418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #281006 Hát a %-os esély már csak ilyen. :) -
Tusy #281005 - ezt rohadt nehéz megtenni ha zsinórban kapom a +t2-t, pedig most az ingyen prémium is bent van
- már beleszaladtam a "lose fast" verzióba is, remélem nem lesz általános. 6-ból 5 HT campel vhol hátul a hegyekben, én meg TD-vel megyek előre mert csak ...
- most azért léptem ki mert csak addig van lagom amíg kibújik az ellenfél, meglő majd visszamegy. Ez roppant érdekes jelenség 40-60fps és 60ms ping mellett -
Főleg, ha mondjuk 1-2 gyengén páncélozott és/avagy lassú jármű, vagy arty játékosnak van jó statja, ami felhúzza az esélyt- ha ezek kiemelkednek mindkét csapat mezőnyéből, még falsabb esélyt latolgat ki... -
Droughert #281003 Szerintem nem érdemes az XVM %-os tippjét figyelni, sokkal jobban jársz ha a szakaszok, és a top játékosok statját nézed, mert az esetek döntő többségében ők döntik el a csatát. Ha te, az ellenfél jó játékosait kiiktatod, akkor már sokat tettél a csapatod győzelme érdekében. -
Tusy #281002 1:15 ... XVM 55% esélyt adott
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tusy #281001 - engem most reggel t3-al (német TD) csak t5-be rakott amit eleinte elviseltem mert 50% körüli win ratenk volt XVM szerint (hol nyertünk hol nem), de 5.30-tól a kevesebb mint 30% eséllyel már sose nyertünk. Tegnap 1x voltam olyan nyertes csapatban akikkel 18%-ról kezdtünk -
yossarianHUN #281000 Az ilyen gyöngyszemekért érdemes játszani ezzel a játékkal:D
Komarin, csata utolsó harmada, egy marék tank él már csak mindkét csapatban, ellennél TD-k, amik persze bekempeltek a bázisuk melletti varázserdőbe, esélytelen bármit is kezdeni velük. Én egylövésnyi HP-s Chi-To üvegtankban a szigeten, mellett egylövéses PzIV, és szintén egylövéses Church VII. Vakarom a fejem, fogalmam sincs mit kéne tennünk (ha csak kimozdulunk a ház mögül, egyből kapjuk az áldást), erre a Church megszólal, hogy mi medek akkor menjünk spotolni. Mielőtt válaszolhattam volna elkezdett lőni, először sárgára, aztán pirosra lőtte az ágyúmat, HP-t csodával határos módon nem vett le. Fogom a fejem, illetve elküldöm ide meg oda, erre beírja hogy azonnal spotoljunk neki, vagy vízbe öli magát. Na erre persze nagyban sajnálkozni kezdtem, mire úgy is lőn, barátunk a halak között landolt. Ezen már csak kínomban röhögtem, de ezek után még megfűszerezte a dolgot azzal, hogy jelentgetni kezdte a pozícióinkat az ellenfélnek (mintha egyébként nem tudták volna:) Nagy az Isten állatkertje, és alacsony a kerítés.
kép -
Attiska #280999 Ahol fegyver van, ott van lőszer is. Mondjuk ha ásóval véletlenül ráüt agy aknavető gránátra, nem biztos, hogy esz több video. -
Nem értem, miért bátrak? -
yossarianHUN #280997 Első köröm ISU-val:) Ez a trollgun még T8-ban is fun, főleg most, hogy bejöttek a papír fritz TD-k 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Csak elméletben, tegyük fel, ha valaki akar pl 10k aranyat venni, (és csinálja az IS-6 küldetést) akkor ha megveszi az IS-6-ot most, akkor jól jár, mert 15%-al olcsóbb. 11800 arany -15% = 10.030,-. Mert ha megkapja a kompenzációt, akkor a teljes árát kapja meg.
Vagy ha van valakinek 10k aranya, és most befekteti, 2-3 hét múlva 1800-at fial.
-
Mai nap szerencsém van úgy néz ki. 20 csatából 14 win, ez már egész jó nem? -
Attiska #280994 Egy kis érdekesség. Mondjuk bátrak a srácok...
-
aha, köszi!
mondjuk a gunja tényleg nem volt rossz az első meccsen, elég sok betalált 50%-os legényekkel is. -
foxbat88fx #280992 mi alapján csökken illetve növekszik a personal rating?
WR ennyire beleszólna?
ma 8322-ről 8291-re csökkent -
foxbat88fx #280991 jó a gunja.... viszonylag mobilis -
Mi benne a jó? Én még csak talán egy kört mentem vele, mert nem nagyon értem rá az ünnepek alatt. -
foxbat88fx #280989 kövezzetek meg... nekem tetszik ez a gép
ezzel legalább nem nyúlt mellé a WG... nem mint a T7 combat car-al
-
Ry0K3N #280987 Látod. A WoT rossz hatással van az emberi idegredszerre. Minden 100 random csata után 5-el csökken az ember IQ-ja
-
Ez mi a szar? :D Megtanult repülni mint Son Goku? :) -
Szpecnyaz #280984 Megvárom amíg kibannolják a nyomit. Utána törölgetek. -
Kronos79 #280981 Igazán a KV-2-n és a SU-152-n érdemes csak használni. ISU-n csak BL-10-ig. -
arel #280979 Magasabb szinten (tier 5 után) mennyire érdemes RRO. löveget használni PCT.helyet?Igaz,hogy sokkal több az esélye a modul rongálásnak és a legénység sérülésének,de igen kevés a páncélátütése. -
A jó anyjukat már! Nem arról volt szó, h a Japán med ág után egy ideig nem rakna be a játékba új tankokatágakat? -
Toweliee #280972 Ez valami új dolog, ha a csapatodból utolsó élőként befoglalod a bázist és kilőnek az óra lejárta után akkor bukom a meccset? -
foxbat88fx #280971 hát nem :D
de nem vagyok beb**va
lehet ez a gond... de tartalékolnom kell szilveszterre
elsején ne keressetek :D ha másodikán sem leszek akkor majd pár nap múlva jövök detoxból... ha elseje után pár nappal sem találkoztok velem itt akkor alkoholmérgezésben meghaltam
-
Minden lelki nyomorék idejár már? 
-
ratgab #280958 Fogadjunk, hogy nem porzik a májad....XD -
foxbat88fx #280956 unatkozom :D
mindjart meglesz a 20 lose zsinorban
régen én már 5 lose után tiszta ideg voltam.... :) -
darkwraith #280955 Ha valaki belinkelné, megköszönném, nem találom ott
köszi
-
Destydeme #280954 Jól bírod,rég kikapcsoltam volna :) -
foxbat88fx #280953 hát kb 4-5 csata volt ami igazán jó volt és azért volt win mert ott volt maala
a többi csak mák volt
szerencsénk volt, az idiótább gamereket az enemy kapta
de van abban is ráció amit te mondasz :)
most megint szopom a f***t
már vagy a 10. loset nyomom zsinorban
gondolom mondanom sem kell hogy a WR-em ma is csökkent :) -
Destydeme #280952 Gondolom pont az az 1 értelemees játékos hiányzik randomban..általában :) Ennyi elég is volt,vmi 18/15öt írtál winre.Nagyon sokat számít,h egyedül vagy szakaszban vagy.Pláne,ha"lilákok"mennek...
Holnap mehetünk pár kört 8ban,ha lesz kedved... -
A négyes japcsi medet melyik ágyúval használtátok? Az 57-es majdnem olyen, mint az alap 47-es, a 75-ös meg iszonyat pontatlannak néz ki papíron. -
foxbat88fx #280950 naja az a szakasz vicces volt Maala-val mert pont ugyanúgy játszottam mint soloban.... csak soloban only lose... maala-val meg alig volt pár lose -
400V #280949 Incoming 9.0 physics!
-
Madi92 #280948 Magam elég vizionáltam, hogyha egyszer lesz magyar techtree, akkor milyen legénység nevek lesznek!(Pl Kovács Béla lövész)
Illetve, hogy jóféle kalbász, meg pálinka lesz a bonus nyam nyam.
-
Nazarov77 #280947 Igen élek még :D
Csak WT fórumba szoktam írkálgatni. wotba csak néhány körre szoktam felnézni pár naponta. -
Osztom Foxi véleményét. A Foch tier 9-ben egy vadállat. Igazi első soros roham TD. Imádom. Gyors, pörög-forog, pattog az eleje és gyors, pontos az ágyúja. Egy nagy ellensége van, az arty. Attól az ég óvja. -
virkir #280945 Azért írtam, hogy nálam a kezdetek óta inkább javult valamennyit nemhogy csökkent volna.
Mod lesz ott a hibás.