418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Még med esetében érthető a dolog. De van egy rakás tank amire nem éri meg mást feltenni.
  • Sunsetjoy
    Szombati szakaszba szerződnék széles skálán, a szín, s a szélesség szóra sem érdemes (sic!) :D
  • stoppos
    Ez ilyen véget nem érő vita, hogy venit, rammer, vagy valami más. A T20-at pl szégyen, nem szégyen csigaszemmel és álcahálóval szereltem fel, istentelen spot gép lett belőle. Csak ugyebár bizonyos pályákon. :)
  • Szpecnyaz
    Igazából pont annyival jobb hogy 2 azonos/hasonló tank közötti 1v1 szitut el tud dönteni az hogy egy kicsit is jobban felszerelt valamelyik tank.
  • Kacsa1
    Csak még a #281495 -re válaszolj pls, azt úgyis megyek el :)
  • yossarianHUN
    De most már zárjuk rövidre ezt a vitát, mert egyikőnk se fogja meggyőzni a másikat:) Maradjunk annyiban, valaki szükségesnek érzi a ventit, valaki nem. Ti az előbbi, én az utóbbi táborba tartozom.
  • Kacsa1
    Ja meg ha nem ventit, akkor mit raksz a tankra, ami olyan fontos?
  • Master91
    Mennyivel? Lehetetlen lemérni!
    De jobb. ÉS ez a lényeg.

te is rá rakod a +50LE-s motort (azonos súly, azonos tűz%) mert jobban fogsz felmenni a hegyen, nem ? Pedig csak +50LE!
  • Kacsa1
    Ha van egymás mellett 2 félkarú rabló, és az egyik 100 körből egyszer ad nyereményt a másik 100 körből 2x, akkor melyikhez ülsz le játszani?
  • yossarianHUN
    "Pedig de van, mert jobban mozgok talajon, jobban szűkülök, gyorsabban töltök" Még mindig csak azt hajtogatjátok, hogy "jobb, jobb, jobb". Én azt kérdezem: Mennyivel?

Melyik a jobb? hogy várok 4 secet, vagy várok 3.7, 3.5öt? - #281491
  • yossarianHUN
    Mennyivel is? Egy tized másodperccel?:) Itt kérlek, már teljes mértékben a random fog dönteni, mert az sokkal valóságosabb befolyásoló tényező, mint a te egy tizedmásodperces előnyöd a másikkal szemben.
  • Master91
    Elméleti síkon, kizárólag statisztikák alapján működő világban ez jól nézhet ki, de a valós meccseken, ahol közrejátszik az emberi tényező, fedezékhasználat, satöbbi, gyakorlatilag nincs jelentősége.

Pedig de van, mert jobban mozgok talajon, jobban szűkülök, gyorsabban töltök

Meg ha két ugyanolyan tank áll egymással szemben egy nyílt, sík placcon, egyéb játékosok, fedezék nélkül, azonos HP-n, akkor van kézzelfogható jelentősége, de milyen gyakran is van ilyen szituáció a gyakorlatban?

Gurul a noob Kv-1. Trackelik. Senki nem üti át csak én: fejem ki dug, lő, vissza tölteni.

Melyik a jobb? hogy várok 4 secet, vagy várok 3.7, 3.5öt?

Az, hogy meg meg éri e a 5-600 ezret egyéni problem. Valaki full arannyal tierX-ezik....Stabilizátor is 5-600ba kerül kb.
  • Kacsa1
    és annak sincs jelentősége, hogy egy sarokharcnál, ahol 300 méterre vagytok egymástól, te szűkülsz be előbb, és nagyobb valószínűséggel találod el, mint ő téged?
  • yossarianHUN
    Ez a te véleményed. Az enyém meg az, hogy nem
  • yossarianHUN
    Jobb, de a kérdés az, hogy mennyiben. Elméleti síkon, kizárólag statisztikák alapján működő világban ez jól nézhet ki, de a valós meccseken, ahol közrejátszik az emberi tényező, fedezékhasználat, satöbbi, gyakorlatilag nincs jelentősége. Meg ha két ugyanolyan tank áll egymással szemben egy nyílt, sík placcon, egyéb játékosok, fedezék nélkül, azonos HP-n, akkor van kézzelfogható jelentősége, de milyen gyakran is van ilyen szituáció a gyakorlatban?... Nem mondom, ha mondjuk 100 ropiba kerülne a venti, akkor még talán, mondom talán azt mondanám megéri, de 500, meg 600 ezrekért (nagyobb gépeknél ugye)? Vicc.
  • Kacsa1
    Ez nem így van. A venti maga is érezhető javulást ad.
  • yossarianHUN
    Akkor egyezzünk ki egy kompromisszumban: a venti + mindenféle skillek + olajak csokik, hasonszőrű biszbaszok együtt már érezhető (hmm hmm) javulást hoznak a tank tulajdonságaiban. Más kérdés, hogy ezekért perkálni, illetve sok-sok órát játszani kell az adott géppel.
  • Master91
    Igen, de ha venti+bia van az úgy királyság na :D

• Kacsa1
    Akkor csak annyi amit most írt Maala. Mindenben jobb vagy, mint az akinek nincs. Nem csak töltésidőről szól a dolog, mert ha csak ez számítana, akkor T1 cunninghammel szaladgálna mindenki.
  • yossarianHUN
    De most csak a ventiről volt szó, BiÁ-ról senki nem beszélt (eleinte).

Kacsa: De, amire Lammaer kollega gyakorta felhívja a figyelmet, a "mindenki szerint így van" nem minősül értékelhető érvnek:P
  • Master91
    Akkor 2-3%. Az is már jelentős előny egy ugyan olyan tankkal szembe akinek nincs :D

Én is ,szinte 1. skill ami meg van új legénynek a bia. Idegesít is míg nincs meg....
  • Maala
    Nem csak az újratöltésre ad 5%-ot. A toronyforgatásra, testforgatásra is, amit pl. másképp az olaj fogyócikkel érsz el. Vagy Kuplungégetés Skillel. Ez a skill egyben egy snap shot, kuplungégetés, és az összes hasonszőrű skill. Amiket aztán következőnek még 1x felvehetsz... Bőven megéri. Ha már elérték a legények a 3 skillt minimum.
  • maturad
    Szóval köszi mindenkinek, aki jóindulaúlag szólt hozzá. (Hozzám) szerintem a játék filozófiában van egy kis izéség, mely arra int, hogy fiamat eltiltsam. Nem ebben kell elmélyedjen. Eggyel kevesebb bosszantó ok. De a seggszétrúgást betartom, és majd kacsa leírja priviben (mert mintha vád érte volna) mi is az a boot! Ha akarja.. De hát ez a fórum sem jobb a többinél, tisztelet minden tiszta hangnak!!
  • Kacsa1
    Ahogy Maala is írja, a BiA kicsit máshogy működik, inkább 2-3% pluszt ad, mint 5-öt, de az is hasznos. Én BiA fan vagyok, van aki nem ért egyet ezzel, dehát nem vagyunk egyformák.
    Ventivel kapcsolatban viszont szerintem is kb 95% lehet legalább aki témogatja a használatát
  • Master91
    Szobára!!! :DD

De biával már még gyorsabban töltesz --> több a DPS
    gyorsabban szűkülsz
    gyorsabban mozogsz
    stb

meg már olyat is olvastam hogy a javítás + álca skillre is ki hat ( gondolom ez fasság )
  • yossarianHUN
    Már 2:D
  • yossarianHUN
    Vizes rekesz tény hogy csak olyan tankra kell, ami ilyen tekintetben sérülékeny, de arra igen. A venti szerintem egyszerűen placebó, 5-600 ezreket meg végképp nem ér. Továbbra is azt mondom, az az 5%, még ha mindenre is, gyakorlatilag alig több a semminél. Próbaképp én is vettem tegnap egyet leárazva a T34-emre, aminek ugye baromi lassú a töltése, és hogy csak a töltést emeljem ki, 0,3 másodpercet növelt rajta. Ez azt jelenti, hogy mondjuk egy jobb körben, ahol tíz skulót ellövök, a meccs végére van 3 másodpercnyi előnyöm töltésben a venti nélküli csókához képest. Ez persze nagyon nyers statisztika, de a lényeg látszik belőle. Az az 5% sehol nem fog világot megváltani, de még érezhető különbséget se hozni.
  • Maala
    Konkrétan újratöltésre 2%-ot ad a BIA. :P Tessék Tank Inspectort használni, ott szépen meg lehet nézni. Fuck WG.
  • Master91
    100 emberből 1 mondja (te) hogy a venti és a bia szart sem ér....

5% MINDENRE
    + 5% BIA-val MINDENRE

Kacsa jól le írja
  • Maala
    Túlélni úgy is lehet, hogy kiosztasz 1058 átlagdmg-et csatában, és úgy is, hogy 58 átlagdmg-et.

Nem a bázis szélén kell campelni, hanem a csata helyszínének a szélén, ilyen egyszerű. És nem kell félni, biztos, hogy az elején nem fog menni, de idővel belejössz. Akár egy 4 tierrel kisebb tankban is.
  • Kacsa1
    Te vigyázzál, mert eljár a kezem :P
  • aknakukac96
    Mondjuk az már pozitívum, hogy ennyi szapulás után sem mész át kurvaanyázó gyökérbe!Fogd fel úgy, hogy nekünk sokkal élvezetesebb lesz a játék, ha odafigyelsz kicsit, tanulsz a csapattársaidtól és teszel is valamit a csatában.Mondjuk itt van az SG, rengeteg itt a hozzáértő játékos, aki szívesen segít a kezdőknek.De az kegyetlenül durva, hogy milyen statod van.Nekem 2700 csata alatt lett IS-7-em annó úgy, hogy nem költöttem egy forintot sem a játékra.Csak tenni kellett érte.
  • Maala
    Szerintem botol, csak látta, hogy Kacsa is itt lébecol, és reméli, hogy így más elbírálásban lesz része a jövendőben. Ha van esze, még magyarul is ír levelet a supportnak, hogy kikérdezzék Kacsát is.

Trololol.

Madi, megyek, nyisd az ánuszodat, és ne merj elmenni piálni.
  • lexlutor
    ez nem jatekstzilus, ennel meg egy bot is hatasosabb!!!
  • Kacsa1
    Csak az az 5 százalék mindenre kiterjed: Nagyobb látótáv, gyorsabb töltés, gyorsabb szűkülés stb. Elhanyagolhatónak meg pont nem mondanám. Nem azt mondtam, hogy a vert stab nem fontos, de a venti tutira jobb, mint egy vizes lőszerrekesz, ami kb a tankok 1%-nál fontos felszerelés. Szerintem elég kevés tank van, amiben 100 csatánként 1-nél többször felrobbannál, és tudtommal a tiger 2 sem ilyen.
    A javítókészlet meg megintcsak nem ér annyit, hogy egy ventinél előrébb tartsák.
  • maturad
    Arról nem én tehetek, ha a játékstílusok ütköznek. És arról sem, ha négyesként rendre a sor végére kerülsz a nyolcasokkal. Aztán azt mondják: menj nekik!!! Nevetséges.. Áldozat vagy. Ennyiben a játék is élet! Túlélő taktikát alkalmazol, mert a hatmillióhoz nem kamikaze taktika kell, aki meg pénzért vesz gépet, kritizál!
    Bocsi profik -egyébként - legyen külön ligátok.. De nem elkerülni kell minket, gyözzetek le oszt kész! Mind az előzésnél: ha ennyire gyors vagy! De OT3P véleménye a kultúráltság hangján szólalt meg, köszönet érte. Én meg megyek, és ugrom ma éjjel ötre! Vad kamizaként (itt még a javítási költség kicsi), lehetek hebehurgya.
  • Madi92
    Nahát mert a vizes többet ért...hogy majd talán ammo-t fognak lőni.
    Venti mindenre ad 5%-ot, és nagy töltési időnél számít.
  • yossarianHUN
    Ebben Foxival értek egyet, nem értem mire a nagy hűhó a venti körül. Az az 5% bónusz olyan elhanyagolható, hogy gyakorlatilag észre sem veszed. 1000 csatából talán egy olyan lesz, ahol a venti nyújtotta bónuszon fog múlni bármi is.
  • foxbat88fx
    marhára :D
    stabi sokkal többet segít
    vizes lőszer rekesz is...
    na nehogy már 0.2 sec töltésidőn múljon hogy pro gamer vagy nem...
    csak mert ennyit segít a venti
  • patchaou
    Nem köpködés, ne értsd félre. Csak már /nemcsak/néhányan unjuk, hogy nincs lehetőség arra, hogy az olyan játékosoktól mint mondjuk Te is külön játszunk. Elegünk van abból, hogy egy csapatba rak a játék olyanokkal, akiknek úgymond gőzük sincs az egészről. Nem az a baj ha valaki gyengébb, vagy egy kicsit sem jobb lenni, hanem az, hogy nincs lehetőségünk elkerülni az ilyeneket. Illetve egy van, de az nem megoldás.