banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho™
    Mióta kiléptem legalább 5x kerestél meg, hogy lépjek vissza, de mindig nemet mondtam, a klánba sem léptem be amit csináltál, mert mindez, amit leírsz borítékolható volt. Olyan játékosokból nem lehet stabil top csapatot építeni, akik lenézik az ellenfelek. Mindenkiről le lehet pattanni minden tankkal és mindenkit lehet ammorack oneshotolni. A legnagyobb noob is ki tud szedni 1 lövéssel bárkit, ha szerencséje van, éppen ezért mindig is a 100% koncentráció az első. Nem véletlenül volt az, hogy mindig azért problémáztam, mert nincs gyakorlás más csapatok ellen, hiszen ott pont ezt lehetett volna megtanulni, de ha már csak 1 ember is leszarja ezeket, akkor felejtsd el az egészet. Mikor újra hívtál mindig megnéztem az esl honlapon a lineup-ot és mindig ott volt legalább 1 (inkább több) olyan ember, aki sosem akart gyakorolni, csodálkozol, hogy mindig azonnal nemet mondtam? Ha valamit csinálok, akkor azt úgy csinálom, hogy a lehető legjobbat érjem el benne, ezt nem tudtam volna abban a csapatban elérni (bár az egyik fekete bárány helyére akartál bevenni). Arról nem beszélve, hogy az elveimmel teljesen ütközik az, hogy visszamenjek oda, ahonnan már távoztam. Azt pedig már több nálatok járt játékostól is hallottam, hogy konkrétan k.va anyázás is ment már TS-en meccsek közben. Ilyen dolgok egy profi csapatban nem fordulhatnak elő. A játékosoknak tisztelniük kell egymást, ez az, amit a kezdetektől fogva nem kaptam meg nálatok pár embertől, pedig nem volt jellemző rám a hibázás (inkább az, hogy lehoztam bukott helyzetből), azokkal ellentétben, akik minden áron ki akartak túrni. Ne csodálkozz, hiszen előre megmondtam.