418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kronos79 #279533 Az editorban a Tab pontra mész és az alsó két sort nézed. Megkeresed mindkét sorban az xwn részt. A simát és nem a c:xwnt. Ezt kellene átírnod. A végén van egy legördíthető menü, ott keresgélj! A lista első harmadának végén kezdődik az egyes járművekre vonatkozó statisztika egy sima "e" betűvel jelezve. -
enncsibaba #279532 de csináljunk csak!
Én személy szerint New England fan vok :D -
madmanic #279531 egyértelmű:
Nederland Football League.
Sok műveletlen tahó még ennyit sem tud...
-
Te a múltkor még utáltad Kacsát! Ne most tessék megszeretni! Irgum-burgum. -
malystryx #279529 Ja, akartam mondani, hogy ne itt, max pm-ben. Egyébként ha lenne valahol Pershing makett, örülnék neki. A mostani linkeden kívül 2 oldalt átnéztem, ahol több mint 1000 harckocsi makettja van, ott nem találtam :( -
Thomasovics #279528 WG eu Fail -
foxbat88fx #279527 McCown igen... elég meggyőző volt a játéka...
Culter-rel meg sosem szimpatizáltam :D ua. mint Rivers (san diego qb-je)
nem szimpik
na de ne csináljunk NFL topikot :DDDD
de jó látni h nem csak én vagyok NFL fan....
bárhol megkérdezik h mi a kedvenc csapatom fociban (európaira gondolnak)
mondom h én utálom az európai focit, NFL-t nézek
a válasz szinte mindig: "az meg mi?" :DDDD -
Kacsa1 #279526 Ha a bears-nek lenne esze, akkor ő lenne a kezdő ott is, dehát ha visszaemlékszünk Grossman-re...
Adott tankra vonatkozó effit/wn6-ot sajna nem lehet beállitani (vagyis be lehet, de nem működik), csak a lejátszott csaták számát, és a win ratet. -
malystryx #279525 Tudod ki jó irányító még? A Bears-nél a csereirányító... Remélem jövőre kezdő lehet más csapatnál, elég jó a fickó. -
shbg #279524 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az xvm beállításhoz. Arra lenne szükségem ,hogy a csatákba az adott tankra vonatkozó statisztikát lássam, ne a globálist. Az xvm hivatalos honlapján használatos editort használom.
Pershing téma: Legutáltabb tank amivel valaha játszottam: Ami bajom az a mozgékonyság. Egyszerűen nem tudom elviselni ,ha egy meddel nem tudom körbetáncolni egy Is3mat amiben közepes játékos ül. Számomra egy med erre való. Kemény a feje meg elmegy az az ágyú szódával de keményfejű nagy Gun depre ott van a T 29 ha ahhoz támad kedvem.
Szeretnék megosztani veletek egy pozitív élményt is. Manapság egyre több ilyen van velem a Wotba.
Amit ki akartam fejleszteni tankok megvannak, a többik nem vonzanak. CW-re Eslre ritkán járok plussz nincs is kivel, ezért beszoktam menni 7/7be, idegenekhez. Van mindenféle népség :) (lehet kéne keresni egy klánt :) :) )
A lényeg: Tegnap 10/10-et nyertünk egy random csapattal. Nagyon jó volt velük együtt dolgozni, kis túlzással tudtuk egymás gondolataid a kritikus helyeket stb, szóval irigylem azokat akik hasonló csapattba tudnak menni.
A kérdésemre köszönöm a választ előre, és sok sebzést és szerencsét kívánok mindenkinek. -
foxbat88fx #279523 nem ide jönnek, csak ezt találtam :)
(lóf*sz, se gondolta volna h Rodgers nélkül ezt megfordítják...
3 pont az első félidőben, semmi reményt nem láttam rá, meg álmos is voltam, na mondom akkor döglés.... erre 34 pontot csináltak a végére lol...
habár ha vkiből kitudom nézni hogy elbukik egy ekkora előnnyel vezető meccset akkor az Romo) -
malystryx #279522 Végignéztem, de ezeket csak felvételről tudom megnézni. Óriási fordítás volt, nem gyenge lelkierő kellett hozzá. Én Ravens-es vagyok, nem volt semmi az a 61 yard-os FG. :) Remélem nyerünk vasárnap.
Láttam ezt az oldalt, le is töltöttem anno, ide jönnének az új makettek? -
foxbat88fx #279521 ezt mutattam?
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4476909
arra a piros torrent feliratra kell kattintani, és leszedi szép lassan... :)
majd vasárnap elverik Brady seggét :D (persze ha sport TV-n nézed)
Vasárnap láttad a Green Bay meccset??? b+ félidő után lefeküdtem aludni
másnap nézem a végeredményt... MONDOM MIVAN???
-
malystryx #279520 Így van, próbálok aszerint játszani, de a testét elég nehéz nyílt terepen eldugni. Már alig várom, hogy papírmakettben is meglegyen. Most egyelőre nekiállok az IS-3-nak. Főleg amíg nincs NFL meccs. :)
Ha lesz a közeljövőben még új papírmakett, belinkeled? Előre is köszi :) -
Jacktor #279519 A konstans patch letöltő linken még a 8.8->8.9-es fájl van fent. -
foxbat88fx #279518 én is szeretem nagyon a Pershinget...
szép, az ágyúja elég (persze a noobok tölthetik a goldot bele)
negatív kitéríthetőség is jó, csak nem úgy kell használni mint egy igazi medet...
nem hiába volt nehéztanknak minősítve először! -
malystryx #279517 Nem is tudom, egyszerűen szép. De ami nekem bejön, hogy spotolni lehet azért vele, meg a negatív ágyúkitérítési lehetőség.. Egyébként lomha nagyon, és magas a test. Az ágyú tényleg ami nem tetszik benne, de igazából az Indien ágyúja sem jobb, hiába 212-es az átlag pen,m azzal sem ütök át többet. Ahogy épp a játék gondolja..
A SP tényleg jobb lehet, de azért annak idején a T34-et is megérte kifejleszteni, az az ágyú rajta az magáért beszél. -
Kacsa1 #279516 és csak a peccs nincs? -
Naa, aki orrba-szájba arannyal lő, az megfizet azért az IS-6ért. Ugye Jeff? :D -
A már megszokott megoldást alkalmazták... -
TomDantes #279513 Ha AFK-k, úgy nehezen gyúlik XP IS6-ra. Most tenni is kell érte valamit. -
madmanic #279512 azért szeretjük a wg eventjeit, különösen hétvégén, pláne ha szünet lesz, mert az ÖSSZES gyépés agyhalott nyomorékot idevonzza...
Akik szokás szerint AFK k vagy spawnkempelnek, vagy a csapattársakat lövik vagy orrba szájba tiertől függetlenül arannyal puffogtatnak..
Szóval így kívánnak nekünk kellemes ünnepeket.. -
AHAHAHA. :D Kivették a hírből az IS-6ra vonatkozó sort. :D:D:D -
Na, örülök, hogy végre bevallottad. :-P -
foxbat88fx #279509 óóó azt hittem hogy a duplát is leduplázza a game... de nem :( -
Én el se kezdtem az eventet, felőlem úgy csinálja, ahogy akarja... -
lexlutor #279507 Az toleralhato is ha hibazik az ember, csak ha nincs olyan akcio az elmult fel evben, amiben ne lett volna hiba, azt ugy hivjak h alkalmatlan es ki kell rugni. -
Azannyát! Köszi. -
Jacktor #279505 Előre letölthető 0.8.10-es full-kliens telepítő -
Jacktor #279504 Bug. -
Kidobott a játék! Azt írja spam protection! Ammegmi? -
TomDantes #279502 Lehet, olyan emberek írják ki az akciót hibásan , mint te. Mert hát a hiba mentes írás tőled is távol áll, mondtam már ezt, és nem sértegetni akarlak, de ez van. Különben is, csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit. -
Az irigység beszélt belőlem nem a józan ész. Naná.
-
R3nton #279500 2-9-ről hoztuk vissza azt hiszem :D
rhm borsig replay -
Kancsalborz #279499 A mobiltelefonon való szerkesztő oldartörése, meg bekap- hatja a f-szomat..... XD -
Kancsalborz #279498 De sokan mondják ezt mostanában... Tényleg ennyivel jobb a WT, vagy valami- féle csodavárás zajlik éppen, mert már sokan unják a régi banánt ? Bemuta- tókat én is láttam persze, de több mint 20-év "gamerkedése",és a "szaksaj- tó" olvasása arra tanìtott meg, hogy majd hiszem, ha látom... :D Persze örülök is hogy lesz végre konkurencia mozgásra bìrva a WG elkényel- mesedett seggét, de sajnálnám azt is, ha " túl jó" lenne, már azok nevé- ben is mint én, : Akik másfél, két év "vanegykisidőm-jáccokkétórát" grind után végre a " csúcsra",vagy inkább a közelébe jutnak, a szerverek meg 2-hónap múlva kiürülnek, mert elmegy mindenki WT- zni... XD... -
Ja és mindemellett elsődlegesen azért azokkal megyek, amikkel még ki kell húzni a 7-est, délelőtt ez 2-vel is összejött :) -
besti #279496 Elárulod, hogy mit lehet szeretni a Pershingben? A tronya azért nem egy T32, a gun átütése pedig gyenge, igényli a goldot erősen. Ez az a tank, ahol azt mondom a prémium változat jobb, mint az eredeti. Az SP-met a mozgékonyság buff óta jobban szeretem, mint a "normált". Egyszerre húzom az angol Centurionnal - na az tényleg jó tank. Lehet csak ahhoz képest érzem gyengének a Pershit. -
Csak irigy, mert te hamarabb puffogtathatod majd az Is-6ból a goldot, mint ő. :) -
És az hogy ma beleraktam a maradék 15k xp-t a szovjet ágba hogyan gátol abban, hogy a többi nemzettel is haladjak? A duplákat eddig is letoltam velük és most tolom a többit is. A mostani dupla xp-t pedig nem számolja, szóval...