banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lucifer001
    Hát elindul a star wars irányába . Nem realisztikus számomra . Maust 1 lövéssel lőtte ki 3 hete egy T57 heavi full hp ról úgy , hogy nem is láttam hol van . Igen én vagyok a balek :) És nem kell elhinni sem . De megjegyzem . messze kellett legyen , hogy ne vegyem észre . Távolság csökkenti az áthatolást ( tudtommal ) Másrészt a WOT számomra azért nem realisztikusn már , mert szerintem a 3. lövés után a löveg cső úgy túl hevülne , hogy le is konyulna .Hacsak nem kis kaliberről van szó . Az meg nem üti át csak úgy vaktában az erősebb / vastagabb páncélzatot . Foch 155 ről nem is beszélve . De ellenben neked full be kell fókuszálni , és a papír tankon olyan pontot keresni ahol nem pattan le a lövedék . de hát lepattan :) Szóval nem tartom életszerűnek az egészet már . Másrészt ez egy játék , szóval kikapcsolódok , és ennyi . ha meg felbosszant OFF .