418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #283463 Mai becenév: E-25-lapostetű -
Oddball29 #283462 Az alváz tényleg T42 medium, kicsit megkavarodhatott az illető. -
Nem lett volna rossz nyerni..
-
"T69 Medium Tank"... nézd meg mi van a táblára írva

-
Bee #283459 Nekem a motor jobban hiányzott, mint a nagy ágyú. Iszonyat lassú, ha rush van, nem sebzel semmit. A TII ágyúja még elmegy kategória. A torony viszont kell, az alap nagyon puha. -
infók tegnapról:
- a 8.11-ben érkezi a csata közbeni chat kikapcsolásának lehetősége, de az ilyen állapotban lévő játékosokon nem lesz jelölve, hogy ki van kapcsolva
- a jelek szerint a játékosnak való "megköszönés" a csata után a jó teljesítményéért egy még nem közölt időben fog érkezni (SS: ha jól értettem)
- Löwe lőszerrekesz mérete nem változott a 8.10.ben (SS: csak a lőszerszáma)
- Chieftain az US fórumon azt mondja, hogy a Wargaming tud a T42 Medium Tankról (SS: elméletileg megjelenhet a 2. US közepes ágon, de ki tudja)
- sosem volt egy "Porsche Jagdtiger", az egyetlen dolog ami létezett az a "klasszikus" Jagdtiger Porsche felfüggesztéssel (SS: nem a Tiger P testre épült, a teste azonos volt a normál Jagdtiger-el)
- IS-3 választható testek a jelek szerint még nem biztosak, de nagy valószínűséggel kettő lesz: a normál (ami most) és egy korábbi prototípus a hegyes orr nélkül
- ágyú stabilizáció (SS: kisebb mozgás közbeni célzókeresztkilengés) nem fog megnövekedni, amikor a független felfüggesztés érkezik, SerB állítása alapján megfelelő jelenleg
- már van egy alap technikai háttér a szerveroldali visszajátszásokhoz, de Strom azt mondja, hogy még sok dolog van hátra
- lehetséges, hogy a Stalingrad pálya megjelenik a WoT-ban
- Havoc: "amikor elkészül, nem tudok időpontot mondani"
- lehetséges lesznek új 7 vagy 8-as prémium Szovjet tankok
- a prémium tankoknak a jövedelmezősége amiknek jobb, mint a JT88 (SS: harmadik fentről) változatlan marad
- még nincs biztos válasz arra, hogy hogyan is fog megváltozni a TD játékmenet a jövőben
- a rendertávolság meg fog változni a (jelenlegi) 1000m oldalú négyzetről egy körré 700m-es sugárral
- nincs tervben a célzókör megváltoztatása
- semmilyen változtatás sincs tervben a legfelső szintű német tankok megváltoztatására (SS: mármint, a tankok megváltoztatására és nem a tulajdonságaikra) - legalábbis 2014-ben
- a lövedék-röppálya rendszer ugyan az marad a HD kliensben, mint ami most is van
- dinamikus jellemzők (SS: vagyis, felszerelve egy felszerelést megváltozik a tank karakterisztikája a garázsban) be fog kerülni ("amikor elkészül"), de egyelőre mindenki az új klán funkciókon és a történelmi cstaákon dolgozik
- egyelőre nem tudni, hogy mikor kerül sor a 10es brit közepes tank buff/újraegyensúlyozására
- nincs tervben a "hősies ellenállás" feltételeinek átdolgozása
- egy új Flash-re (Action Script 3) való áttérés tervben van. Storm nem biztos, hogy melyik javításban
én csak másolom nem én fordítom ofc
-
Fájt neki,hogy kiszedtem,végig egy bokorban ült,aztán mikor elindult volna... 
-
De free exp rááldozás nélkül azért ki lehet grindolni tornyot ágyút erősebb agyvérzések nélkül ? -
Kell rá a nagyágyú, hogy féljenek tőle. -
Stock E75 nagyon szar? -
Angelus1991ster #283453 Közben megtaláltam. Nagy kaliberű kell az Rhm-ra. -
Angelus1991ster #283452 Jé, trollbuzika befejezte mára. -
Angelus1991ster #283451 Bocsi, rosszul kérdeztem . Közepes vagy nagy kaliberű kell ezekre? -
Mindenre kell, amire lehet. :o Azokra még mellé kell periszkóp és álcaháló. -
Angelus1991ster #283449 Stuer Emil ( Pz.sfl.V)-re és Rhm.-Borsig WT.-re nagy kaliberű töltésgyorsító kell? -
A 850-esek helyett lesz 750. -
Küldjétek át az MTA-ba, ott még anyázni is lehet:D -
A HAD-ban a karkinoszKEP-et retorzióban részesítjük, amennyiben nem történik változás a viselkedésében ki fogjuk tenni a klánból.
Üdv:
AcE_CSFFCSK
HAD
Cmd -
Angelus1991ster #283445 Nem úgy van, hogy a regisztrációt követő 30 nap után lehet az SG.hu fórum oldalán a megjelenő fórumtémákhoz hozzászólni?
R-Borsig sebzését és a többi 700-900-at sebző tank vagy TD sebzését is lecsökkentik vagy csak a Fosch 155-ét? -
Hagyjátok, szerintem nagyon vicces a tudat, hogy valahol a "közelben" üldögél szerencsétlen a gép előtt, és gombóc van a torkában, mert kb. annyira törődik vele mindenki, mint egy szaros pelenkával.
Légy boldog (komolyan mondom), hogy nem ilyenek vagytok, vannak sajnos ilyen rossz sorsú dögök. -
Bee #283443 2003-ban regisztráltam az SG-n. Én már mindent láttam, ami egy fórumon előfordulhat. Az ilyen trollkodások akkor igazán szórakoztatóak, amikor egy intelligens csóka nyomja, változatosan. A mi kis pattanásunk sajnos nem ez a kategória. -
marcel3232 #283442 Engem az érdekel hogy ne hazudozgass amikor hüllyébb vagy mint egy marék molylepke. -
Na te vagy az utolsó, aki érdekel xD -
marcel3232 #283440 Te meg a vizsga két külön fogalom.Ilyenek max kisegítőig jutnak. -
Délelőtti izgalmas csata, majdnem sarokba szorítottak :D
T34 - Tank Ász -
Hát vizsganapján én már nem szoktam tanulni, mert csak összezavar :P Az, hogy nem valószínű hogy meglesz, nem emiatt van, hanem mert nagyon gecik voltak.. :D -
Angelus1991ster #283437 Nem tudom,én nem tudok rajta röhögni. Valahogy elkeserítő. Mióta csinálja ezt a kis trójai. 1-2 éve? -
akdestroyer #283436 Na valaki? -
csoszi87 #283435 De az a szomorú, hogy nem veszi észre hogy nem idegesít már senkit.
Nem vicces amit csinál, de mind rajta röhögünk.
Mert ilyen szerencsétlen kis pattanásos gyerek.
Van 2-3 szó amit ismer és ezeket keverve beszól boldog-boldogtalannak.
Olyan, mint a viccben:
-Pista bá! Igaz, hogy beszűkült a szókincse?
-F*szt! -
A Skype mennyire használható manapság? Vannak azért Ts szerverek is, amik nyitottak valamilyen szinten. -
Angelus1991ster #283432 "Az lenne hasznosabb ha fognád magad és vonat elé ugornál.Jobb lenne az emberiségnek ilyen degeneráltok nélkül"
-ez nem felbújtás öngyilkosságra? van valami törvény ez ügyben, úgy emlékszem. -
Angelus1991ster #283431 Nah ebből könnyű lesz kivágható sémát készíteni. -
keitel33 #283430 Most ünnepli hogy kinőtt az első pattanása.Azért ilyen jó a kedve a kis nyomorultnak. -
csoszi87 #283429 De fel tudom fogni, de most valahogy NEM TUDOK ELLENÁLLNI! -
keitel33 #283428 Az lenne hasznosabb ha fognád magad és vonat elé ugornál.Jobb lenne az emberiségnek ilyen degeneráltok nélkül. -
csoszi87 #283427 És sokkal kevesebb a pattanása is.
-
Szpecnyaz #283426 Most komolyan nem bírjátok felfogni hogy nem szabad válaszolni neki? -
keitel33 #283425 Jaj ne anyukád nem vette észre hogy még nem feküdtél le.Nyomás aludni kis szaros. -
Angelus1991ster #283424 Valószínüleg eme kis majomnak hasznosabb az élete, mint ennek a gennyedéknek. -
akdestroyer #283423 Valamelyik pro tier8 platoon, skypeal?
Kérlek segítsetek, mert 0-9-be vagyok, és nem bírom, kizárólag agyhalottakkal dob egy csapatba a játék a lilák ellen, és a győzelemhez sokszor csak 1 ember kéne mellém aki nem mocsári zuzmó. skype nevem: akdestroyer