418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• carp3tm0nster
    az átüt de nem sebez a leglogikátlanabb az egész wotban.
    átüti a páncélt és utána mit csinál? bemegy a sarokba?
  • foxbat88fx
    na tegnap már leléptem úgyhogy csak most tudok válaszolni:

hááááát alaposan be kell vele célozni az enemyt, ha van rá mód
    de még így is szeret pattogni :D
    meg lehet szokni, de döntő szituációkban maradhatsz alul a kicsi pen miatt
    Osszad őket! A szemellenzőjük miatt, meg a napokig tartó modiseggnyalás után megérdemlik! Jól csinálod!

Aki pedig engem cenzúráz, az egy igazi sztálinivadék :D
  • lammaer
    "hogy akármire lösz is vagy lepattan vagy nem. "

Ennél azért "bonyolultabb" sajnos....

lepattan
    átüt de nem sebez
    átüt és sebez

A középsőt NAGYON GYŰLÖLÖM. Ez a második dolog a listámon a WOT hibái közt. Az első a nagyrandom.
    (a legelsőt - artik - már megoldották)
  • Savaran
    Köszi, erre nem is gondoltam.
  • yossarianHUN
    Mutatok jobbat. Legutóbbi csatámban zsinórban egymás után 4x nem sebeztem ISU-val egy IS-6 oldalát. Ráadásul szintben jóval fölötte voltam, így a páncélja döntöttsége se játszhatott akkora szerepet. Kettőt pattintott, kettőt benyelt nulla sebzéssel.
  • Madi92
    Nem inkább benyelte? Gondolom lövegpajzsot lőtted, az meg csinál ilyeneket.
    De persze előfordulhat, hogy a jó öreg random megtalált. Igazából azt is lehet mondani, hogy akármire lösz is vagy lepattan vagy nem. (Ennyire azért tán nem durva a helyzet, de értitek:D)
  • Madi92
    Nagyon egyszerűen ki lehet deríteni. Ha a fejlesztési fán a fejlesztett toronyból jön ki a löveg, akkor kell torony, ha csak simán van, akkor nem.
    Vagy, ha a bonyolultabb kell, akkor a torony információknál, alul le van írva hogy, milyen lövegekkel kompatibilis.
  • e57
    A D Max elejéről hogy tudok kétszer egymás után lepattanni?
    Papíron 50mm a D Max eleje. Én voltam M6-tal. Legnagyobb ágyú, normál lövedék. Legkisebb átütés 120mm.

A D. Max elejéről (az ágyúja mellett jobb oldalt), kétszer egymás után lepattantam. Meredek szögben találtam el. Gyakorlatilag teljesen szembe álltunk egymással. Mennyi neki ott a páncélja?

Előző meccsben ugyan ezzel az M6-tal Super Pershinget, meg T29-est lőttem át többször is.
  • Madi92
    Legénység skill, Töltésgyorsító(10%), Venti(5%), Bia(5%) ez testvérek között is -20%.
    +még rakhatsz fel Pót-ellátmányt, ez még csökkenti egy picit.
    Ja és van egy legénységi perk, amivel 10%(?) hp alatt megnöveli a töltésgyorsaságot.
  • Savaran
    Sziasztok, az IS3 ba bele lehet tenni a legnagyobb löveget a torony fejlesztése nélkül?
  • yossarianHUN
    A töltő százaléka befolyásolja elsősorban, minden más csak kiegészítő. Igen, még a BiA legénység perk is befolyásolja, de minimálisan (valami 3%).
  • arel
    Egy kérdés.A ventilátoron és a töltésgyorsiton kivül lehet még csökkenteni vmivel a töltést?Maga a töltő csökkenti ha nagy százalékon van?
  • AlucardHuN
    Ilyenkor már ne erőlködj, az MM éjjel nagyon fasz tud lenni.
  • arel
    komolyan mondom,ilyen nincs.Már 6 meccs zsinórban,hogy X-ek közé dobja a tiger II-et...Már többet bújócskázok mint lövök.
  • madmanic
    Ez vicc...

Megint az ötödik csata, hogy 13 -NULLA...

Még egyetlen lövést sem adtam le, már előrerohan a sok selejt megdögleni...

Nem számít a feladat, megtalálja a w-t és nyomja mert ennyire képes...

Elköszön, kilép.. De várom már a hétfőt....

• Simulacrum
    Pedig ez egy roham TD, úgy kellene használni, ahogy én a végén, sőt még annál is durvábban, bár a páncélja nem ezt engedné, de mégis a gyorsasága, fordulékonysága miatt az lenne vele a helyes játékmód, hogy menni az első bandával és szépen flankelni vele az ellent.
  • Simulacrum
    SU-101 tank ász

A csata alatt semmi extrát nem éreztem a körben, csak mikor a végén felnéztem a sebzésmutatóra láttam, hogy ebből még ász is lehet a végén. Ezt a helyet érdekes módon ezen a térképen már az első alkalommal megtaláltam és TD-vel ide megyek, ha erről az oldalról kezdünk. Ilyen még sosem volt, hogy a csapat nem ott védekezett, ahol az ellen támad. Általában ugye úgy szokott lenni, hogy a sajátjaink pont ott állnak meg, ahol a replayben az ellenfél és ezért nagyon sokat nem lehet lőni, csak ha áttörnek. Most érdekes módon a mieink korábban megálltak, az ellen meg befutott a védtelen helyre. Hála a csigaszemnek, mint utóbb kiderült én spotoltam is őket. Sok szerencsés kill is van ebben, de jól látszik, hogy egyik sem lopás, mindig akkor céloztam be a tankokat, amikor még sok hp-juk volt, aztán pont mindig jött az én lövésem előtt egy csapattársé és enyém lett a befejezés. Ha nagyobb szerencsém van, még két kill plusz benne volt ebben, sőt ha nem fogy el az AP-m, akkor még három is (T32). Most visszanézve a visszajátszást, milyen érdekes az a szituáció is, hogy pont akkor untam meg a JPzIV teljesen esélytelen eltalálását, mikor alul épp fát döntött az Object és így pont meg tudtam lőni. Szóval egy ilyen körhöz rengeteg szerencse kell.
    Összességében egyre jobban megbarátkozom ezzel a TD-vel, de azért az ISU szerintem jobb nála.
  • Szpecnyaz
    A "némi esély" nyilván a fix IP-re vonatkozott :D.
    De am előbb utóbb csak megunja. Csak tényleg annyi kéne hogy senki se szól hozzá, vagy beszél róla. Úgy kell tenni vele mintha ő lenne Lord Voldemort.
  • voivod32
    VAN ISTEN!!!!!!!!!!!!
    'ARL V39' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 520 285. Elköltve: arany: 20 .
  • madmanic
    Dinamikus IP vel...?

• Szpecnyaz
    Sajnos nem igazán. Max akkor lenne rá némi esély ha lehetne IP alapján bannolni.
  • Eagle16
    Nah hát ez is jó valamire :D Meg is nyertük, bár szoros volt.

• bigmano
    Fel kell gyújtani,én most pihentetem egy kicsit mert már megőrülök miatta...
    Egyedül a top ágyúja lenne jó ha az a 2k HP nem fogyna el a átlag 800-at sebző X-sek között 1 mp alatt,hiába pötyögtetsz vele 6mp-ként 400-at.
  • rohano
    Már az írásodból is látszik mekkora egy barom vagy.
  • AlucardHuN
    Na itt a lefekvés ideje, mostmár egyre gyengébb vagy.
  • rohano
    Te nem rám haragszol hanem a szar életed során felgyülemlett feszültséget rajtam vezeted le.
  • madmanic
    tényleg nincs rá mód, hogy végleg kibannolják ezt a kretént?

Elképesztő... Képes minden nap újat regelni, hogy másnap tudjon trollkodni két percet...

Gyépés debil...
  • rohano
    master91 te vagy ennek a topicnak a legnagyobb lúzere.Alapból hogy állandóan itt vagy azt mutatja hogy a munkába vagy az iskolába se szakadsz meg.Minden napjaidat a gép előtt töltöd.Én csak a szüleidet sajnálom.
  • rohano
    Anyád nem csesz le hogy nem alszol ilyenkor.Nem tudsz felkelni holnap ovoda.
  • malystryx
    Áááá, köszi, nem kínzom magam. A SU-101-el ma nem tudtam duplázni, simán beszórt 10-be. Akkor az IS-6 tulajoknak ez jó hír viszonylag, hogy T9 a besorolása. Nekem T34 van még abból az időből, amikor meg lehetett szerezni "ingyen". Az ágyú a prém tankok közül az egyik legjobb szerintem. Lassan tölt az tény, de legalább pontos.
  • Master91
    Igen, tényleg ő az .
  • rohano
    malystryx ha bántanak az iskolában ne csüggedj van remény.
  • yossarianHUN
    T9-ig osztja max. Tedd az IS-3-ra a stock gunt, és meglátod.
  • malystryx
    Úúúú. Már megint itt van. Lőtték a pizsid.

@Fox, mennyire pattogsz az IS-6 lövegével? Gondolom osztott már be tier 10-es csatákba. Lehet ott érvényesülni vele?
  • yossarianHUN
    Nem kell rá reagálni. Még mindig nem tanultuk meg, hogy a reakciók tartják életben.
  • Eagle16
    tier 10 TD nerf: alpha will be reduced from 850 to 750 and compensated by increased ROF (SS: this has been somewhat confirmed before), askold claims that the TD’s will also get aim time nerf, accuracy when moving nerf and maybe maneuverability nerf, maybe even an aim nerf, none of that was however confirmed

Ha az FV 183 ennél is lassabban fog célozni, akkor inkább eladom
  • messerharcos
    Nyugi, csak egy 3 napos reg, troll szagot érzek.
  • Master91
    és az kit érdekel egy játék fórumán?

magyar4
  • rohano
    malystryx elég rossz a helyesírásod