418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Kibaszás a WG-től? Ezt most hogy kéne érteni?
  • Greenscape
    Eddig nekem ha 5-6 ghost shell volt osszesen miota jatszok ma meg vagy 20, de lehet csak 15.....csak ugy felbasztam az agyam, hogy tobbnek erzem.
  • malystryx
    Uraim, lenne egy érdekes kérdésem. Arctic Region (havas) pályán voltunk, természetesen veszítettünk, de amit haverral megfigyeltünk, hogy az enemy team összes tagja havas álcafestést kapott. Nálunk semmi. Végignéztük akit tudtunk, mindenkin ez volt. Ez egy kib*szás a WG-től, (-25%??) vagy véletlen. Nincs moddolva a játék, havernál igen.
    Erre szeretnék szakértői választ :)
  • lammaer
    Naja, nagyon kaparásznak már a kuka alján :)
    Lassan kénytelenek lesznek tankág és térképgyártáson kívül vmi mást is csinálni :D
  • hawken
    uhhh erre a japán ágra aztán nagy szükség volt
  • lammaer
    Nincs is ghost shell bug :P
  • yossarianHUN
    Tudod hány peccsben javították már a ghost shell bugot:D
  • popey8
    Elvileg ebben a pecsben javították a ghost shell bugot. Viszont b@szottul laggol a szerver, lehet emiatt van.
  • Greenscape
    Csak nekem lett az uj pach-el rengeteg ghost shell-em vagy masoknak is? Eddig szinte soha nem volt ilyen ma meg csatankent 2-3. Van mikor zsinorban.
  • voivod32
    Igen. Valami ilyesmire gondoltam...
  • xotyi
    Hát.. pici cry. 4 csapattárs maradt 2 ellen, erre a sok szerencsecsomag,ahelyett,hogy együtt menne és két oldaról közrefogná az ellent, egyenként, szépen megvárva míg a társuk meghal mint az ökrök mennek a vágóhídra. Na meg nem tudom miért japó tier 3-mal eddig 10 ből 8 szor Himmelsdorf, ami KV-1 ellen nem annyira poén:D
  • Fefe82
    Rendes ez a WG,RHM-en kifejleszettem a nagyobbik csövet már rég,de nem tettem fel mert a kissebbel is marha jo volt.Most meg lefrissítettem a peccccssssset és lám a nagygun van fennt rajta :)spóroltak vagy 300k nekem :)
  • popey8
    Service Record - Vehicles fülön nektek sem mutat semmit az xvm? Előző verzióban beszínezte a win rate-t bal oldalon; jobb oldalon, pedig ugyancsak színezve effet meg mindenfélét kiírt a kiválasztott járműnél.
  • aknakukac96
    Na. ez ütött :D:D:D
  • voivod32
    A négyes jó. Kivéve , ha faszfejek a csapattársaid. Tehát szar! :D
  • nyomiarty
    Ti legalább ütköztetek.Nézd meg ezt! Lecsúsztam a dombról,megbillent a td és úgy maradt a levegőben.Én sem tudtam mozdulni vele.

• darkwraith
    hát akkor megveszem, már csak 60K
  • Oddball29
    Újabban preferálják az 50B-t a T57 felett. Egyrészt gyorsabb, másrészt APCR-t lő, nem a megbízhatatlan HEAT-ot.
  • Bee
    T57 még nincs, teszten mentem vele sokat. Kb. ugyanaz a kategória; ha a sebességet szereted, akkor az 50B a jó választás. CW-n is gyakrabban használják. Persze ez csak magánvélemény, bárki cáfolhat nyugodtan. :)
  • xotyi
    Na, mai nap meglepetése, szembe jön egy KV220 és felaprít,nem gond 3as japán med egy kalap gané.. szenvedős lesz az ág nekem, ráadásul már nincs free xp-m, Na de visszatérve, valaki mesélne nekem a KV220-ról, mert még életemben nem láttam,ez valami régi prém tank?:)
  • barkov6
    Ezer hála és köszönet!
    És még azt gondoltam, hogy csak nekem van hányingerem a téli festésektől! :)
  • foxbat88fx
    pfffffff vennem kell egy pezsgőt!!!!
    meglesz a japán misszió akkor pezsgőt bontok...
    ez a tier 6 borzalmas :((((
  • darkwraith
    köszi

Van t57 h-m, bár sokat nem mentem még vele. Látom, neked mind2 van, szerinted melyik a használhatóbb?
  • Madi92
  • yossarianHUN
    Én majd egy olyan óra múlva, egyelőre még a hármasat húzom.
  • stork13
    Pl ez?
  • Madi92
    Valaki jönne T5 japó farmra? :)

Btw ez a kis Chi-He brutál egy jószág! :P

Győzelem!
    Csata: Ensk 2013.12.23. 19:05:37
    Jármű: Type 1 Chi-He
    Szerzett tapasztalat: 1 329
    Szerzett kredit: 25 344
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
  • Bee
    50B: kemény tankokkal szakaszban nagyon jól játszható, bár stílus kérdése. A lövegkitéríthetőség elfogadható, a tank agilis, gyors, a medekkel is tartja a lépést. A sebzése nem túl nagy, de viszonylag hamar kipumpálja a 4 skúlót (bár ebben a T57 jobb). Papír a páncélja, minden átlövi, amivel találkozhat. Nekem a tornyot lövik el minden második-harmadik csatában, ammo rack-et ritkán szoktam kapni. Arty-ra és az angol TD-re kifejezetten érzékeny. A pontossága pocsék, gyakran küldi a lövedéket a fullra beszűkült célkör széleire. A szűkülése sem az igazi. CW-n gyakran használt tank a sebesség, a tár, és a gold ammo-ja miatt (APCR). Ha megfelelően tudod használni, akkor 2,5-3k átlagsebzést ki lehet osztani. Nekem személy szerint az E100 jobban bejön. :)
  • PWDThunlaca
    Gabe3E még sokkal ezelőtt irtad hogy keveset lőttél a WT E-100 tornyába repesszel. Az átlaghoz képest. Nekem az a tippem hogy lehet hogy szuper heavy repeszpáncélt használt.
  • Kacsa1
    Locastan csinálja, ha van twittered, akkor ott láthatod is, minden patchnél felteszi az egész modpackját. De szerintem ha beírod google-be hamarabb megtalálod, mintha itt kérdezgeted :)
  • Kubukli
    Tehát látott-e már valaki aktuális stat modot?
  • Lucifer001
    Azért köszönöm :)
  • Kronos79
    Annál az ikon témánál kellene keresgélni. Sajnos én nem használok. Az xvm-ben tudtam volna segíteni. Talán majd máskor.
  • Lucifer001
    Nem használok . Magam próbálom összerakni azon apróságokat amikre szükségem van . ( zoom , célkereszt , minimap , stb , icon , stb )
  • Kronos79
    xvm-et használsz-e?
  • Lucifer001
    Sziasztok

Tudnátok abban segíteni , hogy a csatában az ellenfél tank ikonjai miért vannak fordítva ?

Köszönöm .
  • Cseri0058
    Aki még nem láttavolna! :)
    Itt egy elég jó kör a jagdtigerrel!
    Győzelem!
    Csata: Fjords 2013.12.23. 11:38:59
    Jármű: Jagdtiger
    Szerzett tapasztalat: 2 574
    Szerzett kredit: 69 777
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Kolobanov medál, Pool medál, Spártai
    12 kill!!!!
    Replay!
  • Zegi Norbi HUN
    Semmi baj XD
    Amikor az írtad, jobb mint tier 5, azt hittem arra érted, hogy OP :DDD Amúgy tényleg kb ugyanazok:)
  • darkwraith
    persze, minden japán meg kínai egyformán néz ki. szerintem a kínaiak nincsenek is 1 milliárdan, csak népszámláláskor mindenkit többször számolnak bele.
  • foxbat88fx
    b+ XD
    ez nem is a 6os :D
    elnéztem bocsi.... szinte ua. néz ki....