banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• shbg
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni az xvm beállításhoz. Arra lenne szükségem ,hogy a csatákba az adott tankra vonatkozó statisztikát lássam, ne a globálist. Az xvm hivatalos honlapján használatos editort használom.

Pershing téma: Legutáltabb tank amivel valaha játszottam: Ami bajom az a mozgékonyság. Egyszerűen nem tudom elviselni ,ha egy meddel nem tudom körbetáncolni egy Is3mat amiben közepes játékos ül. Számomra egy med erre való. Kemény a feje meg elmegy az az ágyú szódával de keményfejű nagy Gun depre ott van a T 29 ha ahhoz támad kedvem.

Szeretnék megosztani veletek egy pozitív élményt is. Manapság egyre több ilyen van velem a Wotba.
    Amit ki akartam fejleszteni tankok megvannak, a többik nem vonzanak. CW-re Eslre ritkán járok plussz nincs is kivel, ezért beszoktam menni 7/7be, idegenekhez. Van mindenféle népség :) (lehet kéne keresni egy klánt :) :) )
    A lényeg: Tegnap 10/10-et nyertünk egy random csapattal. Nagyon jó volt velük együtt dolgozni, kis túlzással tudtuk egymás gondolataid a kritikus helyeket stb, szóval irigylem azokat akik hasonló csapattba tudnak menni.
    A kérdésemre köszönöm a választ előre, és sok sebzést és szerencsét kívánok mindenkinek.