418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #283784 Ne röhögtess már, E-100 mindenben veri az aszfaltsebességet leszámítva. E-100 meg elég jól meg tudja magát a goldtól is védeni. Randomban meg addig ér valamit, amíg ki nem hoznak rá egy hitbox skint. -
Bee nem értek veled egyet. Az E-100 nálam sokkal többet ér mint a FaiLöwe. Míg az E-100 egy tízes, addig a másikat egy nagyot lövő 9-es tanknak tudnám besorolni. -
Bee #283782 Szerintem nálatok az aktív tagok prémium fiókkal tolják, szinte mindenkinek van prémtankja is. A kevésbé profi klánok szintén ugyanígy tolják, azzal a különbséggel, hogy ők többen veszik az aranyat a prémre/tankra/képzésre, mint ti, mert nincs nagy bevételük CW-ről és ESL-ről.
@Oddball: szerintem az E100 használhatóságával vetekszik a VK. Nem CW tank, de randomban szórakoztató. Ott pedig szinte tök mindegy, hogy miben ülsz, sok a goldspammer. A torony így is pattintgat rendesen. -
stoppos #283781 Azért így is szép emlék marad. :) -
Papa addig állnál fél lábon míg egyetértek veled egyszer is, a régészek megkövülve találnának rád 2000 év múlva ugyan abban a pozícióban.
-
stoppos #283779 Gondolom meglepődött, mikor megnézte az eredményt, hogy kinyírta a T-54-et, miután otthagyta a meccset, látván hogy esélye nincs. Még az volt a szerencse, hogy nem én voltam az utolsó élő tank a csapatban, mert akkor megnyerte volna a meccset. :) -
Hát, überelni nem... :)
M44 arty -val tolom, majd az egész csapatom oda, T29 foglalja a bázisunkat: Kill 2-3 lövésből. :)
Majd egyedül maradok, kill, kill, kill, már 5 -nél tartok, és egy 486 eff. -ű T-34 van ellenem! BAMM, bemákol 300 méterről....
És nem is a halál, vagy a vereség húzott fel leginkább, hanem hogy a gém elbaxta a replayt, és visszajátszhatatlan...... :'( -
Mármint 2 fraget gyűjteni AFK-zás közben? Az durva lenne. :D -
Ha már vicces WT E-100 storyk a tűz körül:
Ma az 59-16om duplázása közben Mines északról (miután a szigetre indultam a hegy elfoglalásának esélytelenségét látva, de visszazavart egy szigetre jövő T69 a kezdőnk melletti kis artysafe hegy mellé a sziget mellettivízben spotoltam egy WTE-100at.
A story úgy is folytathatódna, hogy miután belelőttem 2-t, és ő lepattant a 200 hpmról, visszahúzódtam a hegyhez. De a T69 láncolt közben. :D -
stoppos #283775 Ó én egyszer T-54-gyel pattantam egy arty éléről, majd véletlenül nekihajtottam és megöltem magam, mert már alig volt HP-m. Mindezt úgy, hogy az lett volna az első top gunom a T-54-gyel, ő volt az utolsó ellenfél és utólag visszanézve a meccset látszott, hogy AFK. Ezt tudja valaki űbereleni? :) -
Őszintén? Nem nagy durranás, sőt elég gáz néha. Úgy viszi a kreditet mint az állat. Talán meg sem érte a fáradozást..
De! Most menned kellett érte 30 csatát? Annyit megért. Mégis csak egy "ritka" tank ami nem lehet meg mindenkinek? Igen. Jelzi hogy képes voltál valamire amire sokan nem? Igen. Már megérte.
Én is megyek vele nap, mert mégis csak az "én kölköm". -
Jpz-nek üzenem:
-
Ne nyald a hátsóm, mert megy a hasam, és rosszul jársz. Bár te fényesre tudnád... Tudod, goldszínűre. :D -
Volt már, hogy rám lőtt egy JP100, én GW-Tigerben ültem és az első lövése lepattant :D -
madmanic #283770 Tudtam, hogy számíthatok rád..
-
Szívből remélem, ha tényleg ennyi wn7-ed lesz ennyi 10 kihúzása után, nem fogsz ennyit sírni itt a fórumon nap, mint nap.
Tényleg nem elég neked az ingame chat, hogy levezesd a feszültséget? -
stoppos #283768 Tegnap a pörsiben ülve spottoltak fel és rámlátott egy WT E-100. A sztori úgy is folytatódhatna, hogy ezekután háromszor lepattant a fejemről, majd seggberaktam, felgyújtottam és betoltam a folyóba. De nem ez történt... :) -
Oddball29 #283767 T23E3 76 mm M1A1-el tier7-be prémiumként... Nagy ötlet. Ebből se fognak eladni semmit. Ram II megcsinálja ugyanazt. -
Én beszólok, mert gyorsabb kiengedni úgy a gőzt, de akkor sem lőnek meg. Ma eddig 1x lőttek meg, mert bementem egy Chi-Nu elé, amikor kilőttem egy KV-1St a Hellcatemmel. Az én hibám volt, mégis ő kért bocsánatot. -
Biztos hogy nem lesz! Én bízom benned. Persze csak azért mert azt a szintet sosem fogod elérni...
-
R3nton #283764 Meg gondolom a reload time is őszinte mosolyt csak az arcodra ;)
Nem irigységből mondom, de valóban megért ennyi fáradalmat az a tank? Én ez idő alatt kihúztam a WT E-100-t meg még több másik ágban is jól haladtam. -
Oddball29 #283763 CW-re viszont tök haszontalan. Brutál lassan céloz, és nincs kötény ami védje a csupasz oldalát a HEAT-tól, tornya is gyenge 10-es mércével. Randomban addig ér valamit, amíg el nem kezdik prémiummal kikockázni. Tolatós taktikára meg alkalmatlan a túlnyúló toronygyűrű miatt. -
malystryx #283762 Mintha azt nyilatkozták volna, hogy a T95E6 nem lesz kifejleszthető, ez is gondolom ajándék tank lesz valakiknek. De ne legyen igazam. -
madmanic #283761 Nem.
Ha belemegyek akkor tudom, hogy az én hibám. Ha szándékosan belém lő 4-5 alkalommal, vagy szándékosan belém rohan azt nehéz véletlennek nevezni.
Nézd el nekem, hogy bátorkodtam a magam szerény teljesítményével beírni a fórumba..
Szívből remélem, hogy ha majd ha akkora volumenű, kivételes képességű játékos leszek mint te, nem lesz ekkora arcom...
-
Bee #283760 Én imádom a VK-t, bár az akciók miatt szinte nem is megyek T10-ben (kell a pénz a Leo-ra és az E50m-re).
Brutális tank, sokan nem tudják, hogy hol kell belőni, az ágyút megszoktam az E100-on, de a 43 km/h-val száguldó 100 tonna őszinte mosolyt csal az arcomra rammoláskor... :) -
Hát, nálunk pl. kétlem, hogy olyan sok bevételt elért volna a WG, nem hallottam olyanról, hogy valaki saját aranyért képzett volna át legénységet a 2. kampány alatt. A klántól kaptak rá 1000 aranyig, ha kértek, 1x, de ennyi. -
Bee #283758 Mostanában új ágak húzása miatt gyakrabban megfordultam alacsony tierben is. Furcsa, hogy engem 100 csatából max. 1-2 alkalommal sebeznek meg a csapattársaim. Üdítő kivétel lennék? Vagy lehet, hogy nem szólok be a 0-2k csatás pirosaknak, mert 5k csata alatt nem érdemes nézni a színt? Hm... Neked is van ilyen tapasztalatod? -
Oddball29 #283757 Mondjuk ezek a cw-m nyerhető tankok leginkább a garázsban fogják az első pár nap után a port. -
Ez biztos kérdés akart lenni?
-
So? Lehet, belementél a lövésébe. Csak 2 sort benyögtél. És egész nap itt sírsz. Eddig egy sárga-zöld accot, és egy szétstatpaddelt accot mutattál fel.
Nem lennék meglepődve, ha nem véletlenül sebeznének meg mindig. :) -
Bee #283754 Alapvetően a játékosok célja a csúcsig eljutni, ez pedig a T10. Kit motiválna néhány új T3-T5-ös tank? Ki váltana free XP-t ezekre?
Az M60 és a VK 72.01 CW-n nyerhető tankok voltak, most márciusban lehetséges, hogy egy új orosz T10-es med lesz ajándék. Pont az a lényeg ezekben a nyereménytankokban, hogy nem lehet őket megvenni (a VK elméleti értéke pl. 22.500 arany). Így, ha valaki szeretne ezekkel játszani, CW képes klánhoz kell csatlakoznia. Az ilyen klánok többsége több T10-es tankot vár el, ergo sokat kell játszani ahhoz, hogy megfelelő tankállományod legyen CW-re. Ezért általában prémet és/vagy prémtankot kell vennie a delikvensnek, hogy ki tudja farmolni a CW képes tankok árát és a T10-es csaták költségét. Pl. volt olyan CW-m, ahol nyert csatával 150.000 kredit úszott el lőszerre és javításra (vakon kellett lőni a nyilvánvaló TD helyeket, fedezettűz). Ez egy csata volt a napi 3-4-ből, több, mint egy hónapon keresztül. Nagyjából 6-8 millió kredit ment el az event alatt összességében. Ha átgondolod, akkor nyilvánvaló, hogy az a 60-80.000 játékos, akik rész vettek az eventen, sokkal nagyobb bevételt generáltak a WG-nek, mintha néhány 1000 játékos megvette volna a VK-t aranyért. Arról már nem is beszélek, hogy a vásárolható T10-es tank - mivel mindenki számára elérhető - több 0k csatás paradicsomot, tapasztalat nélküli játékost hozott volna magas tierbe. -
madmanic #283753 És én sebzem saját magam, mi??
Ha nem látod, el sem olvasod, vagy csak egyszerűen nem érted amit látsz minek válaszolsz??
Csak neked:
MAJDNEM MINDEN CSATÁBAN A CSAPATTÁRSAK SEBEZNEK SZARRÁ.
Így már fogtad? -
Arra még sosem gondoltál, hogy te vagy az átlagos vagy gyengébb képességű? -
madmanic #283751 Egymás utáni csaták...
Szerzett kredit: 29 071 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 1 560)
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Szerzett tapasztalat: 465
Szerzett kredit: 14 578 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 67)
Sok retardált köcsög... -
stoppos #283750 Még csak a random sem kell hozzá. Elég egy szar összeállítás és pár rossz helyezkedés és átmegy a csapaton a lemmingtrain. :) -
Soha ne becsüld alá a vörös v sötét sereg hatalmát ;) pláne egy kis szerver segítség (sok lepattanó, eltűnő lövés, de ezek csak legendák) -
foxbat88fx #283748 95??? XD
akkor nem szóltam :D azt hittem már ez a 70is marha ritka...
de akkor is érdekes... 3db lila EFE a csapatban és lose -
95%, de volt már, hogy nyertünk 5%-ost. -
Volt már 5%-ra is win, szóval nem meglepetés. :) De ilyen most nem lesz, mert fejfájás van 1000-el. :D
#283739: Azért a JT-vel is elég könnyű ugyanezt eljátszani. -
stoppos #283745 95%-ost buktam, és 5%-ost nyertem. Ez utóbbiból háromra emlékszem.