelkébe taposni ha hibázott,mert mint mondták itt gyak egyforma szintű játékosokról van ott szó!
Az FC-k igen is hoznak jó.ill rosszabb döntéseket,amit persze nem magukon hanem a "katonákon" vernek le!Jó az ő esetükben ahogy olvastam pénzről is szó van ami gondolom befolyásolja a megnyilvánulásokat!
Ezzel együtt akkor is rossz dolognak tartom ezt a szokást,mert előbb utóbb visszaütnek ezek a dolgok (ha szerencsétlen a kis herélt veréb akkor szó szerint)
Inkább másképp kellene felhívni ,vagy kiérdemelni a "tök jó"FC nevet,mint a "kurva anyádért nem érted meg mit mondtam neked" mondattal. -
Scharnhorst #279123 Rendben köszönöm. TS van , játéktudás is akad egy kevés :D IS3-mal tudok rendelkezésre állni. :) -
Jacktor #279122 Majd ingame írj rám privátban és behívlak ha lesz hely (TS legyen majd). -
Jacktor #279121 Én csak annyit mondhatok: Aki volt szakesz-században AXM1390-nel, az már volt mindenhol :D
De hogy tankról is írjak. Játékpályafutásom során nem éreztem még olyan megkönnyebbülést mint mikor eladtam az Emilt. Remegő kézzel és könnyes szemekkel alig tudtam beírni az eladási árát...
A Boris viszont egyszerűen kurvajó, kihajít minden szopóálarcot amit előtte hordtál. A Csapat csatákkal okádja a pénzt és a xp-t is, a nagyágyúra úgy lett meg az xp hogy szinte észre sem vettem. Kicsit idegesítő ugyan hogy minden találat pirosra lövi a motort, de ez csak rászoktat arra hogy ne lövesd magad feleslegesen. Imádom, jövő héten lagzi.
Tuti marad. -
ÉS erre hol lehet jelentkezni? Mennék én is IS3 al :D -
Scharnhorst #279119 Szeretném a segítségét kérni valakinek/valakiknek, hogy Team Battle-be normális csapattal megcsinálhassam a küldetéseket. Játékban Scharnhorst87 néven lehet megtalálni. Előre is köszönöm aki megkeres. -
viper07 #279118 Tegnap éjjel nehezen ment az IS6 event. Gyakorlatilag kizárólag 8-as TIER-8 -ban voltunk. Nem értem, ha pedig rengeteg a Tier 6 miért pakol feljebb ? Talán éppen ezért ,mert ott meg kevesen vannak ?
Talán ma több szerencsénk lesz.
Hasznos napot mindenkinek ! -
szakasz #279117 miért éri meg ? elég keveset gondolkoztál rajta :-) a win-t T1 -re is megadja, és ha megvan a 10 win, akkor is megkapod az egy nap prémet, ha végig T1-el voltál.
így már szerinted is megéri ? -
Dorgal #279116 A dolog rém egyszerű.Az 50 k sebzést,amiért egy nap prém jár,ezekkel a tankokkal,td-kkel lehet a leggyorsabban elérni.Majd ha vége lesz az eventnek,talán javul a helyzet. -
Scheff #279115 A 20K+ gold fejenként havi szinten, a 3000 eddig összeszedett euró meg 1000-1500 euró összértékű cuccok nem jöttek rosszul, de előbb-utóbb tovább kellene lépni, csakhogy a magyar játékosok lehetőségei korlátozottak. NVIDIA, Alienware, WCG és még egy pár olyan verseny, amiken magyar játékos és csapat nem vehet részt.
Ott vannak persze azok a versenyek is, amiken részt vehetünk.
Pro League: nálunk az utolsó hat csapatnak (20K gold/player tiszteletdíjon kívül) semmit nem adnak, míg az oroszoknál a 7-10. helyezett 1500 eurót, míg a 11-12. helyezett 1000 eurót kap.
IEM kvalifikációnál voltak olyan csapatok (finn, szerb, lengyel) amik gyakorlatilag megerőltetés nélkül juthattak ki a versenyre. Gondolom emlékszel erre. Az East Qualifier részében, amiben mi is indultunk nagy nevű csapatok (Red Rush, Red Rush: Unity, Team Dignitas, Denova, eSuba, RoX.KIS stb.) ellen a második helyen végeztünk. Valószínűleg ez volt a legkeményebb selejtező az összes közül, és a végén talán 3500 goldot kaptunk, de lehet volt az 5000 is. :)
Szóval hogyan veszed fel magyar csapattal a versenyt olyan külföldiekkel szemben, akiket nem vetnek vissza technikai problémák, az országuk korlátjai mind lehetőségek, mind játékosbázis szempontjából? Én nem tudom. :) -
Greenscape #279114 Ez a tortenelmi tudasan is volna mit csiszolni. -
Nyomokban Rasszizmust tartalmaz 
-
hNeo2 #279112 1 tankos rész: 112. perc környékén -
hNeo2 #279111 online nézhető Stalingrad 2013:
http://www.divxstage.eu/video/c3815d0b1c29b
jó szórakozást.
eredeti nyelven. de torrenten is elérhető, ahhoz van felirat. -
diegho™ #279110 Mióta kiléptem legalább 5x kerestél meg, hogy lépjek vissza, de mindig nemet mondtam, a klánba sem léptem be amit csináltál, mert mindez, amit leírsz borítékolható volt. Olyan játékosokból nem lehet stabil top csapatot építeni, akik lenézik az ellenfelek. Mindenkiről le lehet pattanni minden tankkal és mindenkit lehet ammorack oneshotolni. A legnagyobb noob is ki tud szedni 1 lövéssel bárkit, ha szerencséje van, éppen ezért mindig is a 100% koncentráció az első. Nem véletlenül volt az, hogy mindig azért problémáztam, mert nincs gyakorlás más csapatok ellen, hiszen ott pont ezt lehetett volna megtanulni, de ha már csak 1 ember is leszarja ezeket, akkor felejtsd el az egészet. Mikor újra hívtál mindig megnéztem az esl honlapon a lineup-ot és mindig ott volt legalább 1 (inkább több) olyan ember, aki sosem akart gyakorolni, csodálkozol, hogy mindig azonnal nemet mondtam? Ha valamit csinálok, akkor azt úgy csinálom, hogy a lehető legjobbat érjem el benne, ezt nem tudtam volna abban a csapatban elérni (bár az egyik fekete bárány helyére akartál bevenni). Arról nem beszélve, hogy az elveimmel teljesen ütközik az, hogy visszamenjek oda, ahonnan már távoztam. Azt pedig már több nálatok járt játékostól is hallottam, hogy konkrétan k.va anyázás is ment már TS-en meccsek közben. Ilyen dolgok egy profi csapatban nem fordulhatnak elő. A játékosoknak tisztelniük kell egymást, ez az, amit a kezdetektől fogva nem kaptam meg nálatok pár embertől, pedig nem volt jellemző rám a hibázás (inkább az, hogy lehoztam bukott helyzetből), azokkal ellentétben, akik minden áron ki akartak túrni. Ne csodálkozz, hiszen előre megmondtam. -
foxbat88fx #279109 egy oldalra elküldesz mindekit... pl 2db is-3 előre, mögötte picit lemaradva 2 amx 50 100 meg egy TD vagy a TD a bázisnál marad...
a 2db tier 1 közül egyet elküldesz ellenkező oldalra egyet meg középre
lehet hogy megdöglenek, de ha már emgmutatják hogy arra jön az enemy már feltudsz készülni az ellencsapásra -
Bee #279108 Mert több tankkal nagyobb a taktikai variációs lehetőség, könnyebb a győzelem. 10 győzelem = 1 prém nap. -
Krigare90 #279107 Amúgy gondolkodtam de nem sikerült rájönnöm arra hogy tier 1-el miért éri meg a Csapat játékmód. Talán a pénz miatt? -
....persze tudom... -
Kacsa1 #279105 Ez az event is pár napja kezdődött -
gondolom semmi köze ahhoz hogy pont két napja járt le a prém fiók :D:D:D
tudom, random, háthogyaviharbane, csak én vagyok paradroid :D:D -
foxbat88fx #279103 "folyton szétkapnak mint foxi a lábtörlőt."
ezt kikérem magamnak..... :D -
yossarianHUN #279102 Te akkor nagy mázlista lehetsz, engem T-43-mal állandó jelleggel 5-ből legalább 2-szer T9-be rak. -
Kacsa1 #279101 Szerintem azért, mert sok a T6 mostanában az IS-6 event miatt, emiatt inkább azokat pakolja egybe -
mai találós kérdés:
Miért van az hogy hónapok óta alig láttam tier IX tankot, (tier VII tankkal tolom most legtöbbet) két napja viszont szinte állandóan az alsó harmadban figyelek, négy öt kilences tank, oldalanként minimum 3 arty, winrate nem nagyon változik (ergo nem sok hatással vok a csatákra) viszont folyton szétkapnak mint foxi a lábtörlőt. -
foxbat88fx #279099 legjobbak a ruszki tankok :)
(am meg meghozta a szerencsém) -
Ruszki tank... nincs több kérdésem. :D Amúgy még tetszene is. ;) -
Desmodromic #279097 Abba belegondolva, hogy mennyit szakíthatnak a WoT-hoz képest /10x-100x ennyit?/ egy Grand Theft Auto mocsokkal, simán megérdemelnének még száz métert! :D -
Toweliee #279096 Igen, ez a miénk is :)))) -
80k+ XP -
úúúgy örülök hogy én is hozzájárultam kicsivel :D:D:D:D
-
malystryx #279093 Hát ez no comment...