418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #280144 Rendben, nemsokára nekem is mennem kell úgyis. -
Ha a fullos ágyúra gondoltál, az nem megy fel, meg az 1-gyel előtte lévő sem:) Megnevezve őket: 7,5 cm Tank Gun Type 3, 7,5 cm Tank Gun Type 5 :D -
Kubukli #280142 Sziasztok!
Stat mod van már 8.10-re? -
darkwraith #280141 az osztályba sorolás és a fejlesztés módja sajnos
Lagg-3 al első csatámban egy fw-190-el futottam össze, 1 sorozat voltam. -
VanDaal #280140 Kb fél 7-ig leszek csak, de addig mehetünk pár kört, ha gondolod.
Játékban ugyanezen a néven megtalálsz. -
"A WT kinek tetszik peccs óta?"
Változott valamit? -
foxbat88fx #280138 én is most vettem meg...
jobb mint tier 5 az tuti... az egy szar
azt nem tudod hogy stock toronyra felmegy-e a gun vagy kell a jobb torony? :D -
Eddig tetszik ez a tank :D
-
yossarianHUN #280136 Igen, ezzel én is így vagyok. A látótávot annyi minden befolyásolja, hogy az elméleti határnak kb. semmi jelentősége. -
Az E-100 WT nem kapott semmilyen buffot. Az Obj. 140 tornyának a teteje ugyanúgy 30mm mint volt, csak a torony frontján és az elülső oldalán finomítottak kicsit. Az új Obj. 430-nak is ugyanilyen a tornya. -
darkwraith #280134 Fátylat rá!
Ha egyszer lesz wot sg találkozó, megiszunk 1-2 sört.
-
Oddball29 #280133 De az. Mondjuk én azt sose nézem, csak a rádiótávolságot mutatót. -
yossarianHUN #280132 Ó köszi, akkor megcsinálom. Nem az az új fájl, amitől már dinamikusan mutatja a látótávodat ingame? -
yossarianHUN #280131 Felöklelt a kecskekirály?:) -
Oddball29 #280130 Új Locastan minimap mod csinálja ezt. Törölni kell a minimap helper file-t a scripts/client/mods mappában. -
yossarianHUN #280129 Valaki T8/9 szakasz? T-44-et és JT-t húzok, kikapcsolódásként meg mehet közben egy-két T5 bohóckodás. -
R3nton #280128 Majd meglátjuk, hogyan alakul a grafikon 2-3 hónap múlva, mikor már többen kihúzták.
Máskérdés, hogy a vörösök, hogy fejlesztették ki már? :D Szép lassan én is elkezdtem, mikor kijött, de még csak 9-esnél tartok. Oké előtte valami másik tankot húztam. Ja igen a 113-t. Hülyeség volt... -
SzocsA #280127 HEHE ilyenkor mi van? egyikünk sem tudott mozdulni.
-
yossarianHUN #280126 Én előbb T-44-gyel bementem a faluba, gondolván az a med útvonal, aztán persze nem jött velem senki, de az ellentől egy IS-8, ISU, T-54, és ledózeroltak annak rendje és módja szerint
-
Srácok a WTF most ,akkor kapott torony buffot?
Garázsban nem írja,de az előbb 2x is meglőttem a tornyát HE-vel és 170-et sebzett a 400+ helyett.
Valamint az Obj140-elvileg megkapta a torony teteji buffját,de 2 csata után azt mondom,hogy körülbelül,annyit ér az erősített teteje ,mint egy krumplis zsák atomviharban.
-
-
Váú! Top tank vagyok az új pályán, fingom nincs, merre kellene menni! Most tölt! :D -
PWDThunlaca #280122 Igen azt fel szokták hozni az 50 B előnyei között hogy relativ jó ágykitekerhetősége van negatív irányba. Amúgy bocsi az elején a bunkózásért, túlreagáltam kicsit nagon. -
R3nton #280121 meg mint a foch a grafikon szerint -
darkwraith #280120 ok, köszi :d
Látod ennyi. Köszi a válaszokat. Azt láttam, hogy -8 a kitéríthetőség, az az egy, ami igazán zavar az 50-120 ban. A páncél meg szinte mindegy ebben a tierben. Az a -2 eltérés talán használhatóbbá teszi.
-
PWDThunlaca #280119 Nem tudom tetszik-e mert 4 napja nem vagyok otthon. Nézd normálisan válaszoltam. Amúgy visszatérve végülis AMX 50 100-hoz képest csak többet sebez kicsit meg nagyobb az átütése, sebességre talán gyorsabb de ugyanolyan nem túl gyorsan gyorsul. Ezt jól megaszondtam. Pánclja meg több de t10-ben mindegy hogy 100 mm vagy 160. Csak példaként leirva. -
"ha visszaesés az 50-120-hoz képest.ű" :D:D:D Az a kibaszott "ű" nekem is mindig becsúszik! :D -
darkwraith #280117 te gyökér, képzeld el, nekem nem az a célom, hanem minden tankot kifeljeszteni. NA, lehet újat mondtam neked azzal, hogy lehetnek más célok is. Lehet mégis te vagy egysíkú és szűk látókörű?
Rengeteg ág ki van feljesztve, de nem vettem meg a 10-est, mert nem érdekel. Ez mozgatja a fantáziám, de már van 10-es tárasom, feleslegesen nem venném meg, ha visszaesés az 50-120-hoz képest.ű
De ezt a kis pont agyad biztos nem fogja fel, mert a tied csak a kötekedés modult tartalmazza. Tudod van itt 1-2 ember, akinek adok a véleményére a tankokkal kapcsolatban (nem a tied természetesen).
ÉS hidd el, csatában nem kérdezek ilyeneket, max annyit hogy minden hunlaca nevű gyökér?
Sajnálom, hogy ilyeneket kérdezek egy wot fórumon, úgyhogy kérdezek mást, jó?
A WT kinek tetszik peccs óta?
-
Szpecnyaz #280116 Egyet értek. A noobok mindig minimális sebzésekkel szoktak elhalni ezekben a TD-kben. -
Én nap mint nap látok 600-1500 sebzéssel elhullani wtfE100-at, sárga meg narancs kezekben, szóval az tuti nem lehet OP :D
Mert ami OP, az nem a jó kezekben OP, mint a 1390, hanem a vörös kezekben kell hogy OP legyen, mint a kv1s. -
Meg jönnek az olyanok mint te, pff -
Madi92 #280113 Hát T4-nél járok eddig, nekem nagyon adja! :D
Főleg ez a T4, valami nagyon szemét. -
R3nton #280112 Hát meglátjuk, de skilles ember kezében tuti OP-ok ezek. Nekem is volt rhm, brutális. Linkeltem is ide gamplay videókat. Volt, hogy sírból hoztam vele (kis segítséggel) eldőlt csatákat 2-9ről például.
10-esem meg még csak majd lesz. A 9-es még stock, de így is vicces pz-4el tier9ben rohangálni :D Nekem tetszik. -
PWDThunlaca #280111 Random emberektől jó eséllyel értelmes leirást nem kap. Nagyon kevés aki pártatlanul elmondja a dolgokat. Mer jönnek először az 50B fanboyok akik elmesélik hogy mennyire fasza és a legjobb tizes, és hány topgunja van vele, meg minden csatában csinál 5 K sebzést. Aztán jönnek akiknek teszemazt az e-100 a kedvence, és örömmel meséli el hogy mekkora egy rakat fos, és az e-100 mennyivel jobb mer azt át se lövi az 50B, meg ő amúgy is 800 sebzést beleszar egy lövésből -
Angelus1991ster #280110 Huhh szerencsére én tier 5-ig kilőttem 1-1 japán tankot. -
Faszom a hülye japán nevekbe! Látom az egyik oldalsó utcában van egy fél HP-s Chi-Ha. Na mondom, megkerülöm és kinyírom! Sikerül, lövöm ő is lő, aztán kivégez, én meg meg sem sebeztem ! Akkor nézem, hogy nem Chi-Ha, hanem Chi--He! :D -
Angelus1991ster #280108 Valaki próbálta az új szamurájokat? Melyik Op? -
Találtam egy modot, amivel ki lehet választani, hogy melyik álcát mutassa a garázsban, hátha érdekel valakit én untam már az állandó télit.
link -
"mint ahogyan a WT-E-100 és az rhm is. " a saját leírásuknak mondanak ellent, még nem lehet értelmesen értékelni őket, még korai. -
miért baj az, hogy a fórumot azért használja amiért létre lett hozva ???
Olyan szörnyű dolog neked ezt olvasni, hogy valaki véleményekre kíváncsi, nem arra hogy hogy lövöldözik a youtube videón?
Azért ezt ne......