418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
atee73 #283944 meg mindig nem erted , ha a vesztes csapatban vagy mondjuk t9-ben sebzel mondjuk 3k-t ( ami nem kiemelkedo , de azert megtetted a magadet) nem kapsz semmilyen medalt ( azert ilyen is elofordul eleg surun) , es a nyertes csapatban az afk/bot/idiota aki o damage-val zart tobbet kap mint te. -
Az most is megkapja a teljes xp-t, amennyiben csata hőse medált szerez,ami :top gun,védő,mesterlövész,acélfal stb.
-
atee73 #283942 nem a csapatnak.... annak aki csinalt is vmit , olvasd vissza
-
Paradoxon61 #283941 Bee!
Őszintén szólva annyira a fejlődés ezen része nem érdekel, nem foglalkozom vele. Azért játszom, mert sok időm van és szórakoztat a dolog. Mivel ennek a játéknak a tank csatához igazából annyi köze van csak, hogy benne van a nevében a tank, így bevallom őszintén sokszor többet nevetek, mint lövöldözöm azon, amik benne zajlanak. :)Jó kikapcsolódás egy nyugdíjasnak a második gyerekkorra. :)
Ha megnézed a listát mikkel randalíroztam eddig és mióta játszom, azért elég messzire jutottam 3300 csatával a koromhoz képest. :P
Még akkor is ha most az IS 3 alap felszereléssel felér 3 heti folyamatos krumplipucolással egy egész ezred részére.... -
Miért kellene a vesztes csapatnak,ugyanannyi xp-t kapnia mint a győztesnek?
A másik a foglalókör, persze csodás lenne ,ha nem tudnánk foglalni, és maradnánk 8-an egy tank ellen amit nem találunk meg, aztán döntetlen.
-
Dave55 #283939 No de ha nem rakná föl és menőzne magával akkor oké, no de így. -
atee73 #283938 van igazsag abban amit mondasz -
Paradoxon61 #283937 No ilyen az, amikor az óvoda helyett a géphez engedik.... -
Dave55 #283936 Ez mondjuk igaz, de nekem már ez is sok volt. -
Bee #283935 Tehát helyes volt az elméletem. :)
De Te még csak 3300 csatát játszottál, innen még könnyen tudsz fejlődni. Most altatom a fiamat, utána leírom bővebben. :) -
Nézném, de holnap pont suliba leszek >.> -
Ez még nem is olyan hülye! -
Paradoxon61 #283932 Katana6161 név alatt találsz meg a játékban. -
stoppos #283931 Légy újra üdvözölve, mausbattle... -
stoppos #283930 Tévedtem... -
Paradoxon61 #283929 Ezt a részét nem is vitattam, hogy az egyén is fontos.
De látom páran félre értették a lényeget.
Amit kifogásoltam, azaz amiről negatív véleményem van a játékban:
A játék és a jutalmazás ( credit, pont ) a csapat munkájára épül. Ha nyer oké, ha nem, akkor alig ad valamit, hiába lőttél ki 6 enemyt.
Magyarul még az is többet kap, aki a nyertes oldalon a háttérben sunnyogott a csata alatt és 1 lövést nem adott le.
Igazságos az lenne, ha a lelőtt hp és kill alapján pontozna, függetlenül attól, hogy ki nyert.
Nekem ez a véleményem, és ez is marad. Akárcsak a bázis foglalás dologról, amit szintén marhaságnak tartok. Sokszor 2-3 veszteség mindkét oldalon és vége a csatának, mert 3-4 gyors berohan, elfoglalja a bázist és kész. Aki meg harcolni indult, nem ér vissza. annak is sok értelme van... :)
Harc lenne az utolsó tankig, vagy amíg le nem jár az idő és kész.
No de ez egy magán vélemény, nem kell vele egyet érteni. -
KamionosBarat #283928 Már csak 70%. Ide is bemásolom a Prohardveres hozzászólást, hátha érdekel valakit.
Régebben kérdezte valaki, hogy az aláírásomban szereplő streamelgetős időszak mikortól veszi kezdetét. Az időpont már biztos, így az első adás holnap 18:00 órától kezdődik. Itt láthatjátok majd: http://hu.twitch.tv/mrscheff
Egyelőre random csatázgatás felmérés céljából. (Van-e rá igény, tetszik-e nektek és hogy élvezem-e?) A terv egyébként az, hogy hétfőnként és csütörtökönként 18:00 órától lenne 2-3 óra adás. -
Nos a témához annyit tudok hozzátenni hogy az elmúlt 10ezer csata alatt 1% alattit változott a win rate em, hosszu távon nem tényező a szerencse. -
Bee #283926 Akkor légy üdvözölve újra az SG-n! :)
1. Így van
2. A csapaton múlik, de néha lehetek én(55% WR) is döntő tényező. Szakesz(71%)-Diegho(passz, de meglepne, ha 65% alatt lenne)-Pointer(60,5%)-Kwagga (60,5%)-stb.. pl. sokkal gyakrabban hoznak le hátrányból/döntenek el csatát, mint én. Most Hami-t fel sem hozom a 82,2%-os WR-tel, mert ő rengeteget századozik. A lényege annyi a dolognak, hogy ők a saját HP-juk többszörösét sebzik, több tankot lőnek ki (kevesebb ágyút hagyva az ellenfélnek), mint az átlagos játékosok, és ez már 60-70%-ban elég ahhoz, hogy megnyerjék a csatát.
3. Fent kifejtettem.
Én nem vettem észre, hogy a jobbak mindig egy oldalt erősítenének. Vannak anomáliák, de szerintem random az egész.
Semmi közöm a nevedhez, szívesen olvasom mindenki véleményét. Egyedül azért érdekel, mert kíváncsi vagyok az elméletem helyességére. -
TiborTamas #283925 "Az enyém most 44,8%"
Nincs több kérdésem. Szerintem felesleges lesz győzködnötök. -
Dave55 #283924 Hi emberek, ez a videó csak engem akaszt ki vagy másokat is?
-
atee73 #283923 Ne vedd magadra ,csak mar mindenki paranoas ha meglat egy friss regget , mivel egy idiota azzal szorakozik hetek ota ,hogy bereggel mint uj felhasznalo , mindenkibe belekot kibannoljak es kezdi elorol masnap.
namost az igaz hogy a program donti el hogy melyik csapatba kerulsz(ebbol jonne 50-50 rate) ,DE 100 meccsbol 5-10 esetben egy jatekoson mulhat a win/loose ,igy alakulnak ki 5 ezer csata felett a kulonbsegek , hogy az egyen milyen aranyban tud elni a lehetoseggel -
Egy egyszerű tyúk vagy tojás kérdéssel rávezetlek, hogy hol a hiba a gondolatmenetedben:
Mi volt előbb, hogy te eldöntöd a csatát, és utána nyeritek meg; vagy előbb nyertek, és utána döntöd el a csatát? -
Paradoxon61 #283921 Talán olvass figyelmesen stoppos, hogy mire is írtam a 7%-ot. :)
Az enyém most 44,8%
Beleszámítva a mai "csodálatos" 32 csatából 20 vesztett eredményt is. :) -
Paradoxon61 #283920 Bee!
Nem szokásom trollkodni, bár mindenhol mást neveznek annak, az emberi nyelv meg a sajátom. :)
Ami a cáfolatot illeti:
Nézzük a tényeket és cáfolj Te, ha tudod.
1. A program dönti el melyik csapatba kerülsz.
2. A csapaton múlik, hogy nyersz, vagy vesztesz, lehetsz döntő tényező, de nem nyerheted meg egyedül.
3. A fenti kettőből adódóan nem egyedül rajtad múlik a végeredmény.
Az, hogy a program valamilyen módon összesorsolja a jobbakat, rutinosabbakat egy idő után a másik fél kárára, hogy jobb legyen a mutatójuk nem válik a rendszer dicséretére.
Ami pedig a játékos nevem illeti, a véleményemnek mi köze van ahhoz, hogy milyen néven vagyok a játékban?
Igen, tegnap regiztem, mivel a régi belépésem törlésre került, ami nem csoda hisz már 10 éve nem jártam erre. Most is csak e játék kapcsán tévedtem ide. -
stoppos #283919 Azt írta, hogy 7% körüli, szal tuti nema win rate is luck bagázsba tartozik. Mondjuk az inkább 14%, de egy irányba az 50-től legyen kb hét. Halandóknak... -
Bee #283918 Tegnap regisztráltál ezen a néven, tehát vagy valóban új tagot üdvözölhetünk benned, vagy a szokásos troll jelent meg köztünk emberi nyelvre hangolódva.
Régebben volt már itt erről vita, de fura módon mindig az átlagos vagy annál gyengébb statisztikai mutatókkal rendelkező játékosok állítják azt, hogy a győzelmi arány kizárólag szerencse kérdése. Hosszú távon vizsgálva az egyes játékosok teljesítményét kiderül, hogy a teljesítménye hatással van a győzelmi arányaira. Nem fogsz találni 50%-os unikum játékost, 65-70% körülit már annál inkább. Piros-narancssárga játékos sem fogsz tudni mutatni több, mint 5000 csatával a háta mögött 60% feletti győzelmi aránnyal. Ha - mint állítod - kizárólag szerencse kérdése lenne a WR, akkor 50% körül mozogna mindenkié. De ez nem így van.
Logikusan tovább boncolgatva a kérdést: azt sem vetted figyelembe, hogy nagyon ritkán kerülsz olyan csatába, ahol kizárólag a saját tierbeli tankok vannak. Csatán belüli top tierben vagy spotterben egy unikum vagy egy kiváló jártékos könnyebben eldöntheti a csatákat.
De cáfolj meg nyugodtan, ha szerinted nincs igazam, de ezt tedd úgy, hogy leírod a játékbeli nevedet is - kíváncsi vagyok, hogy helyesen tippeltem-e. -
Greenscape #283917 Ha mar van 5 killed es neked adjak az utolsot akkor en nem aggodnek a helyedben, hogy a csapat hozta ossze neked. Egyebkent is ha belegondolunk az osszes killt a csapat hozza ossze mert nagyon ritka amikor magadnak spottolsz es te lovod le az osszes hp-jat egy tanknak.
A WoT-os etiketthez egy tortenet: A multkor 13-90-nel voltam Fisherman's Bay-en. A vegen en maradtam a egyedul egy T57 ellen. Nekem 50hp neki 800 korul. Kozepen kergetoztunk egy haz korul vagy 2 percig majd mikor fel perc maradt irtam, hogy kimegyek, lojjon ki mert a draw senkinek sem jo. A csapatunkbol tobben is GG-vel jeleztek, hogy egyetertenek.
-
Oddball29 #283916 3 fok történelmi gun depression-el, hajrá. -
Bee #283915 Ezért én küzdöttem meg, nem kértem a csapattársaimat, hogy hagyják meg nekem a killeket, nem kértem őket, hogy ne foglaljanak. De... Ha nem kapom ki a T30-at vakon ammorack-kel, akkor nincs meg a pool medál. Látták, hogy közel vagyok a 10 killhez, mégis beálltak foglalni úgy, hogy az ellenfél esélytelen volt. Íme:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
9 killnél járok, de 3 tankunk azért foglal...
Itt a bemákolt tizedik, ami ha nem sikerül...
...akkor a Pool sincs meg, mert kilőtték a foglalók
Aki pedig nem hajlandó lemondani a foglalás miatti pár xp-ről, vagy egy killről ilyen esetben, annak kívánom, hogy szintén lelopják a killeket, amikor közel van egy epic medálhoz. -
stoppos #283914 "Ő a goldammó az acélcsőben." :) -
TomDantes #283913 Bocs, ezt akartam, de ezt pont nem olvastam. Az ilyen hozzászólások elvesznek, a jaj megint kikaptam, jajaj.-ok között. -
besti #283912 Mit szeretnél még ezzel kapcsolatosan tudni? Egyébként voltmár: #282460 -
"Te vagy a fény az éjszakában..." :) -
Paradoxon61 #283910 Alfa teszt fázisban van jelenleg.
Honlap: http://worldofwarships.com/
Fórum: http://forum.worldofwarships.com/
Akit érdekel és tud angolul itt mindent megtalál. -
lexlutor #283909 mivel a top 10 kap csak beta kulcsot, igy nem sok embert fog lazbahozni szerintem.
es ennel tobbet en meg nem is hallottam a warshipsrol. -
TomDantes #283908 Mégegyszzer hátha valakit érdekel, meg hogy mi ez pontosan ?
Vagy senkit se érdekel? Jó hát nem lehet mindig azt leírni, brühühü szar a csapat brühühühü -
KV13 hoz valami jó tanács? -
Lucifer001 #283906 Nem tudom megkaptad e már ... tessék
http://www.randomcodegenerator.com/generate-codes#result
Mire kell ? :P -
Nem mellesleg a Kv-122-nek jobban döntöttnek tűnik a páncélja. Fapfap, more armor. És a pletyka szárnyra kél..