A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #281475 Vizes rekesz tény hogy csak olyan tankra kell, ami ilyen tekintetben sérülékeny, de arra igen. A venti szerintem egyszerűen placebó, 5-600 ezreket meg végképp nem ér. Továbbra is azt mondom, az az 5%, még ha mindenre is, gyakorlatilag alig több a semminél. Próbaképp én is vettem tegnap egyet leárazva a T34-emre, aminek ugye baromi lassú a töltése, és hogy csak a töltést emeljem ki, 0,3 másodpercet növelt rajta. Ez azt jelenti, hogy mondjuk egy jobb körben, ahol tíz skulót ellövök, a meccs végére van 3 másodpercnyi előnyöm töltésben a venti nélküli csókához képest. Ez persze nagyon nyers statisztika, de a lényeg látszik belőle. Az az 5% sehol nem fog világot megváltani, de még érezhető különbséget se hozni.