418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Okmyx #283102 Éredekes meccsem volt az imént randomban: top tankok mindkét oldalon 3 db E-25 platoonban, ráadásul zöld játékosok. Pálya: Tundra. Hát ami rohangálást levágtak... Nem volt gyenge előadás. -
Okmyx #283101 A nagoybb motor már 500 lovas, az alap csak 350.
Ugyanígy az egyik ágyúba pakolhatsz AP-t ami olcsó és finom, a másikba nem.
A fórumokon érdekes módon az ELC AMX-hez hasonlítgatják a használat módját illetően (gyors, kis felület, viszonylag jól lát, jó camo, jó ROF), annak ellenére, hogy SPG. -
AlucardHuN #283100 Rohadt idegesítő dögök, nem csodálom hogy sokszor anyáznak 
-
valamit félre szívtál -
foxbat88fx #283098 sőt!!! rá se bírom tenni a nagymotort a buzi felfüggesztés miatt :D
ecsém!!! ezt a szart :D se tölt. gyorsító nem megy rá :D se semmi -
foxbat88fx #283097 na megvolt az első kör... hááááát
nem lesz a kedvencem az tuti :D
iszonyat szarul fordul..... iszonyat ronda tank
a gun ua. mint a Bishop-on... de mivel az -1 tier azon jobban muzsikál
mobilitása se olyan hú de durva, mondjuk a nagy motor még nincs rajta -
Ha már tier 6 brit arty. 2 napja vettem vissza a poén kedvéért. Amikor ezt a csatát mentem vele, épp 80%-os volt a legénység benne. Szándékosan két ilyen artyt viszünk a csatába, ráállunk egy tankra és addig lőjük amíg ki nem nyiffan. Konkrétan anyázásig szokott fajulni a dolog az ellenfél részéről. Íme egy replay, hogy két ilyen arty mire képes ha összedolgozik, terror alatt tartva folyamatosan az ellenfelet.
REPLAY
-
Okmyx #283095 Artys témához:
Birch Gun bejött nekem is (360 fokban forgó torony, lapos test, jól rejthető), annak ellenére, hogy nem lettek túl jó eredményeim vele.
Bishopot most pakolom, már alig várom az FV304-et, a statisztikák szerint a nem prémium járgányok közt a legjobb a credithozama és az átlagosnál sokkal jobb a WRje is (az új method szerint - gondolom hamarosan nerfet fog kapni, az a szokás).
Elkezdtem a KV-2 vonalról elérni az S-51-et is, remélem megéri azt a 93 ezer XP-t kiadni érte, bár hálisten a KV-2 egész jó funfactoros tank (Kösz Szpecnyaz a tippért, így nem adom fel).
Szintén nyúzom a francia AMX 13 F3 AM-et, nagyon élvezem, csatákat lehet eldönteni vele. Foxbat88 áradozott az utána érkező Lorraine artyról, remélem legalább ugyanolyan jó lesz (ha már a credithozama nem ugyanolyan jó). A T6 AMX piszok gyorsan tud mászkálni a pályán és jó a camoja, ráadásul tier 6-on a 950-es sebzés elég piszkos dolog...
Amit dícsérgetnek még az a Grille-Hummel német páros (a Grille balanced WR-es), majd arra is rákezdek.
Az amerikai vonalat viszont sose dícsérgették, a Priest-M37-M41 vonal rettenetes, abba is hagytam.
Az utóbbi pár hónapban hanyagoltam az artykat, de a patch óta nagyon rájuk kaptam - pont mióta SerB kimondta, hogy nem volt rejtett buff... -
gallhun #283094 be másoltam a 9est ua a hiba
-
Pf most szivatsz? -
foxbat88fx #283092 na nálam a brit 6-os arty már most elvágta magát!!
nem lehet rá tenni fejlesztett felfüggesztést -.-" -
nobodyattis #283091 Az 5 ik meccsemen tudtak kilőni úgy hogy 85% os a legénység
-
Karelgott #283090 Köszi,
Foxi várom véleményed majd... -
500m hatótáv
nagyon jó gyorsulás, gyorsaság.
camo is korrekt
töltési idő ma elit alakulattal 9.9 sec
szűkülés elég jó, szórás is elég jó.
sebzés: ~140. van mikor pattanok T34-Kv4ekről...
van mikor Isbe 400at csapok ( próbálok mindig a tank tetejére célozni, főleg a motor tetejére, ott jó dmg-ket szokott dobni )
nem hülyeségből tartottam ezt meg
-
Ja, tényleg :) -
nobodyattis #283087 -Storm buffolni szeretné a 8-as prémiutankok kredithozamát Jagdtiger 88-as szintre. -
foxbat88fx #283086 BISHOP* na -
foxbat88fx #283085 hát egy 20 perc és tudok választ adni :D 29k exp van bishonon -
Karelgott #283084 Hatosnál ua a gun, csak gyorsabb meg jobb camo?
Az 500m hatótáv ott is meg lesz? Mármint, h csak annyi? -
Szerintem épp az volt a hírek közt nem rég, hogy nem akarják buffolni (vagy az az átütés volt?) -
Múltkor nekem is volt ilyen.
Keresnem kellett egy programot, amivel törölni lehetett a fájl társítást, csak utána ment ismét. -
foxbat88fx #283081 hehe nekem mindjárt megvan a 6os :)
Bishop sztem nagyon jóóó -
gallhun #283080 köszönöm
-
viper07 #283079 Lehet hogay a 11 -es fennt van, de ez 9-es dll.Töltsd le, és másold be a system32 mappába. Ezt követően lehet, hogy kéri még a 10-est is, így akkor azt is le kellene tölteni. Nekem bevált. SOk sikert. -
Karelgott #283078 Valóban. Bishoppal is lehet osztani. zsír -
gallhun #283077 Ellenőriztem, a 11-es van fennt -
Juhasz82 #283076 A Directx frissítésre szorul -
gallhun #283075 Sziasztok. Segítségeteket kérném ebben a problémában: . Köszönöm.
-
gallhun #283074 Sziasztok. Segítségeteket kérném ebben a problémában:Sziasztok. Segítségeteket kérném ebben a problémában. Köszönöm. . Köszönöm. -
gallhun #283073 Sziasztok. Segítségeteket kérném ebben a problémában. Köszönöm. -
yossarianHUN #283072 Stockon is teljesen használható, de azért az első löveget freeből rá kell tenni. Nekem track még nincs is rajta (torziós rugó viszont van), de így is úgy forog mint a veszedelem. Gyorsulása kellemes, végsebessége meg nem tépi le az arcod, de azért tudsz vele cikázni a pályán, T-44 és Centurion között van valahol. Az ágyú kiváló, stabbal és rammerral használom, így baromi gyorsan céloz, pontos, és villámgyorsan tölt (6,3 másodperc rémlik). Olyan mint a Pershingé, csak sokkal megbízhatóbb. Stílusát tekintve második vonalban kell szlalomozni a pályán, amíg a nagyok egymás szuttyongatásával vannak elfoglalva, addig te folyamatosan a legkedvezőbb pozícióba tudsz kerülni, illetve időnként egy bokorba beülve snipeolgatni a gyanútlan ellent. Finom kis gépezet. -
helyes helyes -
yossarianHUN #283070 Hivatalos fórumon eléggé fikázzák, én nem értem, nekem eddig ez jön be legjobban a T8 medek közül amiket próbáltam (Pershing, T-44). Csak azt a stílust folytatom vele, amit a Csirinél kitanultam, és nagyon meghálálja. A legnagyobb ágyú még nincs is meg rá, de még egyszer sem éreztem hogy hiányozna, mióta összeszoktunk folyamatosan 2k sebzés körüli köröket futok vele. -
Mert? Jó a 8as? :PP -
yossarianHUN #283068 Hetes már vicces lesz a hármas darálóval, ha megtanulod kezelni (nekem ehhez kellett némi idő:). De egyik sincs fasorban sem a nyolcashoz képest:D -
7-est várom azzal a 3 lövéses köpőcsövével....
6ossal se lenn akkora bajom ha lenne több depression, de nincs :/ kis szintűekbe ezt imádtam de nagyon
de csak a special/hellcatek ölnek csak meg :/ -
Nagyon sok penzt fizet neki a KURUC!!! -
pedig 6os japo imba 7es meg egy zsákfos hulladék :D 155átütés eléggé wicc 789be -
nobodyattis #283064 köszi na mentem egyet, győztes kör első tapasztalat elég sok pattog rola viszont a ha a lőwe ágyúja sebész olló akkor az is 6 csak papírvágó van külömbség.Bár nekem az elsö orosz tankom így nemtudom hogy milyen pontattlanabb ágyúval operálni. kredit hozam ugyanaz kb. Szerintem 2 8 assal felváltva dölni fog a zsé föleg még ha emelik is a kredit hozamot, legalább is serB ezt hazudta 2 vodka között -
Hogy mi ?
VI:
Special-Hellcat combók, élvezhetetlen.
Sose lesz meg a 7es japóm...

. Köszönöm.