418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #279653 ajha majdnem belementem egy "hülye" fogadásba :D
Type 58-al betett ellenem 5 artyt...
na mondom ha megölöm mind az ötöt akkor Bruda medál! Akkor örök helye lesz a garázsomban a kínai szarnak :D
fogy az enemy... 1 artyt kikaptam mert előrejött
látom h már csak 3 tank van az is a városban... artyk védtelenek
mi is már csak alig vagyunk...
írom hogy hagyják meg nekem... tök szépen megkértem őket...
előre megyek... megvan a második... harmadik... lövöm a negyediket... kap egyet erre az a f***pó cseh kv-13asunk kilövi -.-" persze az ötödiket megöltem... így 4 kill-el kaptam egy Dumitrut :/
na meg kék nevet :D gondolom mondanom sem kell miért
-
Velem ez magasabb tierben egyre gyakrabban megtörténik.. Pl. az E75-tel szinte minden 3.meccsen előfordul hogy rálövök a weakspotra és csak kamillázok utána hogy no damage, mintha el se találtam volna. :) -
Destydeme #279651 A nagyágyúval 2 csatát mentem,le is vettem utána.
1. csata E100 oldala arannyal Didnt even... utána Is3 oldala track.
Alig sebeztem+ Bia-val vmi 16.2-16.5 a töltés, a lövedék íve meg olyan volt,mint a hulló falevél...
Nekem annyira bejött a 8as Borsig,h benne hagytam a legénységet,tegnap már az 5. skillt kezdték.
A Wt Auf E100ra új legénységet kellett szereznem :),ott csak Bia,Javítás és Körte van a főnöknek.
Szóval jó lesz,nyomjad csak.
-
Destydeme #279650 A Hummel is átlőtt rajtad?Az lett volna a"csattanó"ha ő meg kiszedett volna.Lehet én vok ilyen"szerencsés"2 napja 3x egymás után"átlőttem",el sem akartam hinni,még jó,h nem rám nézett,mert kifilézett volna az illető. -
Destydeme #279649 Fogmosás közben megnéztem,jó kör lett gratulálok!
Az arty-t amikor 2000 alkalommal kilövik az 1. 2 percben majd rájön,h időnként az"unalmas"a kifizetődő.
1k csatás piroska volt az arty persze,h vehemens és rohanna. -
Nekem is tetszik. 100%-os camo legénység van benne, plusz álcaháló, plusz álcafestés :D Nyílt terepen tűntem el egy T30 elől valami 300-350m-re...mikor másodjára villant a lámpám lövés után, kicsit meglepődtem :D Mondom miért nem lő ez rám...hát nem is látott azért.
A 150-es ágyú valamiért nem tetszik, nem akarok vele prémiumot spammelni, de a 215-ös átütés meg kevés...a lövedék is lassan repül, pontatlanabb is, lassabban is céloz...valószínűleg nem éri meg a nagyobb alfa miatt, pedig jó lenne. Nekem valami 2250-es az átlagom vele, de kb. 20 csatát ha mentem vele eddig. -
foxbat88fx #279647 Nekem 2358 úgyhogy beelőztél egy kicsit :D
6osokat nyomom most... IS-6 miatt -
foxbat88fx #279646 ne is mond....
tegnap is találkoztam vele... Hummel-t átlőttem
-
Destydeme #279645 A 9es sem rossz,de a camo már messze nem olyan jó,általában az 1. lövés és ég a lámpa+a 80mm front azt jelenti,h téged mki szeretne meglőni+ugye folyton a 13.-15.rajtkockában leszel vele:)
Na nem elvenni akartam a kedved,csak tudd mire számíts,de az ágyúja jó lesz,lehet vle szépeken sebezni.
(52% win 2600 átlag dmg 1720 wn6 2200 wn8 érték lett vele) -
Work az intended:
-
Destydeme #279643 Az a 8as 1 állat.A maga nemében rosszabb,mint a 10es.Néha csak nézek,h hogy-hogy nem láttak még meg.Hihetetlenül jól rejtőzik.A löveg lefelé nem "hajlik",dombra 10el megy fel,de amúgy kellemes 30-35km/h.Az ágyú egész pontos,a sebzése kiváló.Gyakran 10esek közt is top vok.Ez a tank húz fel lilára,mégse Hellcat vagy KV1s:) 599csata van vele és nem unom.
2.kedvenc fun tankom.
57.3 a %winrate és 2375 átlag dmg van vele.Gondolom Benji neked több a sebzésed..Viszont örök menekülő szövegem:Nem voltam zárt bétás
Holnap mehetnénk 1-2 karikát,már 1 hete tuti nem mentünk együtt :) -
Destydeme #279642 Hi.Sok ilyen unalmast :) -
Destydeme #279641 Hi,elhiszem.Ez tegnap nekem is megadatott részben. Gw E100 arty-val 1701hp ról kilőttem.Meg is lepődtem,azt hittem ammo rack volt,de nem,sima normál találat(That was close nélkül),most meg írod,h 2200at adtál neki.
Én is örömmel lőttem ki,de sajnálattal vettem tudomásul,h nekem is figyelnem kell majd az artyra ha megyek a Wt-el,szal pont saját tapasztalat volt tegnap,h kilőttem és első kézből láttam/tapasztaltam,h"papír".
Viszont a srácnál akit kilőttem minden voltam csak ember nem...Hiába írtam,h"Te vagy a legfélelmetesebb a csatában..Mégis kit kellett volna lőjek?(+kiállt céltáblának).De már csak a szemét arty medált kaptam tőle. -
Madi92 #279640 Fáááák, fél perccel a vége előtt lett meg az arty... még mindig remegek..:D
Saját artyink szerint, unalmasan játszok, mert nem mozgok, há evan.
Ádúrvaéletbe...:D
Győzelem!
Map: Arctic Region
Date: 2013.12.20. 21:29:42
Jármű Nashorn
Szerzett tapasztalat 4 320 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 57 792
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Radley-Walters medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Répláj 15 perc, szóval, csak ha nagyon punnyadás van:D -
Destydeme #279639 Hi,a cw az más,ott nem lehet statot húzni,nem a sebzés a lényeg...
Nem akarok nagyképűsködni és senkit sem megbántani,de 1 normális csapattal könnyen megvan a sok sebzés.Ha nem rohansz meghalni,akkor 1x tuti tárazol(6lőszer),utána még egyszer mehet.Ha a helyzet úgy kívánja,akkor mehetsz vele 1vs 1ben,de alapból sztem felesleges.Én úgy láttram nagy a moráltényezője..Ha élsz és dolgozol akkor ok,ha meghalsz a csapat is enervált lesz.. -
Messziről se valami nehéz eltalálni, ~400m-ről lőttem rá egy 0,4-es ágyúval :D Akkora böhöm tornya van...
Majd egyszer nekem is lesz, az Rhm B. WT-nél járok most. Elég jó...ha nem lenne tornya, akkor itt be is fejeztem volna az egész ágat. -
Destydeme #279637 Akkor majdnem elélveztél? :) Tény,h a 20-30mm ? torony a gyengéje. He-vel Benji neked tuti öröm lenne őket lőnöd.
( A la Kv2)
Viszont messziről nem könnyű meglőni és mégiscsak 200mm a frontja.:)
Közelharcban pedig a hegylakó jut eszembe:"Csak 1 maradhat!"Ha a kitárazással nem tudod megölni,akkor "Jó 8":) Sztem :)
Meg ugye nem kell 1edül kolbászolni,mondjuk más tankkal sem.
-
Tegnap ugy kurtam ki egy ien wtf et 212A val full hp ról hogy csak úgy zörgött, na az volt a jó érzés:D -
Elég 2 is:) Egy jó játékos akár 5k dmg-t is kioszthat vele. CW-n ritka, h vki ennyi dmg-t csinál, szal gondolhatod. Lehet vele aratni:)
Am van itt vki, aki CW-zik és alap (sok kis xc fájlos XVM-et) használ? Érdekelne, h neki működik-e az ellennél a statkijelzés miután felspotolódnak. -
Destydeme #279634 Mire gondolsz? Melyikre? :)
Fv td-m nincs,itt láttam tala Maala,vagy Jeff Dunham replayt.Arannyal elvileg a 2k dmg sem kizárt,am sztem papír,lehet sebezni.
Jpanzer E100am van:Lassú,de bírja a pofont,gyengébb csapat ellen garantált az acélfal.20sec-es töltés mellett 900-1200 átlagsebzés.
Object 268:Ez sztem nem td,hanem med :) Gyorsan megy,egész jól forog.Bl 10 tuningolt ágyúját használja 0.33a pontossága ha jól emlékszem és kb 13sec a töltése.
A Wt Auf E100:Új fun/troll/szemét genyó td A nagyágyút csak cw-re használom goldal ha kell.A "kicsi" 6db Jtiger lőszer.276pen 560 átlag dmg,0.29es pontosság(játék legpontosabb lövege=sniper"rohadt"td)2sec a töltése=12sec alatt kitárazol.Nálam Bia-val 56sec a töltése.Ennyi idő alatt 1et lő rád egy tiezs szemtől-szemben.Gondolhatod..
Összeakadsz vkivel 1 városi pályán és nincs esélye csak a bounce/richoche,bár 20méterről nem kéne pattogni.
A nagyágyú 4x750dmg 235pen,goldal 335 pen :) 50sec töltésidő
-
Ma teljesült az álmom, FV 183-mal rálőhettem egynek a tornyára :D Sajnos maradt utána még 100 HP-ja :( -
Destydeme #279632 Hi.Ez a Td valóban dúrva.Ha neked is van olyan,akkor persze nem sírsz.
Am állandóan azt olvasom,h szemét geszi autoloaderes stb stb :)
Nem győzöm írni,h cry more,stfu,grind it etc.
Tény,h senki nem mer rád menni...közelharcban egy 10est kicsontozol.
A csapatom tagjainál akik mellettem vannak randomban,látom,h 100% morállal harcolnak,félelem nélkül.Ezt át kell élni,mert nem lehet leírni.
1 Wt E100-al az oldaladon könnyen nagyképűvé válsz a csatában.
-
Megis melyik a jobb, kivancsiva tettel :D -
Destydeme #279630 +1
Ezt én is így látom.Tudni kell(illik)melyik tanknak mennyi a töltésideje,nagy tier-ben is.(Jpanzer E100at és Fv Td-t is el lehet kapni,amíg töltenek,pedig azokra is folyton sírnak.)
Nem egyszer kaptam már el PZIII/IVel még régebben lövés után...
Messze nem akkora op,mint ahogyan sokan írják/sírják+ valóban lassan szükűl a célköre.Persze nem rossz,de van nála jobb... -
Destydeme #279629 Ööö...ma az ellennél volt 3db"zöld"Wt Auf e100..Gondolhatod :)
Szerencsémre sikerült leosztanom 6k dmg-t Object 268-al a csata végéig..am már én is kíváncsi voltam,h mit tudhatnak falkában a Wt E100-ak..Ma láttam!
Cw-n vicces lenne ezekből 15. -
TomDantes #279628 Ha oldalba de baszki, szemből a legtöbben pattognak róla. Lehetőleg ne lőjjenek oldalba, bármiben ülsz, szemből a sok hülye lőhet nem ér semmit. -
Toweliee #279627 Bármiben ülsz, ez így van. -
foxbat88fx #279626 OP a noobok ellen...
ellövöd magad van 14 sec másodperce az enemynek hogy rádmenjen...
az idő alatt minden tank lő minimum 2-őt... ha ezt a kettőt az oldaladba kapod akkor már égsz is...
ha egyszerre két tank megy rád akkor meg vége a mesének!!!! -
lammaer #279625 Furcsa egy lény vagy te, neked minden szar ami másnak jó :)
Sztem bárkit megkérdeznél hogy mondjon egy OP orosz tankot, a KV1S jönne ki döntő többségnek. -
foxbat88fx #279624 már eladtam, legénységhúzásra jó volt...
így legalább az IS-6 kap egy 100%-os legénységet 78%-os javítással :)
Nekem nem kell az a szénakazal, lassan szűkülő lassan töltő kv-1s!!!! -
lammaer #279623 Mi van, neked már a kv1s se tetszik? -
foxbat88fx #279622 Hi!
Ez a TD még egy ok arra, hogy NE legyen tier10esem
-
madmanic #279621 A foch nem gáz, de ha három ilyen jön szemben platoonban annyira nem vicces... -
foxbat88fx #279620 ja csak azt nem írta oda hogy a szovjet misszió teljesítve -.-" -
foxbat88fx #279619 Győzelem!
Csata: Steppes 2013.12.20. 20:51:42
Jármű: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 2 720
Szerzett kredit: 38 580
Csatában elért Achievement: Spártai
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium időtartam hozzáadva: 3
na véééégre eladhatom ezt a kurva KV-1S-t!!!!
és több idő marad a többi nemzetre mert 4 tankkal kevesebbet kell duplázni :) -
Destydeme #279618 Hi.Gondolom,h fogják,azért is húztam ki viszonylag gyorsan(November).A fő kis kedvencem a 8as RHM Borsszóró(599 csata:),a maga szintjén durvább,mint a 10es nagy tesó.
Am én már a T57,Foch 155-re is vártam már régóta a nerfelést..
-
MuldR #279617 Type 58 istenkiraly jo gep!!!! Ne felj tole! KV-1S nek neki kell ugrani vele, es szet kell kapni :) -
madmanic #279616 reméljük hamar nerfelik... -
Destydeme #279615 Hi bro,ez a Td jó?
Győzelem!
Map: Airfield
Date: 2013.12.20. 19:47:20
Jármű Waffenträger auf E 100
Szerzett tapasztalat 3 200 Szerzett kredit: 62 457
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
(Ez csak 1"xar" 6k dmg volt.Viszont piszok jó érzés,h ahol feltűnök a csapatom felbátorodik(jönnek velem),amelyik ellenre rámozdulok kétségbeesetten próbál menekülni.)
Am én is úgy látom,h a td-ké a jövő..Hogy ez hova vezet?Játék abbahagyáshoz kinél előbb kinél utóbb. -
Na, szovjet és német ágon megvan a 100kXP, most fogok neki állni a francia+kínai ágnak felváltva, a Type58-tól előre félek.