418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• shbg
    Köszönöm a válaszokat.
    Megvettem a Caernarvont. Stock még. Freet a Japó 8 asra tartogatom. Teszten mentem vele igazi kis fun gépnek szánom. Ott nagyon nem tudtam lemérni mennyit, hogyan pattint stb, részben azért mert mindenki golddal lő ,részben mert tízesek ellen mentem.
    Az angolt inkább "munkábból" húzom ki. Kell egy nehéz aminek kemény feje van, és jó gun dep.-je. Néha a haveroknak szoktam segíteni csapatban és néha hiányzik egy ehhez hasonló tank. A T-32 nálam nem jöhet számításba.
  • keitel33
  • Master91
    neked meg a fejedbe van baki

kell a bann megint?
  • keitel33
    stoppos van egy kis helyesírási bakid.
  • stoppos
    A 88-ast nagy fejjel, golddal. Úgy egész tűrhető tank. Egyszer kipróbáltuk, gyorsulásban a stock db ugyanolyan, mint a nagy fejjel, max motorral.
  • shbg
    Japán hetes:
    Nem szeretem.
    Löveg egy medhez képest egész jó. Páncél nem tényező.
    Mobilitás nincs. Engem az esetek jelentős részében T9-be pakol. Hála a mobilitás hiányának, körbetáncolni nagyon nehéz, flankelés közben is sírógörcs kerülget.
    Mobilitást jól szemlélteti ,hogy lejtőn felfelé egy tigris szintjén van (talán). M109 simán ott hagy lejtőnek felfelé. Előtte lévő tankok viszont jók.
  • AlucardHuN
    Hát a pontossága egy kicsit, valóban de másban ugyanolyan vagy jobb a kínai, penben és rofban ha jól láttam. De ez méga jövő muzsikája, egyelőre élvezkedem T34-1-el :D
  • FosTalicskaa
    Ez a kép szépen bemutatja, hogy mikor létrehozták az átütéseket (nem)számoló "rendszert", mennyire száműzték a valóságot, meg a józan paraszti eszüket a szovjet wg-s kulákok. Minden tankos kézikönyvben matematikai számítás, fizikai modellezés szerint a tank legkeményebb része a frontja és lehetőleg teljesen szemben kell állni az ellenféllel hogy ne láthasson rá a jármű gyengébb oldalára. Ebben a játékban meg... ? A tank oldala legkeményebb pont, az elejét kb le is kell szerelni és eldugni valami zálogház mélyére, hogy az enemy még véletlenül se lőhessen rá, mert ott szinte mindig átmennek a lövések. zseniális. komolyan mondom aki kitalálta ezt az agyfaszt annak adnék is egy matematikai nobel díjat.
  • R3nton
    T-44 pedig LB-1 miatt jobb, mint a kínaiak. Centurion viszont nagyon jó!!! Meg sztem STA-1 is jó lesz. Pershing se rossz amúgy, rám hasonló benyomást tett, mint az indien.
  • popey8
    Ez azt jelenti, h a köv pecstől kör alakú és csak 700 m lesz a látótáv?
  • R3nton
    Én szeretem szerintem nem rossz, de nem nyújt többet egy e50M-nél, vagy egy orosz mednél. A nagy alfa miatt jókat lehet vele menni, viszont a depression tényleg szar, és nem is túl gyors a tank.
  • AlucardHuN
    Hááát nem a legjobb de a vkdb-t egykor kihúztam, Pershing nem izgat, T 44-et kiváltottam a kínaiakkal, PII majd lesz egyszer, Esetleg centurion jöhetne számításba, meg most az STA-1. Meg Usa tárasokba kezdtem bele.
  • R3nton
    a kecske valami olyasmi, mint a szlamb? :D
  • VanDaal
    Szvsz te kiakadnál attól a -3 fokos gun depressiontől :)
  • Oddball29
    Akinek van 121-e, az mondja-e már, hogy megéri-e?
  • foxbat88fx
    erre csak annyit tudok mondani hogy: KECSKE
  • R3nton
    Indienen egyébként nem érdemes gondolkodni. Nem rossz de vannak nála jobbak is. LeoProto és LEO1 viszont szuper tankok, Leo 1 a kedvenc tankom a játékban!
  • Ytar
    - the render range will change from (current) square with a 1000 meter side to a circle of 700m radius
    VÉGREEE
  • R3nton
    azért nem mind1, hogy kb ugyanannyi HP-val tier6ban rohangálsz vagy tier10ben...
  • AlucardHuN
    Gondolltam hogy ez ilyen orosz cromwell, de a type 58 után elegem lett az ilyen low penes cuccokból, és ennek a tornya is puha. Rohangálásra meg ott a wz 131 aminek nemsoká meg lesz az első értelmes 85mm-se.

Stoppos te a 88-aston használltad? Vagy ha tévedek akkor 75-öst? (ebben az esetben lehet szemből is3-at csapkodni:D )
  • R3nton
    A-43 viszont kurva jó, cromwell szinvonal. És az obi416 is jó, szóval csak a 7essel kell szenvedni.
  • R3nton
    Na nézzük akkor tier7 medeket:

T20: egyértelműen jobb, nekem speciell az egyik kedvenc medem
    T-34-1: fenomenális, sokkal jobb tank az A-44-nél, még a T20-nál is jobban szeretem.
    Comet: kiváló cucc ez is sokkal jobb az a-44-nél
    Panther: szintén brutál, ez is jobb az a-44-nél
    VKDB: kb egyszinten vannak, mind2 kurva szar med
    T-43: régen szar volt most már állítólag jó, ergó ennek is jobbnak kell lenni az a-44-nél
    KV-13: nem volt meg, nem tudok véleményt alkotni.
    Japán: szintén még nincs meg, de az elődjei alapján t5, t6, ez is jobb lesz nála.

Összegzés: a saját tierjében kemény 1 tankkal tudja felvenni a versenyt és az a burtál szar vkdb.
  • stoppos
    A DB jó kis tank lenne, ha lenne rendes lövege. Gódot szoktam tölteni bele, plusz a nagy fejjel ugyan nem egy villám, de lehet vele mutogatni magad. Féltávról eszement sok lövést pattint, ami utána ugyi mind spot damage neked. :)
  • AlucardHuN
    Itt pedig a Stug az anti aircraft:D

Amúgy most hogy mondod Renton gondolokozok egy indienen, de ott van előtte az a foskupac vkdb nevetséges lövegekkel. Az vajon mire jó, half brawler half spotter?!xD
    Az A 44 meg elég fura jószág, de tuti meg kell hogy zizzenjek hogy arra rámenjek. Ott van előtte az A43, gyenge és gyúlékony a hasa, a negatív kitéríthetőségre meg figyellni kell mint a új kedvencemnél a t34-1nél. De a lövege az tényleg poén, teszten néztem.
  • foxbat88fx
    és még egy segítség A-44-el kapcsolatban
  • foxbat88fx
    hát ha a statomat nézzük akkor 4770 csatám van medekkel
    persze nekem t8 meddel a max, de azért értek hozzájuk
    tudom mit kell velük tenni
    és hidd el, az A-44 abszolúte jó tank
    tierjéhez képest brutál az alpha-ja, és ezt kell kihasználni
  • R3nton
    Azért nekem elég nagy tapasztalatom van a medekkel. Megvan az összes konkrétan a 2 új ágat kivéve, de azokat is húzom.

Hát nem igen tudnék rosszabb medet mondani most úgy csipőből az a-44-nél talán talán a régi ammorackes kigyullados d10-t-s t-43. De mondom csak talán, meg talán a VKDB.

a páncélja tényleg nem rossz, de ha átütik kiütik a motort és nagy eséllyel ki is gyújtanak.
  • foxbat88fx
    most mentem egy kört az A-44-el
    abszolút használható tank
    ha béna vagy vele akkor (bocsi) de az a Te sarad!!!
    meg kell tanulni használni
  • szasza36
    Akkor tolom tovább.... mert a 10-es nagyon tetszik külsőre
  • foxbat88fx
    bahh... csak nekem jött be az A-44????
    észre sem vettem és meglett vele a 104k exp az Obj.416-ra
    hull down nulla.. magasra ne menj vele
    egyedül ne menj... mindig a frontodat mutasd és az a hvy gun rohadt jó rajta
    én tettem rá szükülésgyorsítót
    sztem wolfpack (mész a többi meddel) tank
    ja és a front páncélja is igen ütős a tier 7 medtársaihoz képest
  • R3nton
    ez van, BF-ben is így van, ha ügyes vagy lelövöd őket, ettől még a tank marad a préda és a repülő a vadász (többnyire ezekeszerint)
  • Angelus1991ster
    Nyár van és Penge pákók a legjobbak:D és még az első videói.

Tényleg ezeket a a hangokat hogy : szőke cigány ááooáá, mitakarezahitle,mágnespicsájú és tegecchii - ezeket egy módba bekéne rakni:D
  • TomDantes
    tessék
    Amúgy meg de, ez teljesen reális, és mindennapos volt, és igen is ez lehetséges. Legalábbis, nagyon sokan nagyon erősködtek, hogy ez így volt, és így helyes. Tök mindegy, a játékban van és lesz ilyen. Nem minősítem, csak mondom, ez a helyzet.
  • R3nton
    Kitartás!!! Tényleg kurva szar! De az obj416 fullosan kárpótolni fog! Nagyon jó!! És a 9-esnél is valami hasonlóra számítok.
  • foxbat88fx
    bojler gyula :D
    példaképem xDDD
  • R3nton
    nyilván a 5000 méterről bombázó B-17-et ;) Most valami random epic lövés, mint BF-ben ami előfordul évente 2x az nem annyira releváns szerintem :D
  • Angelus1991ster
    Ezek az új japán tankok hasonlítanak kicsit a Tiger 2-höz . Valahol. A Chi-ri is kicsit KT fílinges.
  • Angelus1991ster
    Ebből volt:D
    OFF vége
  • Angelus1991ster
  • TomDantes
    Márpedig de. Nézz videókat, ja le tudja szedni a levegőből a repülőt, egy KV1.