418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    A következő tank is ki van fejlesztve?
  • Lorder
    az miért van, hogy a tankon minden kivan fejlesztve és felszerelve, és mégsem kap elit rangot? már a legénységi skill is 50%os :S
  • aknakukac96
    Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy az ilyen emberek nem éreznek késztetést arra, hogy az ultrabalfasz játéktudást mondjuk simán kezdőre feltornázzák...
  • Bee
    Fullosan szerethető gép; 1v3 szituban maradtam vele két full HP-s Borsig TD és egy FV arty ellen (600 HP-m maradt). Fishermans bay A-B-1-2 kockáiban voltak bokor mögött, esélyem sem volt spotolni őket. Íme az eredmény:

• Gyuszopapa
    Én még a zárt bétával kezdtem,eljutottam 1-2 száz csatáig majd hosszú időre abbahagytam(volt pár másik amivel elment az idő BC2,BF3,stb.).
    Most kezdtem 2013 szeptember elején újra mert elment a kedvem a sok csalótól és hitvány játékmechanikától.
    Ezt a fórumot olvasva próbáltam az újrakezdést sikeressé tenni és igen innen sokat tanultam.Sajnos mivel nem költök a játékra(prémium,arany) igen nehéz a helyzet,sokat kell seggelnem hogy egy stock tankot kifullozva élvezhetővé tegyek,higgyétek el nem egyszerű olyan tankkal játszani ami még a saját tier-jét sem sebzi lövéskor.
  • Oddball29
    Na, ma hallottam az eddigi legbizarrabb nevet a WT E-100-ról. Alien-királynő, a fegyverpajzs formája miatt.
  • Szpecnyaz
    No akkor egy kis értékelés a papír szamurájról (STA-1). Mert tegnap kérte valaki.

A tankot kb úgy kell elképzelni mint a Pershinget v a Centuriont. Ilyen kempelős support tank. A mozgékonysága ezekkel megegyező kb.
    A gunja a elég közepes, a penje jó, főleg golddal (de az úgyis csak T10be kell), de nem valami pontos.
    Páncél nuku, szóval az 1v1 erősen kerülendő. Főleg hogy ha lövés éri akkor instant döglenek a moduljai (főleg a torony, motor, ammo rack) meg az emberek (ebből sokszor 2 is egyszerre). Ha oldalba lövik akkor lazán ki is gyullad.

Erősségnek a jó aim timeot, a gun depressiont, meg a camót hoznám fel.
    Érdemes első skillnek camót húzni rá.
  • Oddball29
    "Én nem vagyok túl okos ember."

Fuss Forest, fuss!
  • lexlutor
    jah, es gyakorlatilag teljesen mindegy milyen szintu tankkal lepsz be...

.. seggelni sokkal egyszerubb, mint tanulni, odafigyelni, gondolkodni.. csak ido kerdese es bmilyen tank meglesz.
  • lexlutor
    szerintem a valasz eleg egyertelmu lesz, ha belepsz egy csataba es megnezed az xvm eredmenyet :)
  • aknakukac96
    Figyelj.Én nem vagyok túl okos ember, de butának sem tartom magam.Mikor elkezdtem a játékot, kb 3-4 hét alatt sikerült eljutnom a KV-hoz úgy hogy azért nem keveset játszottam.Olyan szar voltam, hogy minden meccsért kb 50xp-t kaptam és egyszerűen nem hittem el, hogy hogy a lófaszba lehet eljutni T10-be.Mit csináltam?Beírtam a google-ba, hogy wot fórum, beléptem ide, leírtam, hogy mi a bajom, feltöltettek velem pár replayt és segítettek.Pár hónap alatt mondhatni elsajátítottam az alapokat.Tényleg ennyire nehéz lenne segítséget kérni egy piros játékosak?
  • stoppos
    Spottolni lehet vele, mondjuk ahoz meg a motor kéne...
  • stoppos
    Mivel főverzió váltás, gondolom igen nagy meló. Nem úgy számozol, hogy 1.10, majd 2.0. Hanem kis változtatás, tizedesjegy, nagy változás, főszám...
  • ericardo
    Egyelőre az assistból élek ebben a szörnyűségben.
  • lexlutor
    sajnos van. elegge elharapdzott ez a jelenseg: csatankent 100 xp, semmit nem tesz hozza a jatekhoz, de kihuzza igy a tier10. Persze ott sem tud jatszani.. foleg ezutan nem.
  • mijki
    "T-44-85 will come in 8.11"

Lesz 8.11 is? A 9.0 ennyire sok meló?
  • Gottfried
    A nagy ágyúval legalább már tűzereje van de azon kívül egy igazi hulladék.Ugye páncélja nincs az egész ágnak de ez olyan lassú és olyan kicsi a vízszintes lövegkitérítés hogy szinte nem lehet vele mozgó célpontra lőni.Nem mondom hogy a legrosszabb td de nekem nagyon nem jön be.
  • majdhafagy
    ez így igaz, én is ide tartoztam, mivel tier 4-ig 50%-os legénységgel vettem a tankokat, ahelyett, hogy gyűjtöttem volna annyit kreditet, hogy 75%-osan vegyem meg őket, de azért egy idő után magától is rájön az ember bizonyos dolgokra, nem kell ahhoz 10k+ csatát lejátszania vagy van akinek annyi sem elég?...
  • stoppos
    Láncold le és bezsebeled assist-ért járó xp-t, meg lóvét...
  • ericardo
    Ritkán örülök annak, ha valaki artizik de tegnap megtörtént. Tegnap a te GWTigered volt az egyetlen gép amit a stock T-44-gyel kilőttem :)

Szörnyen rossz ez a gép így, a free xp-t meg elköltöttem a kilencesekre...
    Wet ammo rack kell rá? Annak idején a párduc lőszeresrekeszéről is sok rossz dolgot halottam, végül viszont csak egyszer ammorackeltek 121 csatából.

Más: néha egészen elképesztő az egyes játékosok csőlátása. Tizes TD 5 ellenséges tier 10-nek mutatja a seggét, csak azért, hogy ne tudjam sebezni a rá rendkívül nagy veszélyt fenyegető stock, ammo rackes 8-asommal.
  • majdhafagy
    az egyik kedvenc tankom volt, hát igen a legnagyobb ellenfele az arty, amikor saját tierbe rakott mindig csak a "W" ismertem és ha besegített 2-3 csapattárs is akkor le is pusztítottuk az egyik oldalt, ellenkező esetben már váltanom kellett az "S" gombra és próbáltam visszavonulni, pedig mindig jeleztem a csata kezdete előtt, hogy melyik irányba fogok menni és hogy segítsenek ott, de hát nem mindig jutott el értelmes fejekhez...
  • toocha
    Hehe! Következő meccsen bespottoltak a csata elején, és jött a puszi az artytól. 0 lövés, 0 sebzés.
  • stoppos
  • lexlutor
    de nem is ulne 400 effel 27k csata utan tier10es tankban, es mindjart nem lenne buko a kor, mert vagy csak all a sarokban es lo kettot, vagy csak az elore gombot ismeri.
  • Gyuszopapa
    "kinek milyen a skillje és tudása"
  • csoszi87
    Nekem mikor kijött a 6. meccsen legyőzhetetlen medált kaptam vele.
    5 meccsen keresztül nem tudtak még csak meg sem sebezni.
    De volt vele 1300 xp-s vereségem is prém nélkül. (amikor még medálok nem számítottak bele az xp-be)
  • Gyuszopapa
    Ha nem lenne 0 teljesítményre jutalom akkor nem volna kire lövöldözni a "pro" játékosoknak csak egymásra.
    Amúgy nem bánnám hogy ha lenne egy olyan játékmód ahol mindenki egyforma tankokkal nyomulna csak alaplőszerrel és skillek nélkül,ott tényleg kijönne ki a skill és a tudás és nem csak a szétfullozott tank és legénység számítana.
  • Bmsrt n2
    Inkább negatív jutalom,mínusz xp,meg tank lock randomba,ha top tankként nem sebez,lezárni amíg nem megy valami kisebbel(és követ el sebzést),így a bot-ok is szűrődnének talán kicsit.
  • lexlutor
    turelem kellene, nem pedig, h mindent izibe es azonnal. pedig meg igy is nyomja ezeket a jatekosokat a wg, mert meg a nulla teljesitmenyre is ad xp-t es kreditet. nulla teljesitmenyre nulla jutalom kellene, de persze akkoe nem lenne annyi jatekos...
  • toocha
    Akkora troll ez az AT2!AT2_RULEZ
  • madmanic
    nebassz... az még egy hét...
  • TomDantes
    Pár napja volt itt egy csávó, leírta hogy játszik. A bázist se hagyja el, ő védekezik. Élvezi is lefogadom a játékot. Lehet mondani az ilyeneknek, hogy tanulj, nem jó, nem így kell, nyomd le az iránygombokat, de őígy élvezi, neki ez így jó, bár nem tudom mi a jó benne, mert sikerélmény nuku, de mégis jó.
  • hawken
    szívemből szóltál, én is alig várom már hogy nap közben iskola legyen, este meg csicsika a kiskorúaknak

mai sztori, berohan az ellenfél IV-es scoutja a bázisra, két IS3 meg elkezd előle menekülni de úgy hogy minden épületen, fán mindenen keresztül vágtatnak, egész csapat röhög rajtuk, de a legjobb hogy az arty próbálja meg kilőni a kis gyöszt, de mellélő és kiirtja az egyik IS3-at
    LOLOLOLOL
  • Maala
    Én ezért kezdtem átállni mostanában már az arany tűzoltóra. Úgyis már csak 7-8 ág van, amit ki kell húzni, a 10esekre meg már alapból arany tűzoltó van rakva... Gazdagság rulez.

(TD-kből már csak a WTE100at kell kihúzni. :D Muha.)
  • KamionosBarat
    Pár napja alkalmam volt kipróbálni egy 300 effis játékos accountját. Egy óra játék alatt többet tanultam, mint 3 év játékkal összesen. Ami nekem teljesen triviális volt, az a többségnek nem az. Saját accounton lazán 2000 fölötti értékeket produkáltam mindig is, de ezen az accounton sikerült 100 effit és 0 WN8-at. Igen, NULLA WN8-at!

A játékost személyesen ismerem. Arról a játékostípusról írok, aki nem azért rossz, mert nincs megfelelő hardware a birtokában vagy teljesen agyalágyult vagy troll, hanem pont ellenkezőleg. Rendelkezésére áll a jó számítógép, és noha nem géniusz, de nem hülye. Átlagos? :)

TAPASZTALATOK:

Csak röviden, mert holnap megint leírhatnám, majd holnapután, a következő napon, az azt követőn is és így tovább a végtelenségig.

Ezek a játékosok az alapoknál csúsznak el. Ahogy házat is csak jó alapokra lehet építeni, úgy ebben a játékban is szükséges az, hogy megfontoltan építkezz. A rossz játékosok itt csúsznak el.

(Lehet megkeresem azt a videót, amiben egy magyar játékos frissen vásárolt egy stock T-150-et vagy KV-3-at, de ehhez minden tankját el kellett adnia. Az a videó jól demonstrálná a leírtakat.)

Az egyszeri játékos kredit és exp hiánnyal küszködve próbál előre jutni, de kredit és exp nélkül nem tudsz:
    - jó tankkal játszani
    - jó legénységgel játszani

Ezek nélkül kreditet és expt sem szerzel megfelelő ütemben, következéskép még tovább szívsz a játékkal, vagyis sikerélményed sem lesz, ezért magasról teszel arra, hogy mit csinálsz, mert így is ugyanannyi kreditet és expt kapsz.

Több ezer csatán keresztül szív, mire elér egy megfelelő tankhoz, megfelelő legénységgel, megfelelő felszereltség mellett. Itt pedig megint az alapokon csúszik el, hiszen a több ezer csatáját félvállról vette, nem gondolkozott, mennyiségi játékot játszott, vagyis valódi(!!!) tapasztalatot nem szerzett. Neki jó esetben itt kezdődik az a taktikus játék, - amit noha valószínűleg soha nem fog mesteri szinten űzni, de érhet el sikereket - ami a jobbaknak már az első csatától megvolt.

(Mégsem lett olyan rövid, pedig próbáltam csak a lényegre koncentrálni.)

• flashpointer2
    Én is úgy tudom hogy akkor kezdődik úgyhogy még van egy heted hozzászokni :D
  • szabii98
    Hatodikán kezdődik a tanítás (legalábbis nálunk)
  • JeffDunham
    Tőlem hallani ilyet ha elcseszek valamit. Főleg ha szakaszban megyek. Mivel elég bevállalós vagyok, így általában az első sorban harcolok. Ezért sokszor bele is futok a tutiba.

Ha már elk*rás. Tegnap rajtam ment el a meccs. 2v3-ban maradtunk. Kigyújtottak engem, de az "E" betűs tűzoltó mellett át töltöttem véletlenül HE-re is! Mondom az a barom HE-vel lövi őket, szidom mint állat, közben 3-4 lövés után vettem észre hogy én vagyok az az űber marha. Ha nem töltöm át véletlenül akkor egyedül is lehoztam volna a meccset... így meg buktuk. Nem voltam büszke magamra. De sajnos megesik az ilyen.
  • Bmsrt n2
    Én most GWTiger(P)-zek,és én sem érzem már nyomát sem a nerfnek,sőt egész "szórakoztató",csak ne lenne annyira lomha,agyfaszt kapok míg pozícióba mászik...
    Franciáknál már a hetes lenne napirenden,anno eladtam(+van benne már 30K környéki xp),lassan időszerű lesz visszavenni:)
  • foxbat88fx
    hahaha tegnap este televolt a szerver
    már sorba kellett állni a belépéshez :)))
    lassan bőviteni kell h feltudjon jönni a sok noob :D