A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Okmyx #283095 Artys témához:
Birch Gun bejött nekem is (360 fokban forgó torony, lapos test, jól rejthető), annak ellenére, hogy nem lettek túl jó eredményeim vele.
Bishopot most pakolom, már alig várom az FV304-et, a statisztikák szerint a nem prémium járgányok közt a legjobb a credithozama és az átlagosnál sokkal jobb a WRje is (az új method szerint - gondolom hamarosan nerfet fog kapni, az a szokás).
Elkezdtem a KV-2 vonalról elérni az S-51-et is, remélem megéri azt a 93 ezer XP-t kiadni érte, bár hálisten a KV-2 egész jó funfactoros tank (Kösz Szpecnyaz a tippért, így nem adom fel).
Szintén nyúzom a francia AMX 13 F3 AM-et, nagyon élvezem, csatákat lehet eldönteni vele. Foxbat88 áradozott az utána érkező Lorraine artyról, remélem legalább ugyanolyan jó lesz (ha már a credithozama nem ugyanolyan jó). A T6 AMX piszok gyorsan tud mászkálni a pályán és jó a camoja, ráadásul tier 6-on a 950-es sebzés elég piszkos dolog...
Amit dícsérgetnek még az a Grille-Hummel német páros (a Grille balanced WR-es), majd arra is rákezdek.
Az amerikai vonalat viszont sose dícsérgették, a Priest-M37-M41 vonal rettenetes, abba is hagytam.
Az utóbbi pár hónapban hanyagoltam az artykat, de a patch óta nagyon rájuk kaptam - pont mióta SerB kimondta, hogy nem volt rejtett buff...