418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Okmyx
    Éredekes meccsem volt az imént randomban: top tankok mindkét oldalon 3 db E-25 platoonban, ráadásul zöld játékosok. Pálya: Tundra. Hát ami rohangálást levágtak... Nem volt gyenge előadás.
  • Okmyx
    A nagoybb motor már 500 lovas, az alap csak 350.
    Ugyanígy az egyik ágyúba pakolhatsz AP-t ami olcsó és finom, a másikba nem.
    A fórumokon érdekes módon az ELC AMX-hez hasonlítgatják a használat módját illetően (gyors, kis felület, viszonylag jól lát, jó camo, jó ROF), annak ellenére, hogy SPG.
  • AlucardHuN
    Rohadt idegesítő dögök, nem csodálom hogy sokszor anyáznak
  • Master91
    valamit félre szívtál
  • foxbat88fx
    sőt!!! rá se bírom tenni a nagymotort a buzi felfüggesztés miatt :D
    ecsém!!! ezt a szart :D se tölt. gyorsító nem megy rá :D se semmi
  • foxbat88fx
    na megvolt az első kör... hááááát
    nem lesz a kedvencem az tuti :D
    iszonyat szarul fordul..... iszonyat ronda tank
    a gun ua. mint a Bishop-on... de mivel az -1 tier azon jobban muzsikál
    mobilitása se olyan hú de durva, mondjuk a nagy motor még nincs rajta
  • JeffDunham
    Ha már tier 6 brit arty. 2 napja vettem vissza a poén kedvéért. Amikor ezt a csatát mentem vele, épp 80%-os volt a legénység benne. Szándékosan két ilyen artyt viszünk a csatába, ráállunk egy tankra és addig lőjük amíg ki nem nyiffan. Konkrétan anyázásig szokott fajulni a dolog az ellenfél részéről. Íme egy replay, hogy két ilyen arty mire képes ha összedolgozik, terror alatt tartva folyamatosan az ellenfelet.

REPLAY

• Okmyx
    Artys témához:
    Birch Gun bejött nekem is (360 fokban forgó torony, lapos test, jól rejthető), annak ellenére, hogy nem lettek túl jó eredményeim vele.
    Bishopot most pakolom, már alig várom az FV304-et, a statisztikák szerint a nem prémium járgányok közt a legjobb a credithozama és az átlagosnál sokkal jobb a WRje is (az új method szerint - gondolom hamarosan nerfet fog kapni, az a szokás).

Elkezdtem a KV-2 vonalról elérni az S-51-et is, remélem megéri azt a 93 ezer XP-t kiadni érte, bár hálisten a KV-2 egész jó funfactoros tank (Kösz Szpecnyaz a tippért, így nem adom fel).

Szintén nyúzom a francia AMX 13 F3 AM-et, nagyon élvezem, csatákat lehet eldönteni vele. Foxbat88 áradozott az utána érkező Lorraine artyról, remélem legalább ugyanolyan jó lesz (ha már a credithozama nem ugyanolyan jó). A T6 AMX piszok gyorsan tud mászkálni a pályán és jó a camoja, ráadásul tier 6-on a 950-es sebzés elég piszkos dolog...

Amit dícsérgetnek még az a Grille-Hummel német páros (a Grille balanced WR-es), majd arra is rákezdek.

Az amerikai vonalat viszont sose dícsérgették, a Priest-M37-M41 vonal rettenetes, abba is hagytam.

Az utóbbi pár hónapban hanyagoltam az artykat, de a patch óta nagyon rájuk kaptam - pont mióta SerB kimondta, hogy nem volt rejtett buff...
  • gallhun
    be másoltam a 9est ua a hiba
  • Master91
    Pf most szivatsz?
  • foxbat88fx
    na nálam a brit 6-os arty már most elvágta magát!!
    nem lehet rá tenni fejlesztett felfüggesztést -.-"
  • nobodyattis
    Az 5 ik meccsemen tudtak kilőni úgy hogy 85% os a legénység

• Karelgott
    Köszi,
    Foxi várom véleményed majd...
  • Master91
    500m hatótáv

nagyon jó gyorsulás, gyorsaság.

camo is korrekt

töltési idő ma elit alakulattal 9.9 sec

szűkülés elég jó, szórás is elég jó.

sebzés: ~140. van mikor pattanok T34-Kv4ekről...

van mikor Isbe 400at csapok ( próbálok mindig a tank tetejére célozni, főleg a motor tetejére, ott jó dmg-ket szokott dobni )

nem hülyeségből tartottam ezt meg

• Antimat
    Ja, tényleg :)
  • nobodyattis
    -Storm buffolni szeretné a 8-as prémiutankok kredithozamát Jagdtiger 88-as szintre.
  • foxbat88fx
    BISHOP* na
  • foxbat88fx
    hát egy 20 perc és tudok választ adni :D 29k exp van bishonon
  • Karelgott
    Hatosnál ua a gun, csak gyorsabb meg jobb camo?
    Az 500m hatótáv ott is meg lesz? Mármint, h csak annyi?
  • Antimat
    Szerintem épp az volt a hírek közt nem rég, hogy nem akarják buffolni (vagy az az átütés volt?)
  • Antimat
    Múltkor nekem is volt ilyen.
    Keresnem kellett egy programot, amivel törölni lehetett a fájl társítást, csak utána ment ismét.
  • foxbat88fx
    hehe nekem mindjárt megvan a 6os :)
    Bishop sztem nagyon jóóó
  • gallhun
    köszönöm
  • viper07
    Lehet hogay a 11 -es fennt van, de ez 9-es dll.Töltsd le, és másold be a system32 mappába. Ezt követően lehet, hogy kéri még a 10-est is, így akkor azt is le kellene tölteni. Nekem bevált. SOk sikert.
  • Karelgott
    Valóban. Bishoppal is lehet osztani. zsír
  • gallhun
    Ellenőriztem, a 11-es van fennt
  • Juhasz82
    A Directx frissítésre szorul
  • gallhun
    Sziasztok. Segítségeteket kérném ebben a problémában: . Köszönöm.
  • gallhun
    Sziasztok. Segítségeteket kérném ebben a problémában:Sziasztok. Segítségeteket kérném ebben a problémában. Köszönöm. . Köszönöm.
  • gallhun
    Sziasztok. Segítségeteket kérném ebben a problémában. Köszönöm.
  • yossarianHUN
    Stockon is teljesen használható, de azért az első löveget freeből rá kell tenni. Nekem track még nincs is rajta (torziós rugó viszont van), de így is úgy forog mint a veszedelem. Gyorsulása kellemes, végsebessége meg nem tépi le az arcod, de azért tudsz vele cikázni a pályán, T-44 és Centurion között van valahol. Az ágyú kiváló, stabbal és rammerral használom, így baromi gyorsan céloz, pontos, és villámgyorsan tölt (6,3 másodperc rémlik). Olyan mint a Pershingé, csak sokkal megbízhatóbb. Stílusát tekintve második vonalban kell szlalomozni a pályán, amíg a nagyok egymás szuttyongatásával vannak elfoglalva, addig te folyamatosan a legkedvezőbb pozícióba tudsz kerülni, illetve időnként egy bokorba beülve snipeolgatni a gyanútlan ellent. Finom kis gépezet.
  • Master91
    helyes helyes
  • yossarianHUN
    Hivatalos fórumon eléggé fikázzák, én nem értem, nekem eddig ez jön be legjobban a T8 medek közül amiket próbáltam (Pershing, T-44). Csak azt a stílust folytatom vele, amit a Csirinél kitanultam, és nagyon meghálálja. A legnagyobb ágyú még nincs is meg rá, de még egyszer sem éreztem hogy hiányozna, mióta összeszoktunk folyamatosan 2k sebzés körüli köröket futok vele.
  • Master91
    Mert? Jó a 8as? :PP
  • yossarianHUN
    Hetes már vicces lesz a hármas darálóval, ha megtanulod kezelni (nekem ehhez kellett némi idő:). De egyik sincs fasorban sem a nyolcashoz képest:D
  • Master91
    7-est várom azzal a 3 lövéses köpőcsövével....

6ossal se lenn akkora bajom ha lenne több depression, de nincs :/ kis szintűekbe ezt imádtam de nagyon

de csak a special/hellcatek ölnek csak meg :/
  • 505thZajcev[PT]
    Nagyon sok penzt fizet neki a KURUC!!!
  • ToCsEk
    pedig 6os japo imba 7es meg egy zsákfos hulladék :D 155átütés eléggé wicc 789be
  • nobodyattis
    köszi na mentem egyet, győztes kör első tapasztalat elég sok pattog rola viszont a ha a lőwe ágyúja sebész olló akkor az is 6 csak papírvágó van külömbség.Bár nekem az elsö orosz tankom így nemtudom hogy milyen pontattlanabb ágyúval operálni. kredit hozam ugyanaz kb. Szerintem 2 8 assal felváltva dölni fog a zsé föleg még ha emelik is a kredit hozamot, legalább is serB ezt hazudta 2 vodka között
  • Master91
    Hogy mi ?

VI:

Special-Hellcat combók, élvezhetetlen.

Sose lesz meg a 7es japóm...