418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #282102 A wet ammo, a leghasztalanabb modulok egyike. A töltőnél a safe storage-el simán ki lehet váltani... -
Kezdem érezni a Jagdpanthert...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Oddball29 #282100 Egyszerűbb ha a töltőre kifejleszted a safe storage skillt, sok értelmes dolgot úgyse tanul. -
Venti, töltés- és célzásgyorsító. 3 jótanács. -
foxbat88fx #282098 biztos hogy van köze hozzá
érdekes, feltettem a vizes tartót és egyből kevesebb lett az ammo sérülés
vajon véletlen????
IS-3-ra is tettem, AMX-50-100ra is... T-44-re is Centurionra is (habár az a tank egy nagy lőszer :D) -
davidbog #282097 A lövedékek sebzése modulokra kisebb. Például a 120/122 mm-es lövedékeknek csak 165, míg a harckocsi HP-jára 400. Úgyhogy egyáltalán nem mindegy, hogy az ammo rack HP-ja 130 vagy 180. -
lexlutor #282096 persze. tiszta sor. en egy miatt nem hasznaltam csak talan anno a t43ason, az az, h vagy 700 kilo plusz. -
Sőt a nagyjavítóval a srácok javítási alapképességéhez is hozzáad 10 százalékot. -
VanDaal #282094 Nem akarok nagy hülyeséget írni, de mintha a modul hp sérülését máshogy számítanák, mint a tank hp-jáét. Viszont konkrétumokra nem emlékszem, és nem is vagyok biztos benne, úgyhogy ebbe nem is mennék bele jobban.
Mindenesetre én sem szoktam wet ammo racket használni, csak leírtam, hogy kicsit máshogy működik a dolog, mint itt szó volt róla :) -
foxbat88fx #282093 gondolom arra gondolt hogy egy sima meg egy prémes
azt hittem már lehet vinni kettő simát :) -
Az egyik értelemszerűen a drágábbik, a nagy javító készlet. Nem nagy kiadás, mert nem kell sűrűn használni, én legalábbis ritkán kapok kétszer ammo rack találatot a csatában. És most olcsóbb is. -
a prémes javítóval 2 modult javíthatsz egyszerre -
foxbat88fx #282090 két javítót lehet vinni?
mi a picsa? :D -
stoppos #282089 Ja, azt nem tudtam, hogy HB pálya lesz. Azt hittem, csak egy új a sok közül. -
lexlutor #282088 tier7-8tol kezdve szerintem kb tokmindegy h 130 vagy 180 hprol beszeunk. -
Soha nem játszottam még az 50-100-zal, csak a Lorraine-el mikor még nagyon OP volt, de semmin nem használok WAR-t, még a Centurion 7/1-en sem, pedig az garantáltam ammo racket kap ha meglövik az LFP-t. (de azzal amúgy is hull-down pozíciókban vagyok, másként nincs is értelme annak a tanknak)
Szerintem a venti jobb, mert mindenre ad egy kis bónuszt, az autoloader-es tankoknak meg általában hosszú a célzási idejük ami nagyon nagy hátrány egy olyan tankon, amin nincs megbízható páncélzat és az a lényege, hogy minél gyorsabban kitárazzon valamire, lehetőleg úgy hogy minden lövés sebezzen.
Ha mégis sérül, akkor egyszer meg lehet javítani, utána még kicsit óvatosabban kell játszani és nem lesz gond. Nálam nagyon ritkán van olyan, hogy a javítás után még egyszer ammo racket lőnek, inkább az fordul elő hogy láncolnak és ammo racket is lőnek egy lövéssel, én meg véletlenül a lánctalpat javítom meg...na az szívás. Olyan tankon meg két javítókészletet lehet vinni, ami nem hajlamos a kigyulladásra. -
Igen! Először is! Az egy nagyon jó kis gép! DE: Papír, és iszonyatosan világít! Hátul kell maradni vele, és onnan szedni a népet, mert a lövege viszonylag pontos, és mindent átvisz! Kellett egy kis idő hozzá, de aztán nagyon megkedveltem. Nagyon kellemes meglepetés olt! Nem lesz vele gond! -
VanDaal #282085 Szerintem meg simán elnevezik "Battle of lake Balaton"-nak, és mehetünk Lakevillen :)
FTR-en azt írták, eleinte csak meglévő pályákon fognak játszódni, és maximum a jövőben várhatók csak külön HB-ra tervezett pályák. -
stoppos #282084 Tihany lesz szerintem. Van torony, hegy, miegymás. Mostanában amúgy is mániákusan hegyes völgyes szarokat csinálnak. A térképkészítőnek felvehetnének valakit, aki egy kicsit kreatívabb... -
Nem, ott is elég gyorsan ment kézzel is a mobírtás, de egy idő után egyszerűbb volt botot használni, és csak a lootért néztél fel. :) Több karakter húzása egyszerre, stb. Fun volt. -
VanDaal #282082 Elárulom, kettőnk közül neked vannak gondjaid az értelmezéssel.
A lőszerrekesz akkor fog besárgulni, ha a hp-ja 50% alá csökken. A példádnál maradva egy alapból 250 hp-s lőszerrekesz egy 130-as sebzéstől be fog sárgulni, míg vizes lőszertartó mellett nem. Ez esetben minimum 188 sérülést kell elszenvednie a besárguláshoz, és annál kisebb mértékű sérülés esetén még zavartalan lesz a működése. -
csak a T92őt akkor látod ha leöltétek az összes tankot és már az ellenfél bázisánál vagytok
td meg ott van előtted mikor rád lő
pontos? tegnap Is7 csőrére lőttem ~160 méterről, fasza érzés volt mikor a skuló elzúgott a tank alatt, és a hátsó görgőt találta el és trackeltem :DD
0dmg
következő lövés, talaj, mert megint meg nőtt a föld grav. ereje és érthetetlen ok miatt nem a tank felé ment a lövedék hanem izomból a talajba
igen, tegnap T57 Heavy ki gurult elém és az E4 elé, hagytunk neki 26 hp-t, de így járt , minek gurult ki elénk?
Tier6on még mindig rosszabb a helyzet, mert ott a Special 1- hiteli a 6-5ös tankok nagy részét.
Én egy X-es TD-vel se tudnék 1-hitelni egy X-IX tankot SE.
Ja de, WtE100 1 tár, és aranyat tőtenék biztos ami biztos ... -
Kacsa1 #282080 Nem, az összes OP.
Mindegyik annyit sebez, mint egy T92, csak fele annyi töltéssel, vagy kevesebbel. Ráadásul pontosak is. -
csak a WT e100 az is a genya revolver miatt -
Kacsa1 #282078 Én amikor még húztam a T-44-et (kb 6.5-ben volt :) ) akkor az volt az Isten. Akárhányszor eltalálták a tornyát, akármilyen szögből, az 99%-ban ammo rack sérülés volt, ebből kb 70%-ban egyből robbant is. 3 kör után felraktam a WAR-t.
@Master91: OP T10 TDk. Mind OP -
Tegnap pusziltam 1 Fochba egy 1000-est, meg dicsértem magam, és ő is engem :D
-
Bee #282076 Ezek szerint nem játszottál még a Leo PTA-val. Az elején minden körben ammo rack (néha robbant is), minden második-harmadik körben a javítás után még egyszer ellőtték. Nagy élmény. -
Mennyire igaz :D
-
Fefe82 #282074 Is3-t akkor sem lehet ammo rack-ban legyőzni,ő a tuti!Mint modul csett,mint robbanás!Ő A NUMERO UNO! egy T6 tank is egy lövésből kicsapja! -
csoszi87 #282073 anno volt, hogy ammoztak 50100-ban, de nem éreztem számottevő mennyiségnek.
50120-ban viszont minden 2. körben ellőtték. -
Kacsa1 #282072 Jameg még annyit, hogy ha van venti, meg BiA, akkor már egy lövésnyi előnyöd van egy másik 50 100-al szemben -
Kacsa1 #282071 Oppárdon mindig elfelejtem, hogy egy ideje már nem így működika dolog.
Viszont:
T8-ban már szinte minden tank 100+ mm-es ágyúval rendelkezik, szóval két direkt ammo rack hit jelenthet akár robbanást is (27%-os eséllyel), még vizes lőszerrekesszel is.
Amúgymeg 50 100-al ne mutasd az oldalad :P -
A minap volt szó a Lake Balatonról. Vajon hová pozícionálnak majd? A képet spoilerbe rakom (ha nem rontom el), mert nem WOT.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
stoppos #282069 Ilyenkor karácsony táján szebb történeteket lehet olvasni, mint nyáron... -
virkir #282068 Csak te.
Mert te olyan különc vagy :D -
foxbat88fx #282067 csak én érzem ammo sérülékenynek az 50-100at? :)
am én is ventit tettem volna rá...
de előbb lenyomtam vele egy 20-30 csatát
és szinte minden bekapott találat az oldalába ammo damage
feltettem a vizes rekeszt és azóta jobb
de még most is szeret ammo damaget kapni -
virkir #282066 Azt ugye tudod, hogy értelmezni nem sikerült.
A wet ammo rack semmi mást nem csinál, mint ad +50%-ot a modul hit ponthoz.
Tehát ha volt mondjuk 250hp az alap, lesz belőle 375.
Ha meglőnek mondjuk 120-as sebzéssel akkor ugyan úgy be fog sárgulni csak van esélyed a következő 250-es sebzést túlélni robbanás nélkül ha még nem javítottad meg. -
Boldog és medálokban gazdag új évet kívánok a topik minden tagjának! :)
Itt az egyik kedvenc tankos képem hozzá:
Ui.: Aztán nehogy szomjasak legyetek az este!
-
VanDaal #282064 Azt ugye tudod, hogy a wikin nem ezt írják:
+50% Ammo Rack hit points.
Buy this if you feel that your tank is very prone to ammo rack damage and ammo rack explosions.
Emellett én is ventit tennék 50 100-ra, de más érzékenyebb tankokra még hasznos lehet. -
foxbat88fx #282063 most nem azért de rosszul tudod :)
véd az ammo sérülés ellen
pl ventivel nyer. kb 2 sec-et töltésidőben... (vagy annyit se)
ezzel meg elég sok kellemetlenségtől megkíméli magát
de mindenki saját maga dönti el mit tesz fel :)
felőlem aztán távcsövet is tehet rá :D