418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A gnomefathers readme fájljában le is van írva pár verzióval korábbról talán, hogy már nem res_mods mappába kerülnek a audiofájlok, hanem a sima res|audio mappába (előtte meg biztonsági másolat). A resmodsba már csak a scriptfájlok mennek.
Azért kellett megvariálni, meg észrevették, hogy ha resmods-ban vannak audiok, akkor jobban laggol a történet. A másik hangmod gondolom régebbről élő mod, ami ezt pl. nem figyelte utólag. -
Bee #280663 Hááát... Ellenfélnek szeretem, sok HP-t tudok róla lefaragni. Saját tapasztalatom nincs vele, de a WoT wiki szerint:
Pros:
Good RoF
Great gun with excellent accuracy and penetration, can damage anything it meets without any problems
Superb health for its tier
Armour can bounce several shots - especially with angling
Heavy weight makes it resistant to ramming
Huge ammo capacity
Good matchmaking (always matched with tanks UP to VII tier)
The cheap repair cost considering it's massive health pool (4.600 when destroyed) and the Premium tank income modifier make it a good credit earner for it's tier if played well
Humongous track HP means that it is difficult to be detracked
Humor value. Players almost always comment on the tanks size in battles, usually referring to it (and quite correctly)as a landboat/ship or whale.
Constantly underestimated on the battlefield
Cons:
Largest tank in the game-contrary to popular belief, the maus is not the largest.
Low alpha damage
Very poor top speed makes it 3rd slowest tank in game, the only tanks that are slower are the Fcm36Pak40 and the T95
Large ammo rack
Armor is mostly flat
Slow acceleration due to low power to weight ratio and unsprung suspension
Tracks are enormous and easy to hit
Crew members are easily killed, particularly the driver and radio operator
Humor value. Players almost always comment on this tank in battles, which can get on your nerves sometimes
Crew configuration does not match any British heavy currently in the game. No other tank on the line has 2 loaders, so you will have to keep an extra loader around just for the TOG unless you keep multiple British heavy crews. -
Attiska #280662 Köszi, ezt majd megnézem. -
Attiska #280661 Megvan a hiba, ha be van másolva a res_mods-ba az audio könyvtár, akkor nem működnek az ágyúhangok. Viszont más hangmod-nak (pl. legénység hangok)meg kell a res_mods-ba is az audio mappa, szóval vagy az egyik, vagy a másik működik. Nem tudom, hogy miért kellett ezt így megvariálni. -
Grat! Én a Tog II-n gondolkodtam de azon kívül hogy mindenki csak röhög rajta jó valamire? :D -
Bee #280659 Karácsonyra megleptem magam egy Jagdtiger 8,8-as prémtankkal, ha már le van értékelve. Ezt a 13. csatámra adta:
Sokkal jobb, mint a T34 vagy a Löwe. Ez egy pénznyomda. 800k nettó bevétel eddig. Mindenkinek ajánlom! -
Gnomefather's megy tökéletesen, de gondolom neked ez kell? -
Biztos, hog ymindent odaraksz, ahová kell? És jó verzióhoz valót szedtél le? -
Attiska #280656 Csak én szopok azzal, hogy a historical gun sounds-nál nincs ágyúhang? Már mindenféle variációt kipróbáltam, eredmény nélkül. :( -
foxbat88fx #280655 kövi csata 4:15 csata idő 3 perc :DDDDDD -
foxbat88fx #280654 gyere b+
eddig a nyerési mutatóm 1:10,98 :D
nem mersz jönni :D hang vagy!!!!!! -
Egyszer úgy mennék veled randomot, hogy megtudjam, hogy divatból sísz, vagy csak úgy?... -
Malarki #280652 Oh, köszönöm szépen, működött 
-
foxbat88fx #280651 félelmetes ami ebben a gameben megy :(
nézzétek az időt és az állást! :S
ma 0.05%-ot esett a WR-em :D azmi??????
-
redditen van kép 9nap alatt megcsinálta xd -
foxbat88fx #280649 Na bakker ilyen gyorsan sem tudtam beszerezni jó módokat :)
megvan minden ami kell :D
sniper zoom, max zoom, dmg panel, bekapott sebzés kijelzés, köd eltávolítása, vertical tech tree, több soros garázs, térkép mód -
madmanic #280648 erre nincsenek szavak...
ez.. ez.. ez...
ááá mindegy. Azért a tajgetosz nem volt ám hülyeség... Némelyiknek most sem lenne késő, nem baj ha 15 éves.. -
yossarianHUN #280647 *res_mods/0.8.10/scripts/client/mods -
yossarianHUN #280646 Lett bizony. Res_mods/sripts/client/mods/minimap_helper.pyc fájlt kell kitörölni, az megoldja. -
Malarki #280645 Na most ez mi? Megvettem az M103-at, erre a Legénység betöltésénél megáll az egész és csak pörög az a sz*r. Semmit se lehet csinálni.
Mintha valakinek hasonló problémája lett volna nemrégen, arra lett valami megoldás? -
aknakukac96 #280644 "– Veider states that if he really wanted to get that IS-6 from the event, he could do it in 3 days"
haha na persze...
-
foxbat88fx #280643 zsíros!!! köszönöm!!!!
:):)
-
Azt mi okozza hogy amikor kilőnek nem látszik semmi roncsolódás a tankomon? Tehát meghaltam de a tank ugyanolyan maradt, nem a szétlőtt modellje van. -
foxbat88fx #280641 nem érdemes.... kb. 10 winem van ma...
30-40 lose mellé :( -
Hexen007 #280640 Valaki jön T10 szakaszba?? -
madmanic #280639 közben megkaptam a választ, egymás után 2 disconnect 0-11 nél... -
Tűrhető. Sok piros, de a fele citrom, zöld. 1-esen. -
madmanic #280637 estét.. érdemes játszani, vagy ma is tele van "olyanokkal"..?
-
<formatArmorPierced><![CDATA[<b>{{tank-nick}} {{tank-shortname}} {{shell-gold}} {{dmg-one}}</b>]]></formatArmorPierced>
A gyengébbek kedvéért így nézzen ki.
A file meg resmods->8.10->gui->scaleform->damagepanel.xml, itt felülről 3. bekezdés "<!--{{no-dmg-reason}} -->" részben van a sor, amit ki kell egészíteni erre. -
<formatArmorPiercedNoDamage><![CDATA[<b>{{tank-nick}} {{tank-shortname}} {{shell-gold}}<font color='#CCCCCC'>gyenge</font></b>]]></formatArmorPiercedNoDamage>
<formatArmorPierced><![CDATA[<b>{{shell-gold}} {{dmg-one}}</b>]]></formatArmorPierced>
Szerintem ez lehet az oka. Az armorpiercednél nincs tanknick és tankshortname változó, mint a 'gyenge' nodamage résznél.
Damagepanel.xml -
foxbat88fx #280634 most voltam boltban ír vörös sörért... de elfogyott :(
péntekre lesz csak meg :D -
Hány sört ér meg neked, hogy megnézzem, mit kell átírni a konfigfile-ba, és mire? :P
Én pl. a középső kiírást kikapcsoltam, mert halálra idegesít. Nekem csak bal alul jelzi, hogy ki lőtt meg, mennyiért. -
Miért, van más módszer, minthogy poros levéltárakban elbújtok hónapokra, és ott kutakodtok valami kincsért? (Komolyan kérdezem) -
Komolyan, miért próbálod eladni úgy a történelmet, mintha az valami misztikus, józan paraszti ésszel megérthetetlen dolog lenne?
A professzoraid nem feltétlen azért nem ismerik el a hivatkozás nélküli anyagokat valódi szakirodalomnak, mert hülyeség van benne leírva, hanem mert teszem azt nem lehet kiindulópontnak használni a további kutatásokhoz. Attól az tartalmazhat tökéletesen pontos leírást történelmileg (lol?).
Egyszerűen ezek az anyagok nem felelnek meg egy komoly, más tudományokban már sikeresen alkalmazott rendszer kritériumainak. Nem kis részben azért törekednek erre, hogy más emberek (mint pl. én) komolyan vehessék, és lássák, hogy igenis van alapja annak, hogy belenyomjuk a támogatást a történelem "kutatásába".
Slussz passz.
Mindezek ellenére bármennyire is szeretnéd, a történelem nem atomfizika. Nem kell hozzá diploma, hogy megértsd, X megtörténéséhez Y és Z vezetett, és nagyon nem is lehet cifrázni. Nem hinném, hogy te pl. egyetemen sajátítottad el ezt a fajta szövegértést, "képösszerakást", amit az előző hsz-edben említesz, hanem már jóval korábban, akár az általad most ponyvának fikázott könyvek révén felkeltett érdeklődéseddel csiszolgattad e képességedet. És innen mentél tovább ahhoz, hogy tovább csiszolgasd a meglévő tudásodat, megtanultad, hogyan kell a könyvekben olvasottakat magadtól fellelni, kutatni, stb. És megtanultad tovább is adni ezeket az ismereteket a megfelelő formában. Legalábbis elnézve jó pár ismerősömet ők főként ez utóbbi 2 dolgot tanulták történelemszakon elsősorban.
(Ami mellesleg minden egyetem célja is. Én konkrétan anno meglepődtem, amikor elmentünk a MOL százhalombattai telephelyére, és ott előadott nekünk egy "munkás", akiről nyilván tudtuk, hogy van diplomája, de azon meglepődtünk első alkalommal, hogy milyen skillesen tartott előadást.) -
foxbat88fx #280630 de ott kiírja.... de most nézzek le mindig oda??? az elég szar
úgy lenne jó ha kiírná ugyanúgy mint amikor nem ütnek át -
TomDantes #280629 Ki kéne próbálnod, hogy bemész, mondjuk egy csillagász honlapra, és kezd azzal a mondatot: olvastam Nemerénél. Szerinted mi lesz a reakció? De, áh hülye csillagászok, mit tudhajták azt, beképzelt arrogáns alakok. -
Simulacrum #280628 Rögtön rá lehet érezni mi a gyengéje. Le is arctámadóztam IS-4-el mikor összefutottunk. Köszi a részletes leírást. Ezért a tankért nem is fáj a szívem, de az M60-at el tudnám viselni a garázsomban. -
Mikor lesznek 5x-ös első csaták? -
Öt perc és kereslek. Köszi! -
400V #280625 Eze öccá! :DDD
Örülök!