418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Valószínűleg ugyanaz a tehetség aki több napja (illetve már régebbóta időnként) rettegésben tartja a fórumot.
  • Oddball29
    Nem fog, mert tök fiktív, ezért jogdíjat kéne utána fizetni.
  • Master91
    Lehet tetszene jaja

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

De csak ha ők vezetik :)

• nobodyattis
    Remélem Ő kerül be T 10 nek ha az E 50 és E 50 M et össze teszik

• popey8
    A Tier 10-es TD-k nerfelése 8.11-ben jön majd, 850-ről lecsökkenti 750-re a sebzést. --> ha rof növelés is lesz, akk adnak a szarnak 1 pofont

A Wargaming a HE lőszer által okozott kritikus sebzést növelni akarja. --> had legyen az artyknak még könnyebb dolga

A prémium lőszer sebzésébe és átütésébe nem nyúlnak bele, jó úgy, ahogy van. --> persze, jó az, h még T10 TD-kkel is goldot spammelnek

A mesterlövész medál át lesz dolgozva, illetve mások lesznek a kritériumai a csata hőse kitüntetésnek. --> ezt is elkúrják, nehogy már vereségnél jól járjon a ember, ha csinál is vmit, nem úgy mint általában a másik 14 semmirekellő

A tankokat fel lehet majd borítani, mielőtt az összes át lenne dolgozva HD-re. --> ezután ha vkit TK-zni kellene,mert idióta, inkább felborítom, had szívjon egy kicsit:D Csak nehogy bevezessék a reportok közé a felbirítást:)

Storm buffolni szeretné a 8-as prémiutankok kredithozamát Jagdtiger 88-as szintre. --> Ez akkor fog bekövetkezni, mikor én pápa leszek:)
  • Destydeme
    Benji te meg légyszíves szivárogtasd az infokat mi történt?
    Tiszta ideg vok.
  • Destydeme
    Ő nem a marci3232 vagy ki,csak titkosítva? :)
  • Destydeme
    Hi.Jó neked.Nekem is írt este,nagy izgalmamban le is töröltem,immediately.

• Oddball29
    Kell a nagy páncélautó?
  • Master91
    Nem mert lehet hogy kell nekem is :D
  • Oddball29
    Abból a japán 10-es heviből szerintem valami CW-s jutalomtankot kéne csinálni.
  • Master91
    -A Wargaming a HE lőszer által okozott kritikus sebzést növelni akarja.

Wat? Ennyi volt az arty nerf ??

-Minél nehezebb a torony, ami lerepül, annál nagyobbat fog sebezni, ha a tankra ráesik.
    lol :D

-A nagy épületeket nem lehet majd teljesen lerombolni. Összeomlanak majd, de a vázuk megmarad.
    Akkor meg marad a fedezékünk ha jól értem.

-A Kharkov városán alapuló pálya nem jön 8.11-ben, de kapunk egy érdekes pályát.
    Nah, elmúlt ~10 pálya közül csak az utolsó, a japános tetszett, többi shit.

-A tankokat fel lehet majd borítani, mielőtt az összes át lenne dolgozva HD-re.
    Jeahh :D

-A Havok párhuzamosan fog futni minden processzormagon.
    MINDEN? :O
  • AlucardHuN
    keitel33 hozta nekem a napi humorpostát. Majdnem sírógörcsöt kaptamxD
  • yossarianHUN
    "-A tornyok akkor is lerepülnek majd, ha a kliensben ki lesz kapcsolva a Havok, mert a szerver számítja ki a repülési pályát." - Szóval kikapcsolható lesz? Fasza, akkor szerintem ezt is nélkülözhetem majd.

"-A Wargaming a HE lőszer által okozott kritikus sebzést növelni akarja." - Arty buff, fuck yeah.

"-9.0-ban új motorhangok érkeznek a tankokhoz." - Az egyik WG-s új fűnyírót vett, és most azt is implementálják a meglévő kettő mellé?

"-Nem lesz páncélzata a lerepült tornyoknak, átlőhetetlenek lesznek, úgy, mint a kilőtt tankok." - Igen, erre mondták úgy egy hete, hogy az eredeti páncélzatát tartja majd meg, de ha ezt nem sikerül megcsinálni, átlőhetetlen lesz. Valahogy sejtettem hogy nem törik magukat vele sokáig.

"-Storm buffolni szeretné a 8-as prémiutankok kredithozamát Jagdtiger 88-as szintre." - JT88 kredit nerf incoming.

"-Storm szerint ahhoz, hogy egy nemzet külön fát kapjon, minden tanktípusból annyi tank kell, hogy tier 10-ig el lehessen jutni velük." - Miután SerB hivatalos interjún percekig vakargatta a kis kopasz fejét, hogy japán heavkből T4 felett csak a tízes van meg. TD-kről ne is beszéljünk.

"-Lehet, hogy a WoT támogatni fogja a több videókártyás megoldást. (SLI, Crossfire)" - Igaz is, többmagos proci támogatás mi a pöcsnek? SLI-t ide!

"-Lehetséges, hogy Malinovka déli oldalán a házak lerombolhatóak lesznek." - Mikor azt hitted az a map nem lehet fosabb.

"-Jelenleg nem akarnak extra funkciókat adni a prémium fiókkal rendelkező játékosoknak." - Szintén egy hete: a prémeseknek egyéb bónuszok is járnak majd, de hogy mik, az még nincs tisztázva.
  • Destydeme
    Mi az az"obusive"?"Mi történt? :)
  • Toweliee
    -A tornyok akkor is lerepülnek majd, ha a kliensben ki lesz kapcsolva a Havok, mert a szerver számítja ki a repülési pályát.
    -A törmelék valószínűleg nem fogja sebezni a tankokat.
    -A Wargaming a HE lőszer által okozott kritikus sebzést növelni akarja.
    -2 render lesz, a régi meg az új, illetve 2 textúracsomag a játékban, az egyik a jelenlegi, a másik meg a HD lesz.
    -Minél nehezebb a torony, ami lerepül, annál nagyobbat fog sebezni, ha a tankra ráesik.
    -A Tier 10-es TD-k nerfelése 8.11-ben jön majd, 850-ről lecsökkenti 750-re a sebzést.
    -9.0-ban új motorhangok érkeznek a tankokhoz.
    -Nem lesz páncélzata a lerepült tornyoknak, átlőhetetlenek lesznek, úgy, mint a kilőtt tankok.
    -A T95E6 speciális tank lesz, nem kifejleszthető.
    -Vizuálisan öregedő tankok nem lesznek, csak dinamikusan fognak koszolódni csata közben.
    -Még nem tudni milyen gépigénye lesz a HD grafikának.
    -A KV-5-öt nem fogják buffolni.
    -Storm buffolni szeretné a 8-as prémiutankok kredithozamát Jagdtiger 88-as szintre.
    -A nagy épületeket nem lehet majd teljesen lerombolni. Összeomlanak majd, de a vázuk megmarad.
    -8.11-ben nem sok optimalizálás lesz, de átáll a játékmotor a Bigworld 2.4.1-re.
    -9.0-ban lesz több grafikai optimalizálás, mert az új grafikai dolgok lecsökkentik az FPS-t, és szeretnének a fejlesztők egy bizonyos játszhatósági határon belül maradni.
    -1,5kmx1,5km-es térképeknél nagyobbak nem jönnek egyhamar.
    -Storm megerősítette, hogy a Chaffee vonalat kibővítik majd tier 8-ig.
    -Az első HD-re átdogozott tankok a tömeggyártott és legendás tankok lesznek.
    -Nem lehet majd cheatelni a Havok motorral, mert a játékmenetbe nem szól bele, csak vizuálisan van jelen.
    -A Kharkov városán alapuló pálya nem jön 8.11-ben, de kapunk egy érdekes pályát.
    -A tankokat fel lehet majd borítani, mielőtt az összes át lenne dolgozva HD-re.
    -A rombolható épületek részletekben fognak érkezni, nem egyszerre.
    - Csapat módban előre lehet majd látni, hogy milyen pályán kell harcolni.
    -Még az új térképek átdolgozására is vannak tervek.
    -Néhány alacsony tierű páncélvadász álcáját nerfelni fogják.
    -A prémium lőszer sebzésébe és átütésébe nem nyúlnak bele, jó úgy, ahogy van.
    -A barakkot és garázst nem dolgozzák át még.
    -Még nem döntötték el, hogy az olasz ág külön lesz-e vagy az európai ágban.
    -Lehet, hogy a HD modellek gyártása során átmodelleznek bizonyos tankokat. (Például az IS-4-ről hiányzott a géppuska)
    -Storm szerint ahhoz, hogy egy nemzet külön fát kapjon, minden tanktípusból annyi tank kell, hogy tier 10-ig el lehessen jutni velük.
    -A Havok párhuzamosan fog futni minden processzormagon.
    -Lehet, hogy a WoT támogatni fogja a több videókártyás megoldást. (SLI, Crossfire)
    -A WG a DirectX 11 támogatásán dolgozik
    -Storm megerősítette, hogy a RU251 lesz a német Tier 8-as könnyűtank.
    -Lehetséges, hogy Malinovka déli oldalán a házak lerombolhatóak lesznek.
    -A különböző modulok megrongálásáért egységes jutalom jár. (Nem kapsz több pénzt és XP-t ha ellövöd a láncát, mint akkor, ha például a toronyforgató mechanizmust lövöd el.)
    -Jelenleg nem akarnak extra funkciókat adni a prémium fiókkal rendelkező játékosoknak.
    -A mesterlövész medál át lesz dolgozva, illetve mások lesznek a kritériumai a csata hőse kitüntetésnek.
    -Szakasztárs kereső funkció nem lesz a csapatkereső mintájára egyelőre.
    -1v1, 3v3 és 5v5 csaták nem lesznek 2014-ben.
  • foxbat88fx
    Zalgradis !!!! vissza menjééé!!!!! ne trollkodj :D

destymeme: nemtom XD de ez már vicc :D pár napja járt le az elözző :D
  • Destydeme
    Hi.
    Mesélj.
    Replay?
  • Oddball29
    Semmi különös. Amikor kijöttek a megváltozott pseudo-ESL szabályok, én majdnem lefújtam a nevezést, mert ez így nem érdekel. De többek között az illető, az utolsó EFE-V commander, FC is győzködött, hogy több mint egy éve vezet csinálja az ESL-t, gyerekjáték lesz, kívülről tudja a mappokat, bla-bla. Én meg bedőltem.

Mondom ok, csináljátok, én viszem az adminisztrációt, és foglalkozom majd a végével. Erre kétszeri figyelmeztetésem ellenére is megverette magát meg a csapatot egy fapad heavy rush-al, vagyis bele se gondolt, hogyan counterelje.

Mérgemben a saját kezembe vettem a famepoint-jaim sorsát, és produkáltam egy hét alatt egy 90%-os winstreak-at CW-n, nem szar klánok ellen. De csak azért, hogy megmutassam, ez támadójáték, amit ő csinál, az tutyimutyi töketlenkedés.

És meg is lett az "eredménye", hogy pajzsra emelték.
  • KamionosBarat
    Az a videó kb. az egyetlen, amiben nem olyan játékost ültetnek be a tankba, aki teljes mértékben fogalmatlan a dolgokról. Az eddig orosz videókat tényleg kínszenvedés volt nézni, de itt látszik, hogy van egy minimális rálátás a játékra. :)
  • foxbat88fx
    hát ezt nem hiszem el
  • Juhasz82
    Wot.exe-nek hívják,ezzel lehet lejátszani a replay-eket.

Letöltöd a replay-t és betallóztatod az exe-re
  • KamionosBarat
    Mindenki ezt a videót mutogatja. A WT topicban nem akartam OFF-olni, de ugye te is tudod, hogy ez a jelenség pár óráig tartott mindössze? Én anno le is maradtam róla. :)
  • FosTalicskaa
    Dehogynem, régebben élvezetes volt a játék, most meg nem szól másról mint a bugokról meg a folyamatos idegeskedésről. A játékélmény kb a 7.0val tűnt el a játékból. Akkor jöttek be a franciák meg az auto-loader, meg került be a no dmg penetration jelenség is elképesztő gyakorisággal, igaz akkor még bugként, néhány verziószámnyi sikertelen javítási kísérlet után meg akkor legyintettek az egészre és inkább feature-é emelték ezt a hibát.

Szóval szerény véleményem szerint a WT tankos játéka egyszerűen nem lehet rosszabb mint ez a hányadék wot. Max akkor hasalhat el a projekt ha sikerül összrakniuk egy olyan klienst ami a userek 99%-nál folyamatosan elcrashel, egyébként pedig elképzelhetetlennek tartom hogy bebukjanak, főleg ilyen igénytelen piacvezető wg mellett...
  • KamionosBarat
    Kifejtenéd ezt bővebben? Nem látok rá a témára kellőképpen, úgy érzem.
  • TomDantes
    Ez meg azért érdekes, mert sokan mondják ,hogy a WoT semmit se változott a closed beta óta.
  • Oddball29
    És tegnap fel is oszlottak. Csak olyan klubhoz csatlakozz, ami nélküled is működik.
  • arel
    Lehet hülye kérdés de milyen lejátszó típus kell,hogy a feltöltött videókat a wot.-ból megnézhessem.Nem vagyok e téren túl veterán :-).
  • Oddball29
    Az a marha lett a commander, aki elcseszte nekem a magyar ligát.
  • Malarki
    Emberek, hagyjuk már ezt a Wt-t. Closed beta az egész, pár videó meg kép van csak róla, ezek alapján értékelhetetlen még. De ha open lesz, az se jelent semmit. Kb. 1 év múlva lehet majd látni hogy mégis mi akar ez leni, milyen irányba mennek el. Elég megnézni milyen volt a WoT a zárt bétában és milyen most. Kb. egy másik játék.
  • Thomasovics
    Bf re emlékeztet ez a pont rendszer is, mármint a cél hogy az ellenfél pontjait le 0-ni és csomópontok elfoglalása
  • Lunki88
    Szerintem az csak arcade módban van. Gondolom itt is lesz full realistic mód mint a repülősnél.
  • ratgab
    Nem tudom európai szerveren mi a helyzet, de az amcsi tele van szobanövényekkel. Ennyi retardált idiótát egy rakáson. Egyedül meg nem tudok meccseket lehozni.
  • R3nton
    Bár mondjuk én azt nevetségesebbnek találom, hogy kiváló spotrendszernek köszönhetően kb 4 év után is van olyan, hogy nyílt terepen ráadásul viszonylag közel, akár mozgó heavy tankok is kámforrá válnak a wotban.

Valahogy ezt sokkal nevetségesebbnek találom ;)
  • R3nton
    Nem tudom én általában láttam a tankokat amikre lőtt, igaz, nem volt könnyű mindegyiket meglátni. Pl a KV-1-nek éppen hogy kilátszott csak a tornya...
  • Gyuszopapa
    Ha igazán szimulátorosra akarták volna készíteni akkor a tényleges vizuális észlelésnél írná ki a nevet.
  • aknakukac96
    Régi szép idők
  • Gyuszopapa
    Most csak én találom nevetségesnek hogy ebben a WT:GF-ben szinte csak nevekre lőnnek a játékosok vagy nem.Ez az új BF-ekre emlékeztet olyan 3D spot utánérzésem van(a BC2 volt ilyen nem láttam a játékost csak a megjelenő piros háromszögeket lőttem és csak adta a fejest),vagy ha kicsit FPS nyelven mondanám Nametag-ot csalást használ a játék.
  • foxbat88fx
    IS-6-al menet közben kicsaptam az 500 méterre lévő T-44-et egy lövéssel... ami szintén mozgott
  • Lunki88
    Az elején kilőni a csapattársakat...