418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #281942 MOST fejezd be kérlek.
Komolyan. Elhiszem, hogy ellenállhatatlan vágyat érzel ma is összebarmolni a fórumot, de a mai napot igazán kihagyhatnád..
Köszönöm. -
hi -
sudan #281940 a kurva anyátok
-
csagataj #281939 Azt kell hogy mondjam, hogy a T34 a legnagyobb rakás szar, ami a garázsomban található. Gyűlölöm, mert olyan rossz vele játszani! -
foxbat88fx #281938 ÚJ MADARAKAT!!!!! -
Nikosi #281937 Az kell a népnek lerepülő torony meg HD grafika, meg csilivili saras tank. Nem a ghost shell megszüntetése, nem a kétmagos támogatás. Nem áh dehogy, HD grafika az kell a népnek azért sír mindenki ugye.... -
Lollllll
- WG started to develop the graphics improvement (HD) a year ago, they couldn’t start two years ago, because they didn’t have the money to do it -
Bee #281935 Lépj ki a játékból, kattints a linkre, majd a letöltött file-ra. Ez egy visszajátszás - bár IS-7, nem IS-3, de kb. így kell csukaorrú tankkal játszani. Nem a sebzés mennyisége a lényeg, hanem a játékstílus, a célpontválasztás, és az ellenfelek gyenge pontjainak célzása. Azért merem ajánlani, mert profik már megszakértették, és jó körnek találták.
LINK -
Én erre várok már mióta, növeljék csak mégjobban a minimum gépigényt, 18 fps-el még mind mindig nem adtam fel. De mégy egy "patch" és bb :) -
ezaz, lesz majd sárfröcskölés a tankon, meg légicsata az égen
"- Storm states that regarding alleged incorrect work of the MM mechanism, he still has too little data"
ha jól értem a poor angolságommal akkor az MM nem lesz hegesztve, hát persze minek.
Kapd be WG!
-
Propaganda videó
Végén van 2-3 tank, amit "HD-s grafikásnak" mondanék,de mégse -
pár napja mondtak olyasmit, ohgy arra fognak fókuszálni amit a játékosok akarnak [#falbav
ezeket akarjuk, amiket felsorolt???? saras lehet a tankom ha arty mellém basz egy 400-ast? -
Azt nem értem hogy az ilyen fontos dolgok mint a többmagos támogatás miért nem élveznek prioritást a WG-nél? -
- the first vehicles to be reworked into HD will be the “legendary” mass produced vehicles like Tiger (SS: eg. not a single nation)
- there will be map overhauls in order to make the maps look more “atmospheric”: currently, developers are working on the Prokhorovka map, there will be destroyed tanks, AA guns, field guns, fires, smoke and air combat in the sky (this is not just for historical battles, but for random too)
- regarding the brightness of maps (the way it is in War Thunder), they tried to do that on the Highway map and the forums were full of whine like “MY EYES TOO BRIGHT!!”
ami fontos:
- multicore support will not come anytime soon (Storm doesnt mention any ETA)
grafikai izék -
Nem szégyen, csak akkora marhaságot írtál, mintha maximum egy darab 6-os tankod lenne... -
egonn #281927 Négy ágat húztam ki tizesre ha már kíváncsi vagy rá:) Szégyen? Én nem érzem annak, mert nem muszájból játszom , hanem csak az élvezet miatt! Engem az sem zavar ha valakinek az összes nemzet összes ága megvan ! Anno a pzjg1 volt nálam favorit, aztán a su85, a stug, a ferdi. most a nashorn ketyeg:)Nem vagyok jó játékos, nem járok esl-re sem,csak egyszerűen játszom! De megnézheted a staton , mert nem dugom más név mögé:) -
AlucardHuN #281926 Hmm én úgy tudtam az Is 3 hasa sík terepen immunis. A KT, t32, 110 tankok hasa viszont gyengébb mint a páncél felső része. Illetve: csukaorrúakat (Is 3, 110 stb) nem kell forgatni, mert akkor gyengébb a front, ott szembe kell állni mert úgy effektív. A sima döntött vagy döntetlen frontú tankokat viszont érdemes srégan beállítani mert úgy nő a páncél hatékonyságát. -
flashpointer2 #281925 Én már csak T2-3-as harkocsikkal nyomom (nem akarom hogy felkarmoljon az ideg a seggembe) van 10 fullos gépem (modulok,extra felszerelés, 200%+ legénység) ezen a szinten , úgyhogy nagyon lehet trollkodni minddel. Egész más stílust követelnek meg szóval a változatossággal sincs probléma. Ráadásul nem kell a pénz miatt aggódni, még gold lőszerrel sincs sosem mínusz.
Tuti hogy vannak még rajtam kívül akik szinten így nyomják mert sokszor jön szembe olyan aki nagyon taktikus és látszik hogy nem most kezdte. -
Lorder #281924 nincs szándékomban trollkodni, csupán félre értettem amit mondtál/mondtatok :D Egyébként ahogy említettem, amúgy is mindig az összes heavytankommal mindig ott vagyok elől, és kempelni nem szeretek, az a halálom. Lehet, hogy hülye vagyok, de néha fáj látni, hogy a top heavyk start kempelnek meg megállnak az első bokorban...én úgy tudtam, hogy utóbbi a TD dolga. A toronyteteji gyengeségre múltkor rájöttem, mikor belőttem az ellenfélen 4x egymás után :D Egyébként úgy szoktam vele az ellenség fele fordulni, hogy kicsi ferdén (szóval nem totál szembe) és a hasát minél kevésbé lássák. Remélem jól csinálom :D -
yossarianHUN #281923 "Tehát ha megvan az xp rá akkor meg is veszi a nyomorult , és vesz hozzá - jó esetben - 75% legénységet , amivel kifarmolja a következő járgányra az xp-t, és átmegy arra! Persze a crew nem 100%-os , és ha átképzi akkor megint csak 75-80% lessz:(. Ez így megy T10-ig!" - Ez nem így van. Mondjuk T4-re vesz 75-ös legényeket, amik mondjuk 90-esek lesznek mire kihúzza a T5-öt. Átképzi őket, 80, tehát nyolcvanas legénységgel kezdi a T5-öt, de mire a T5-ből ki tudja fejleszteni a T6-ot, addig bőven százasok lesznek az emberek is.
"a T10 lebeg a szeme előtt!!" - Ez megint emberfüggő, nekem például eszembe se jutott mindig T10-re törekedni, sőt. Minden ágon kinézek magamnak egy tankot, amit el akarok érni, ez lehet hetes, nyolcas, ritkábban kilences, és azt igyekszem kifejleszteni. Nem mindenki vágyik top tierbe, főleg azok után, ami manapság ott megy.
-
Bee #281922 Remélem nem trollkodsz, és nem feleslegesen tépem a számat :)
Az IS-3 frontharcos tank. Mássz az ellenfél arcába, így a csukaorr alatti részt, a hasát nem tudják belőni. A torony tetején van egy gyenge lemez, arra vigyázz; randomban viszonylag kevesen lövik. -
Gyuszopapa #281921 Minden tankkal ilyen szívás van,vagy végigseggeled megőszülve vagy ami a bevételi forrása a WG-nek,veszel aranyat és a prémium tankok TP-jét átkonvertálva szabad TP-vé megveszed a nagyobb löveget.
Nem véletlen van ez így kitalálva"fizess hogy ne szopj" ez a PLAY(PAY)4FREE. -
Ezek után rettentően kíváncsi vagyok hány ágat húztál végig. -
AlucardHuN #281918 Dehogy, jót is röhögne az ellenféled:D az oldal páncélja azért nagy cucc mert jó sidescraperezni vele és néha az oldala elnyeli a sebzést ha tényleg oldalról lőnék meg. De az ritka. -
egonn #281917 Fura dolog ez jó játékos- gyenge játékos dolog! Tán az lehet a gond hogy az emberek előtt mindíg a következő cél lebeg! Tehát ha van mondjuk T4 tankod, akkor már a T5 a cél! Bármi áron ! Tehát ha megvan az xp rá akkor meg is veszi a nyomorult , és vesz hozzá - jó esetben - 75% legénységet , amivel kifarmolja a következő járgányra az xp-t, és átmegy arra! Persze a crew nem 100%-os , és ha átképzi akkor megint csak 75-80% lessz:(. Ez így megy T10-ig! Eszébe sem jut hogy ha a T3 legénységét 100% -ra felhúzza akkor azzal jól - eredményesen - lehet játszani, mert a T10 lebeg a szeme előtt!! Amivel persze stock legényekkel nem lessz király:) Ha nem találja meg kis tierben a JÁTÉKOT akkor - szerintem - fölöslegesen múlatja a maga és mások idejét T10-ben!
-
áááá nemonddmá!
Pont amiatt haladok az IS vonalon, de sikerült elvenni a kedvem :D
Úgyis tele a tök a játékkal, direkt írogattam ma, 30 csatából kettőben (!) sikerült olyan csapatokat összehozni amikor nem volt legalább 12 piroska
Feltétlen fontos minden peccsben éppen berámolni két sziklát, meg kakukkhangot, de a rohadalom MM-et normálisan megcsinálni azt minek.
(a sokak által igényelt játékmódot, ahol kb azonos szintű játékosok játszhatnának egymás ellen, már nem is említem)
De beböfögni olyanokat hogy a WG éppen a játékosok által igényelt dolgokra koncentrál, na azt nagyon tudják. :D -
majdhafagy #281915 type 59 talán jobb náluk nem? -
Lorder #281914 ahha :) hát mondjuk én általában a front vonalon szoktam lenni az összes heavy-vel :D de azt mondod hogy ha arra fele is megyek, inkább csak hátrébbről lövöldözgessek, amíg az erősebb páncélzatúak elől fogják a golyót?:D -
Bee #281913 A 110 frontja jobb, de az oldala meg sem közelíti az IS-3-ét.
Az 50-100 valóban jobb, a tár mellett sebessége is van; 1v1-ben ESL-en ezért is tiltott. -
Bee #281912 Nem. Spotterrel seggelünk egyedül (néha valaki KV-5-tel :) ), és csakis akkor, ha kikukkantasz egy fedezék mögül vagy domb tetejéről.
Az IS-3 frontpáncélja nem rossz, a profik nyilván tudják, hogy hol kell lőni, de távolról nem biztos, hogy beadja. Az amatőrök ellen pedig jól véd. -
Nikosi #281911 Hát az is-3 már régen nem a t8 királya. Valamikor az volt már csak árnyéka régi dicsőségének szerintem. Egy 110 vagy egy 50-100, de szerintem egy t-32 is kifilézi simán. De ha nem a heavyket nézzük akkor is akad bőven ellenfele aki ócskavasat csinál belőle.
Persze helyzet függő lehet, de amíg a többinek vannak előnyei az IS-3-nak semmi, a BL-9-et leszámítva, de az sem egy csillagromboló ágyú.
Amíg csak KT és T32 volt addig "királya" volt kategóriájának, de azok az idők már elmúltak. Nem rossz, de messze nem a legjobb t8-as. -
ericardo #281910 Áh,inkább maradok a randomnál :)
Már úgyis eladtam a T32-t, most épp az M103-mal fogok szerelembe esni, ha így folytatja a kicsike -
Azért, azt kell ,hogy mondjam, ez a Japó hatos nem is rossz jármű!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
majdhafagy #281908 mindenkinek meg van engedve, hogy olyan ammot használjon amilyent a kedve tartja, szóval nem tudom, hogy mi a hézag... -
Bee #281907 Akkor itt az idő, jelentkezz ESL-re. Ha ügyes vagy, sok aranyat nyerhetsz. Bár ott ritka, hogy a T32 papírtestét kímélik... :) -
Greenscape #281906 De most komolyan nem mindegy, hogy mivel lovi a tankod segget? AP-val is vitte volna igy semmilyen hatrany nem ert. Ha szembol csinalja akkor megertem, hogy panaszkodsz, de igy csak neki lesz minusz sok 10 ezres kore. -
Angelus1991ster #281905 De olyan is van akitől idegbajt kaptma.
Egyik csatában t-150 direkt egy helyen seggelt. Semmit nem csinált csak forgatta a tornyát. Szerencse megint, hogy chat bant kaptam.
KamionosBaratnak: igaz az amit leírtál, nekem is volt,hogy minuszban ment át a kredit ( én így emlékszem ). Inkább befejeztem az E-75-el a játékot egy időre és csak farmoló járgányokkal mentem. A tavalyi garázst létszámilag meg 4-szereztem, mostani kreditből simán vehetnék 4db tier10-est. A játék is annyit változott, hogy a nagyobb tankokkal ha jól játszasz akkor jól megszeded magad. Jobban mint kb.1-2 éve.
-
arel #281904 Nem tudom más tankoknál,hogy van ,de a tigris II-el kész kínszenvedés felfejlődni odáig,hogy meglegyen a 3. szintű löveg ami ugyebár majd 50k tp. Addig meg kénytelen vagyok az első 2-t használnom,de olyan kicsi a páncélátütésük (főleg,hogy 80% X-es partiba dobál) ,hogy 20 lövésemből 16 biztos,hogy lepattan.Sokszor az se segít ha az oldalát mutogatja nekem,mert 60%-ban az is lepattan.
Amúgy egy (lehet hülye) kérdés.Ha a VI. szintű light tankokat berakja (elég gyakran) 8-9 10. szintű partikba,alacsonyabb szintű könnyű tankokat miért nem?A dmg. és a hp. nem indok,mert a VI. tierbe tartozókat is one shoot-ják. Ráadásul a VI.-nál kisebbek, még a termetükkel is nagyobb előnyt kovácsolnak. -
Lorder #281903 akkor azt mondjátok hogy az IS3nak a front páncélja inkább csak szerencse kérdése hogy lepattan e róla, de nem véd annyira, és inkább az oldalát kell mutatni? (ha jól értettem :) ) -
Malarki #281902 Az előbb egy T-54 telepumpálta golddal az E-75-öm hátulját. Belelőtt vagy ötöt. Még csak nem is 1v1-ben, mert vagy hatan körbevettek már, de biztosra kart menni. Ráadásul szép zöldike volt, 1300+-os. Aztán persze én voltam a sírós noob, mikor megkérdeztem, hogy ennek így mi értelme.