418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Ismerős, nekem talán két napja voltak ilyen csatáim. De tegnap is volt olyan, hogy Malinovkán az összes top tier HT szénné kemplete magát, és csodálkozva forgatták a tornyukat, amikor rommá lőtték őket.

Én most az elmúlt napokban ugyebár kihúztam, és megvettem az IS-7-et, meg az Objekt 277-et, és most dolgozom, hogy meglegyen még a S. Conqueror is. Bevallom őszintén, hogy az 5x küldetések nélkül nem lett volna ingerenciám belevágni ezekbe a grindokba, de így még elviselhető. Azért is forszíroztam ezeket a 10-es tankokat, mert végre szeretném egy kipróbálni a rangsorolt csatákat, ha majd lesznek. A legutóbbinál csak a Maus volt meg, de azzal nem akaródzott bemenni RB-be, annyira gyűlöltem azt a tankot.
  • Maala
    Tegnap elnyomtam egy kreditboostot a Scorp G-vel, aztán jött haver, és 45 perc volt még, amikor kiléptem, és mentem Overwatchozni. :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.19. 10:31:13
  • Plata
    Srácok valami ultra gáz ma a játékos állomány.
    Inkább kikapcsoltam a játékot.
    VK-val meg Is6-al mentem egy kört de elég volt.
    Olyan csatában voltam amit el sem hinnétek.
    STRV s1 nem tudott lelőni egy hummelt.
    Két perc volt a csatából strv fel spotolta hummelt,de nem lőtte le hanem elment a hegyre hogy hátha rálát a mi bázisunkra bejövő kb nulla hp-s LTG-re,de nem látta,hummel meglőtte,ezután nem hogy elment volna lelőni az artyt hanem fogta magát és ment egy kört az ellenség bázisa előtti hegy körül.De a hummel nem ment sehova ugyanott állt mint először,de mire a mi artynk odaért pont letelt az idő,az strv meg még vagy 200 méterre.
    De nem csak ez,kb mindenki csak kempelt.
    Egyedül próbáltam is6-al előre menni,sikerült is az ellenség bázisáig elmenni,jó spot sebzést szereztem,de nem sokra mentem egyedül.Viszont 3 killem lett.Három arty meg persze engem lőtt.Meg mondjuk mindenki más is,Is6 egész jó azért.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.19. 10:21:30
  • joe662
    Köszi,így már világos.
    De mivel tudom,hogy 2 csata után képes vagyok úgy felhúzni magam,a saját,vagy a csapattársak autizmusán,hogy utána 1 hétig be sem lépek a játékba. Így a kérdés csak elméleti volt
    Pedig kellene farmolnom .
  • Maala
    Igen, ez benne a nagy biznisz. Mint karácsonyi eventnél a +48%, vagy mennyi vót'.

Aztán vagy hagyod, hogy 13 napért túrkáljon a WG a végbeledben, vagy nem hagyod, és akkor csak 5 napot turkálhatsz a WG végbelében. :-)

Mennyire csökkent ma 5k goldról a cucc ára? 4999? :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.19. 09:51:36
  • joe662
    Vajon,ha most kiváltom a 13.as szintet,és él az 50% bónusz,akkor ha arra aktiválok +boostert akkor az összeadódik??
  • lammaer
    Jó cikk, tegnap amikor megnéztem a videót én is elmélkedtem hogy szép szép a 13. szinten elérhető bónusz, de vajon mennyi játékidőt emészt fel hogy az ember eljusson oda.... az "unlockold goldért a 13 szintet" meg különösen pofátlan kisérlet a pénztárcánkban való turkálásra egy ünnepi eventtel álcázva :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.10.19. 09:27:57
  • asolyom
    De maga a tank nem változott, akkor mivel mivel forgatták ki a játékból? Új tankok? Új térképek? Ami a WZ-t illeti, néha sírok az ágyújától, de ha olyanja van, akkor tényleg nagyon adja.
  • Sherman0070
    Azt a tankot temetni lehet.
    2 éve megjelenésnél OPnak lehetett nevezni de úgy kiforgatták a játékból...
    Viszont a kínai WZ TD nagyon ottvan.
  • joe662
    Beléptem a fiam accjára,amit régóta nem használt,igényeltem rá egy T92-öt,mentem 1 kört azt kaptam egy 30% kupont.
    Küldtem is magamnak ajándékba egy Wz-td-t
  • asolyom
    Szerintem most lett meg az elsődleges. No mindegy.
  • joe662
    Az elsődlegeset nem csinálhattad meg korábban,és beraktad a nöt valahová,csak elfelejtetted?
  • yossarianHUN
    Katasztrófa ennek a Skorpionnak az álcázása. Egy helyben, bokor mögött állva látótávba mozog az E50, felspottol, meglő, és én csak akkor látom meg őt, mikor koppan a fejemen a skuló. Thanks but no thanks.

Mindazonáltal jó ez a hetes bérlés, így legalább tudom, hogy ne adjak ki rá pénzt a jövőben.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.10.18. 19:52:24
  • asolyom
    Már már idegesítően gyenge.
  • asolyom
    Most lett meg a HT-15, mond nincs fent.
  • yossarianHUN
    Gondolom még nem frissítették, egyelőre én is várok a jó kis hangmodjaimra, nagyon gyenge így gyári verzióban az audijjóélmény :D
  • joe662
    Most lett meg az egész küldi??
    Modok vannak?
  • asolyom
    Pedig eszerint ott bujkál valahol.
  • joe662
    Akkor passz.
    Lehet lelépett mással,elvégre éveket pazarolt el az életéből rád várva
  • asolyom
    Íme.
  • joe662
    És itt?
  • asolyom
    Hát ez nekem üres, nincs itt senki.
  • joe662
    Itt.
  • asolyom
    Meglett a T28HTC HT-15, de egyszerűen nem találom ebben az új rendszerben, hogy hol kell a csajszit toborozni.
  • joe662
    Valahol olvastam,talán a botinfon.
    Állítólag,aki a nemrégiben volt hasonló kódos akcióban aktivált ilyen kölcsöntankot,annak nem fog működni.
    Nekem akkor nem engedte,de most igen.
  • Lucifer001
    Próbáld ki a prémium tankot kódra mindig ezt kapom
    - The WG code is not valid. Please try again.
  • asolyom
    Meglehet, bár volt már, hogy a hegyen át is be tudtunk menni, de a lényeg az, hogy egy VK45.02B-vel, meg amúgy semmivel, nem szabad a bázison kempelni.
  • Maala
    Mondjuk ha Malinovkán térkép szerinti jobb oldalon kezdtetek, akkor hiába nyered meg a hegyet, a jelenlegi metában tovább nem tudsz onnan jutni, csak szépen vissza jössz, és a hegy alatt bemész...
  • Maala
    Én OldSchool ProMod-ot használok, nekem bejön. Semmi csicsa, csak, ami kell.
  • asolyom
    Nem tudod véletlenül, hogy a Zorgane hang mod miért nem megy a micro patch után? Hiába rakom be a mod fájlokat a 1.2.0.1 mappába CTD a vége.
  • joe662
    Most jutottam éppen a gép elé,hát ezek az 1-lövésező tankok kellettek bele nagyon.
    Volt vagy 30 ilyen trutyi nálam mikor kivágott
    Itt be is fejeztem
  • Scheff
    A Dark Front árnyoldala. :D
  • Plata
    Bakker.
    Én meg azért szeretem.
    Ha újra felrakom WoT-ot a gépre akkor csinálok neked képet.
    De először WoW megy fel meg Gta meg Sto.
    Utána a Wot.
    Kb 2 nap mire GTA lejön a szar rockstar szerverek miatt.
  • yossarianHUN
    Az M53 a második legpontatlanabb T9 arty a GW Tiger után.
  • asolyom
    Komolyan mondom, hogy néha nagyon nehéz megértenem, hogy egyesek miért is játszanak ezzel a játékkal. A VK45.02B-vel beáll Malinovkán az épületek mögé kempelni, és amikor 6 ellenséges tank a végén körülveszi, akkor egy sebző lövés után meghal. Ha lett volna annyi esze, hogy feljön a hegyre, akkor a segítségével simán áttolhattuk volna, de így mivel az ellenfél nehéz tankjainak volt annyi esze, hogy álltak teli gatyával a bokorban a hegyen erőfölényben voltak. Szóval a csata már az első 30 másodpercében elbukott azzal, hogy a VK lent b@szta a rezet, a S. Conqueror meg elment a vízbe meghalni.
  • Plata
    M53 szerintem irtó tetű.
    Ha van sziklán hasadék vagy nyílás belövök rajta.
    Hill-en szikla mögül kicsipkéztem obj705-öt.Egy kis helyen a sziklán van rés ott adtam neki.Forgott mint a rosseb de hiába.Egy lövést eltoltam.De a többi bement.Ház ablakán vagy résen ha jól célzol átlő.
    M40 is szemét,a nagy térsebzés miatt.De M53 inkább a pontosságs miatt tetszik.
  • Ryleh
    Modpack ban melyik ami relative hamar frissul?
    A solomode packot hasznaltam.
    Nem kellett ujra es ujra visszaraknom a szemelyzetet(vanillaban nincs is pipa helye ennek), jo volt amasabb celzo, zoom. A talalatszamlalo is, es a damage indicator, stb.
    Van vmi hasonlo ami flexibilis egy upgradera?
  • joe662
    Majd a 10es az lesz a 0.8as pontosságàval
    Az Ojjekt meg pontatlan a 0.57 szóràsàval
  • lammaer
    Mondjuk nagyon várom hogy az Us ágon az arty mikor lesz fun meg pontos... Tier6ban még minden csak nem pontos, eleve akkora célzóköre van és olyan lassan szűkül hogy kimondottan rühellem. Német ágon már GW panthernél vagyok, az legalább nem képernyőnyi méretű célkörökkel operál :D
  • Plata
    Azt nem vettem vissza,már mint az oroszt,abba sincs legénységem,azt is kidobtam a francba.
    És 75%-os legénységgel artty rém szar.
    Tudom mert a franciába is meg az angolba is azt tettem.