A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Soha nem játszottam még az 50-100-zal, csak a Lorraine-el mikor még nagyon OP volt, de semmin nem használok WAR-t, még a Centurion 7/1-en sem, pedig az garantáltam ammo racket kap ha meglövik az LFP-t. (de azzal amúgy is hull-down pozíciókban vagyok, másként nincs is értelme annak a tanknak)
Szerintem a venti jobb, mert mindenre ad egy kis bónuszt, az autoloader-es tankoknak meg általában hosszú a célzási idejük ami nagyon nagy hátrány egy olyan tankon, amin nincs megbízható páncélzat és az a lényege, hogy minél gyorsabban kitárazzon valamire, lehetőleg úgy hogy minden lövés sebezzen.
Ha mégis sérül, akkor egyszer meg lehet javítani, utána még kicsit óvatosabban kell játszani és nem lesz gond. Nálam nagyon ritkán van olyan, hogy a javítás után még egyszer ammo racket lőnek, inkább az fordul elő hogy láncolnak és ammo racket is lőnek egy lövéssel, én meg véletlenül a lánctalpat javítom meg...na az szívás. Olyan tankon meg két javítókészletet lehet vinni, ami nem hajlamos a kigyulladásra.