418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #281461 azert mert ez egy csaptjatek te agyhalott. ha egyedul jatszol benazhatsz ahogy jolesik, csak amikor a csapatban te vagy a csucstank, es nem csinalsz semmi, kibaszol a tobbi csapattarsaddal, mert keptelen avgy megtanlni egy tamagocsi szintu jatekot!!! -
Kronos79 #281460 Nem mondasz hülyeséget. Kurszknál ez volt a taktika. A WoT viszont, ahogy később írtad egy játék. Ott az életükért küzdöttek, itt tapasztalatpontokért és virtuális ezüstpénzért. Ez utóbbiakat pedig csak akkor kapsz, ha felderítesz és ezért a többiek sebeznek, illetve te is sebzel. -
yossarianHUN #281459 Nézd, tényleg nem érdemes ezért gyalázni valakit, de neked meg azt kell megértened, hogy ez a játékstílus negatívan befolyásolja a többi 14 csapattársad játékélményét is, mivel egy ember a 15-ből gyakorlatilag kihúzza magát az egyenletből. Fociban is furcsán néznél, ha egy játékos a 11-ből végig a meccs folyamán a partvonalnál álldogálna, és csak akkor érne labdához ha az véletlenül odagurul hozzá, mondván ő csak a játék ízét élvezi, nem veszi ezt véresen komolyan. Hát a csapattársainak lenne hozzá egy-két keresetlen szava az öltözőben. Próbálj meg kicsit aktívabban játszani, és minden oké lesz. -
Madi92 #281458 Vagy szerszámos ládika vagy stabilizátor, esetleg punci szűkítő. -
Kacsa1 #281457 Azért talán, mert a leghasznosabb felszerelés a játékban? -
Kacsa1 #281456 Ha van hozzá vertikális stabilizátor akkor azt, ha nem akkor célzásgyorsító -
foxbat88fx #281455 venti? mi a fasznak?
töltésgyorsító+vizes lőszerrekesz+stabilizátor -
Kacsa1 #281454 A gond ott van, hogy egy győztesecske nem tud annyival többet adni, mint amennyit egy vesztesecske, mint te elvenni. -
nah nekem mára ennyi
tudom átlagos szarfos stat ez van :D
tiger1el grind volt meg lett tiger2 majd holnap azzal mehet móka meg stock is-el :/
btw mit ajánlotok kt-re töltésgyorsító venti és a 3.? -
maturad #281452 Az a baj, hogy csak az első két mondatod értem, hülye vagyok a játékelmélethez,a terminusokhoz, csak játszom. Ahogy nyolc éves fiam is, aki szintén gyenge, de hozzám hasonlóan szereti ezt az izét! Mert CSAK játék.. Nem kaszt, és engem itt ne szapuljon senki. (Természetesen értsék, akik értik) Mi lett ebből: fétis?? Előírásrendszer? Szekta?? Vesztesekre is zsükség van, kedves győzteseke! De még egyszer nem függesztenek fel, és a harctéren szétrúgom a sznob seggetek!:) Köszi kacsa, köszi Bee, és nem köszi a köpködőknek! -
csoszi87 #281451 Maturad:
Ugye csak vicc amit írtál?
Inkább mond meg hogy Botot használtál és azért nem mozdultál a csatákban.
Könnyebb elfogadni, mint azt, hogy bázisvédő típus vagy.
3000 csata az már számottevő mennyiség ahhoz, hogy ne fedezd fel a W-t. -
Régebben már megbeszéltük itt párszor. Negatív xp kellene a játékba. -
lexlutor #281449 es ebbe megis mi a faszt lehet elvezni, h all egy helyben 5-10 percet. meg veletlens em segit senkinek, aztan megdoglik???
eza legnagyobb hiba a jatekban, csak seggelessel, 10xpkent is el lehet jutni tier10be. ezert van az h mar tier8ban is jo, ha nem csak piros agyhalottak vannak. -
Tusy #281448 - engem is fel akartak jelenteni (mint a 2 utolsó túlélő egyikét), mert csak campelek a bázison. Csak ő már halott volt (0 kill) nekem meg volt 3 kill amikor kilőttek, meg lett egy bázis védő medálom is. Ja igen, TD-vel -
Tényleg nem csesztetni akarom, de 58-as átlag sebzéssel nem lehet védekezni max az utat lezárni. -
Kacsa1 #281446 Fél év alatt 3x sikerült 8-as tankot csinálni? Ez már valami! Bár ha az átlag 138 xp-det lecseréljük, monjuk Xensation által szerzett 988-ra, akkor az jön ki, hogy ő 7x gyorsabban meg tudná ezt csinálni. Azt is megsúgom, hogy Xensation sem nézett semmilyen videot sem, mégis itt tart.
Amúgy amikor kijött a játék, az első maust (ami T10 ugye, nem 8) 2 nap alatt kihúzták. Ez nyilván egy HC játékos(csapat) volt, de egy normális játékos is ki tud húzni egy T10 tankot napi 2-3 óra játékkal 2-3 hét alatt. Csak ők tesznek is érte valamit.
Ha bannolnak, akkor valamit rosszul csinálsz. Ez 100% Gondolj csak bele. Annyira rosszul játszol, hogy egy előre programozott gagyi robot is ugyanezt a teljesítményt le tudja adni. -
lexlutor #281445 nem ertesz te ehhez foxy.. ez a nyero taktika: "Én legalább szemtől szemben védekezem, nem egy bokor mögül, ahol szívhatom a gyorsaságot." -
foxbat88fx #281444 csomószor így is kilövöm őket :D
de csak ésszel h kék legyek de ne banhammer
attól kapok herótot ha vki lightal kemppel a bázistól 20 méterre
és amikor írják neki h spot akkor visszaír hogy dehát ő csak tier 4es vagy 5ös... az enemy meg 7-8-9es...
de B+!!!!
SPOT = WIN
NO SPOT = NO WIN -
Azért mert annyi ilyen jóképességű van már, hogy csata/csapatonként 3-at ki kellene lőni. Azt pedig automatikusan bünteti a játék. Külön szerver kellene az ilyen "taktikusan játszóknak" és külön azoknak akik tudnak is játszani. -
Mert teamkillért akkor minket zárolnak, azért... :) -
maturad #281441 De akkor még egyet! Ha a védekező annyira silány (bár fél éva alatt harmadszor volt nyolcas videók nélkül), miért nem lövitek ki a halálba oszt kész? Félre ne érts, Bee, értem tanácsaid. És még egy humor.. De tényleg vicc, nem agrasszió: a Kurszknál magukat beásó T34-eseket (történészként tudom) a WOT-ból kizárták volna! :) -
foxbat88fx #281440 akkor használd azt a gombot amire az van írva hogy duplavééé BAZDMEG
jól mondják, az ilyen noob-októl tart itt a game ahol tart!!!!!! -
Bee #281439 Sokan évek óta játszanak, szinte minden nap. Ezek az emberek sokat bosszankodnak a játékosállomány silányságán, ebbe tartozik a bázisvédő med is. -
Bee #281438 Oké. Azt tanácsolom, hogy változtass az eddig alkalmazott harcmodorodon. Válassz egy ágat, ami viszonylag könnyen játszható; ezután a választott ág tankjairól keress visszajátszásokat, ahol sok sebzést osztanak ki a játékosok. Jegyezd meg, hogy az adott tankkal merre mennek, mit és hogyan csinálnak. Nézd meg, hogy hol lövik be az ellenfelek gyenge pontjait. Utánozd le, és láss csodát, jobb játékos válik belőled. -
maturad #281437 Igazad van! És igazuk van az öregeknek is, bocsi mindenkitől! Bár ahhoz tényleg nem vagyok komoly, hogy you tube-ot nézegessek! Én csak játszom, úgy ahogy, a játék amatőr öröméért, még ha ez ki is merül a távoli tűzpárbajokban. De majd változtatok!
Hű de messzire mentünk, ez itt érzelmi kérdés??? -
lexlutor #281436 vedo taktika?? bullshit. -
TomDantes #281435 Aha, szóval mindenki hülye csak én vagyok helikopter mi? Figyelj, nézz meg visszajátszásokat, ennyi, és láthatod, te rosszul csinálod. De ha nem hiszel nekünk, és te akkor se vagy hajlandó a tapasztaltabb játékosokra hallgatni, minek jöttél ide? Nem értem. De tényleg, hidd már el, vannak nálad jobbak, és hallgass a tanácsaikra, nem azért mondják ,hogy a billentyűzet kopjon. -
Kacsa1 #281434 Szerintem ne hozd magad még rosszabb helyzetbe. -
Most tényleg, de ha továbbra is így fogsz játszani, 1-2 hónapon belül megint felfüggesztésre kerülsz, nagyon sokan rühellik azokat, akik csak állnak a bázis körül, és nem vesznek részt a csatában (sőt ha még az ellenfet se támadják olyankor néha), megint fel fognak jelentgetni. -
maturad #281432 De nem vitakozni akartam, hanem tanácsot kérni! Mi a faszt írogattok, amikor kettes a szorzó! :) Indulok újra nulláról! Sziasztok, a másságárt meg senkit ne bántsatok. Kacsa, köszönet!!! -
TomDantes #281431 Hát tudod, amikor naponta zsinórban a sokadik meccsen látja azt az ember hogy a top tank még a kezdő kört se képes elhagyni, és ez szerinte még jó taktika is!, hát lehetne durvábban is fogalmazni, és sokan fogalmaznak is. -
maturad #281430 Mert a harci startégia is támadókra és védekezőkre oszlik. Én legalább szemtől szemben védekezem, nem egy bokor mögül, ahol szívhatom a gyorsaságot. -
Kronos79 #281429 Wg-ék kívánságlistájára felírnám még: az új mapokat reklámozzuk. A mostani patchben jött pályát még nem láttam. Kb. 150 csata alatt. -
Bee #281428 Ne vedd támadásnak, de az ilyen játékosok miatt, mint Te, élvezhetetlen a magas tier. Mi az élvezet abban, hogy egy agilis, gyors tankkal, mint a Leo bázist védesz? Úristen... -
maturad #281427 Igen, néztem, hogy játszanak.. Tizenöten tizenöt felé szóródnak, profi taktika!!!
-
Kacsa1 #281426 Ha fel is oldják, csak teljes wipe-al (vagyis mindent letörölnek, kivéve az aranyat és a prémium tankokat amiket vettél).
@Tom
Imádom az ilyen embereket:
'Nem akarlak megbántani, de igazán feldughatnál magadnak egy kaktuszt te g*** f*** se**f**' :D -
maturad #281425 Ja.. És a felfüggesztés nem kizárás, valaha feloldhatják? A Leopardot sajnálom a legjobban!! -
maturad #281424 Hát akkor vége a "játék a szabadidő kitöltése" c. műsornak. Jön egy fontos telefon, emil, s persze máris paszív lettem.. Na ez már tényleg háború! :)
Kacsa, minden esetre felvilágosodásomhoz száz százalékban Te járultál hozzá, nagy-nagy köszönet érte! Kár, hogy már tizes tanknál lehetnék - okosabban! (De vajon a nyolcasig nem voltam passzív??) Szia és ismételt hála! -
TomDantes #281423 Bázisvédő típus? Anyám. De legalább egy élő példány, eddig nem akartam elhinni, hogy ezek igazi élő emberek, vagy ha azok, mi jár a fejükben?
Őszintén, mégis figyelted hogy játszanak a csapattársaid és mit csinálnak? Szoktad nézni? Nem tanultál tőlük? Nézz visszajátszásokat, nézz videókat a youtube-on. Tanulj meg normális szinten játszani. De legalább megkérdezted, ez is haladás. És ne érts félre, semmi negatívum nincs bennem, nem azért mondtam, mert hát senkinem úgy születik, hogy profi, de bázisvédő típus? Annyira nem csináltál semmit, hogy ki is bann-oltak, és komolyan nem tűnt fel, hogy ez a játéktaktika nem jó, és mások se csinálják? Vagyis de mások is csinálják, de akik ilyenek,mind pocsék játékosok. -
Kronos79 #281422 Ez esetben úgy néz ki, hogy működik a feljelentés a játékban. Valószínűleg a csapattársak jelentettek fel.