418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #281046 Mi ez? -
lammaer #281045 Dark Souls sokkal jobb :D -
Láthatatlan fal, pályánként lehet vele találkozni, és úgy is majd 30 pálya van, de napi szinten csak 5be rak be, úgyhogy ezt már számolhatod majdnem 60 bugnak minimum. -
lammaer #281043 Arcade játék. Igy keresd a realizmust benne. -
lammaer #281042 Ghost shell, ez egy darab bug. Hol a millió másik? -
Lucifer001 #281041 Hát elindul a star wars irányába . Nem realisztikus számomra . Maust 1 lövéssel lőtte ki 3 hete egy T57 heavi full hp ról úgy , hogy nem is láttam hol van . Igen én vagyok a balek :) És nem kell elhinni sem . De megjegyzem . messze kellett legyen , hogy ne vegyem észre . Távolság csökkenti az áthatolást ( tudtommal ) Másrészt a WOT számomra azért nem realisztikusn már , mert szerintem a 3. lövés után a löveg cső úgy túl hevülne , hogy le is konyulna .Hacsak nem kis kaliberről van szó . Az meg nem üti át csak úgy vaktában az erősebb / vastagabb páncélzatot . Foch 155 ről nem is beszélve . De ellenben neked full be kell fókuszálni , és a papír tankon olyan pontot keresni ahol nem pattan le a lövedék . de hát lepattan :) Szóval nem tartom életszerűnek az egészet már . Másrészt ez egy játék , szóval kikapcsolódok , és ennyi . ha meg felbosszant OFF . -
Destydeme #281040 Nekem is van...
A JPanzer és a wt ég és föld.
A Jpanzer E100 lomha,világít,sztem elég pontatlan,lövés után 22sec a töltésem.(cw-n védeni jó,másra nem,főleg nem randomban)
Lehet nem értenek velem 1et sokan,de nem is értem,h lehet mindkét td tier 10.....Az egyik lassú,lomha,a másik"fürge"és6x560 átlag dmg,0.29es pontosság :)
Én már a francia "ötletnél"is anyáztam,meggyőződésem,h nem megy jó irányba a wot(sem).
Marad délután az Assassin's creed,pöttyet más az élményfaktora
-
Destydeme #281039 Hi.Van benne vmi..
Victory!
Map: South Coast 2013.12.27. 11:46:31
Vehicle: Waffenträger auf E 100
Exp: 1 579 Credits: 72 694
Battle Achievements: Mesterlövész
Xar 8k dmg
Egyértelmű,ha rámozdulok vkire vége.Te 1et lősz én valószínűleg kivégezlek(kitárazok),ha nem akkor neked van 56sec-ed,h megölj..
Ez az 1 nagy tárasom van,megyek vele napi 2-3 kört.
15 csatából meglett az 50k dmg,mára elég is volt..Hiába troll,nem hoz lázba a játék+szünet van. -
Én meg megbaszhatom az 5x-özőt, mert az összesnál bebasz 8-asok közé és a végén, 600 sebzésre kapok 2500 xp-t... -
madmanic #281037 Ha vége lesz az ingyen-is6-őrületnek low tierben kevesebb lesz a gold..
Tegnap pz38 puffogtatott arannyal.. Azt hittel lehányom a billentyűzetet... -
400V #281036 Burkoltan húzzák le a pénzed, vagy játsz de ne élvezd. Egyszerű aki fizet boldogul, aki meg nem az majd dönt. Semmire nem vagy kötelezve. Ezért ilyen ördögi a kör. -
Ott a jpz-m. 23++ a töltés időm. Kell idő míg rá szűkülök azért, és van mikor mellé lövök. Igen, be találok ott az 1k, de menekülnöm lehetetlen, ágyú ki térhetősége lófasz. Van egy jó kis felépítményem ( ha nem goldoznak ofc ), meg ha beforgatom magam akkor a sárga játékosoktól sem kell félnem mindig
Amíg nem forog a tornya addig oké nekem a Td. Amerikait gyűlölöm, T30 ~900akat is tud csapni, ami nem érdekelne DE FOROG A TORONY! hát az agyam eldobom mikor rám pirít -
Simulacrum #281034 Tegnap néztem pár percet a WT tankos bemutatójából. Nekem így elsőre semmi vonzó nincs benne. A grafika szebb, de véleményem szerint semmi szükség rá, mármint nekem a WoT is elég szép. Nekem ez a visszajövök a csatába más tankkal koncepció se tetszik elsőre, de persze majd játszva fogom megítélni. Jelenleg meglepne, ha ezért elhagynám a WoT-ot.
A táras szarokról annyit, hogy az előző meccsemen egy brit T10-es TD-ben 800 WIN6 alatti emberke szétszedte az ellenfelet kb. egymaga. A német táras TD tényleg OP, de simán vannak nem táras OP tankok is. A táras ellen meg nem egy az egyben megyünk, simán kezelhetők. Számomra nevetségesen könnyebben, mint az arty-k. -
abból se lesz szar se.....
jobb pen. ágyúja mennyit lő, 5öt? 6ot? sebez vele átlagba 540-et már az is sok lövésenként
E-100 ágyúja meg ~670/lövés? 700? Ja igen, szar pen....ooooooooooo töltünk goldot, problem solved !
Nem tudom, olyan mintha ki esett volna a WG kezéből az irányítás, fene tudja. Így is kevesebbet játszok vele, mert totál nincs kedvem az egészhez. Low tieren Kv1s/hellcat hordák kurják el a kedvem, nagyobb szinten revolveres kakik.
És mindenki aranyozik.
Ha ki jött a WT és nem lesznek gyökeres változások, nem tudom mi lesz ebből a játékból, de szerintem sürgősen vezetőséget kéne cserélni ( vagy ilyesmi ) -
Juhasz82 #281032 "másodlagosan tekintve a profitra."
Sztem ezt nem gondoltad át teljesen :) -
stoppos #281031 A másik, hogy 750 felé menni felesleges volt sebzésekben. ezek az 1000 felettiek teljesen marhaságok. -
nem is hummel volt hanem grille de mind1 -
madmanic #281029 türelmesen várjuk a láma waffentrager nerfet...
-
Na kb ilyen voltam az előbb én is.
IS-el maradtam egy hummel ellen, neki is meg nekem is csak néhány hp-nk volt, megtaláltam a fák között, de mikor 20 méterről meglőttem, átment rajta a lövés sebzés nélkül, ő viszont telibe talált. -
"Teljesen ötlettelenek, csak mint egy rovar csinálják ezt a táras de már akkorákat sebez egy lövésből mint a többi tankokat. "
Na ez a bajom nekem is az egésszel
1 lövésből sebezek akkorát mint ő, de neki van még +4-5-6 ( faszom se tudja mennyi ) skuló, míg én töltök 8-14 secig.
Röhögve meg öl....
-
virkir #281026 Tier 9-10-ben gyakorlatilag csak táras szarok vannak,amik ellen egy hagyományos tank,td,semmit nem tud tenni
how terrible
Játssz te is táras szarral, nincs megtiltva.
A plusz-minusz 25%-os randomfaktor,legyen az a játék bármelyik része,csak mérget,keserűséget,és csalódottságot generál szinte mindenkinél
how terrible
Tehát az ellenfélnél ugyan úgy működik. Hol a gond?
Csupa izgalom és élmény az egész...
how terrible
Valaki pisztolyt tar a fejedhez, hogy játssz ezzel a játékkal?
Go WT aztán majd egy másfél év után kíváncsi leszek a véleményedre amikor ott is telítődik a játékosállomány meg kezük lábuk törik a készítők, hogy maximálisan kielégítsék a felhasználók legidiótább elképzeléseit is másodlagosan tekintve a profitra. -
400V #281025 Serb say to you pay to gold and more and more and more. -
lammaer #281024 A táras szarokkal egyetértek, a WGnek semmilyen játékmeneti ötlete nincs... emlékszünk arra hogy a táras tank francia specialitásként jött ki? Mostmeg már van amerikai, német sőt még tán kínai revolveres tank is. Teljesen ötlettelenek, csak mint egy rovar csinálják ezt a táras de már akkorákat sebez egy lövésből mint a többi tankokat.
Viszont Millió meg egy bug? Nem volt ez túlzás? -
Hali! Ha ki akarom kapcsolni az xvm-et, elég kitörölni az xvm file-t, vagy van más is?
-
Szép tumor van a tetején...ez se fog érdekelni. -
-
darkwraith #281020 Hali, a wotinfo-n nem találom, valaki elküldené vagy belinkelné a 2 file-t, ami javítja a nagy fehér számokat az xvm-ben?
köszi -
Scheff #281019 Most, hogy már CBT a War Thunder tankos része belekezdenek szerintem a történelmi csatákba, a garázs csatákba stb. Persze mindenekelőtt a grafikát akarják megcsinálni. :P -
Dorgal #281018 Nem tudom,ki hogyan van vele,de nekem ez az egész játék kezd átmenni a gagyi kategóriába.Tier 9-10-ben gyakorlatilag csak táras szarok vannak,amik ellen egy hagyományos tank,td,semmit nem tud tenni.A plusz-minusz 25%-os randomfaktor,legyen az a játék bármelyik része,csak mérget,keserűséget,és csalódottságot generál szinte mindenkinél.Arra persze jó,hogy a fórumokon órákon keresztül rágjuk a semmit,a millió meg egy bugot,hibát már nem fogják kijavítani.Azokat az első patch-ekben kellett volna megtenni,bár lehet,hogy akkor már nem játszana vele senki.
Nem olyan régen volt,amikor 15-15 type 59 állt egymással szemben,most majd jönnek a 250-300-as kaliberű Katyusák,ahol az fog győzni,aki hamarabb leadja az első sorozatot.Csupa izgalom és élmény az egész...
eh... -
foxbat88fx #281017 na ettől félek én is :DDDD
most meglepő módon eddig 6 csatából 5 win
3db 7000+ exp-s kör, egy 5000es és egy 3000-es :)
faszásan megnyomja az is-6 missziót -
lammaer #281016 ..5 perc múlva..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
epic
-
foxbat88fx #281014 kezd jókedvem lenni 
Győzelem!
Csata: Mines 2013.12.27. 10:34:57
Jármű: Type 58
Szerzett tapasztalat: 7 860 (x5 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 41 415
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Felderítő, Hidegfejű, Szerencsés -
foxbat88fx #281013 uhhh így hamar meglesz az IS-6 :)
Győzelem!
Csata: Westfield 2013.12.27. 10:08:06
Jármű: AMX 12 t
Szerzett tapasztalat: 7 520 (x5 minden nap az első csatáért) -
stoppos #281012 Arra a részre indultam. Aztán a középső platóra, hogy ki ne nyírják herflikket a gaz franszia ellenállók. Aztán onnan el kellett menekülnöm. Így kötöttem ki ott lent. Onnan cigánykodtam. :) -
A8-nál lévő "kukucskához" senki nem mert menni? :D -
stoppos #281010 Akkor spoileresen...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
stoppos #281009 Végül lemenekültem a hegyről, mert semmi értelme nem volt ott maradnom. Ez mostanában gyakori, vagy csak most hogy átrajzolták a pályát?
Azzal úsztuk meg végül az egészet és nyertük meg a meccset, hogy az ellenfél totálisan elbaszta. -
Tusy #281008 - ez a meccs nekem nagyjából az alja ... nyilván van ennél lejjebb is, de hogy egy fejlődő legénységgel egy pontatlan artyban (volt, hogy az összeszűkült célzókört kívülről érintette a lövés) 2. legyek a kiosztott sebzésben és egyedüli aki ki is lőtt valakit .... ennyi -
Droughert #281007 Amit linkeltél ereményt, ott lehetséges hogy az ellenfél szakasza jó spottal hozta le a meccset. T71-nek van a legtöbb xp-je+jó dmg is társul hozzá (gondolom a spot dobott rá neki ennyit), és az arty társa is szépen aprított.