418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Adjunktus
    A KV-13 tipikus képviselője azon Szovjet tankoknak,amik bár az adataik alapján egy rakás hulladéknak gondolnánk,de valamiért mégsem azok.Olyan lövéseket is képes lepattintani akár a seggéről is,hogy csak nézek mint a gázálarc.Persze az ő esetében ezt rá lehet fogni a páncél kidolgozottságára és formájára.Ettől függetlenül biztos vagyok benne,hogy ő is megkapta a WG által kreált Putyilov gyári varázs páncélt,amit maga a nagy Sztahanov elvtárs kovácsolt saját kezűleg.
    PL-KV-4 KV-5 stb.Hiába a papíron vékonykának tűnő páncélzat,a függőleges kocka páncéltest,amit röhögve kellene átlyukasztgatni,valamiért mégis marha nehezen megy be nekik a sebzés.Mivel nehéz lenne a páncélzat vastagságával és formájával magyarázni,ezért aztán egész egyszerűen csak simán benyelik a lövéseket.Ding,0 damage hit,ding,ding,0 damage hit wtf??
  • Roger6
    Ohh, micsoda meglepetés. Őrjáratozunk?

• rolio
    A videó címében van a kulcs...nem mondja ki, lenyeli...szerintem ezért csak hetente kétszer van live adás. A többi napon ordít mint a sakál...
  • Bee
    Sorry, én is.
  • Bee
    Ha az IS-3 hátába kerülsz T6-os medtől felfelé bármelyikkel ki tudod gyújtani. Ha feltol a falra (egy mozgékony medet???), akkor akár többször is. T-54-gyel pedig bármelyik heavy legyőzhető 1v1-ben (persze sofőrfüggő).
  • hellokitty92
    Igaz, itt az RNG miatt, de akkor is priceless.:)

• stoppos
    Nem tudom hanggal meghallgatni, de ez valami rettenetesen fájdalmas volt. :D
  • Lunki88
    Nekem mondod? TOG II-vel van tapasztalatom... :D
  • stoppos
    Jahh. Félreértettem.
  • kabel15
    Engem sokkal jobban zavar mikor KV1 el jó játékosok közé rak be, és mire elérném az ellenfelet kiszedik őket, nekem meg marad 2-3 kill :D
  • rolio
    Itt egy videó lenne
  • kabel15
    Meddel más, Meg IS3 al is én voltam a hibás, csak hát vér szemet kaptam, hogy MAUS és én akarom megölni, hagy bassza fel az agyát hogy egy IS3 szedte ki, hát nem szedtem ki :D. Bementem mögé gondoltam majd amíg lövi a vele szemben lévőt én szét szedem a motort tankot felgyújtom és minden szemétséget elvégzek rajta amit csak lehet. De nem jött be :/. De nem értem, hogy nem lehet IS3 al hátulról sebezni egy egeret. Minden esetre ha csak a tornya oldala lóg ki és csak azt tudom lőni akkor biza rakok bele aranyat kell a sebzés :D
  • rolio
    Szerintem QB is észreveszi, de irigylem hogy nem idegeskedik. Valószínű hogy megtanult lazítani, képzeld el ha élő közvetítés közben anyázna
  • Bee
    Szerintem nem olyan rossz a T-43. Nem emlékszem rá, hogy sűrűn felgyújtottak vagy ammo rack-eltek volna, pedig nem használtam vizes lőszerrekeszt. Mozgó optika+rammer+célzásszűkítő kombóval használható volt, jobban szerettem, mint a T-44-et.
  • stoppos
    Azért gondolom azt te is érzed, hogy ha téged medben ülve egy tolató heavy neki tud tolni a falnak, akkor ott nem a tankban van a hiba...
  • kabel15
    Majd ha találkozok egy egérkével. IS3 al egyszer találkoztam, mögé kerültem majd neki tolt a falnak és mozdulni se bírtam, és bárhol lőttem a seggét nem nagyon tudtam sebezni.
  • stoppos
    Mivel verzióról verzióra tekergetik, simán lehet, hogy te egy rosszabb időszakot fogtál ki. Akkor figyeltem fel erre, amikor egy időben minden tigris ammo rackkel elszállt.
  • stoppos
    Így fejből egy helyzetet nem tudok mondani, amikor a T-54-be bele kellett töltenem a goldot.
  • kissd
    T54-be max 5 gold lőszert rakok, mert a 200-as is bőven elég, mert nem szemből támadsz sose meddel :)

stoppos: Nekem Co-val is állandóan égett :D
    De mivel én nem vagyok csak átlagjózsi így lehet csak én bénáztam vele.
    De akkor is nekem egy szinten van az AMX40,M3Lee kontingenssel.
    Ja és csak azért nem kezdtem másik accba, nehogy mégegyszer ebben az életben találkozzak valamelyikkel is, mert sírva fakadnék :)
  • Lunki88
    Azt nem értem az ilyen "wot celebek" mint jingles meg quickbaby hogy bírják az ilyesmit idegeskedés nélkül? :) Quicket néztem már párszor de fapofával képes végigtolni az olyam meccset is ahol az egész csapat megy össze-vissza. :D
  • kabel15
    Akkor ez alapján egy med et könnyebb felrobbantani mint egy heavy-t. Mondjuk tegnap 1 lövéssel kikapott az a német 8 as páncélvadász. Kigyulladtam és leégtem. Szóval erre is kéne vennem kötszert javítót meg poroltót.
  • kabel15
    Ahogy nézem ez a Tier9 es Med arannyal 330 as páncélt átvisz :D Az azért elég durva. De lassan el kéne kezdeni a többi ágon is valamit, mert megint jön egy ilyen küldi, hogy minden nemzet tier6 csináljak valamit, aztán kimaradok mert csak orosz tankjaim vannak.
  • stoppos
    CO2 tartályt raktam rá, mert bal elöl van a benzintak. Amiatt gyújtottak ki állandóan szemből. Onnantól kezdve ritkábban volt. Viszont ammo rackre nem emlékszem, az inkább a T-44 kedvenc mókája volt.
  • kissd
    Okés javítom.
    Lehet, hogy nem annyira szar a t43, mint mondják, de én semmi pozitívat nem tudok mondani :D
  • kissd
    Hát nem tudom.
    Nekem T43-al annyi volt a bajom, hogy hiába tettem rá bármit, minden 2. meccsen kigyulladt. Vagy ammo rack.
    Vagy mindkettő. És a rohadék ágyújával nagyon sokszor pattantam mindenről.
    Pedig mindig csak oldalról meg hátulról lőttem mindenkit, mert annyira szar a pen.
    Egy felüdülés volt a t44 :D
  • Bee
    Pletykákat hallottam, de nem tudom, hogy mi igaz belőle. Várjunk inkább egy jól értesült forrást. :)
  • rolio
    A feloszlásuk körül is volt valami cirkusz, nem?
  • stoppos
    Arra emlékszem, hogy mivel a legtöbben szidták a T-43-at, úgy álltam hozzá, hogy nem várok tőle semmit, csak jussak túl rajta. Ehhez képest marha jól muzsikált. Jobban ment vele, mint a T-44-gyel.
  • madmanic
    12-8 as vezetésnél haltam meg...A kezdőn kempeltek a bozótban a drágáim, az enemy tankok mind low hp val rendelkeztek.. Ha csak előrerohannak és lerammolják őket ezt akkor is le lehetett volna hozni.. Erre nagy keservesen kikempeltek egy döntetlent..

És teljesen igazuk van azoknak, akik minden nyelven elküldik az ilyeneket ahova valók...

De ahogy láttam éjjel már a hunsosoknak is tele lett a púpjuk, káromkodtak mint a kocsis

• kissd
    A KV13 szerintem mocskos jó tank.
    Imádtam, még akkor is amikor stock volt.
    De a T43 egy akkora raklap fos, hogy szavakat nem találok rá.
    A T44 már viszont fullosan patent, kell rá az ágyú nagyon.
    A T54 az ISTENCSÁSZÁR. Az a tank kárpótól minden egyes szopóért :)
    A T62 Már csak jó, de sztem t54 jobb, de a nagy rof az megint csak nagyon ott van :)
  • Sunsetjoy
    Ahogy olvasom a HAMI/EXNOM trollozás (lengyel nyelvű noobtoborzás) egy OldSkools ProMod segítségével megy:)

Én most ezt találtam: average day at HAMI
  • Bee
    Óvatosan fogalmazva (játszik nála néhány magyar, innen a fórumról is) egy Németországban élő török származású gyökér, aki az EU szerver egyik legjobb FC-je (az üvöltözős fajtából). Diplomáciában addig erős, amíg ígérgetni kell, de megbízhatatlan. Gondolom ez lehet a kampány hátterében is. Persze lehet, hogy nincs igazam. :)
  • Tono34
    Én rosszabbra számítottam mint amit mutatott.., bár az igazat megvallva inkább goldot használtam, talán ha többet játszom vele megtanulhattam volna rendesen használni, de annyi időt nem szándékoztam vele eltölteni.
  • kabel15
    Na jó akkor vissza a medekhez. KV13 mennyire jó 7 es med? Még nincs teljesen kész kéne neki új lánc,torony,és a 7 es 85mm. De ha ezek meglesznek akkor használható tank lesz? Mondjuk szemből elég sokat pattog. Tegnap ferdi lőtt szemből a testre és pattant :) Utána mennyire lesz szenvedés vissza térni T43 ra? És haladni tovább a Med ágon?
  • FosTalicskaa
    és hol fogod megnézni? Kék Osztrigában a nagyon közeli barátaid társaságában? mert ennek a videónak más célközönsége nem igazán lehet szerintem...
  • rolio
    A HAMI dolgairól tud valaki részletes infókat? Csak morzsákat tudok, és azóta is megy ellenük a hecc-kampány a játékon belül, kíváncsi vagyok hogy mi is történt ott.
  • rolio
  • Gyuszopapa
    Látom nagyon beindult ez az arty-zás.
    Ennek örömére csináltam egy Pascucci medált.
  • kabel15
    Ha lesz időm össze vágom a TOP5 OneShoot videomat. Már megvan az 5 résztvevő. Csak azért kérdeztem, mert lassan össze jön a TP 8 as arty ra aztán kíváncsi voltam mit várhatok tőle. Ahogy néztem talán az orosz T10 Arty a leg pontosabb és a leg gyorsabb az artyk között.

UI: Szeretnék egy egérkét OneShoot olni :)
  • Adjunktus
    áhh az nála csak a szokásos pillanatnyi elmezavar.majd kinövi.:)