418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem a meccs volt annyira pazar, hogy ezért megosszam bárkivel, hanem az a hihetetlennek tűnő balszerencse, amit a kettes pontban írtam le:
replay
Ebből a replayből két dolog látszik:
1. Milyen iszonyatosan pontatlan a SU-100 nagy lövege
2.Noob védelem igenis létezik! Nekem oldalt rohant egy ellenséges Cromwell, becéloztam, kicsit elé, hogy ne menjen mögé, de a lövés pillanatában egy csapattársam lelőtte a lánctalpát,így a lövésem elé ment. Káromkodtam egyet, és vártam, hogy betöltsön a lövegem. Betöltött. A Cromvell felrakta a lánctalpát, és folytatta útját. Becéloztam, kicsit elé, hogy ne menjen mögé a lövésem, majd elsütüttem a löveget. A lövés pillanatában egy csapattársam lelőtte a lánctalpát, így a lövésem újra elé ment! Mivel közben felspotolt, az ellenség artyja telibebaszott.
A fejem is megfájdult az idegtől. Ez az esemény , kb. 6:20 körül történt. Aki jót akar röhögni a balfaszoskodásomon, az nézzen bele. -
Kacsa1 #279732 Miért, melyik nap nem az? :) -
foxbat88fx #279731 :)))))
HÉTVÉGE VAN :D
holnap lehet józanodni wot-ozás közben :D
ja nem... holnap is kocsmanap van
-
Hát, megbaszhatom a kurva jó lövegemet, ha egyszer a sok idióta faszfej csak kempel a bázison, és nincs spot. Utána az ellenfél körülvesz és ledarál minket két perc alatt én meg lövök összesen kettőt. A barom meg beírja, hogy: "just defend" !
De nem fogja fel, hogy az ellenfélnek van spotja, azért lövik úgy, hogy ő nem lát senkit, nekünk meg nincs kire lőni. Lehet foxynak van igaza, és inkább jól be kellene baszni... -
foxbat88fx #279729 na jó én a mai napot befejeztem...
pfffffff ennyi vereséget :D 5 tankot tudtam leduplázni a 15-ből -.-"
irány a kocsma
-
csoszi87 #279728 2. topgunom vele.
Majd 200 csatát mentem vele anno.
Nem tudom miféle korszakomat éltem, de ez magas fokú elmebajra utal. -
VanDaal #279727 Sztyúiii a pusztító :D -
Nekem is be van kapcsolva, lehet , hogy azért van?
amúgy nem volna az rossz pálya egy TD-nek, de olyan idióta csapattársakat kapok folyamatosan, hogy néha azt kívánom, bárcsak be lehetne kapcsolni helyettük, mondjuk a Panzer Elite mesterséges intelligenciáját. -
csoszi87 #279725 Búcsúkör:
Győzelem!
Csata: Pearl River 2013.12.21. 15:27:07
Jármű: M5 Stuart
Szerzett tapasztalat: 2 432
Szerzett kredit: 21 912
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító
-
Nem mázli, platoonban még csak nem is nehéz ilyenek csinálni. Igazából sebzés se nagyon jut néha, olyan gyorsan elfogy az ellenfél...
Ez a 128-as német ágyú is elég trollkodós, néha nagyon kiszórja a lövést alulra meg felülre. -
yossarianHUN #279723 Nekem JP2-vel volt, mikor be volt kapcsolva az assault mód. Az utolsó két hétben 10-ből 7 csata Sand River assault volt, azon belül is főleg támadó szerepben. A végén meguntam, és egyszerűen kikapcsoltam, de közben a JP2 is eladásra került, úgyhogy nem tudom ez egyéni anomália volt-e. -
yossarianHUN #279722 Mázlista, nálad biztos még péntek van, nálam meg már hétvége:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ilyenek, sorozatban. -
Hárman voltunk, csak mindenki éhes lett és meg kellett szakítani :) Majd kicsivel később lehet hogy összejövünk megint. -
SU-100 tulajdonosok! Nálatok is az van, hogy ezzel a járművel 10-ből 8x, Sand Riverre tesz a játék? Mert engem igen, és egy kicsit már unalmas... -
pic_ur #279719 Én is sorsolásos megoldásra szavazok! :) -
R3nton #279718 2en vagytok? -
Végre megszereztem az AMX 50 120-szal az Ace Tankert. Nem nagyon szeretem a tankot, mert a gun depression felfele nagyon rossz és ez eléggé zavaró. Emiatt nem is nagyon szeretek vele játszani, de azért tegnap csak beadott egy izgalmas csatát:) Ja WT E100 camojáról meg annyit, h én nem spotoltam őt Airfield dombon, de ő meglátott engem a base-en. 
Replay
-
Gyuszopapa #279716 Teljesen mindegy hogy egy tompika vagy egy epic játékos ül a bozótban.
Egyik sem jobb a másiknál.Mintha a nagy ászok többsége nem így verné fel az statját.Szemtől szemben azonos szintű tankkal szinte egyenlő eséllyel kevesen mernek kiállni,nem véletlen mert nem sétagalopp.Ezt tapasztaltam,ha azonos az esély az félelmet kelt.Sokkal könnyebb láthatatlanúl fölényből indulni.
Ezért kempelnek már heavy-kel is sokan és egyre többen. -
foxbat88fx #279715 7 csata 7 lose :( -
Eddig 14 csata, 14 győzelem. Cheat platoonnal természetesen :D
Mindjárt megvan a 150-es ágyú a Borsig-ra. -
Jacktor #279713 A bónuszkódok posztolása el lesz halasztva, úgyhogy felesleges frissitgetni az oldalt. Ráadásul így posztolni sem tudok arról, hogy hogy lesz megoldva a dolog :)
Köszi -
pic_ur #279712 Minden napra wotinfos akciót! :P -
stoppos #279711 Igen, az nagy kedvenc. Amikor valami tök lehetetlen helyen ücsörög tompika, várva a pillanatot, hogy az első arra járót ledózerolja. -
Az igaz! Ez meg olyan balfasz volt, hogy a végén ő sebezte a legtöbbet! Végig egy bokorban ülve! :D -
foxbat88fx #279709 még mindig jobbak mint a gold ammos g***k -
Pontosan ugyanezek vannak fent nekem is. De engem a kempelő T150 top tank b&szott fel! :D
-
Nem róla kellett volna képet kirakni, hanem az Árpiról! :) -
foxbat88fx #279706 su-100 nagyon ammo érzékeny...
azzal nem nagyon szabad rohangálni
vagy teszel fel rá vizes lőszer tartót vagy leghátsó sorból osztod az áldást...
én az utóbbit válaszottam mert, camo,tölt.gyorsító,célzás gy. van feltéve -
Az ilyentől tud szétkúrni az ideg! Eltelik 3-4 perc a csatából, kilősz két tankot, szemben egy Chi-Nu-Kai, veled egy társad. Gondolod, belelősz egy 400-ast, a maradékot meg a társad elintézi. Erre beleküldesz a japcsiba, MÖGÖTTE EGY BOKORBAN, VISZONT OTT KEMPEL A 171 EFFIS TOP TANKJUK ,EGY T-150, ÉS ONESHOOTOL! Ezért van, hogy a hülye játékos a legveszélyesebb, mert ki a f@sz gondolna arra, hogy ott hátul fog kempelni azzal a nagy döggel!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ismerem a löveget, kb olyan, mint atz IS-é. Pontatlan, de nagyot üt! -
A pontossága nem a legjobb, de amikor átlag 390eket csapsz az ellenfélbe és az megtorpan,majd gyorsan fedezéket kertes, az azért kárpótol,na meg néhány tankot egylövésezhetsz vele:) -
EmR3 #279702 A napokban összefutottam egy HUN-A-s legénnyel Komarinon aki rám köszönt.
Sajnos a csata jellege miatt nem volt időm megfelelően üdvözölni, de igencsak jól esett a dolog.
-
Jactor részegen biztos kirúgta az internet kábelt a szervergépből. 
Annyit tudok hogy tegnap sörözni mentek.
Gondolom később lesz megtartva a sorsolás, biztos ki lesz írva előtte az oldalra is. -
peremezo #279700 A látogatottság biztos a maxon van:-)...gondolhattam volna,hogy nem lesz egyszerü menet,de azért reménykedtem:-)
-
green64 #279699 Ja, értettem 
A regisztráltak közt csinálhattak volna egy sorsolást, azt kész, persze ha a látogatottságot is fel akarták dobni, akkor a valóban nem lett volna jó...
-
Na végre! Innentől igazi halálosztó lesz a SU100 :-)
Kifejlesztve:
Löveg '122 mm D-2-5S' modul kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 17 000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Megvásárolva:
Löveg '122 mm D-2-5S' modul (1 darab) sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 84 980.
Löveg '122 mm D-2-5S' felhelyezve a tankra. -
peremezo #279697 pedig én is szerettem volna egy igazi virtigli kódot... 

-
hNeo2 #279696 (szarkazmus) -
hNeo2 #279695 Csak nálad, mindenkinél nagyon gyorsan fut. :D hiszen felkészültek a F5 nyomkodókra. és a ddos ra is... -
green64 #279694 A wotinfo.hu másnál sem jön be vagy csak nálam van bibi?