418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #283142 Nem hiszem hogy mindenhol vége lenne a téli szünetnek,annyi hülye van hogy az fáj,az első csatám totál röhej volt,csak néztem hogy mi az istent művelnek,második harmadik csatában csapattársak sebeztek le csata indulása után,negyedik csatában Jagdtiger 10 lövést adott le 6 sebzés,a csapat átlag sebzése a 0 és a 300 közt.És nem kis tier csata volt. -
VanDaal #283141 Baromira kezdhetnének már valamit ezzel a sok goldspammer retardáltal!
Totálisan felborítja a játékegyensúlyt... Amelyik tankok alacsony pennel rendelkeznek, azok ahhoz lettek balanszolva, és cserébe más tulajdonságokban erősek. De ha ezekbe goldot töltenek, máris indokolatlanul erősekké válnak, mert a legnagyobb hátrányuk csupán egy kattintással kiküszöbölhető.
Míg amelyik tank már alapból jó ágyúval van felszerelve, annak semmi előnye nincs a gold ammóból, viszont a saját hátrányai továbbra is megmaradnak, azokon goldért sem lehet változtatni. Nincsen 30% extra páncél vásárlási lehetőség, sem mozgékonyság, sem camo, sem semmi egyéb... Csak penből lehet plusz 30%-ot venni.
Ez pedig már alapból nem lehet igazságos, mert nem profitálhat mindenki egyformán belőle. Csupán a gyenge penes tankok teljesítményén tud javítani (indokolatlan mértékben), és a gyenge játékosokén.
Lehet itt azzal előhozakodni, hogy mindenki előtt ott a lehetőség, hogy arannyal lövöldözzön... A lehetőség valóban ott van, csak épp rászorulva nincs mindenki!
Meg azzal, hogy a gold nem csodafegyver, az is le tud pattanni... Le tud, csak épp ha azonos távolságból, azonos célpontra adunk le lövéseket, akkor goldból tuti több fog átmenni, mint AP-ból. Elég, ha csak eggyel több... Már az is döntő tényező lehet.
Oké, hogy kivenni nem fogják, de legalább a mennyisége lenne korlátozva, vagy az árát emelnék meg úgy, hogy a tényleg szükséges néhány darabon kívül eszébe ne jusson senkinek full tár goldokkal rohangálni random csatákban... -
Okmyx #283140 A Nagoyb B motorokat a vietnamiak gyártották, és a kikergetett francia hadsereg által visszahagyott tankokba/tüzérekbe rakták. Jellemzően kb. 3x akkora volt a teljesítményük, mint amiket a békazabálók használtak (a tartós ruszki alkatrészek miatt).

-
zsan666 #283139 Nem találkoztam, de bedobtam a google-ba, nem nagy tudomány amúgy... A vehicle_damage.json file a problémás. Ha nem hiányzik, akkor rosszul lett szerkesztve és karakterproblémája van. Amúgy itt a válasz egy hasonló kérdésre.
Valszeg "normális" szövegszerkesztő kell, ami nem kutyulja a különleges karaktereket (ilyenhez én a Notepad ++ progit használom - File megnyit, Menü->Kódolás->UTF-8 kódolás BOM nélkül pipa és szerkeszt.) -
zsan666 #283138 Kb. így járok én is, majd minden meccsem replay-e temp1 és lejátszhatatlan, amit meg szeretnék nézni. Tegnap volt egy kivétel. Látom, hogy rendesen el van nevezve a file, örülök. Aztán mikor jobban megnéztem, kiderült, hogy vmi 70k-s file, ami semmire sem jó. Grrr...
Ahogy olvastam, modoktól független a jelenség mostanában. Elmehetnek ahova gondolom... :) -
Ugyan ez volt velem tegnap. Ezért sírtam itt reggel hogy az ARL44-em tank ászát nem tudtam közzé tenni mert nem volt meg a replay. Szintén egy nullás temp file volt csak a replayek között. Bekaphatják.
És az a vicc hogy szinte csak tank ász replay nincs meg. -
virkir #283136 Ott mindig alap nettó xp-ír.
Tier 3-ban az 1k sebzés azért annyira nem rossz. -
Tegnap zseniális napom volt, kb 30%-os wr. Azért nap végre ISU-val összejött egy Tank ACE. Gondoltam feltöltöm a replay-t ..., feltöltöttem, de az az előző csata volt amin kb 1 tankot sikerült sebezni, oly gyors játék volt. Nézem a replayeket a wot könyvtárban és valóban csak a rossz csaté volt meg. Volt mellete egy temp.... akármilyen állomány 0 mérettel.
Még jó, hogy csináltam róla képet. Legalább azt meg tudom nézni. Ha valakit érdekel délután otthonról fel tudom rakni. -
Plata #283134 1085 xp 11 killért prém accountal? 
Killeket lopkodtál vagy mi a túróért ilyen kevés az xp? -
TiborTamas #283133 Kár, hogy lenyúlták a többit. Ez kevés lesz a top 1000-hez... :D
-
ropi88 #283132 találkozott már valaki ilyennel?
"damage announcer configuration file missing"
akármelyik verziót felrakom, mindegyiknél ez van... -
Victory!
Map: Abbey 2014.01.06. 7:31:21
Vehicle: T34
Exp: 4 662 (x2) Credits: 143 302
Battle Achievements: Acélfal, Mesterlövész, Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #283130 Én szeretem az artyt, arty nerf előtt sok volt a garázsban.Most csak M43,Bishop,Pz.Sfl.IVb.Franciát németet ruszkit eladtam. -
Az ám. Főleg ezzel az artyval. Én kihúztam őket de gyűlölök velük játszani. Tegnap ugyan ez az arty pattintotta ki a 8-as Boriszomat a maradék 430 hp-ról egy lövéssel. Boldog voltam. -
TiborTamas #283128 Megoldódott. -
TiborTamas #283127 Egy elvetemült személyt keresek, aki hajlandó lenne most bejönni velem training room-ba egy percre. Csak egy screenshotot akarok készíteni Himmelsdorfon. :D -
Greenscape #283126 Mekkora egy patkany jatekstilus ez az artyzas.
-
arel #283125 Háát ez tényleg lol.Ilyen durván (hogy 3 perc alatt enyien esnek ki) még én se jártam.A 0-15 vereségemből is csak egy volt eddig,pedig van már v. 5-6 ezer meccsem.
Lehet beleélték ebbe a japán patch-be és sokan kamikaze-tak
-
újabb gyöngyszem, még nem telt el három perc de már eldőlt a meccs, mindezt úgy hogy mindegyik a kemperdombon halt meg, és rohadtul nem értették hogy miért
-
" HE HE HE "
-
Ja és a legdühítőbb hogy egy KV1 lőtt ki, miután háromszor lőttem nullás sebzést a hasába, és volt vagy 15zázalék életereje mellé, plusz rajta kívül csak az artyjuk volt életben, tehát esélyes lett volna hogy lehozom, de a random közbeszólt. -
Komolyan, egyre jobban elmegy az ember kedve az egésztől, a sok barom miatt.
Ma már vagy a negyedik ilyen :
-
Plata #283120 Én nem is játszom mostanában,mert úgyis tele a szerver hülyével. -
Plata #283119 S51 iszonyú szar stock tankként,63k xp a jobb ágyúja,ha jól emlékszem,lehet rosszul,már rég volt.Még hogy az amerikai arty szar,jézus,én imádtam.Mikor megvettem az első artymat,amerikai volt,én az amerikai tankokat szeretem,az első körömben 7 killt szereztem vele.Néztem mint rozi a moziban,imádtam az összeset,az M41 állati volt,M12 után is visszavettem.M41 nekem néha durvákat művelt,asszem vele lőttem ki az első t10-es tankokat,volt hogy egyedül meg nyertem vele egy csatát mikor a bázist elkezdte foglalni 5 t9-10 tank.Jelenleg M40/43 van,tovább nem is megyek,t8 a max nálam,addig minden ág megvan,és ott álltam meg.Na jó azért t110e4-et megvettem. -
Adjunktus #283118 A Nagoybb motor jobb mint a Maybach vagy a Rolls Royce? 
-
madmanic #283117 Hihetetlen. Azt hittem a sok csíra már alszik, holnap suli.. Erre hemzsegnek... -
Attila965 #283116 A GW Panthernél mit érdemes rakni 3.nak a célzásgyorsító és a töltésgyorsító mellé? álcahálót esetleg? -
Ehhh a mai nap vmi csodás!
30 meccsből összesen 3-at sikerült nyerni, és egyetlenegyszer sem voltam az alsó négy tanknál feljebb sorolva, és talán kétszer volt olyan hogy a csapatban kettőnél több volt az 50% feletti player Asszem ez negatív rekord.
Három vereség is volt olyan hogy topgunal végeztem.
Összességében, eddig szépen fejlődtem, de az ünnepi szabi alatt általánosságban romlott minden eredményem. Biztos a bejgli teszi. -
Karelgott #283114 És as KV-2 -nél mi a trükk, tipp? -
csoszi87 #283113 Laptopról.
Most hirtelen nem tudom milyen beállításon van. -
Csoszi miről játszol? Telefonról?

Olyan 1024x768-nak tűnik...
-
csoszi87 #283111 Szerintem meg innen bárkire rá lehet mondani.
-
arel #283110 nekem nagyon bejött,vannak vele igen jó meccseim.Bár nagyokat sebezni és több mint 1 km.-re ellőni csak a továbbfejlesztett csövével fogsz.Eleinte zavaró lesz ,hogy eredetileg hátrafelé megy gyorsan és az ''A,, lesz a balra ,''B,, lesz a jobbra,de 40 -45 km/h. simán eléri.Menekülni azt tud + a ráadás,hogy az üldözőit forgás nélkül ledurranthatja :-). -
Angelus1991ster #283109 Szerintem a Tier II koronázatlan királya a T18 halálosztó:D
( jó tudom egy csalás már az a statjavító TD, és , hogy az utolsó hülye játékos is könnyen elboldogul vele, de akkor is kedvenc ) -
valamit modnom félre szívtál
7es a legszarabb tüzér.
sőt, az egész tüzérek közül a legszarabb
100akat sebzel 8asba igen. csak hogy ~11 secenként... -
Op szarok... -
nobodyattis #283106 T2 be meg ő :)
-
csoszi87 #283105 Valaki kérdezte múltkor, hogy alacsony szinten melyik tank OP.
Szerintem Ő a koronázatlan király.
-
Karelgott #283104 Nekem Grille Hummel nem jött be annyira mint a Birch(játékélményben). -
foxbat88fx #283103 hát nekem nem jön be...
amennyire jó volt a bishop ez annyira gagyi
Crusader SP-t várom már!!! azon legalább van gun :)
ezzel tier 8asokra sebzel 0-100-ig.. marha nagy fun