banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Mire gondolsz? Melyikre? :)

Fv td-m nincs,itt láttam tala Maala,vagy Jeff Dunham replayt.Arannyal elvileg a 2k dmg sem kizárt,am sztem papír,lehet sebezni.

Jpanzer E100am van:Lassú,de bírja a pofont,gyengébb csapat ellen garantált az acélfal.20sec-es töltés mellett 900-1200 átlagsebzés.

Object 268:Ez sztem nem td,hanem med :) Gyorsan megy,egész jól forog.Bl 10 tuningolt ágyúját használja 0.33a pontossága ha jól emlékszem és kb 13sec a töltése.

A Wt Auf E100:Új fun/troll/szemét genyó td A nagyágyút csak cw-re használom goldal ha kell.A "kicsi" 6db Jtiger lőszer.276pen 560 átlag dmg,0.29es pontosság(játék legpontosabb lövege=sniper"rohadt"td)2sec a töltése=12sec alatt kitárazol.Nálam Bia-val 56sec a töltése.Ennyi idő alatt 1et lő rád egy tiezs szemtől-szemben.Gondolhatod..
    Összeakadsz vkivel 1 városi pályán és nincs esélye csak a bounce/richoche,bár 20méterről nem kéne pattogni.

A nagyágyú 4x750dmg 235pen,goldal 335 pen :) 50sec töltésidő