418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    A T9 se éppen jó, sőt. Inkább legyen akkor T10. Az artyk meg most már a TD-k miatt iszonyat szívás T9-cel T10 csatában. Oké löveg megvan a szinthez, de a HP nagyon nem és nem is kerülnek annyiszor T8, ill. T9-be, h ellensúlyozza a T10-ben való szívást. Tudom miről beszélek, hiszen jelenleg 4 T9-est húzok és nemsokára lesz egy ötödik is.
  • mijki
    Na ma kicsit rákockultam a játékra. Németekhez nagyon ajánlom a VK3601-et, nagyon király kis gépezet. :)
  • davidbog
    Ez nem dilemma. :D A négy tier 9-esre.

A full tier 10-es csata többnyire szánalmas gold ammo spam. Nem olyan ritka az se hogy már nincs nehéz harckocsi hanem van 8-10 TD meg 5-7 közepes. Ilyen körülmények között én is csak akkor játszok tier 10-el, ha van premiumom vagy épp azt szerzem meg. Amúgy nem vagyok hajlandó 50%-al több csatát menni, hogy ugyanannyit fejlődjön a legénység mint ha lenne premiumom.

A tier 9-eseknél még nem ennyire gáz a helyzet. Gyakrabban kerülnek össze tier 8-assokkal mint a tier 10-esek tier 9-esekkel. Ha pedig gyűjtögetni kell rájuk akkor is inkább tier 9, azokkal még lehet is creditet gyűjteni premium nélkül. Persze nem több tíz milliók összefarmolásáról van szó, hanem szép lassú gyűjtögetésről. Ha meg tier 10-esekkel kerülnél össze akkor is van esélyed mivel a top löveg mindegyiken tier 10 löveg.
  • Simulacrum
    Én rettentően sajnálom, hogy anno későn tudtam meg, hogy az amcsi nehéz ág grindelésével meg lehet kapni. Csak a T34-ig tudtam jutni, erre már nem volt időm, pedig tudtam, hogy jó ez is. Bár, mivel tökugyanaz a játékstílus, mint a T34, azzal úgyis megyek ez nem kerülne sokat elő.
  • NoparaWot
    ugyanez a helyzet itt is xD
  • Master91
    Nekem is fel kellene mennem Is7ezni :/
  • yossarianHUN
    Múltkor teszten én is próbáltam, és én is erre jutottam, csak nincs kedvem nekiállni:) Hellcat hiába akármilyen OP dög, tökéletesen hidegen hagy. T25/2 dettó, T28 Protkónál meg némileg piszkálja a csőröm, hogy totál fikció az egész gép.
  • NoparaWot
    aww ezt a tankot mindenképp ki kell majd grindolni :P

• yossarianHUN
    Ne ijesztgess. T-43-at húzom, de azt is imádja T9-be dobálni. Ebből lesznek a 800 xp-s duplák, mikor T9 csatában még ha ügyes voltam valahogy túlélem a kört, de sebzek max 2 lövést, vagy annyit sem. Sokszor még a duplázót sincs erőm vele megcsinálni.
  • Maala
    Ne is mondd... akkora dilemmában vagyok, 263-ra gyűjtsek, vagy a maradék (utolsó) 4 db T9-re, amit még nem vettem meg?
  • davidbog
    T-44. Jó lenne, ha nem állandóan tier 9-10-esek ellen kéne szenvedni. Ezért aztán jobb túl lennni rajta minél hamarabb. Aztán jön a T-54.

Kipróbáltam az FV 215b 183-at, tényleg nem OP. Városi pályákon jó, de nyílt terepen el se érdemes vele indulni, legszívesebben ki is lépnék a csatából. Ha leállok hátul kempelni talán lesz 4-5 találatom amiből 1-2 sebez rendesen. Ha előre megyek akkor három másodperc alatt szétkapnak és 0 sebzés. Ez a HESH meg elég rapszódikus, volt hogy E-100 tornyának az oldalába 2098 sebzés, aztán ugyanabban a csatában a T-44 oldalába 12 azaz tizenkettő. WTF? Csak néztem, el se hittem, ennyit talán egy 75 mm-es HE is sebzett volna. Már ott tartok hogy 7-5 a lőszer elosztás AP javára és valószínű tovább fog növekedni.

Viszont az Object 263 egyre jobban tetszik.
  • yossarianHUN
    Szerver cím = szerver IP (IP cím). Nem mondtál hülyeséget:)
  • voivod32
    Köszönöm szépen, a gyors, és érthető válaszokat!
  • Kronos79
    Így van. Mégis én vagyok a hülye. Nem tudom miért IP-t írtam. Szerver cím a nyerő.
  • yossarianHUN
    Az illető megadja a TS-szerver címét, amin van. Ezt TS-en bemásolod a "Connect to..." (vagy valami hasonló) parancsnál, ha van megadod a jelszót, és már fent is vagy a szerveren. Itt szobákat fogsz látni, bennük emberekkel, kikeresed a szobát ahol a delikvens van, és belépsz mellé. Innentől halljátok egymást.
  • Kronos79
    Bocs megint a dupla posztért. A társad adja meg az IP-t.
  • Kronos79
    Ő megadja az IP-t amihez csatlakoznod kell. A TS megnyitásakor a kapcsolódás menüben kiválasztod és az új ablakba beírogatod a dolgokat. Elnevezed, IP, ha kell jelszó, ilyenek.
  • voivod32
    Mondjuk, szakaszban tolom valakivel, honnan tudom, hogy ő melyiken van?
  • voivod32
    Köszi! Néhány fogalom, amit nem értek:
    1. Mi a megfelelő szoba?
  • Kronos79
    Mármint a WoT és a TS.
  • Kronos79
    Előbb elindítod a TS-t, vagy lerakod asztalra a WoT-ot és elindítod a TS-t. Belépsz a megfelelő szobába. Ha minden oké, mehet a WoT. A kettő egyébként nem függ egymástól.
  • yossarianHUN
    Csatlakozni a WoT-hoz? Mármint wotozás közben TS-ezni?
  • voivod32
    Valaki le tudná írni nekem röviden, hogy hogyan tudok TS-el csatlakozni a wot-hoz?
  • Lunki88
    Nagyon szexi a crew.
  • ratgab
    Mai nap a Type58 jegyében telt első sorban, meg volt 1 jó kör az M4E2-vel is. Szépen haladunk az IS6 felé (kb. 10-10-10k-nál tartok és még bőven van idő). Csak a japán ágat nem tudom mikor unlockolják US szerveren.
  • stoppos
    Köszi. Megnézem mit tudok alkotni vele akkor.
  • voivod32
    Megint szopatott a játék. Mára elég volt! Maala, Madi, kösz a játékot, holnap , ha vagytok, jönnék megint.
  • popey8
  • Eagle16
  • mijki
    Meg kellene tanulni célozni
  • popey8
    Én 1x se fogytam ki:)
  • Eagle16
    Már sokadjára fogyok a ki a lőszerből ebben a fos Emil-ben...ha nem lenne elég hátránya, még itt van ez is.
  • Maala
    Lefogadtam volna, hogy lehozod golddal. :D
  • JeffDunham
    Szerintetek mennyi esélyünk volt? Megfejtés a spoiler alatt.

• besti
    A kettővel szerintem lehet hozni nagyjából egyforma statot, de mivel te inkább medes vagy, a T49-et javaslom. Nekem sokkal élvezetesebb azzal játszani.
  • stoppos
    Köszi, akkor feldobok egy érmét. :)
  • foxbat88fx
    hmmmm nem is rossz ez a dög csapatmódban :D
  • mijki
    És hogy bírjátok? Én néha teljesen kiborulok a csapattársaimtól. :)
  • Maala
    Mindegy, mindegyik durván OP.
  • stoppos
    Gondoltam elkezdem a tornyos amcsi TD-ket. A Wolverine, vagy a T49 irányából érdemes menni inkább?