banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• darkwraith
    te gyökér, képzeld el, nekem nem az a célom, hanem minden tankot kifeljeszteni. NA, lehet újat mondtam neked azzal, hogy lehetnek más célok is. Lehet mégis te vagy egysíkú és szűk látókörű?
    Rengeteg ág ki van feljesztve, de nem vettem meg a 10-est, mert nem érdekel. Ez mozgatja a fantáziám, de már van 10-es tárasom, feleslegesen nem venném meg, ha visszaesés az 50-120-hoz képest.ű
    De ezt a kis pont agyad biztos nem fogja fel, mert a tied csak a kötekedés modult tartalmazza. Tudod van itt 1-2 ember, akinek adok a véleményére a tankokkal kapcsolatban (nem a tied természetesen).
    ÉS hidd el, csatában nem kérdezek ilyeneket, max annyit hogy minden hunlaca nevű gyökér?

Sajnálom, hogy ilyeneket kérdezek egy wot fórumon, úgyhogy kérdezek mást, jó?
    A WT kinek tetszik peccs óta?