418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Várj egy kicsit, hátha kell egy kis nekifutás .. -
rolio #284223 Már javasoltuk neki, de nézd meg, foxbat is már "nemet váltott"... -
Gyuszopapa #284222 Egyiken sem. -
Adjunktus #284221 Semennyire!
Hála Istennek!
Add is el gyorsan!
-
rolio #284220 Hol nem jelent meg? A játékban vagy a honlapon? -
Gyuszopapa #284219 Tudok valahol reklamálni. -
Gyuszopapa #284218 Kaptam ilyen alienware-s kódot,300 arany 1 nap prémium.
Beléptem aktiváltam kiírta hogy aktiválva de se a 300 arany se az 1 nap prémium nem jelent meg? -
darkwraith #284217 köszi :d
-
ez az -
S-51 nagy ágyúja mennyire számít pontosnak? Teljes össze szűkült állapotban se sikerül mindig eltalálni a nagyobb darab tankokat. -
TiborTamas #284214 Én elhiszem, hogy vannak ilyenek, de attól, hogy vesznek neki goldot még ugyanúgy össze kell szednie valahogy a nagyobb tankhoz szükséges xp-t. A semmit nem tudja átváltani aranyért sem, ezért nem fog egyből nagy tankban ülni. (kivéve persze 8-as prémek, ha az már annak számít :D) -
suba53 #284213 Sok a jómódú család, aki veszi az aranyat a kölkének számolatlanul.
A kicsike meg szeretne egyből nagy tankba ülni, hát nem édes? :-)
Az unikum az a hír volt, amikor azért nem büntettek meg egy amerikai kamaszt, aki részegen vezetve négy embert megölt, mert a védelem szakértője szerint annyira gazdag hogy nem képes a cselekedeteinek a következményét felmérni.
Hogy a gazdagság sokaknak elmebajt okoz, azt eddig is tudtuk. De hogy ez mentő körülmény legyen ! -
darkwraith #284212 Ehhez a csajos legénységhez tud valaki egy linket adni?
köszi -
Pff, akkor már 1 éve is volt annak, nem csak egy hónapja. :) -
Gyuszopapa #284210 Karácsony utáni hétvégén frissült mert változtak az adataim. -
Gyuszopapa #284209 A játékon belül néztem,nem az xvm-el. -
Nekem már egy hónapja nem frissült lassan az XVM... Azalatt jó sok csatát mehetett. -
Gyuszopapa #284207 Gratulálok 10-1 nyert csata.
300-600 csatával 6-7 szintű tankokban ülnek.Ilyenek a csapattársaim a top tankokban.
A csúcs: 310 csatával IS-ben a gyerek,kb. 1.5 percig élt.Biztos a minimax-on látta a WOT reklámot. -
Szpecnyaz #284206 Hát ezen jót röhögtem. -
yossarianHUN #284205 Van az úgy, hogy az ember rosszabbnak érzi a helyzetet, mint amilyen. STA-val az 50. csata után azt hittem 20% körül van a winrate, megnéztem, és 48 volt. Pszichológia. -
Jó igazad van, ez túlzás, de hogy nem nagyon volt mostanában a napi WR 30%-nál öbb, az tuti.
Vagy én nem látom már reálisan.
-
“In other news, the office of Taktikal Press (Wargaming’s publishing company) apparently got raided by FSB after some idiot reported it for preparing a terrorist attack on Sochi olympics by (if I understood it correctly) producing biologically infected fruit juices.”
Epic. -
Nekem az a fura hogy néha még unikum játékosokat is látok az első percekben elhullani. Gondolom látják hogy megint noob a csapat és leszarják az egészet. :D -
yossarianHUN #284201 Szóval az elmúlt 300 csatában 10% volt a win rated? Pics, or it didn't happen. -
a tetves MM-et mikor akarják úgy felprogramozni, hogy nagyjából egyforma csapatokat tegyen egymás ellen?
Az ünnepek alatt elkapott az agybaj, a lehetetlen játékokat látva, és direkt elkezdtem felirogatni, és 300 csatából kb 10 százalék volt amikor olyan csapatunk volt aki fel tudta venni a versenyt az enemyvel. A meccsek általában úgy indulnak hogy három négy percen belül már tíz tanknak annyi. Olyankor elég nehéz bármi érdemlegeset alkotni.
A winrate és az effi is meredeken zuhan lefelé. Azért azt elég nehéz elhinnem hogy hirtelen ennyire elfelejtettem játszani. -
Valaki még kérdezte is a chatben hogy mi történt hogy már "csak" 74k goldja van... :D -
tegnapi mai infók:
- Túl sokszor vagy ugyan azon a pályán? "Összeesküvés!"
- Lehet hogy a nem Europai (Brazil, Argentin) tankok amik nem passzolnak sehova, be kerülnek majd a játékba.
- Lehetséges hogy lesz még több Autoloaderes ág.
- A jármű tier nem számít abban hogy melyik pályát kapod (kivéve ami kis szintüekre van korlátozva)
- Az átütés és a lövedék sebzése is külön dől el, azért van hogy a nagy átütéssel rendelkezdő lövedékek nem okoznak nagyobb sebzést vékony páncélra.
- SerB azt mondja hogy nem igaz az hogy vékonyabb páncélt eltalálva a lövedék több kinetikus energiát tart meg és így több sebzést okoz.
- SerB azt mondja a bot detektáló rendszer működik.
- Nem lesz minden lerombolható az új fizikával (pl a hidak nem)
- Az IS-6 nem lett a legnagyobb számmal rendelkező T8 nehéz tank.
- A Könnyű tank szerepe a városi pályákon SerB szerint: "felderítés, és az ellenfél oldalba kapása"
- A történelmi csatákban a Tiger II-vel szemben ugyan úgy mint a valóságban ezek lesznek: T-34/85, SU-100, IS és ISU-152 ("amennyi szükséges")
- Nem lesz több lépcsős történelmi csata.
- Orosz tankok 122mm löveg nélkül küzdenek Tiger II és Ferdinandok ellen a történelmi csatákban? "Oskinnek sikerült valahogy 122mm nélkül is"
- Az ég textúra fejlesztése alacsony prioritású.
- Úgy tűnik nem változtatják meg a tűz mechanizmust.
- Lesz gyors (egy klikk) legénység mozgatás tankok között és lesz opció a gyors átképzésre is.
- A Type 59 rosszabb mint a T-34-2 "mert a T-34-2-neka jobb ágyúja van és jobb mobilitása"
- Storm szerint a tank driftelés realisztikus.
- Nincsenek láthatatlan falak a pályákon, kivéve pár extrém kivételt mint a Himmesldorf kastélya.
- Storm azt mondja lehetséges hogy egy tank mozoghat ha elveszti az egyik lánctalpát, látott dokumentumokat róla.
Történelmi fotó az új Khrakov pályáról:
Az észak-nyugati sarokból épületeket eltávolítottak, de Storm azt mondja egyébként se volt túl sok ott fent.
Más hírek: A "Taktikal Press" (A WG kiadó cége) irodáit megszállták az FSB-sek (gondolom mint itt a TEK) mert valami bolond azt jelentette hogy terrorista támadást akarnak csinálni a Sochi olimpia ellen biológiailag fertőzött gyümölcslével. -
Simulacrum #284197 Én is mentem már vele (mármint nem szakaszban), még a fenekét is megvédtem kicsit, sőt tovább is éltem. Benne is voltam a tv-ben, halála után még rám is ment a kamerával. Celeb-e lettem?
-
Mázlista. Már régóta szeretném egyszer vele nyomni a játékot (szakaszban is).
-
Köszi! :) -
yossarianHUN #284194 Tegnap találkoztunk vele randomban:D -
R3nton #284193 sztem batchat, de én picit elfogult vagyok -
R3nton #284192 Szerintem biztos kap ajándékba sok aranyat, meg lehet valaki vesz neki, hogy felrakja a replayet -
passz1 #284191 Köszönöm.
-
Francia oldalon kivan fejlesztve/fullozva ARL 44, meg AMX 13 90 - gondolkozom hogy valamelyiket visszaveszem tovább grindolni, de nem különösebben tudom hogy melyik ágat húzzam tovább - melyik élvezetesebb / melyiket érdemesebb ? =) -
Élőben nézem QuickyBaby-t, és mit látok? 74.000 arany az acc.-ján. Bazze ott van fél Szomália költségvetése...
-
"Játék közben feljött a képernyőt eltakaró fehér kettes szám....ez miiii????"
Passz...
-
Toweliee #284187 Értem, köszi! -
Ez egy bug amit a gnomfather hangmod okoz.Ha kínai tankot lősz meg,akkor jelenik meg egy nagy szám.Ha utána sebzel egy más nemzetíségű tankot akkor eltűnik.Állítólag be lehet állítani valahol hogy ne lépjen fel ez a hiba de én nem foglalkoztam vele,úgyis kevés a kínai tank,így nem zavar annyira. -
passz1 #284185 Arab de a kettes alja nem látszik...