418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lack
    Mi van ilyenkor este? KV1-gyel vagyok, folyamatosan öszzerak VI VII osztályokkal köpni-nyelni nem tudok, mára ennyi. Elég volt.
  • Zegi Norbi HUN
    Üdv a klubban;) Most pedig nincs más dolgod vele, mint élvezni a játékot:D
  • ratgab
    Gratula!
  • nobodyattis
    ÉS megvan végre :D !!!!!

• ratgab
    3 hét alatt 600 000 xp-t gyűjtöttem (+ még durván 75000, amit tier 4-es japántól kellett összeszedni a chi-to-ig), ergó laza 675 000 xp összegyűjtve munka mellett.

Elégedett vagyok (biztos van akinek már meg is van az IS6, de nálam átlag játékosnál mert ez sem rossz).
  • ratgab
    Haladunk IS6 téren: 12000 xp kell Német oldalon (VK3601-el nyomom)
    Franciánál 18000 (ARL)
    Kínainál 15000 (Type58)
    Japánnál 60000 (természetesen nincs más így Chi-to)

Összesen 105000 xp-re van még szükségem januárt 16-ig (van már 6 nap prémem a brit, amcsi és orosz ágon teljesített 100k xp-ért). Zsebben az IS6.
  • NoparaWot
    Beszarás, egyszerűen nem tudom leduplázni jgpze100at...
  • Lunki88
    Hát igen, szerintem is borzalmas hogy csak brit én orosz tankokkal játszik. :DD
  • foxbat88fx
    ilyen embert hogy lehet bevenni klánba? :DDDDD
  • toocha
    Na ezt nem értem. Próbálnám megnézni a replayt, de valamiért alapból a wotlauncher van beállítva lejátszónak... oké... át akarom állítani (társítás) worldoftanks.exe-re, de nem állítódik át. Mi a bánatot nooboskodok?
  • marchizor
    soha :D
  • Eagle16
    Grat a meccsmékernek, szépen összerakta.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy megnyertük valahogy...
  • Lunki88
    Köszi megnéztem! Valóban tanulságos volt.
  • bekescsaba
    Visszatérnek az artyk. Én sokat artyzom, 33 000 csatám kb 25 %-át játszottam spg-vel.

3 okát látom a nagy visszatérésnek.

1, Az emberek(a jó játékosok) hozzászoktak a növelt repülési időhöz, megtanultak ezen értékekkel számolni, már nem lehetetlen gyorsan mozgó tank elé lőni.

2, A nagy alfájú Td-k miatt jelentősen lelassult a játék, van idő célozgatni. Tévhit, hogy az artyval nem találod el a célpontot. Nekem 40 %-ék felett van (de van 64 %-os találati arányú artim is) egy kicsivel a találati arányom a tier 8 feletti artikkal. Vagyis 10 lövésből 4 biztosan talál, és meg merem kockáztatni, hogy négy mellé mennő lövés esik annyira közel, hogy splaseljen is, így 10 lövésből el tudunk érni 8 olyat, ami sebezz. Azért ez nem rossz.

3., Az emberekbe bekódolódott, hogy szarok lettek az artyk, látszik is a mozgásukon, hogy nem törődnek vele.
  • yossarianHUN
    Eszemben sincs nekiállni egy új ágnak, főleg artynak, prém nélkül örülök ha az STA-ra ki tudom húzni a nagy ágyút agygörcs nélkül:D
  • Nazarov77
    off:
    Yer-2es falkákra és egyéb bomber gépekre szeretek rárepülni a Ki-102essel ezeket elég csak 1x jól eltalálni az 57mmes ágyúval és nyekk már zuhannak is, elég veszedelmes gép.

Ha sok a bombázó akkor tényleg gyorsan vége a körnek, de patch előtt is így volt, annyi a különbség hogy 1.37 előtt nem volt a legtőbb pályán 3-3 földi célpont akkor is gyakori volt hogy hamar vége lett a körnek ha rárusholtak a földi célokra a bombázók.
    A bombákat viszont szépen nerfelték, jelenleg ha az 50 kilós petárda ("bomba") nem esik rá a tank közepére semmit se ér, régen se volt nagy szám de most nagyon nehéz bármit is kiszedni azzal a viccel, kisebb a splash sebzésük is, 250es már ok de patch óta azzal is könnyebb téveszteni.
    Én speciel nem tapasztaltam a csaták idejében különbséget a régi verzióktól.
  • Malarki
    1. Simulacrum, kösz a replayt, meg fogom nézni.

2. Gold ammo: tegnap engem egy PzII-es(Tier2-es) lőtt nonstop golddal. T2-ben. No comment.

3. Arty: még mindig rühellem őket. Velük és ellenük játszani is. Elvittem az orosz ágat a Su-122A-ig, de hát az olyan borzalom, hogy szó sincs rá. Semmit se talál el, semmit se sebez, splash 0, rohadt lassan céloz és tölt. Nem tudom kinek van gusztusa ezzel játszani. Komolyan mondom, több tankot lőttem ki TD modban mint műholdnézetből.
  • Master91
    brit6os, menj eladdig!
  • foxbat88fx
    van sokféle arty, mindegyik más és más
    maga kategóriájában elég sokszínűek

vannak a gyors mobilis de kicsit sebző artyk
    vannak a nagy lassú dögök de bazi nagyot sebző gunnal
    vannak a fasza counter artyk
    vannak kis kitéríthetőségűek, van nagyon nagy
    van amivel lehet TD-zni
    vannak gyorsan szűkülő pontos artyk

szerintem nem rossz az artyzás :) lehet vele idegesíteni az enemy top tier tankokat :D
  • yossarianHUN
    Kipróbáltam én, kétszer vettem vissza az M41-et, de azzal a lendülettel adtam is el mindkétszer. Nincs nekem idegem ezekhez a dög lassú szűkülésekhez/töltésekhez, ráadásul artyval díszpáholyból nézhetem végig ahogy a csapat összetöketlenkedi a 15-2-es vereségeket. Nem az én világom ez, de azt se nagyon értem aki élvezi.
  • Szpecnyaz
    Vissza akarsz térni? :P
  • Szpecnyaz
    Ha nem emlékeznél az original M48ra.
    6,4es reload, korrekt camo, rohadt jó gun depression, átlagos mozgékonyság. Viszont ennek nuku páncélja van.
  • Master91
    Nekem tetszett az STB....
    Leopard I pótlóra jó lesz
  • marchizor
    még annál is rosszabb? Hát akkor nem bánom, hogy befejeztem :D
  • marchizor
    Tehát minden a régi :D
    ÚÚ azt az STB-t megnézném magamnak, gondolom csak egy ideig lesz használható. Az az M48 nagyon állat volt mikor bejött :D
  • foxbat88fx
    hali, hát én csak az utolsó kérdésedre tudom a választ
    a random napról napra rosszabb!!!!
    csúcsidőben tele a szeró 250k, na ezeknek a 90%-a tomato
  • Szpecnyaz
    Az STB1 kb olyan mint a az M48 amikor bejött. Az FV ugyan olyan mint volt. Az artyk már nem vészesek, de van helyettük jó sok TD xd.
  • marchizor
    Hali, rég nem toltam, kíváncsi lennék 1-2 dologra..

mit tud ez az STB-1? Már benne van a játékban? :D Többi medhez hasonlítva?
    FV4202 kapott már buffot, vagy még mindig ugyanolyan?
    Milyenek most a T10-es medek között az erőviszonyok?

Randomot még mindig játszhatatlanná teszik a kempelő artyk meg a TD-k? :D
  • Simulacrum
    Bénán csináltam, mert sokszor hagytam magam meglőni, de a lényeg látható belőle.

Őrjárat E-75-tel Malinovkán.
  • Eagle16
    Ez meg egy átütő találat az Obj. 704-től. Fogadjunk hogy erről a Foch gyengepontról senki sem tudott :D

• AlucardHuN
    Nekem majdnem egy kaptafa... most már mérgemben a type 58-al most szórom el az össze saranyat gátlástalanul mert vagy high tierbe basz, vagy tök lehetetlen helyzetekbe kerülök... és most is arty baszott meg.
  • foxbat88fx
    még mindig jobb mint a sok arany lőszeres köcsög :D
  • AlucardHuN
    Máglyára kéne küldeni az összeset, aztán meg belőni a hamvakat a napba.
  • Eagle16
    Foch 155 HEAT lőszere csinálta. Kár is lenne célozni meg hülye gyenge pontokat keresni, telibe kell verni a tank legerősebb részét, aztán a prémium lőszer majd elintézi. (alapból HEAT-el jött amúgy, nem direkt miattam töltötte)

• Szpecnyaz
    Próbáld ki aztán rájössz :P.
  • foxbat88fx
    bishop is rohadt jó arty!!!! elég durván sebez tierjéhez képest...
    csak hát azzal sem lehet nyerni csatákat :D
  • Karelgott
    Köszi, akkor gyötröm a bishopot.
  • foxbat88fx
    jók az artyk!!!! csak ne lenne ennyi lose :S
  • yossarianHUN
    Mi ez az arty-őrület gyerekek? Hirtelen mindenki beleszerelmesedett az artykba?
  • AlucardHuN
    Nehéz csak elég kínos mikor a száguldó scoutból kiszednek... mondjuk épp ma szívattam meg egy loadert batet...