A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #283049 Visszatérnek az artyk. Én sokat artyzom, 33 000 csatám kb 25 %-át játszottam spg-vel.
3 okát látom a nagy visszatérésnek.
1, Az emberek(a jó játékosok) hozzászoktak a növelt repülési időhöz, megtanultak ezen értékekkel számolni, már nem lehetetlen gyorsan mozgó tank elé lőni.
2, A nagy alfájú Td-k miatt jelentősen lelassult a játék, van idő célozgatni. Tévhit, hogy az artyval nem találod el a célpontot. Nekem 40 %-ék felett van (de van 64 %-os találati arányú artim is) egy kicsivel a találati arányom a tier 8 feletti artikkal. Vagyis 10 lövésből 4 biztosan talál, és meg merem kockáztatni, hogy négy mellé mennő lövés esik annyira közel, hogy splaseljen is, így 10 lövésből el tudunk érni 8 olyat, ami sebezz. Azért ez nem rossz.
3., Az emberekbe bekódolódott, hogy szarok lettek az artyk, látszik is a mozgásukon, hogy nem törődnek vele.